Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

orasini hic düsünmez olurmuyum canim bebislerin ve kendi sagligim acisindan mecburum buna sadece burdaki dr. degil trdeki doktor bile söyledi canim bebislerin özürlü olmasi yüksek oluyormus tabi yine herseyi allah bilir buna diyecek bir sözüm yok ama benim kendi saglik sorunumda var belimde 7cm catlaklik var ve biliyorsunki hamilelikte insan agirlasiyor (sisiyo) bu agirlikta direk bele vuruyor ve catlalikta kirildigi an tekerlekli sandelyeye mahkum oluyorum suan bile ameliyatta yüzde doksandokuz sans vermiyorlar yani tekde olsa ikizde olsa cok riskli bir hamilelik gecirecegim ben buna ragmen herseyi göze alip bu yolda yürümeye karar verdim ama insallah 3cüz felan olmazda böyle bisey yasamam bendende özürdilemene hic gerek yok tatlim iyiki actin bu konuyu gercekten zamani geldiginde zaten ben sizlere tanisacaktim simdi acildigi iyi oldu kizlarin fikride benim icin önemli

hakkında hayırlısı olsun o zaman melekcim
RAbbim böyle zor bir kararla karsı karsıya bırakmaz insallah seni
madem saglık sorunun da var olması gereken en hayırlı sayı neyse o olur insallah
bu arada beni anlayısla karsılamana sevindim bu konuda biraz fazla hassasım canım tabii ki karar senin saygı duyarım :)

nan özlem benim fındık göbüşle dalga geciyon habire ama hani senden de bir resim göremedik daha:)
merak ediyorum bakiim sende durumlar nasıl olacak
ayy bugün komsuma söyledim hamile oldugumu kadın şok gecirdi
göbegime baktı durdu aaa nasıl olur ya hic belli olmuyor diyerek:))

ben çıkıyorum kızlar
çok yoruldum bugün
yatmadan uğrarım heralde yine
iyi geceler herkese

iyi geceler tatlim

hadi gözün aydin canim seninde iyi olmus vallaha sevindim senin adina kuzum

canim aslinda bende senin kadar hassasim bunlarin hepsini düsündüm düsünmedim degil kendi kenidime hesaplastimda ama insallah canim böyle biseyle karsi karsiya kalmam allah hakkimizdaki hayirlisi neyse onu versin canim

vallaha bende merak ediyorum özlemcigim gecende yazdim hem aldigin esyalarin hemde kendi resmini koy diye ama özlemden tik yok huhuuu komsu ordamisin:))))

sermest bir sen bir ben kalmisiz bende cikiyorum canim birazdan igne vuracagim sonrada yatar uyurum kuzum sende yat dinlen canim iyi geceler tatli rüyalar fistigim benim öpüyorum

hatunlar bir bir kayıplara karısıyor bu gece
bari giderken gidiyoz diyin cadılar

melekcim dua edelim o zaman en hayırlısı olsun senin icin

ben de müsade istiyorum canım uzanıcam biraz
hastayız diye geldik simdi bizimkiler diyecek bilgisayardasın hep :)

canım igneni vurmadan önce abdest al dua et besmele cek mutlaka hayırla baslasın hayırla sonuclansın diye
hem bugün hicri yılbası duaların makbul oldugu bir gün insallah sana hayır ve bereket getrisin

haydi hayırlı geceler herkese yarın kacar girerim bir ara artıkın öpüldünüz fıstıklar

haydi hayırlı geceler herkese yarın kacar girerim bir ara artıkın öpüldünüz fıstıklar

rabbim hakkında hayırlısını verecektir sen öyle düşünme
hem hepsinin tutma şansı olabilirde olmayabilirde
bize 1 tane yeter zaten :))
eğer zorlu bir gebelik olur diyorsan belli bir aydan sonra yatarak beklersin doğumu
ne yapcaksın başka çaren yok...
olsunda rabbim bir yol çizer sen merak etme kendini teslim et ,inan ve sabırla bekle işte formül bu :)
gel özlemcigim gel bol bolda muhabbet ederiz:)))
ayyy keşke ne güzel olurdu....
kizlar siz ne diyorsunuz bu konuda sayet 3de tutarsa ne yapmaliyim sizce? yada simdiden 2 tanemi koydurayim?
sen kalbinin sesini ve dr önerilerini dinle şikayetlerini dile getir o da daha rahat karar verir..
ya ben buraya ekleyemiyorum ki hem şu çizelgeyi bile sağolsun nursim yapmıştı
facede paylaşamam bilmeyen o kadar çok ki :)))
benim azcık çıktı gibi yani birşeye benzemeye başladı gibi
hatta dün bir velim dedi
yani biz göze çarpıyoruz accık :)
eee pipimizi bile saklamadık ki :)
vallaha bende merak ediyorum özlemcigim gecende yazdim hem aldigin esyalarin hemde kendi resmini koy diye ama özlemden tik yok huhuuu komsu ordamisin:))))
eşyaların hepsi kolisinde daha kurmadık taşınırsak diye hemde erken diye
biraz ilerleyeli hepsini facede paylaşırım inşallah
sermest bir sen bir ben kalmisiz bende cikiyorum canim birazdan igne vuracagim sonrada yatar uyurum kuzum sende yat dinlen canim iyi geceler tatli rüyalar fistigim benim öpüyorum
hadi bakalım sana da bol şanslar duanaı et sermestin dediği gibi...
bende kaçacağım artık....

iyi geceler nasılsınız?
eşimi yeni gönderdim yarın gece gelecek ama yine de zor geldi
sabah geldi işten bütün gün yattık uyuduk dinlendik
benim midem fena kafamı dik tutamıyorum
eşimin kokusundan parfümünden bile uzak duruyorum
sonuçlarım çıkacaktı bugun
doktorumu aradım hepsi temiz çıkmış kan,idrar hepsi açlık kan şekerimde dahil
üreme de olmamış yani herşey yolunda allaha şükür
neler olmuş bakayım sonra da yatarım

hadi hayırlısı o merkezi burp mu söylemişti yoksa tuanaymı bu sayede senide görücez. az kaldı canım geliyor 2011 bebişleri oleyyy

bebingim senin için hayırlı olmasıni diliyorum bu kararının
eşinin ve senin hazır olduğun zamanda olması önemli tabi
ben kalpten inanıyor ve sana dua ediyorum edeceğim de
hayırlısı ile 2011 e hamile olarak gireceksin bizimde yılbaşı hediyelerimiz bir bir gelecek

aileden kimse yok mu canım annen kayınvaliden görümcen idare edemezler mi kız izinli olduğu gün gelirler en azından öğlene kadar
tabis en şartlarına göre en iyi olanı ayarlarsın
bebiş gelsin de herşey olur artık

sevimcim o yazdıklarını ben yersem ölürüm herhalde mide spazmı da geçirebilirim yani
ne o allah aşkına bilemedim doktor doğur mu vermiş bunları :95:

özlemcim bende anlamadım neden birleştiremedim dediğin gibi başıma gelince öğrenirim artık yavaş yavaş
ama bende bu gidişle park yatak alacağım gibi büyüyen beşikler büyütülünce delik delik oluyormuş park yatak idare etsin bende taşınınca almayı düşünüyorum
ama şimdi dolap almam şart bizim eşyalar zor sığıyor bakalım o zaman gelsin hepsi olur sağlık olsun yeter ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…