sağol cnm,verdik işte ama daha çook vermem gerek.darısı sizlerin başına:))valla doğumdan sonrada bub dert başlıyoo,allahdan karnım çok sarkmadı,gerçi sarksada zayıfladıkdan sonra karın gerdirme ameliyatı oloucam,çatlaklar için,önemli değil yanii:))tedbir konusunda yapıcağım hiçbişey yok,spiral yok,ilaç yok,eşim korunucak mecburen.sevimcim sen de mi yamuldun yavrum yorma dedik sana kendini o kadar sen de kaptın bak hastalık kapıda bekliyor mübarek zaten insallah iyileşirsiniz hemencecik hatta iyileşiriz diyeyim
mavişim götürdün köftleri tabii yanar miden afiyet olsun bakalım aman dikkat edin kendinize siz bari hasta olmayın nursimimle vuslata az kaldı sizin için hadi sizden sonra sıra bize gelsin insallah hayırla
nursimcim agrıların var herhalde Allah kolaylık versin canım cok az kaldı masallah elamıza kavusmya
semracım bebiş yokmuş hadi gözün aydın tedbirini al sen yine de madem doktorun da demiş
diyet konusunda da aferim bak basarıcaksın sen bu işi herşey yolunda masallah
semracım super kilo gitmiş 1 haftada
yaza eminim cok cıtır bir anne olacaksın sen
bebek istemiyorsan canım korunmslısın hata affetmez valla
sermestim deli ediyor beni bu site cıldırazammmm artık yazamıyorum eskisi gibide
tabikisisiiiii istemiyoruummm!!!:))
kimseler de yok valla yazan olmamıs
özlemcim hastanede test yaptım,eczaneden alıp,tek çizgi çıktı.doktorum olabilirama düşük bir ihtimal dedi,yinde korunma yöntemi belirle dedi mutlaka.haftaya tekrar evde test yapıcam.kan vermeme gerek yok,haziran annelerinden bi arkadaşş hamileymiş,aldırıcak bende ondan etkilendim,durudk yere midem bulanıp,karnım kasıklarım falan ağrıyoo,psikolojik sanırım.ada'da yaşamadığım kadar belirti yaşıyorum,çok etkilendim arkadaşımdan yaakızlar güzel dilekleirniz için teşekür ederim ....
ben hala yanıyım ya çok kötüyüm:2::2::2::2:
semrammmm canım benim sen o dr a inanma çünkü benim buradan bir arkadaşım bebeği 6 aylıkken hemde hiç adet görmeden hamile kaldı+ bana o zor günlerimde ankaraya gittiğimde dr illa görmene gerek yok olabilir demişti, sen test falan yaptırdın mı? kusur bakma yaırm yamalak okudum:)
bebing canım sen nasıl istersen öyle yapalım zati benim şu sıra çıkacak dermanım yok(((
ancak hafta sonları bakabilirim benim için hiç fark etmez sen gidersen oranın adresini yazarsın oraya gönderirim ne fark edecek yani :)
kızlar cevaplamış ama ben de cevaplıym tatil 28 ocak bu sene geç açıldı ya tatilde ileri gtti
ama ben 14 ünde başlıyorum
canım doktorumla görüştüm adet olmadan hamile kalma şansın zordedi.3 tane aldımn test,haftaya tekrarlarım.inşallah gelirsiniz.yılbaşında burda olsanız birlikde geçiririz yılbaşını:)
bebişim gelmiş hoşgelmiş
sinirimi bozdu site tam cıkacaktım seni gördüm kaldım bak
50. denemede basarıya ulaşabildim ne bu yaaaaaa
eve erken geldim ve aylar sonra ilk kez yemek yaptım
ne mi yaptım fırında kasarlı patates ve kremalı mantarlı tavuk
ama cok yemişim feci durumdayım su an
3 tane 30 un kalmıs sermestim hayırlı olsun canım
:78:
özlem ben sana bişiy dicem ayıp olmazsa ben haftaya istanbul a gidiyorum ya
sen hediyeyi gönderdiginde burda olmıcam amaaaaa istersen oraya gönder istersen gelince alıyım sen bilirsin cok yuzsuzum di miii
sermestim ben de iyi değilim böbreklerimi sardım atkıyla hastaneki dr a sordum kan ve idrar sonuçlarım normal böbrekle ilgili problemim yokmuş.yani kist yapıyor demek her 2 taraf da ağrıyor. kasıklarım batıyor.nasıl olucak bilmiyorum.bebingim 2. aşılama şart devletten yaralanmam için
ıvı mecidiye köydekimi bebim şişlinetten baktım peki dr bellimi istediğin varmı dr
sermestcim şimdi yarın istedikleri tahlilleri yaptırıcaz eşimle
sarılık testi filan istemişler
haftaya cuma ilk randevumuz Allah izin veerirse
herhalde persembe geliriz akşama istanbul a
tedavi baslarsa oralardayım görüşürük di mi
mini mini bir kuş donmuştu
pencereme konmuştu
aldım onu içeriye
cik cik cik cik ötsün diye
pırpır ederken canlandı
ellerim bak boş kaldı
dayanamadım geldim gecenin bir yarısı ziyaretçi var sayfada kim acaba??
melekcim sana da iyi geceler
bu arada kaç gündür doğum kontrol hapları ile ilgili çıkan haberleri dinlediniz mi?
7 yıl kullandım valla aniden gidebilirdim yani pıhtılaşma yapıyormuş karaciğerde üstelik sigara ile birlikte kullandım ..ayy çok korktum ve benim derdime çare hep bu haplar odu kist çıktığı için hep napıcam ben yahu
dr çıkmış kesinlikle kist için doğum kontrol tedavi yöntemi değil diyor
eee ben yıllarca boşuna mı kullandım
şimdi bebimde kullanıyor off ya sinir bozucu
dayanamadım geldim gecenin bir yarısı ziyaretçi var sayfada kim acaba??
melekcim sana da iyi geceler
bu arada kaç gündür doğum kontrol hapları ile ilgili çıkan haberleri dinlediniz mi?
7 yıl kullandım valla aniden gidebilirdim yani pıhtılaşma yapıyormuş karaciğerde üstelik sigara ile birlikte kullandım ..ayy çok korktum ve benim derdime çare hep bu haplar odu kist çıktığı için hep napıcam ben yahu
dr çıkmış kesinlikle kist için doğum kontrol tedavi yöntemi değil diyor
eee ben yıllarca boşuna mı kullandım
şimdi bebimde kullanıyor off ya sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?