yaaa ufff ilk haberi okuyunca gözlerim çakmak çakmak oldu ama sonraki haberi okuyunca rahatladım doktor okadar emin yani allaım inşallah belki 5 gün içinde meleğimin değerleri normale dönerse transfer blast aşamasında olur bence dondurmadan 5 gün bekletirler
bebingim saçmalama yersin şimdi zopanın alasını hemde takk kafana tüp bebeğin en zor aşamasını söyliyeyimmi benim için en en en zor aşaması oda transferde idrara sıkışık olma durumu onun dışında meleğin sesinin kötü gelme nedeni anestezinin etkisi ile sersemlemiş olması bütün gün sürer etkisi oda hoş bir his sarhoşluk hissi benim ilk anestezimde kendime gelememiştim ama ikincide anında kalkıp dolaşmıştım firil firil hiç dert etme sen gelecem tabiki belki görüşme bile yaparım senin randevu tarihin ne bebingim?
yanii yaaa..
kızlarmelek aradı onunla konuşuyordum,yumutralar toplanmış,19 tane.fakat transfer iptal olmuş,hormonları çokyüksek çıkmış,1-2 ay sürermiş düşmesi.bebekler, anneleri iyileşene kadar onu beklicekler.haber vermemi istedi,sesi yorgun geliyordu,dinlenicek.
bende yaptırdım mis gibi oldum ama kendim yaptım hahayt azcıkda görmeğim altlar kaldı onu memoya sakladım akşam hallaedr sakın kimseye söylemen
canım ya çok kötü biliyorum ben bi başladımı atlatamıyorumda ilaçta yok allah yardımcın olsun gülüm
orayada gideriz bakalım neler var artık başlayalım dimi çoçuk gelcek daha ablamın getirdiklerinden başka bişey yok en azından hastane çıkışını falan almam lazım battaniyesini havlusunu cadının ana kucağı var çantası var acil olan şeyleri alcam bebkler çabuk büyüyor zatı oyüzden fazla şey almam kullanmadan ablam gibi valizlere doldurmak istemiyorum
ana viaport bize yakın sözde ama daha hiç gitmedim açılsında ordan alıyım bari saol bitanem
aynı beni,m ablam dünyayı almış şimdide bana getirmişti yıllar önce öylece hiç paketi açılmamışlar var ne var ne bukadar alıyosunuz bide ben kendimi müsrif sanarım her gördüğümü almak istemiyorum
canım kayananam kayım pederimi bulsa onu kemircekde bulamayınca adamın ya çoçuklarını kemiriyor özellikle bizim memo salağını yada mezar taşını adam kurtuldu be eminönünden sadece şeker bakarım canım elbise konusunda bende güvenmiyorum oraya
ben seni tarihe bir gömcem sana burdan mercanımla beraber bir uçan tekme atarız görürsün gününü cadı yüzündeki güzellik içine vursunda bebişimizde korkmadan gelsin
canım ateşi çıkması normalmiş aşıdan sonra korkma sakın
bende tek çeşit yaptırım sizi dinlerim ama eve gelenlere komşular gelir en az 200 kişi gelir gher gün biri gelir meraktan sırf önemsiz insanlara normal basit çikolatalardan alırım bayramlarda verilen olmazmı haha yoksa nasıl yetiriyim anam illaha bebek şekerimi yaptırıyım onlara zaten bu nlara onuda anlamaz şimdieden aman çok büyütüyosunuz kapı süsü bebek şekeri neymiş diyolar
Melek,demek Allahın yazdığı gün 2 ay sonra,sakın üzülme cnm benim,herşeyde var bir hayır,sanıyorum, OHSS riskin çok fazla,yumurtalar fazla uyarıldığı için,şu an transfer yaparlarsa,Allah korusun meleğimin hayatı tehlikeye girebilir.O yüzden bu kadar beklemiş,varsın 2 ay sonra olsun,ama sağlıkla gelsin...
meleğimin transferi olmıcağı için çok ta üzülmedim varsın 2 ay sonra olsun onun sağlığı söz konusu bizde 2 ay sonra yaparız hopereyi dr da demişya hemen tutunurlar diye güzel haber bu demekki birazcık beklicez. bebingim meleğin sesinden yorgun olduğunu anladıysa zasacım valla ben de korktum bu tüp işinden bebingim
sermestim inşallah bir an önce iyileşirsin. evet haklısın spreyin tadı iğrenç ya mideyi bulandırıyor.başlıcaz işte en baştan takipten bakalım artık hayırlısı:98:
yauv ne acısı kızlar yaa hiç acısı yok düp bebeeeen saçmalamayın kuzen vallaha benim en büyük acı deneyimlerim birincisi spiral takımıydı ikinciside ofishisteroskopiydi tüp bebekler yımırta doplamalar falan hikayyeeeeeee sadece sıkışık olma kısmı benim tahammül edemediğim birşey
zasacım viyanadan gelecekler komşu ilçelerden gelecekkler sarıgazide gelir doğar doğmaz mercana kurşunmu döktürürsün sevim titanyummu döktürürsün bilemem okadar millet nazarda deydirir vallaha
ben en cok yumurta toplamadan korkuyorum bilmedigim bişey oldugundan
bi de anesteziden kokruyorum nursim cim
heemen atıyorum mail
kork semracım vallaha dışarı boşalma tekniği uygulayın benim ablam 15 yıldır öyle korunuyor içeri denedikleri ayda hamile kalıyor birde doğurgan üstelik yani en iyi doğum kontrol yöntemi bu hap falanda kullanma oda kilo selüliit yapıyor spiral uyuz bişi ıııııyyyyy birde ipi sarkıyor hissediyorsun yürüdükçe doktor tarif ediyor elinle it diye gerçi benimki kısa süreli olduğu için ipi ayarlatmadım normalde gidip ayarlatıyorsun ama takımı zahmetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?