Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melekcim az kaldı meleğinle buluşmana
embriyo sayısı konusunda bende sermeste katılıyorum zor bir durum Allah kimseyi böyle bir durumla sınamasın
embriyoların kalitesine ve bölündüğü hücereler göre ki ikisi de aynı kapıya çıkıyor doktorunla karar verin
sevimin bak 1 tane yeti özleminde öyle
kısmet meselesi tabiki
ama sen şimdiden 3 olursa biri sonlanır dersen zor bir saınavın içinde bulursun kendini herşeyin hayırlısı dileyip dua etmekten başka çaremiz yok

çok heyecanlıyım yakında 2 bebek haberi daha geliyor
sonra sıra tuanay elanaz burp ve gulimusta

haberleri izlediniz mi bilmiyorum idrarla 10 haftalıkken cinsiyet tayini testi çıkmış
yani varmış türkiyeye yeni gelmiş galiba
aynı idrar testi gibi
salgılanan hormonlar farklıymış ona göre kız erkek diye renk değiştiriyormuş
nereden bulacağız acaba:90:

Son düzenleme:

allah kavustursun canim denizimizede masallah allah saklasin tatlim

aminnnn

vallaha canim gece hic uyuyamadin düsündüm durdum ve kesin bir karar verdim iki tane koyduracagim simdiden o yavrunun günahina girmem bulmusta bulaniyor olamam ben ya allahim ne verirse hayirlisini versin

bende coook heycanliyim

semracigim nasilsin tatlim? esimin esine ve sana slm var ve adayida kocaman öpüyor gün gittikce dahada cok tatli oluyor diyor allahim bizede ada gibi güzel bir bebek nasib eder insallah diyor canim

denizcim her şeyin yolunda olmasına sevindim canım artık bütün kokular senin mideni bulandırır.eşin allahtan kısa süreli gidip geliyor

inşallah rabbim bizimde yüzümüzü de güldürsün o sevinci bizde yaşayalım tek dileğimiz

canım denizcim belki senin için iyi bir teknik yanlız kız yada erkek bebeği istemeyenler için sonuç pekde iç açıcı olmıcak tatlım erken cinsiyet belirlenmesinde bir bebeğin haytına son verilmesi demek bence biliyorsun canım normalde erken cinsiyet belli oluyordu okadar olmasada bebğin aldırılmaması için çoğu merkezkler geç söylüyor. özellikle devlet kurumları

semracigim nasilsin tatlim? esimin esine ve sana slm var ve adayida kocaman öpüyor gün gittikce dahada cok tatli oluyor diyor allahim bizede ada gibi güzel bir bebek nasib eder insallah diyor canim

canım bana yapılan testlerde,cinsiyeti kesin değildi henüz ada'nın,2li falandı galiba,orda bi hormondan doktorumuz söylemişti kız diye.bana yapılmıştı böyle bişey,yalnış hatırlamıyorsam.

günaydinlarrrrrrrrr
günaydınn canımın içiii..

tamam tatlım zafr'de selam söylüyor.tatlıoluyor teyzesi görmelisi,n,sanki yavaştan emeklicek,şuan ben koltuktayım,döne döne geldi,pijamalarımı çekiyooo.inşallah nasip edicek canım,dua ediyoruz biz ada'yla sana.embiryo koydurma meselesinde ben sana katılıyoum,evet rediksüyon zor bişey,allah kimseye evlat acısı vermesin,yüzünü görmesende o senin evladım,ama önemli olan ilk önce senin sağlığın,gerekiyorsa yapılıcak başka şansın yoksa yapılıcak.ben sana bu konuda desteğim tatlım,nasıl iyi hissedersen öyle yap.

günaydın canlarım
bugun sabah erken basladım işlere
arakdaslarla kahvaltıya gidicez aysenimle gittigimiz mekana
sonra da bi arkadasım coook gec kalmıs dogum günü kutlaması var
anlıcagınız yogun gececek

inanılmaz sıkıcı bir gün valla akşamı iple çekiyorum eve gidince hemen yatıcam

bebingim günün güzel geçecek o zaman...iyi eğlenceler sana...

sağol canım bende arkadaşıma söyledim zaten bir süre daha ilaçları kullanayım iyi olmazsam giderim dedi
duruma göre ben seni ararım canım

kizlar siz ne diyorsunuz bu konuda sayet 3de tutarsa ne yapmaliyim sizce? yada simdiden 2 tanemi koydurayim?

canım kendi sağlığın ve bebişlerin sağlığı önemli olan eşin ve dr unla en iyi kararı vereceğine inanıyorum
dualarımız seninle

günaydın canlarım
bugun sabah erken basladım işlere
arakdaslarla kahvaltıya gidicez aysenimle gittigimiz mekana
sonra da bi arkadasım coook gec kalmıs dogum günü kutlaması var
anlıcagınız yogun gececek

bebingcim sana iyi eğlenceler

nursimcim sen niye sıkıldın canım
artık vakit geçmek bilmiyor değil mi
hadi az kaldı bebiş doğduğunda sıkılmaya vaktin olmayacak

özlemcim gel canım beklerim seni de
menüyü de merak etmişsin canınız çeker diye söylemesem mi
dedim ama söyleyeyim bari
kısır kek ve profiterol yapıcam cuma günü

sermest geçmiş olsun canım dr unla görüşüp pastil falan alsan olmaz mı
hamileler kullanıyor diye biliyorum ben

allah nazarlardan saklasın çok güzel bir haber yağmur yola çıktı bu gün desene dualarım seninle canım
geçmiş olsun kuzum kendine dikkat et yat bi güzel annende
kizlar siz ne diyorsunuz bu konuda sayet 3de tutarsa ne yapmaliyim sizce? yada simdiden 2 tanemi koydurayim?
hakkında hayırlısını dile canım 1de tutsa senin 2de tutsa senin canın hayırlısı haktan
özlem bende merak ettim damadı sermest senin komşunun gözü kör kuzum camış koca göbüşü nasıl görmüyor benim nazlı yeğenim ordan ona nanaik yapıyor
oh ne güzel haberler inş doğuma kadar böyle gider deniz oğlan hiç annesini rahatsızlandırmaz inş
sevimcim o yazdıklarını ben yersem ölürüm herhalde mide spazmı da geçirebilirim yani
ne o allah aşkına bilemedim doktor doğur mu vermiş bunları :95:
bende yersem midemden ölürüm kesin canım yemiycem
seninki erkek gibi geliyor bana niyeyse
özlemcim gel canım beklerim seni de
menüyü de merak etmişsin canınız çeker diye söylemesem mi
dedim ama söyleyeyim bari
kısır kek ve profiterol yapıcam cuma günü

bende geliyimmmiiiiiiiii sadece kısırı ben isterim gerisi sizin olsun

hastaneye tekrar gidip dr kendi druma sordum ben bunları yersem şekerim yokken şeker komasına girerim dedim ben şekerli çayda bile midem bulanıyorki daha kaldın reçel yiycem hem çok fazla benim midem ağrıyor dedim bi yanlışlık bunları yiyince şekerim yükseliyormu diye bakacaklarmış sonra vaz geçtiler yarın bakacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…