hadi gözün aydin ozaman ama senin ilk hamileliktete cok gec gösterdi demisti istersen bir kan testi yaptir canim tr gelip gelmeyecegimiz daha belirsiz canim ilerleyen zamanda belli olur
öff sorma bebişim ya ne giriliyor ne yazılıyor kabus gibi oldu eski halinde böyle sorun olmuyordu bu artık rutine bindi ne böyle gına geldi valla
demek mamalar yaptın afiyet bal seker olsun her daim bekleriz efendim:))
ne sorcam sana bu hafta son kalan eksiklerimizi alacagız nasipse
biberondu bakım ıvır zıvırlarıydı falan tavsiye istiyorum
özellikle biberon emzik konusunda kafam karısık bisürü ceşidi var emzigi var slikon kaucuk damaklı damaksız neye göre alıcam bilemedim
bir de braunun atesölcerini alcam ama onda da cok çeşit var hangisini almalıyırm
burun temizleme tırnak makası cart curt onlarda marka önemli mi chicco mu alayım hepsini
göğü kalkanını neye göre alcam numaralıydı sanırım onlar ya marka önerisi avent mi
hımmm bir de ev tipi ana kucagı sart mıdır alırsam ne alayım uygun yollu bişey diyiver bakiim
sorularımı sordum cevaplarımı cumaya kadar isterim:))
daha iyiyim gulimusum cok şükür yüzüm gözüm acıldı bogazımda gıcık kaldı biraz o da gecerse iyileşicez insallah sen nasılsın canım
bebişim son üç otuz evet uzun gibi de kısa gibi de hayırlısıyla cabucak gecer insallah canım
bişey daha sorayım aklıma gelmişken bu bakım cantası var ya bana niveanın atta cantası hediye gelmişti icinde dört bes tane kremi sampuanı var onlar yeterli mi ilave ürünler alayım mı alırsam marka sebamedi mi tavsiye edersin nivea iyi midir dersin
bir de bunun cantası bana yetmez dısarı giderken bebek cantası lazım ya ama onlarda da kafama göre bişey göremedim hiç hep dar kalıplılar var ben enli bişey istiyorum onda var mı önerin
bunlar son sorularımdı bitti valla:))
saol canım kaydettim tavsiyelerini ana kucagı icin erken bence de bekleyeyim madem
unbibaby ıslak mendilin onikili ekonomik paketi var o cok mu olur alsam
ha bir de park yataklara takılan dönence var mı bebişim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?