rabbim hakkında hayırlısını verecektir sen öyle düşünme
hem hepsinin tutma şansı olabilirde olmayabilirde
bize 1 tane yeter zaten :))
eğer zorlu bir gebelik olur diyorsan belli bir aydan sonra yatarak beklersin doğumu
ne yapcaksın başka çaren yok...
olsunda rabbim bir yol çizer sen merak etme kendini teslim et ,inan ve sabırla bekle işte formül bu :)
insallah canim hayirlisi neyse o olsun..
ayyy keşke ne güzel olurdu....
hemde süper olurdu be güzelim:))))
sen kalbinin sesini ve dr önerilerini dinle şikayetlerini dile getir o da daha rahat karar verir..
sagol canim benim
ya ben buraya ekleyemiyorum ki hem şu çizelgeyi bile sağolsun nursim yapmıştı
facede paylaşamam bilmeyen o kadar çok ki :)))
benim azcık çıktı gibi yani birşeye benzemeye başladı gibi
hatta dün bir velim dedi
yani biz göze çarpıyoruz accık :)
eee pipimizi bile saklamadık ki :)
ozaman bizde resimini görmeyi hak ettik:)))
eşyaların hepsi kolisinde daha kurmadık taşınırsak diye hemde erken diye
biraz ilerleyeli hepsini facede paylaşırım inşallah
o günü dört gözle bekleyecegim:)))
hadi bakalım sana da bol şanslar duanaı et sermestin dediği gibi...
tskler canimin ici
bende kaçacağım artık....
iyi geceler nasılsınız?
eşimi yeni gönderdim yarın gece gelecek ama yine de zor geldi
sabah geldi işten bütün gün yattık uyuduk dinlendik
benim midem fena kafamı dik tutamıyorum
eşimin kokusundan parfümünden bile uzak duruyorum
sonuçlarım çıkacaktı bugun
doktorumu aradım hepsi temiz çıkmış kan,idrar hepsi açlık kan şekerimde dahil
üreme de olmamış yani herşey yolunda allaha şükür
neler olmuş bakayım sonra da yatarım
hadi hayırlısı o merkezi burp mu söylemişti yoksa tuanaymı bu sayede senide görücez. az kaldı canım geliyor 2011 bebişleri oleyyy
bana tüp uzakta bilemiyorum artıkkkk
sacmala canim senin bebisinde gelecek merak etme sen gönlünü ferah tut
ayyyyy ne güzel ya dua edicem sana 2 tane olsun ya ne güzel bir taşta 2 kuş
allah razi olsun canim sagol allahim herkesin gönlüne göre verir insallah
inşallah rabbim ellerimizi geri çevirmez. aminnnnn
melekcim az kaldı meleğinle buluşmana
embriyo sayısı konusunda bende sermeste katılıyorum zor bir durum Allah kimseyi böyle bir durumla sınamasın
embriyoların kalitesine ve bölündüğü hücereler göre ki ikisi de aynı kapıya çıkıyor doktorunla karar verin
sevimin bak 1 tane yeti özleminde öyle
kısmet meselesi tabiki
ama sen şimdiden 3 olursa biri sonlanır dersen zor bir saınavın içinde bulursun kendini herşeyin hayırlısı dileyip dua etmekten başka çaremiz yok
çok heyecanlıyım yakında 2 bebek haberi daha geliyor
sonra sıra tuanay elanaz burp ve gulimusta
iyi geceler nasılsınız?
çok heyecanlıyım yakında 2 bebek haberi daha geliyor
sonra sıra tuanay elanaz burp ve gulimusta
haberleri izlediniz mi bilmiyorum idrarla 10 haftalıkken cinsiyet tayini testi çıkmış
yani varmış türkiyeye yeni gelmiş galiba
aynı idrar testi gibi
salgılanan hormonlar farklıymış ona göre kız erkek diye renk değiştiriyormuş
nereden bulacağız acaba:90:
semracigim nasilsin tatlim? esimin esine ve sana slm var ve adayida kocaman öpüyor gün gittikce dahada cok tatli oluyor diyor allahim bizede ada gibi güzel bir bebek nasib eder insallah diyor canim
canım bana yapılan testlerde,cinsiyeti kesin değildi henüz ada'nın,2li falandı galiba,orda bi hormondan doktorumuz söylemişti kız diye.bana yapılmıştı böyle bişey,yalnış hatırlamıyorsam.haberleri izlediniz mi bilmiyorum idrarla 10 haftalıkken cinsiyet tayini testi çıkmış
aynı idrar testi gibi
günaydınn canımın içiii..günaydinlarrrrrrrrr
tamam tatlım zafr'de selam söylüyor.tatlıoluyor teyzesi görmelisi,n,sanki yavaştan emeklicek,şuan ben koltuktayım,döne döne geldi,pijamalarımı çekiyooo.inşallah nasip edicek canım,dua ediyoruz biz ada'yla sana.embiryo koydurma meselesinde ben sana katılıyoum,evet rediksüyon zor bişey,allah kimseye evlat acısı vermesin,yüzünü görmesende o senin evladım,ama önemli olan ilk önce senin sağlığın,gerekiyorsa yapılıcak başka şansın yoksa yapılıcak.ben sana bu konuda desteğim tatlım,nasıl iyi hissedersen öyle yap.semracigim nasilsin tatlim? esimin esine ve sana slm var ve adayida kocaman öpüyor gün gittikce dahada cok tatli oluyor diyor allahim bizede ada gibi güzel bir bebek nasib eder insallah diyor canim
Elanaz,cnm ben de iyiyim şükür,inşallah beni hamileyim diye ararsın,nasıl mutlu olacağım bilemezsin,arkadaşının başı sağolsun bu arada,ben homeopatiye inanıyorum ve destekliyorum,gereksiz antidepresanlarla tedavi etmeye kalkışmak sadece hastalığın üstünü kapatmaya neden oluyor.Bence gitsin,hem inanılmaz rahatlar,hem de doğal yoldan tdeavi olur...
kizlar siz ne diyorsunuz bu konuda sayet 3de tutarsa ne yapmaliyim sizce? yada simdiden 2 tanemi koydurayim?
günaydın canlarım
bugun sabah erken basladım işlere
arakdaslarla kahvaltıya gidicez aysenimle gittigimiz mekana
sonra da bi arkadasım coook gec kalmıs dogum günü kutlaması var
anlıcagınız yogun gececek
allah nazarlardan saklasınsekerler haber gercekten cok güzel yumurtalarin hepsi harika bütün degerlerim 3 kati üstündeymis normalin saat 10.30 catlatma ignesi vuracam ondan sonra igneler bitti persembe sabah yumurta toplanacak pazarda transfer ve esimle karar verdik 3tane koyduruyoruz tabi dr. etkisi oldu bitane koyarsa sans yüzde yirmi ve otuz oluyor ikitane yüzde atmis 3tane ise yüzde yetmis ve seksen oluyormus bu yüzdende 3 tane koyduruyoruz buarda sonucu ne zaman alacagimda belli oldu ama orasini sizlere süpriz yapacagim:))))) kizlar cok mutluyum cooook heycanliyim kuzularim benim:)))))
geçmiş olsun kuzum kendine dikkat et yat bi güzel annendecanım yarından haftasonuna kadar alıcam rapor üç gün kadar
tanıdk doktor bulduk saolsun o veriyor yoksa bizim oradakiler gebersen yazmıyor rapor zalak şeyler
bu arada raporun kralını sen patlatmısın kuzum hay masallah doya doya dinlen kuzun ya da kuzuların neseyle gelsin huzurla insallh
hakkında hayırlısını dile canım 1de tutsa senin 2de tutsa senin canın hayırlısı haktankizlar siz ne diyorsunuz bu konuda sayet 3de tutarsa ne yapmaliyim sizce? yada simdiden 2 tanemi koydurayim?
özlem bende merak ettim damadı sermest senin komşunun gözü kör kuzum camış koca göbüşü nasıl görmüyor benim nazlı yeğenim ordan ona nanaik yapıyornan özlem benim fındık göbüşle dalga geciyon habire ama hani senden de bir resim göremedik daha:)
merak ediyorum bakiim sende durumlar nasıl olacak
ayy bugün komsuma söyledim hamile oldugumu kadın şok gecirdi
göbegime baktı durdu aaa nasıl olur ya hic belli olmuyor diyerek:))
oh ne güzel haberler inş doğuma kadar böyle gider deniz oğlan hiç annesini rahatsızlandırmaz inşiyi geceler nasılsınız?
bende yersem midemden ölürüm kesin canım yemiycemsevimcim o yazdıklarını ben yersem ölürüm herhalde mide spazmı da geçirebilirim yani
ne o allah aşkına bilemedim doktor doğur mu vermiş bunları :95:
seninki erkek gibi geliyor bana niyeysehaberleri izlediniz mi bilmiyorum idrarla 10 haftalıkken cinsiyet tayini testi çıkmış
aynı idrar testi gibi
özlemcim gel canım beklerim seni de
menüyü de merak etmişsin canınız çeker diye söylemesem mi
dedim ama söyleyeyim bari
kısır kek ve profiterol yapıcam cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?