sana kocaman bir osman hediye etsin inşşşşşşşşş dualarım sizinlesevimim ben hiçte bırakmış kadar hissetmiyorum( neyseki aslan enişte memo kurtarmış seni yollardan
ah geleceğin osmanı bir gelse sevimim bu akşam 14. gün muhtemelen çift çizgide görünür kociş bana doğumgünü hediyesi olarak verse kargoyuda ben ona 9 ay sonra teslim etsem :)
kızlar moralim çok bozuk hastanede rakadaşımın birisi 3 ay önce gebe kalmayı planlıyordu. şimdi hamileymiş ve benim sanki olmıcakmı gibi bana nispet etmek için hastanenin öğlen her yerinde beni arıyormuş kızlar söyledi emine seni arıyor. neden dedim bilmiyoruz dediler yemekdeydim bende yanıma geldi. hamileyim ben dedi olabilir dedim gözün aydın çok sevindiğimi söyledim. benim hiç bişeyden haberim yok meğerse bana nispet yapıp çatlatıcakmış beniiii pissss cadııı içini dışını hainlik kaplamış yani nedemek bu daha sonra göremedim onu görseydim ağzının payını vericektim de neyseeee rabbim izin vermedi
canım benim yaaa,nasıl incitmiş seni bu tavrı arkadaşının.bende yaşamıştım buna benzer bişey,tatildeydim o zaman bodrum'daydık arkadaşlarla.en yakın arkadaşım aradı hamileyimdedi,nispet yapmak içinmideğilmi tam kestirememiştimama tatilim mahvolmuştu.neyse tatil ağustosdaydı,ekimde bende hamişdim.sende dua et,içini ferah tut.Rabbim en yakınsürede anada nasitedicek inşallah.sakın üzülme tatlım,böyle karaktersiz insanların seni yıpratmasına izin verme sakın!kızlar moralim çok bozuk hastanede rakadaşımın birisi 3 ay önce gebe kalmayı planlıyordu. şimdi hamileymiş ve benim sanki olmıcakmı gibi bana nispet etmek için hastanenin öğlen her yerinde beni arıyormuş kızlar söyledi emine seni arıyor. neden dedim bilmiyoruz dediler yemekdeydim bende yanıma geldi. hamileyim ben dedi olabilir dedim gözün aydın çok sevindiğimi söyledim. benim hiç bişeyden haberim yok meğerse bana nispet yapıp çatlatıcakmış beniiii pissss cadııı içini dışını hainlik kaplamış yani nedemek bu daha sonra göremedim onu görseydim ağzının payını vericektim de neyseeee rabbim izin vermedi
ohh ne güzel için ferahlamışş.sefann olsun:)budert şuan yeni evlenen çiftlerin çoğunda var.var daaa kimse söylemiyooo,sanki utanılıcak bişeymiş gibi.bence fal çıkıcak senintüpcan tüpgaz geçitlerini yırtarak hızlıcaannesinin kucağına koşucak:)ben geldim bayagı gec oldu
cok kaynattınız mı
sabah arkadasla kahvaltıya gittik herseyi anlattım oh nasıl rahatladım dünya varmıs
sanırım onnda olmuyor cunki benim kadar bilgiliydi bu konuda
cokdestek oldu bana iyi geldi acıkcası bi de kayınvalidemlerin tepkisini bilsem daha iyi olacak
sonra anneme gittim günü vardı
fal baktırdım dediki bir yol var sana orda haber gelicek cok sıkıntı yapmısın ama gecmiş
herkes bişeye dua ediyor ve oluyor kalbin ikiye ayrılmış 3 kişi oluyor dedi
sevinçten aglıcaksın dedi
tüpcan ım geliyor sanırım
şimdide dükkandayım hemen size kostum
yoruldunmu tatlım yaaaa,neyse o iş.tam bi fiyasko:))canım tekrardan çok teşekkürederim hediyeleriniz için sanada memo eniştemede.çok sağolun.ayaklarım koptu çeyizmiş mok var ne var böyle asınca ne oluyor ben de bittim
kendime liste hazırlayım acil olanları alıyım bi valiz yapıyımne olur ne olmaz dedim arkadaşım dün suyu gitmiş hastaneye kaldırmışlar sezaryanla bebği alcaklarmış daha 7aylık allah yardımcısı olsun
yoksa gelir zopalar heelanazın sende spora başlamışsın sen zaten çok zayıfsın kız dikkat et bebk falan olur neme lazım burpum gibi sonra kızdırma bizi
geçti canımm ama hala olmadım reglsemram gelmiş nasılsın canım karnının ağrısı geçtimi
yenidoğan ünitesi eğer iyiyse yaşar.inşallah yaşar.7aylık bebk yaşarmış ama öyle dediler yaşar dimi
ipek o ipek yeşim diyorya yerim ben onu maşallah akşam memoya anlat anlat bitiremedim maşallah çok uslu mevlam hepimize aynısından nasip etsin inş sen nazarlığını eksik etme gülüm[/QUOTE
inşallah canım yaaa,yaramaz çocuk çok zorr,hasta olduğunda huysuzlanıyoda mahvoluyorum,bide bunu hep yaşayanlar var.Allah yardımcıları olsun,çok dua edin kızlar,yaramaz bebek çok zorr,bide hasta bebek.hasta bebek hep yaramazdır.
valla yaa yazıcaktım onu unuttum.çok komikkkızsın sen yaa,sülalede bi hayli komik:))alemsiniz yaa.dünkü yakalandığımım akrabamın videosunu facede yayınladım yeşim bak tanıdınmı
yeşim dün çok güldü kız burdada birilerine yakalandın diye anam benim sülale tüm dünyayı sarmışlar ne edem nere gitsem yakalıyorlar
ah burpcum canım benim şimdi hamilesin söylemesi kolay demedenizim inşallah denizoğlan yada deniz kızımız eftelyamız kisti tepelerde büyümesini durdurur az kaldı tutunmasını sağladı şimdi kaldı kisti tepelemeye
kızlar artık gerçekten kendimden beter stres yapıyorum burada artık hep güzel haber olsun ne olur regl oldum kistim büyüdü çift çizgi çıkmadı kotamızı çoktaan doldurduk hep iyi olsun artık
hepinizin hamileliği tedavisi bekleme süreci benim sürecim gibi eminim bizimkilerde sizin için öyle allah hepimize en hayırlı şeyleri nasip etsin hepimiz bebiş uğruna zor anlar yaşadık
nursimcim allah sağ salim kurtarsın canımsağ kaburgamın altı çok fena batıyor ne yaptıysam geçmedi dik oturduğumdada batmaya başladı...
aminn.elanazcımdenizcim ne güzel bebişini görmüşsün pıt pıtlarını duymuşsun
sağlıkla doğurduğun günleride görücez inşallah:))
ya bende bişreyler yapmak istiyorum kursa halk eğitime falan ne bileyimbizde akşam tiyatroya gidecektik ya
gittik çok da uzunmuş ama güzeldi değişiklik oldu bizede
dünde platese başladım yine karın kaslarım acıyor ya
ama bugünde yaptım acısı geçsin diye
haftada 5 gün yapmayı planlıyorum yine bakalım
pek keyfim yok bugün niyeyse başım ağrıyor
yatıcak yer arıyorum
benimde başıma gelmişti böyle bir olaykızlar moralim çok bozuk hastanede rakadaşımın birisi 3 ay önce gebe kalmayı planlıyordu. şimdi hamileymiş ve benim sanki olmıcakmı gibi bana nispet etmek için hastanenin öğlen her yerinde beni arıyormuş kızlar söyledi emine seni arıyor. neden dedim bilmiyoruz dediler yemekdeydim bende yanıma geldi. hamileyim ben dedi olabilir dedim gözün aydın çok sevindiğimi söyledim. benim hiç bişeyden haberim yok meğerse bana nispet yapıp çatlatıcakmış beniiii pissss cadııı içini dışını hainlik kaplamış yani nedemek bu daha sonra göremedim onu görseydim ağzının payını vericektim de neyseeee rabbim izin vermedi
ohh iyi yapmışsın son dönemde hele ritadan sonra önüme gelene söylemeye başlamıştım olmuyor diyeben geldim bayagı gec oldu
cok kaynattınız mı
sabah arkadasla kahvaltıya gittik herseyi anlattım oh nasıl rahatladım dünya varmıs
sanırım onnda olmuyor cunki benim kadar bilgiliydi bu konuda
cokdestek oldu bana iyi geldi acıkcası bi de kayınvalidemlerin tepkisini bilsem daha iyi olacak
sonra anneme gittim günü vardı
fal baktırdım dediki bir yol var sana orda haber gelicek cok sıkıntı yapmısın ama gecmiş
herkes bişeye dua ediyor ve oluyor kalbin ikiye ayrılmış 3 kişi oluyor dedi
sevinçten aglıcaksın dedi
tüpcan ım geliyor sanırım
şimdide dükkandayım hemen size kostum
dünkü yakalandığımım akrabamın videosunu facede yayınladım yeşim bak tanıdınmı
yeşim dün çok güldü kız burdada birilerine yakalandın diye anam benim sülale tüm dünyayı sarmışlar ne edem nere gitsem yakalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?