Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim artık düşünme böyle olacaktı bugündü şu zamandı diye
biz ne kadar planlasak da herşey O'nun elinde bak bizim istedigimiz zamanda degil O ne zaman gel diyecekse gelecekmiş melegin annesi kendini böyle hastalıklıymıs gibi kapatma evine içine lütfen bu tüp tedavsinde bicok kişinin basına gelebilen bir durum neticede insan yapımı değl ki bedenlerimiz ne kadar dısardan müdahale edersek o kadar ummadık tepkimeler geliyor işte en kısa zamanda düzelicek hormonlar ve hersey yolunda kaldıgı yerden devam edıcek kısmetse sen yeter kı kafanı temiz tut gönlünü ferahlat ve birazcık daha sabret canımın içi

bak kendin anlatın işte bir mucize daha hayat mucizelerle dolu
görünen her şerde bizim görmedigimiz bir hayır vardır tatlım bu sana bir işaret bence

amanınn hayal ettim de ne güzel burada da yagsa tatil olsa ahh ahh:)
ama dikkat et kendine yollarda ustalık sökmez kara kışta aman Allah korusun canım

Allahıma şükürler olsun 2010 da savaşımııı kazandımm şükürler olsun rabbim melegimii verdi kızlarrrr

hayırlı olsun tebrikler saglıkla kucagına al insallah

bişeycik olmaz korkma herşeyi takmayın kafanıza ya sen iyi ol esas senin hasta olmaman lazım adamcagız napsın karı bulunca sevindirik olmuş demek:)

ben bu cumaya kadar raporluyum ama evde kalmak bana göre degilmis carsamba günü ise baslamayi düsünüyorum

hangisi iyi gelecekse öyle yap melegim kafan dagılır hem calısırken

demek adosumun inciler patlıyor tek tek kolaylıkla gelsin insallah bebiş de yoktur ne diyeyim en uygun zaman ne zamansa o zaman olsun hayırlısıyla canım haberlerini bekliyoruz

bebing canim tr 15 tatil ne zaman oluyor biliyormusun tatlim

ocagın 28nde canım

nerdesiniz hanımlar
gece dalamadım birtürlü bogazımdan
bir de terledim durdum üstümü acıyom üşüyorum sarınınca terliyorum anlamadım gitti
ögleye kadar da yatakta debelendim durdum kahvaltımızı yaptık biraz ders hazırlıgı yaptım
o da üstünkörü valla ugrasacak gücüm yok evi de toparlamam lazım ama hiç elleyemem şimdi
halsizlik devam aynen ama gene de daha iyiyim çok şükür
bir bakınayım dedim size ama kimseler yok

ayy ben çok hastayım resmen ölüyorum((
gözlerimden yaşlar fışkırıyor, hapşırmaktan organlarım yer değiştirdi
ağlamaklı gibi dolanıyorum, nefes alamaıyorum , kulaklarım kaşınıyor
boğazım ağrıyor ayyy çok kötyümmmmmmmmmmm :2::2::2::2::2::2:

bugun pek kimseler yok sermestim sayfada antika zaten
yazmak bi problem
arada gidip geliyor yok sistem bakımda yok error

daha da iyi ol biran önce iyileş canım artık
hiç bişey yapma boşver sen
dinlenmene bak
beslenmene dikkat et yeter

bebing canım e son sayfayı bari okuyayım dedim gördüm
28 OCAK canım....
ben çıktımmmmmmmmmm

özlemcim yat bol bol terlet kendini of ya kıyamam ben nasıl cektim insallah sen bari cabuk atlat kuzum
bebim sorma ya sayfaya girmek bir dert yazmak ayrı dert ense yapıyorum zaten ben de yatıstayım
sen naptın gidebildin mi dükkkana

ayyy özlemcim sıra sana mı geldi kuzum yaaa
cok gecmiş olsun papatyam
kıyamam sana
dinlen tamam mı malum bitkisel karısımları sende kullan bol bol
iyileş hemen...
bu hamilelerimizi iyileştir Allah ım biran önce

dükkandayım canım bi ara fatura ödemeye cıktım geri geldim dondurucu bi soğuk var dısarıda güya bot aldım o bile üşütttü ayacıklarımı.
karın yagdıgı gun market cıkısı yere yapıstım yine ist da düştügüm çizme vardı gene eşimde cok kızdı
mıçını kıracan diye.extradan masraf cıktı bide bot aldık ama hayret bi şekilde üstten vuuruyor hiç basıma gelmemişti.şimdi hiç gidecek hava yok.napıcakki adamlar üstten böyle bi ayagıma baskı uyguluyo gibi bi degisik çözemedim

söyle eve gidip bişeyler pişirmek istiyorum ne yapsam ki

aynı beni tarif etmişsin dünür dün ev yerleştirirken soğuga maruz kaldık evin doğalgazı yoktu sobada yok ufoyla mıçımız dondu bu gün boğazım ağrıyor ve ddevamlı uykulu haldeyim kendime gelemedim bu siteyede sinierolmaya başladım öğlen girdim bişey yazamadan bakım var yazdı delürtü beniiiiiiiiii
bende çorba istiyorum ama mideme dokunmuycak bişey olsun malum benim mide manyak her şeye ağrıyor ne yesem dokunuyor
semram canım inş hamile değilsindir biri büyümeden ikincisi zor olur fıstığım 2. inciyide patlatmış maşallah ağrısız bütün dişleri çıksın inş
sende zayıflamıştırsın ben eminim kaç kilo verdin söyle bakiyim

ya benim bu mide yanmalarım ve ağrım ne zaman bitecek ne yersem yiyim midem ağrıyor eskisi kadar yemekte yemiyorum gebelikte hiç aş ermedim mide bulantım baş dönmem olmadı derken midem çok kötü özellikle süt ve süt ürünlerinin ceviizn ve yemeklerin meyvelerin yanına bile korkuma yanaşamıyorum sırf cadı kızıma yarasın diye zorluyorum kendimi ama acı acı gaz çıkarmak geliyor içimden dr gavisconu verdi ama fayda bile etmiyor burpum sen şimdiden önlemini al sendede reflü vardı hatırladığım kadarıyla

yok canımdeğilim:))çok şükrama doktorum kesinlikle bi korunma yöntemni belirlemelisin dedi,ilaç kullanamam,en iyisi spiral olucak sanırım.amaonun içinde reglolmam gerekmiş.bakalım allaha emanet gidiyoruz.

bebing canim tr 15 tatil ne zaman oluyor biliyormusun tatlim
noldu gelicekmisiniz yoksa:))28 ocak cnm sanırım.

bende bugün diyetisyen randevuma gittim,700 gr vermişim 1 haftada,doktorum gayet iyi dedi.deva edicem bakalım yaza çoook zaman var nasılsa.sonra test aldım yaptım,tek çizgiyi görünce rahatladım,2. çocuk düşünmüyorummmmm!!!

canım okula giden hiç yakınım yok ocak ikinci hafta baslar sanırım
bizim örtmenler kesin biliyordur onlar sana söyler gelince
hayırdır gelmeyi mi düşünyorsun

esimin yigeni gelecek tatilde ondan soruyorum ama daha kesin degil eger benim transfer olmazsa biz gelecegiz trye kaynimla eltim cok zorluyor gelin özledik bakalim artik hayirlisi neyse o olsun

gecmis olsun canim yat dinlen bol bol ihlamur felan ic canim kendine dikkat sonunda sermest sanada satti bu hasatligiya neyse:))))

hadi gözün aydin ozaman ama senin ilk hamileliktete cok gec gösterdi demisti istersen bir kan testi yaptir canim tr gelip gelmeyecegimiz daha belirsiz canim ilerleyen zamanda belli olur

selam kızlaarrrrr
nasıl herkes dicem ama hastalar çoğalmış
özlem sevim geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize hava da çok soğuk ben de okulda dondum bugün

şimdi de midem yanıyo içli köfte yemiştim
nnasıl oldum ıııııyyyyyyyyyyyy
şekerim çoktandır düzene girdi diye ödüllendirdim kendimi ama yanma çıktı bi de

kızlar cevaplamış ama ben de cevaplıym tatil 28 ocak bu sene geç açıldı ya tatilde ileri gtti
ama ben 14 ünde başlıyorum

iyi akşamlar fıstklar geçen hafta işler çok azdı vakit geçiremedim bugünde yoğunluktan günün nasıl geçtiğini anlamadım...benimde kasıklarım fena ağrıyor dışarıda kuru ayaz var insanı öldürüyor...işten gelip yatmıştım...şimdide bişeyler yemeye gidiyorum ilerleyen saatlerde görüşürüz...

ingilizce öğretmenimiz ham,leydi doğum yaptı,
bi arkadaş daha doğumn yaptı
bi de arkadaşın eltisi
önümdekiler sırayla çekiliyo heyecan yaptım
aşağıda nursim in adını gördükçe artıyo heyecanım:18::18:
o da doğum yapınca sıradayım inşallahh
ardımdan da sırayla sizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…