Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sana kocaman bir osman hediye etsin inşşşşşşşşş dualarım sizinle böyle görüyüm ben seni öyle kupkuru tahta gibi değil

ne manyaklar var dünyada ya sen canını sıkma tatlım allah herkezin gönlündekini bilir

kendime liste hazırlayım acil olanları alıyım bi valiz yapıyımne olur ne olmaz dedim arkadaşım dün suyu gitmiş hastaneye kaldırmışlar sezaryanla bebği alcaklarmış daha 7aylık allah yardımcısı olsun

arkadaşının Allah yardımcısı olsun sevimcim benimde yeğenim 32 haftalık doğmuştu
1 yaşını bile doldurdu kocaman oldu yeğenim:)

canım benim yaaa,nasıl incitmiş seni bu tavrı arkadaşının.bende yaşamıştım buna benzer bişey,tatildeydim o zaman bodrum'daydık arkadaşlarla.en yakın arkadaşım aradı hamileyimdedi,nispet yapmak içinmideğilmi tam kestirememiştimama tatilim mahvolmuştu.neyse tatil ağustosdaydı,ekimde bende hamişdim.sende dua et,içini ferah tut.Rabbim en yakınsürede anada nasitedicek inşallah.sakın üzülme tatlım,böyle karaktersiz insanların seni yıpratmasına izin verme sakın!

ohh ne güzel için ferahlamışş.sefann olsun:)budert şuan yeni evlenen çiftlerin çoğunda var.var daaa kimse söylemiyooo,sanki utanılıcak bişeymiş gibi.bence fal çıkıcak senintüpcan tüpgaz geçitlerini yırtarak hızlıcaannesinin kucağına koşucak:)

ayaklarım koptu çeyizmiş mok var ne var böyle asınca ne oluyor ben de bittim
yoruldunmu tatlım yaaaa,neyse o iş.tam bi fiyasko:))canım tekrardan çok teşekkürederim hediyeleriniz için sanada memo eniştemede.çok sağolun.

allah yardımcısı olsunn cnm ya.

bebingim fal çıkacak melekten sonra sen taktır bekalım şu tüpü bak neler olcak allahın izniyle dualarım sizle kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş allah beni hamile olarak sayarsa tabi

elanazın sende spora başlamışsın sen zaten çok zayıfsın kız dikkat et bebk falan olur neme lazım burpum gibi sonra kızdırma bizi

ipek o ipek yeşim diyorya yerim ben onu maşallah akşam memoya anlat anlat bitiremedim maşallah çok uslu mevlam hepimize aynısından nasip etsin inş sen nazarlığını eksik etme gülüm

dünkü yakalandığımım akrabamın videosunu facede yayınladım yeşim bak tanıdınmı
yeşim dün çok güldü kız burdada birilerine yakalandın diye anam benim sülale tüm dünyayı sarmışlar ne edem nere gitsem yakalıyorlar

ah burpcum canım benim şimdi hamilesin söylemesi kolay deme
senle be belki daha çok yaşadık üst üste negatif sonuçlar alarak ama ben açtım yolu allahın iznile peşin sıra gelecek bebişler
sağ kaburgamın altı çok fena batıyor ne yaptıysam geçmedi dik oturduğumdada batmaya başladı...
nursimcim allah sağ salim kurtarsın canım
az kaldı sabır canım ben şimdiden ağrı sızı diye diye fenayım büyüdüğü zaman ne olacak bilmiyorum vallahi
denizcim ne güzel bebişini görmüşsün pıt pıtlarını duymuşsun
sağlıkla doğurduğun günleride görücez inşallah:))
aminn.elanazcım
darısı sizin başınıza inşallah
ya bende bişreyler yapmak istiyorum kursa halk eğitime falan ne bileyim
canım sıkılacak evde
iyi yapmışsın canım hem zaman geçer hemde sıkılaşırsın
benimde başıma gelmişti böyle bir olay
çok sinir bozucu bir durum
ama boşver terbiyesiz işte onun senin canını sıkmasına izin verme
yeni bir yola girdin ziizn verme sakın bunlara boşver
ohh iyi yapmışsın son dönemde hele ritadan sonra önüme gelene söylemeye başlamıştım olmuyor diye
en güzel rahatlama yöntemi diyordu rita
en güzeli boşver bebim çook yol katettin maşallah
moraller yerinde olsun tek bebişte gelecek

hadi ya seviim gittiğiniz yerde de tanıdığa mı rastladınız
ne diyeyim ki maşallah sizin sülaleye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…