Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben çıkıyorum kızlar
uğrarım yine
halsizim biraz yatıym da hasta olmıym ben de hasta olanları duydukça burdan korkuyorum

hadi gözün aydin ozaman ama senin ilk hamileliktete cok gec gösterdi demisti istersen bir kan testi yaptir canim tr gelip gelmeyecegimiz daha belirsiz canim ilerleyen zamanda belli olur

canım doktorumla görüştüm adet olmadan hamile kalma şansın zordedi.3 tane aldımn test,haftaya tekrarlarım.inşallah gelirsiniz.yılbaşında burda olsanız birlikde geçiririz yılbaşını:)

sevimcim sen de mi yamuldun yavrum yorma dedik sana kendini o kadar sen de kaptın bak hastalık kapıda bekliyor mübarek zaten insallah iyileşirsiniz hemencecik hatta iyileşiriz diyeyim

mavişim götürdün köftleri tabii yanar miden afiyet olsun bakalım aman dikkat edin kendinize siz bari hasta olmayın nursimimle vuslata az kaldı sizin için hadi sizden sonra sıra bize gelsin insallah hayırla
nursimcim agrıların var herhalde Allah kolaylık versin canım cok az kaldı masallah elamıza kavusmya

semracım bebiş yokmuş hadi gözün aydın tedbirini al sen yine de madem doktorun da demiş
diyet konusunda da aferim bak basarıcaksın sen bu işi herşey yolunda masallah

ya bu site cinnet geçirtiyor artık insana ne bu böyle ya sürekli bakımda sayfalara girmek zaten bir basarı oldu off bir görüşüp konusamadık bugün agız tadıyla
banyomuzu yaptık yemegimizi yedik tembellik yapıyoruz şimdi uykum da geldi valla
nerdesiniz hanımlar

bebişim gelmiş hoşgelmiş
sinirimi bozdu site tam cıkacaktım seni gördüm kaldım bak

50. denemede basarıya ulaşabildim ne bu yaaaaaa

eve erken geldim ve aylar sonra ilk kez yemek yaptım
ne mi yaptım fırında kasarlı patates ve kremalı mantarlı tavuk
ama cok yemişim feci durumdayım su an

semracım super kilo gitmiş 1 haftada
yaza eminim cok cıtır bir anne olacaksın sen
bebek istemiyorsan canım korunmslısın hata affetmez valla

sermestim deli ediyor beni bu site cıldırazammmm artık yazamıyorum eskisi gibide

kimseler de yok valla yazan olmamıs

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

sermestim nasıl oldun geçmiş okuyamadım .
malum site herzamanki gibi kapı duvar olmuş mazallah sermestim nasıl oldun canım iyileştinmi

bebim imrendim sana düzgün bi kar yağmadı kartopu oynamayı özledik

3 tane 30 un kalmıs sermestim hayırlı olsun canım

:78:
özlem ben sana bişiy dicem ayıp olmazsa ben haftaya istanbul a gidiyorum ya
sen hediyeyi gönderdiginde burda olmıcam amaaaaa istersen oraya gönder istersen gelince alıyım sen bilirsin cok yuzsuzum di miii

öff sorma bebişim ya ne giriliyor ne yazılıyor kabus gibi oldu eski halinde böyle sorun olmuyordu bu artık rutine bindi ne böyle gına geldi valla

demek mamalar yaptın afiyet bal seker olsun her daim bekleriz efendim:))

ne sorcam sana bu hafta son kalan eksiklerimizi alacagız nasipse
biberondu bakım ıvır zıvırlarıydı falan tavsiye istiyorum
özellikle biberon emzik konusunda kafam karısık bisürü ceşidi var emzigi var slikon kaucuk damaklı damaksız neye göre alıcam bilemedim
bir de braunun atesölcerini alcam ama onda da cok çeşit var hangisini almalıyırm
burun temizleme tırnak makası cart curt onlarda marka önemli mi chicco mu alayım hepsini
göğü kalkanını neye göre alcam numaralıydı sanırım onlar ya marka önerisi avent mi
hımmm bir de ev tipi ana kucagı sart mıdır alırsam ne alayım uygun yollu bişey diyiver bakiim
sorularımı sordum cevaplarımı cumaya kadar isterim:))

daha iyiyim gulimusum cok şükür yüzüm gözüm acıldı bogazımda gıcık kaldı biraz o da gecerse iyileşicez insallah sen nasılsın canım

bebişim son üç otuz evet uzun gibi de kısa gibi de hayırlısıyla cabucak gecer insallah canım
bişey daha sorayım aklıma gelmişken bu bakım cantası var ya bana niveanın atta cantası hediye gelmişti icinde dört bes tane kremi sampuanı var onlar yeterli mi ilave ürünler alayım mı alırsam marka sebamedi mi tavsiye edersin nivea iyi midir dersin
bir de bunun cantası bana yetmez dısarı giderken bebek cantası lazım ya ama onlarda da kafama göre bişey göremedim hiç hep dar kalıplılar var ben enli bişey istiyorum onda var mı önerin
bunlar son sorularımdı bitti valla:))

valla ev tipi ana kucagı sart degil bekle derim bazı bebekler salıncak sever otomatik sallanan muzikli ler var fisher price in onu alırsın o zaman.onlar hem anakucagı hem salıncak oluyor çünki bekle derim ben

braun un kulaktan ölçeni var yedek uç takılan ve hafızaya alan onu alsan yeter bence

biberonu avent yada dr brown almanı tavsiye ederim bence chicco alma yeni cıkan pes biberonlardan al rengi sarı onlar kanserojen içermiyor daha kolay temizleniyor chicco burun aspiratörü tırnak makası guzel ozellikle kıl fırca taragı en iyisi yumuşacık onu al nuk ta kullanabilirsin biberonu almanyada üretiliyor avent te ingilterede çin malı degil yani

uni baby pamuk su mendil al yenidogan poposunda sadece pamuk su kullan

emzik tamamen bbebeği tercihi kaucukmus silikonmus damaklıymıs damaksızmıs
damaklı daha iyiymiş tabi lırsa sen bi nuk al kaucuk bi de silikon onlar damaklı zaten 1 numarasını bi denersin kızımız begenmezse aventi deneriz o silikon ve damaksız çünki.

nivea tabi güzel bunun dısında alcak olursan sebamed derim tabikide hem yogun hem ml fazla uzun dayanıyorr ürünleri.o çantadakiler yeter sadece o mendilleri sonra kullan önce pamuk su kullan kremliler için çok erken.

cantaya gelince o canta elinin altında bulunsun sırt cantasıda bazen gerekli olabilir
samsonite ın anne cantaları guzel skiphop da öyle mesela ikiz için bile cantası var sonra okiedog cantaları super buyuyebilir kuçulebilir olanları var avent te valiz tipi var kraft ve chicco nun yandan asmalıları var onlarda guzel bide avvio var o da gezmelik çantalar gibi mesela

saol canım kaydettim tavsiyelerini ana kucagı icin erken bence de bekleyeyim madem
unbibaby ıslak mendilin onikili ekonomik paketi var o cok mu olur alsam
ha bir de park yataklara takılan dönence var mı bebişim ya

gulimus cum nasılsın agrın cok mu sakın ev işiyle yorma kendini dinlenmen lazım canım

bugun pek giremedin sen işten

ay biz hiç kar oynayamadıkki soguk tan
normal da kar da hava yumuşar aksiine donduk biz

sermestim ben de iyi değilim böbreklerimi sardım atkıyla hastaneki dr a sordum kan ve idrar sonuçlarım normal böbrekle ilgili problemim yokmuş.yani kist yapıyor demek her 2 taraf da ağrıyor. kasıklarım batıyor.nasıl olucak bilmiyorum.bebingim 2. aşılama şart devletten yaralanmam için
ıvı mecidiye köydekimi bebim şişlinetten baktım peki dr bellimi istediğin varmı dr

demek kar oynayamadınız yaramaz cocuklar gibi bebişim
buraya da yagsın tek tatil olsun yeter bana:=)

saol canım kaydettim tavsiyelerini ana kucagı icin erken bence de bekleyeyim madem
unbibaby ıslak mendilin onikili ekonomik paketi var o cok mu olur alsam
ha bir de park yataklara takılan dönence var mı bebişim ya

12 li paket cok olmaz canım hem bebek büyüsede elini yüzünü silmek için kullanmaya devam ediyor aileler bencede mantıklı niye kremli mendille agzını elini sileceksin ki direk mideye gidecek sonra

park yataga takılan dönence malesef bildigim yok sen bulursan bana markasını söle sekerim

ay canım benim kıyamam sana insallah gecer agrın hemen ne diyeyim zordur sancısı elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…