bebing canim tr 15 tatil ne zaman oluyor biliyormusun tatlim
benim bugün normalde transfer günümdü ayin 23de sizler hobrey haberini verecektim ama olmadi malesef bütün gün kendimi mutfakta oyaladim düsmemek icin bir sürü pastalar kekler yaptim isterseniz sizlere ikram edebilirim yanliz tadi nasil oldu bilmiyorum hic birini denemedim esimde sadece bir kactanesi denedi onlarda güzel olmus dedi
kizlar sizleri bisey anlatmayi unuttum ben tr bir arkadasim 7 senedir cocuk icin tedaviler görüyordu 4 sefer asilama 5 sefer tüp bir türlü olmadi malesef eside illaki olacak dedide baska bisey demedi neyse arkadasim bu ay adetinden sonra tekrar tüp deneyecekti dr. adetin 2si gün gel tedavilere baslayim demis ama artik hic ümiti kalmamisti sirf esi istiyor diye yaptiracakti normalde adeti hep erken gelirdi bu sefer 2gün gecmis yok 5 gün gecmis yok 7 gün gecmis yok en sonunda 9cu gün hamilelik testi yapmis ve cift cizgi gözlerini inanamamis hem dr gitmis dr. kontrol etmis ve 6 haftalik suan hamile yine bir mucize bugün duyunca o kadar cok sevindimki anlatamam insallah allahim kucagina almayida nasib eder ve darisi bizlere olur insallah aminnn
kimseler acmamıs mı sayffayıııı
herkese günaydın diyorum bembeyaz karları seyrederken
sabah 7 de kalktım bugun babamı işe götürmek için malum arabaları mahsur kaldı
tabi benim arabanın buzu nu çözmek yarım saatimi aldı gece -10 ları görmüş burası hiç alışık olmadıgımız bi durum neyseki ben alıskınım karla mucaledeye bursadan
yollar buz pistine dönmüş sabah bile -5 ti babamı alıp sehre bi indik ki sehirde hiç bişey yok tv de gördümde inanmamıstım böyle sanki sepelemiş.arada alt tarafı 10 km var.deseler inanmam
sonra anneme gidip sıcacık bicay içtim sonra onların arabasını biraz temizledim cunki kar buz tuttmaya baslamıs.biraz çam agaclarını temizledim çok eğlenceliydi tabi altında kalacam diye korktum.sonra annem bagırmaya basladı tedavi öncesi hasta olacagım için mecbur bıraktım.
kaya kaya eve geldim dalga gectigime bakmayın cok korktum 8 yıldır araba kullanırım hiç basıma gelmemişti.kontrol benden cıktı ve kavsaktaydım frene basmak zorunda kaldım ve işler sarpa sardı
kaldırıma cıkmaktan son anda kurtuldum duamı etti ve devam ettim yola
bugun işe gitmek zorundayım ve korkuyorum acıkcası
faturaları ödemezsem netsiz ve telefonsuz hatta elektriksiz bile kalabilirm
Allahıma şükürler olsun 2010 da savaşımııı kazandımm şükürler olsun rabbim melegimii verdi kızlarrrr
merhaba melekcim nasılsın canım
kimseler yok bugun yaaaaa
cook sinirliyim eşimi arıyorum tel i kapalı bide ögrendim ki köye gitmişler kar nasıl diye ve araba saplanmıs mahsur kalmıslar benzinliğe yürümüş ordan aradı merak etme dozer gelicek acacak diye
kesin hasta olacak tedavi öncesi sartmıydı yaaaaa
nasıl kızgınım anlatamam
zaten karayolu bile 2 gündür kapalı orda ne işiniz var hayret bişiy yaaaa
bi gelsin soracam hesabını
ben bu cumaya kadar raporluyum ama evde kalmak bana göre degilmis carsamba günü ise baslamayi düsünüyorum
kızlar ben burdayım,merak etmeyinokuyorum ama yazamıyorum pek.ada çok huysuz,2. dişi çıktı.bende çok uyumak istiyorum,haziran annelerinden biarkadaşım hamileymiş,üstelik oda hiç regl olmamıştı.bende şüpheleniyorum,öğleden sonra test yapıcam,3-4 gündür,gece ada'ya kalkamıyorum bile.uykum çok var,karnımda böyle gaz şişkinliği gibide şişkinlik var,zannetmiyorum ama inşşallah yoktur.öğleden sonra diyetisyen randevum var,bu aralar pek giremiyorum.kusura bakmayın.öptüm..
bebing canim tr 15 tatil ne zaman oluyor biliyormusun tatlim
ayy ben çok hastayım resmen ölüyorum((
gözlerimden yaşlar fışkırıyor, hapşırmaktan organlarım yer değiştirdi
ağlamaklı gibi dolanıyorum, nefes alamaıyorum , kulaklarım kaşınıyor
boğazım ağrıyor ayyy çok kötyümmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2:
özlemcim yat bol bol terlet kendini of ya kıyamam ben nasıl cektim insallah sen bari cabuk atlat kuzum
bebim sorma ya sayfaya girmek bir dert yazmak ayrı dert ense yapıyorum zaten ben de yatıstayım
sen naptın gidebildin mi dükkkana
aynı beni tarif etmişsin dünür dün ev yerleştirirken soğuga maruz kaldık evin doğalgazı yoktu sobada yok ufoyla mıçımız dondu bu gün boğazım ağrıyor ve ddevamlı uykulu haldeyim kendime gelemedim bu siteyede sinierolmaya başladım öğlen girdim bişey yazamadan bakım var yazdı delürtü beniiiiiiiiiiayy ben çok hastayım resmen ölüyorum((
bende çorba istiyorum ama mideme dokunmuycak bişey olsun malum benim mide manyak her şeye ağrıyor ne yesem dokunuyordükkandayım canım bi ara fatura ödemeye cıktım geri geldim dondurucu bi soğuk var dısarıda güya bot aldım o bile üşütttü ayacıklarımı.
karın yagdıgı gun market cıkısı yere yapıstım yine ist da düştügüm çizme vardı gene eşimde cok kızdı
mıçını kıracan diye.extradan masraf cıktı bide bot aldık ama hayret bi şekilde üstten vuuruyor hiç basıma gelmemişti.şimdi hiç gidecek hava yok.napıcakki adamlar üstten böyle bi ayagıma baskı uyguluyo gibi bi degisik çözemedim
söyle eve gidip bişeyler pişirmek istiyorum ne yapsam ki
yok canımdeğilim:))çok şükrama doktorum kesinlikle bi korunma yöntemni belirlemelisin dedi,ilaç kullanamam,en iyisi spiral olucak sanırım.amaonun içinde reglolmam gerekmiş.bakalım allaha emanet gidiyoruz.aynı beni tarif etmişsin dünür dün ev yerleştirirken soğuga maruz kaldık evin doğalgazı yoktu sobada yok ufoyla mıçımız dondu bu gün boğazım ağrıyor ve ddevamlı uykulu haldeyim kendime gelemedim bu siteyede sinierolmaya başladım öğlen girdim bişey yazamadan bakım var yazdı delürtü beniiiiiiiiii
bende çorba istiyorum ama mideme dokunmuycak bişey olsun malum benim mide manyak her şeye ağrıyor ne yesem dokunuyor
semram canım inş hamile değilsindir biri büyümeden ikincisi zor olur fıstığım 2. inciyide patlatmış maşallah ağrısız bütün dişleri çıksın inş
sende zayıflamıştırsın ben eminim kaç kilo verdin söyle bakiyim
noldu gelicekmisiniz yoksa:))28 ocak cnm sanırım.bebing canim tr 15 tatil ne zaman oluyor biliyormusun tatlim
canım okula giden hiç yakınım yok ocak ikinci hafta baslar sanırım
bizim örtmenler kesin biliyordur onlar sana söyler gelince
hayırdır gelmeyi mi düşünyorsun
ayy ben çok hastayım resmen ölüyorum((
yok canımdeğilim:))çok şükrama doktorum kesinlikle bi korunma yöntemni belirlemelisin dedi,ilaç kullanamam,en iyisi spiral olucak sanırım.amaonun içinde reglolmam gerekmiş.bakalım allaha emanet gidiyoruz.
noldu gelicekmisiniz yoksa:))28 ocak cnm sanırım.
bende bugün diyetisyen randevuma gittim,700 gr vermişim 1 haftada,doktorum gayet iyi dedi.deva edicem bakalım yaza çoook zaman var nasılsa.sonra test aldım yaptım,tek çizgiyi görünce rahatladım,2. çocuk düşünmüyorummmmm!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?