Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdi kahvaltımı yapıp,ada'yı doyurup onu aşıya götürücem.öğleden sonra bakarım kızım rahatsızlanmazsa.

Günaydınnnnnnnn Millettttt Nasılsınız bakalım????Yoğun bir hafta sonundan sonra bugün tekrar haftaya başlıyorum,hepimize güzel mi güzel harika bir hafta diliyorummmmm,çok mutlu olalım çokkkkkkkkk:84:

Haftasonu Homeopaty kursuna başladım,16 saatlik ilkyardım kursumu tamamladım ve sertifikamı aldım,ama Allah izin verirse önümde beni bekleyen 3 yıllık bir eğitim dönemi var ve sonunda homeopat olabileceğim....İnsanlara yardım edebileceğim,tedavi edebileceğim,bu şimdiden bile beni heyecanlandırıyor

Zasacım,cnm Adacığımla size de kocaman bir günaydın,canı çok yanmadan aşılarını yaptırır gelirsiniz inşallah...Afiyet olsun ayrıca...

Bu arada dün gece bir rüya gördüm,hayır olsun diyelim,ama aramızdan biri hamileymiş,bilin bakalım kim,telefonda konuşuyoruz,Ayşen hamileyim diyor,ben de diyorum ki,bu ay senden böyle bir haberin geleceğini bekliyordum diyorum,o kadar mutlu oluyoruz ki,ve açıklıyorum hamilemizi,ayın hamilesiiiiiiii ELANAZZZZZZZZZ

Bebingcim,kasıklarının ağrıması çok normal hayatım,hem kistin baskılanıyor ve küçülmeye başlıyor,hem de bu ay ki yumurtlaman baskılanmaya çalışılıyor,için rahat olsun,akıntında çok olabilir,ama içini rahat tut,kist GİDECEK,BEBEK GELECEKKKKKK

Öslemimmmmm,cnmmmm demek miniğimizin ilk cicilerini aldın,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin tatlım benim,ben onun çıtçıtlı bodylerini yerimmmmm

Melekkkkkk,adresin lazım güzelim,hem nerelerdesin yawrucum,tedavi nasıl gidiyor,kaç yumoşun var,bir ses versene,bence çok saklama,dualarımız seninle zaten,ama gidişattan da haberimiz olursa,ona göre dua ederiz

Kızlar,şimdilik çıkmak zorundayım,herkese tek tek yorum yazamıyorum,çünkü işe gitmek zorundayım,ama hepinizi çok seviyorum,görüşürüzzzz,Elanaz tebrikler cnm bu arada

cok güzel bir rüya canim insallah gelir hobrey haberimiz:))))

Melekkkkkk,adresin lazım güzelim,hem nerelerdesin yawrucum,tedavi nasıl gidiyor,kaç yumoşun var,bir ses versene,bence çok saklama,dualarımız seninle zaten,ama gidişattan da haberimiz olursa,ona göre dua ederiz

adresimi özeline atiyorum tatlim

senin adina cok sevindim tatlim basarilar diliyorum

gelelim bana hafta sonu girmedigim icin kusura bakmayin esim beni alp daglarina kacirdi kayak yapmaya herseyi ayarlamis bana süpriz yapti ve cokta iyi geldi dün gec vakitte geldik eve. sekerler tam 26 yumoslarim var hepside simdilik iyi kalitedeymis yarin tekrardan kontol edecek kan alacak persembe günü yumoslari alacak veeee pazar günüde transfer:)))))))))))))) persembe gününden ihtibaren raporluyum ayin 19na kadar 20sinde ise basliyorum 3 gün calisiyorum sonra isyeri yilbasi tatiline giriyor yuphiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))

oney ya ama senin adıne çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim gülüm ve bizi ihmal etme bak ben seni çok özledim seni seviyorum
şimdi kahvaltımı yapıp,ada'yı doyurup onu aşıya götürücem.öğleden sonra bakarım kızım rahatsızlanmazsa.
rahatsızlanmazmaz benim fıstığım o neleri atlattı sevim teyzesi kurban olsun ona canım diyetisyenede başalmışsın yaza bikini giyceksin he ben kıskanır gelir senin her yerine minder doldururum benden kilolu ol diye banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayır olsun rüyan canım bende meleği gördüm rüyamda gene hamile yuppppiiiiiiiiiiiii herkez hamile kalsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gelecekkkkkkkkkkkkkkkkhemde ne gelcek

canım çok sevindim ne güzel bir haber bu ya allahım ne olur duamızı geri çevirme yüzümüzü güldür ben eminim hislerim çok güçlü ve dualşarım seninle meleğim meleğimiz geliyor yola çıktı inş

nursim geçmiş olsun canım elamız kaburga altınamı saklanmış annesi ee yeri daraldı koca kız oldu artık maşallah kızımıza canım bana özelden adresini veririmisin

özlemmmmmm dünür oooo baya büyümüşüz maşalllah allah nazarlardan sklasın gülüm cicilerinizde hayırlı olsun güle güle giysin damadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…