Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hastaneye gittim şu 100 glkozoz için bana diyet verdiler bakın neler var bunları 4gün yiyecekm,şim ondan sonra gidecekmişim yapcaklarmış yoksa yapmıyorlarmış geri geldim
sabah
şekerli çay veya ıhlamur (hiç sevmem şekerli çay)
peynir kibrit kutusu kadar
1yumurta
bol reçel marmelat
ekmek
öğle ve akşam
1tabak çorba
1tabak etli yemek
1tabak sebze
1tabak pilav veya makarna
ekmek
2tane köfte veya o büyüklükte et tavuk balık
1kase yoğurt
aralarda
meyve meyve suyu kuru yemiş ceviz badem fındık kek börek çörek yenilecekmiş kesinlikle
gelmeden 3 gün önce diyet yapılacakmış
10 12 saat açlık ile labatuara gidilecekmiş
ulan ben bunları yersem zatı şekerim yokken var olur beeeeeeeeeeeeeeeeee

anlat kıza eşek değil ya anlar 3hafta izin yok de zatı günlüğünü vermiyomusun çalışsın işinin adıne

Kızlar nasılsınız bakalım,bebingim canımın içi,herşey netleşmeye başlamış ama benim içimdeki hislerde IVI diyor,ama önemli olan senin kararın,senin hislerin birtanemm,Allah hakkında hayırlı olacak yerde kararını verdirsin inşallah....Hiç korkma,başla ve bitir,anne olmanı çok istiyorum,olacağını da hissediyorum,güzel haberler yakındır inşallah....

Kara kara hiçbirşey düşünme bebingim,herşeyi şu andan itibaren boş vitese al,relax ollll......

Tedavinin başarı yüzdesinin yüzde 55'i tamamen psikoljiymiş....Vücudun,beynin,zihnin,bilincin ve ruhun hazırsa o bebek gelecekkkkkkk

Sevimcimmmm,nasılsın birtanem,özledim seni,ama denk gelemedik bir türlü,benim bebek işi 2010 a yetişmeyecek sanırsam,Aralık ortası meleğimin,aralık sonu ocak başı da bebeingimin hamiş haberini alacağız,geriye burp,nimet,bal ve ben kalıyoruz,bizede nasip olur inşallahhhh anne olmakkkk:13:

gulimus canım hediyeyi göndermek için acele etmiyorum canım
yılbaşına doğru hep birlikte göndeririz
semracım bende düşünüyorum hediye konusunda ne alsak acaba
zevklerimizi de çok bilmiyoruz ya neyse hatıra birşeyler alıcaz artık
Adanında iyi olmasına sevindim canım

tuanayım hani sende ocakta tüp yapacaktın yine mi beklemeye aldın ama kuzum olmazki
dogal yoldan gelmesini beklicen snaırım
inş gelir en kısa zamanda
ben cok heyecanlıyım ama mutlu bir heyecan bu olacak inanıyorum sonra dicem hatta niye beklemişim bu kadar diye
canlarımsınız benim siz

valla sevimcim nasıl bir diyetmiş o öyle
dediğin gibi şekerini yükselticekler bile bile

tuanayım sen nasılsın canım görüşemedik bu sıralar
yakında hamileyim diye arayacağım seni

tuanaycım seni bulmuşken birşey danışayım
bir arkadaşımın ablası vefat etti de arkadaşımda haliyle kötü
pskiyatr a gitmiş ama sevmemiş ilaç kullanıyormuş şimdi
bugün konuştuk da şu sizin ritaya gitse faydası olur mu acaba

gulimus canım bak yine başa döndün eşinle bu işi halletmelisin tabi o da istiyordur ama bunları sonuclandırın böyle olmaz canım
yasın problem degil olacaksa oluyor 40 yasındada
ama sen bunu problem edersen gercek problem olur
doktor içine sinmediyse gitme
tüp içiin kredi cekebilrsin maasın var sonucta
memorial da denizbank sube acmıs kefilsiz tüp bebek kredisi veriyormus bi arastır istersen
malesef davalar cok zor cözümleniyor
eşimin bi davası var trafik kazası 7 yıl bitti dava bitmedi
kendini üzme yıpratma bak bagısıklıgın düşüyor hastalıktan kurtulamıyorsun
cek restini cocuk isteiyorum bekleyemem seni de
bnim de eşim istemedigi için bu kadar zaman gecti hep erteledik
noldu yine aynı yere geldik en basa 2.5 yıl önceki noktaya
daha fazla bekleyemicez dedim seni dinledim kendiliginden gelelcek dedin bak kistle ugrasıyorum agrı cekiyorum sıkıntılar içindeyim
bunlar gereksizdi diye
şimdi o arastırıyor ben degil zaten yeterince yüküm var üstümde

ben kaçar kaynanama çorba götürcem dişini kırmış onu arkadaşa verdik yapcak getircek kadın ısırcak kimi bulduda dişi kırdı acep oynaşmı bulduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…