gulimus cum nasılsın agrın cok mu sakın ev işiyle yorma kendini dinlenmen lazım canım
bugun pek giremedin sen işten
ay biz hiç kar oynayamadıkki soguk tan
normal da kar da hava yumuşar aksiine donduk biz
sermestim ben de iyi değilim böbreklerimi sardım atkıyla hastaneki dr a sordum kan ve idrar sonuçlarım normal böbrekle ilgili problemim yokmuş.yani kist yapıyor demek her 2 taraf da ağrıyor. kasıklarım batıyor.nasıl olucak bilmiyorum.bebingim 2. aşılama şart devletten yaralanmam için
ıvı mecidiye köydekimi bebim şişlinetten baktım peki dr bellimi istediğin varmı dr
canım yaaa aynı bendeki agrı senin bahsettigin işte
sende haklısın canım yap o zman ama erteleme sakın ha
mecidiyeköyde dr u tuanayım söledi emre karatekelioğlu
şişli net ne canım
kar filan yagmasın tedavime engel olur ama sermest sen rapor alllll
şişli net yazmışım inanmıyorum ya ağrıdan ne yazdımı bilmiyorumki mecidiyeköy şişli dicektim. netten baktım bebim şimdi bana ferdi centerdeki dr. doğum kontrol hapı vermedi. peki nasıl ericek bu meret aşılamaay başlamak için hangi ara oldu ki onuda anlamıyorum hemde 4 cm. en son ağustosun 20 sinde kimyasal gebelikte girmiştim ultrasona dr. diyorki bebim eğer kist yok olmazsa iğneyle çekiyorlarmış. oda tunayım diyoki yumurtalıklara zarar verirmiş şaştım aldım.
bebim sende bi gelde hayırlısıyla bebişini göbüşüne kondurur yollarız inşallah seni de,
serestim canım artık yavaş yavaş hazırlıklar başladı hı bunlar güzel yorgunluklar tatlım
bebimmm sen gel öyle kar yagsın madem tedaviye engel olmayacak Allahın izniyle içini ferah tut sen
ne zaman simdi tam geliş tarihin senin
ballı badem niye agır cekıyorsun sen ama zaten agrın var olmaz kı hic acımıyonuz kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?