Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım regl olmayı zaten beklicekmiş,yani en erken yılbaşından sonra,sağlıklı olsunda meleğimiz gerisi olur.

hanaa ben bunu yeni okudum birde 5 güne düşer diyorum sanırım ohhs olmuş meleğimiz :/

yauv sevimim bir bildiğimiz varki söylüyoruz napalım 6 yıl oldu uyuz oluyorum öyle ümitlenmeye artık saçma geliyor bana zati oldum olası gerçekçiyimdir çocukluğumdan beri
200 kişi geleceğine hiç şüphemiz yok sevimim hatta turlar düzenlenir ama bu sevilip sayıldığınızı gösterir güzel

bencede tuanayım

valla canım tüp bebekdenyimim olmadığı için konuşamam.ama zannetmem çok acı vereceğini,en azından doğumdan kolaydırsonu güzel biticekse her acı çekilir,allah hepimizin gönlüne göreversin.ama yılbaşına kadar bi hobarey daha gerekllii!!!!!!!!

yauv ne acısı kızlar yaa hiç acısı yok düp bebeeeen saçmalamayın kuzen vallaha benim en büyük acı deneyimlerim birincisi spiral takımıydı ikinciside ofishisteroskopiydi tüp bebekler yımırta doplamalar falan hikayyeeeeeee sadece sıkışık olma kısmı benim tahammül edemediğim birşey

turlarmı düzenlenir burpumm??hahahahahhahahahahhahahalemsiniz valla,ekrana bakıp kahkaha atıyorum allahdan yanımda kimse yok,deli dicekler.

bebüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnngg senin şu kist çıktığı ay böbrek ağrısına benzetmiştin ya neren ağriiiiidiiiiiiii benim dün başladı bugün arttı sol arka yan tam böbrek kısmım ağriiiiiiiiiii

doktorum spiral takalım diyor sana,bende kabul etmicemm,bende ondan korkuyorum,napiim.

zasacım viyanadan gelecekler komşu ilçelerden gelecekkler sarıgazide gelir doğar doğmaz mercana kurşunmu döktürürsün sevim titanyummu döktürürsün bilemem okadar millet nazarda deydirir vallaha

kork semracım vallaha dışarı boşalma tekniği uygulayın benim ablam 15 yıldır öyle korunuyor içeri denedikleri ayda hamile kalıyor birde doğurgan üstelik yani en iyi doğum kontrol yöntemi bu hap falanda kullanma oda kilo selüliit yapıyor spiral uyuz bişi ıııııyyyyy birde ipi sarkıyor hissediyorsun yürüdükçe doktor tarif ediyor elinle it diye gerçi benimki kısa süreli olduğu için ipi ayarlatmadım normalde gidip ayarlatıyorsun ama takımı zahmetli

karnım çok ağrıyor sabah ve şimdi parol aldım oda hiç banamısın demedi nasıl geçer bu gün zaman

bebingim nasıl bir yermiş burası kim önerdi sana orayı burpcum senin iş yerine yakın mı benimde aklımda olsun belki burpcumla aynı zamanda yaptırıverririz bellimi olur

ben en cok yumurta toplamadan korkuyorum bilmedigim bişey oldugundan
bi de anesteziden kokruyorum nursim cim

heemen atıyorum mail

canım bende senin gibiyim anesteziden ve yumurta toplamadan korkuyorum

meleğim okuyunca bende üzüldüm ama kızların dediği gibi sadece 2 ay sonra gelicek meleklerin
merak etme sen sağlıklı ol bebişlerin seni bekliyor

iğrennnnnnnnnnçççççççç ötesii..

gulimus hergün önünden geçiyorum oranın işe giderken ama evime uzak malesef orayı tuanay keşfetti

burcum hoşgeldin canım döktürmüşsün yine
ama yine olumsuzluğun üzerinde
birazcık olumlu ol canım ya

elanazım beni bebek süreci bööööle yaptı :44: tedaviler okadar olumsuzduki zati rezervlerimde bok gibin dolayısıyla görünen köy klavuz istemiyor mucizelere kaldı işim benim

merhaba kızlar halsizlik baş,mıç,sırt ağrısı eşliğinde yazıyorum size
3 ay geçince bitecek diyorlar bekliyorum geçmesini sahalara dönmek istiyorum artık

geçicek canım denizim 2. 3 aylık dönem en rahat dönem tatlım kendini hiç hamile değilmişsin gibi zinde hissedeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…