Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermest bişey almadım canım baktık bu hafta alcak memo yakacıkta yeni mini damla diye bebek mağzası açılmış orası nasıl biliyormusun her şeyi bulabilirmiyiz
bide semram sen şeker yaptırmışmıydın ya ben bu tarafta bulamadım nere gitsem emin önü diyo ben taaaaa oraya nasıl gidiyim

hadi gelin ya misafirim gelcek onlar gelmeden siz gelin kendi evime geçsem kendi arkadaşlarımı eve davet edeceğim anam ozaman karışmaz hem evde genç varlıklar görmek istiyorum evde moruk görmekten günlük morukladım be

kaynanamın dişi bu 5. kırılışı dişi yapan arkadaş sevim senin bu kaynanan neyi ısırıyor dedi bende kayın pederimi öteki tarafa gönderdi ama yetmedi bu seferde adamın mezar taşını kemiriyor dedim adama ordada rahat vermiyor kadın ceviz fındık kırıyor galiba cadı kaynanam

canım düğün telaşı güzelde gelen gidenden bıktım gençler gelsaya hep yaşlılar bize düşüyor rahat oturup kalkamıyoruzda

sevim nedir senin bu çektiğin yaşlı tayfasından valla allah sabır versin
kayınvaliden olsa anlıcam eziyet eder de ananda anlayışlı olsun azcık yahu
seni alışverişe göndermiyor gezmeye falan maşallah evde sen herşeye koşuyorsun

melekcim sen kendin için en doğru kararı ver
2 si tutarsa ikiz olur zaten ne gzüel senin için or olur kabul
ama yatarak geçirirsin dinlenirsin sonuçta onlardan önemli hiçbirşey olmayacak

gulimus ben işin o kısmını hiç düşünmedim
doğru aslında aldırmak isteyenler için kötü olmuş
biz heyecan yapıp öğrenmek istiyoruz ne olursa farketmez bize çünkü

bebim iyi eğlenceler sana güzel bir gün geçireceksin ne güzel
bizde annemle evi sildik süpürdük ama belime ağrı girdi çok fena kasıklarımda ağrıyor çok yormadım kendimi ama yinede ağrı başladı

melekcim sen dr la konuştuysan sorunn yok tatlım içini ferah tut. dua at herşey gönlünce olucak eminim

aleyküm slm canim destegin icin tsk ederim canim sagol buardada adayi cok özledim haziran biran önce gelsede sevsem benim yerime kocaman öp boncugumu

inanılmaz sıkıcı bir gün valla akşamı iple çekiyorum eve gidince hemen yatıcam

bebingim günün güzel geçecek o zaman...iyi eğlenceler sana...

hayirdir tatlim uyuyamadinmi gece?

alemsin vallaha kahkaha attim is yerinde insanlarda bana bakiyor ne oluyor diye

annem dışarı gördermiyor çünkü kaynanamlardan korkuyor bişey olursa etmediklerini bırakmazlar diye
misafirlerde babam bizim sülalenin ilari gelenlerinden köyün ağasıydı o yüzden gelen giden bitmiyor ama kendi evimde sere serpe yaşamayı özledim hem annemin evinde olsa kendi arkadaşlarımı çağırmaya çekiniyorum ya bişey söylüyor yada ben rahatsız oluyorum ama kendi evim olsa öyle olmaz kapımı kapatırım kimse karışamaz

canım ben internetten beğenmiştim,beğendiklerimin tanesi6liraydı,çok pahalıydı yani,yaptırmamıştım,eminönüne gidip ordan aldık tanesini 2liraya.en uygun orda,istersen netten beğen,süslü bebek diye arat googledan,beğen,onlar kargoyla gönderiyorlardaaaaa,nete çok çeşit koymuyorlar.ama biberon modeli var,ben onu yaptırmayı düşündümdee,çok yaptıran vardı,hemde salak görümcem yaptırdı,benden 2 ay önce doğuracağı için şansımı elimden aldı,ama bizimkide güzeldi,biberonu yaptır,sakın arkasına badem şekeri koydurma,lavanta koydur,zaten onların kapakları acılıyor,içinede pembe-beyaz badem şekerleri koy,güzel bi sunum olur.ben görümcemede söyledim böyle yap diyee ama o ne anlar sunumdan,ancak yesin:)

:))alemsinsen yaaaaaaaa..

kaynanan böylemi oldu??

öperim melek teyzesiii,ona bugün çorba yediricem,havuç-kabak-patates-pirinç:))bende senin göbişini severim,tabi ada'da:))

sevimcim sende haklısın bende bazen sıkılıyorum annem başımın tacı ama tercihler farklı oluyor
ama yinede doğru bir karar vermişim zaten şurda 1-2 senemiz var annemi isterse yanımd bile götürürüm yalnız kalmasına gönlüm razı değil
ama insanın kendi düzeni farkıl tabi
inşallah sende bebişle beraber kendi düzenini kurarsın canım

semram öyle olsa gene iyi alta üste diş hiç yok sen düşün işte takma onun dişleri
maşallah adama bak neler yiyecek benim fıstığım
meleğim benim evim tadilatta ben evin hepsini kırdırdım yeniden yaptırıyorum önceden eltim oturmuştu evi ahıra çevirmişti bende her şeyi yıktım yeniden yaptırıyorum ama malasef kaldı ben doğumdan sonra el atacağım annemle oturuyorum annem yanlız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…