melekcim sen dr la konuştuysan sorunn yok tatlım içini ferah tut. dua at herşey gönlünce olucak eminim
canım bana yapılan testlerde,cinsiyeti kesin değildi henüz ada'nın,2li falandı galiba,orda bi hormondan doktorumuz söylemişti kız diye.bana yapılmıştı böyle bişey,yalnış hatırlamıyorsam.
günaydınn canımın içiii..
tamam tatlım zafr'de selam söylüyor.tatlıoluyor teyzesi görmelisi,n,sanki yavaştan emeklicek,şuan ben koltuktayım,döne döne geldi,pijamalarımı çekiyooo.inşallah nasip edicek canım,dua ediyoruz biz ada'yla sana.embiryo koydurma meselesinde ben sana katılıyoum,evet rediksüyon zor bişey,allah kimseye evlat acısı vermesin,yüzünü görmesende o senin evladım,ama önemli olan ilk önce senin sağlığın,gerekiyorsa yapılıcak başka şansın yoksa yapılıcak.ben sana bu konuda desteğim tatlım,nasıl iyi hissedersen öyle yap.
inanılmaz sıkıcı bir gün valla akşamı iple çekiyorum eve gidince hemen yatıcam
bebingim günün güzel geçecek o zaman...iyi eğlenceler sana...
kaynanamın dişi bu 5. kırılışı dişi yapan arkadaş sevim senin bu kaynanan neyi ısırıyor dedi bende kayın pederimi öteki tarafa gönderdi ama yetmedi bu seferde adamın mezar taşını kemiriyor dedim adama ordada rahat vermiyor kadın ceviz fındık kırıyor galiba cadı kaynanam
canım ben internetten beğenmiştim,beğendiklerimin tanesi6liraydı,çok pahalıydı yani,yaptırmamıştım,eminönüne gidip ordan aldık tanesini 2liraya.en uygun orda,istersen netten beğen,süslü bebek diye arat googledan,beğen,onlar kargoyla gönderiyorlardaaaaa,nete çok çeşit koymuyorlar.ama biberon modeli var,ben onu yaptırmayı düşündümdee,çok yaptıran vardı,hemde salak görümcem yaptırdı,benden 2 ay önce doğuracağı için şansımı elimden aldı,ama bizimkide güzeldi,biberonu yaptır,sakın arkasına badem şekeri koydurma,lavanta koydur,zaten onların kapakları acılıyor,içinede pembe-beyaz badem şekerleri koy,güzel bi sunum olur.ben görümcemede söyledim böyle yap diyee ama o ne anlar sunumdan,ancak yesin:)sermest bişey almadım canım baktık bu hafta alcak memo yakacıkta yeni mini damla diye bebek mağzası açılmış orası nasıl biliyormusun her şeyi bulabilirmiyiz
bide semram sen şeker yaptırmışmıydın ya ben bu tarafta bulamadım nere gitsem emin önü diyo ben taaaaa oraya nasıl gidiyim
:))alemsinsen yaaaaaaaa..kaynanamın dişi bu 5. kırılışı dişi yapan arkadaş sevim senin bu kaynanan neyi ısırıyor dedi bende kayın pederimi öteki tarafa gönderdi ama yetmedi bu seferde adamın mezar taşını kemiriyor dedim adama ordada rahat vermiyor kadın ceviz fındık kırıyor galiba cadı kaynanam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?