Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol cnm,verdik işte ama daha çook vermem gerek.darısı sizlerin başına:))valla doğumdan sonrada bub dert başlıyoo,allahdan karnım çok sarkmadı,gerçi sarksada zayıfladıkdan sonra karın gerdirme ameliyatı oloucam,çatlaklar için,önemli değil yanii:))tedbir konusunda yapıcağım hiçbişey yok,spiral yok,ilaç yok,eşim korunucak mecburen.

özlemcim hastanede test yaptım,eczaneden alıp,tek çizgi çıktı.doktorum olabilirama düşük bir ihtimal dedi,yinde korunma yöntemi belirle dedi mutlaka.haftaya tekrar evde test yapıcam.kan vermeme gerek yok,haziran annelerinden bi arkadaşş hamileymiş,aldırıcak bende ondan etkilendim,durudk yere midem bulanıp,karnım kasıklarım falan ağrıyoo,psikolojik sanırım.ada'da yaşamadığım kadar belirti yaşıyorum,çok etkilendim arkadaşımdan yaa

herkese iyigeceler..

akşamdan beri kıvranıyorum inanılmaz midem ağrımaya başladı...yatsam yatamadım oturdum canım yandı ne yapacağımı bilemedim...heryer bembeyaz dışarıda eşim izinli yarın sabah o götürecek işe allahtan izne çıktı...aksilik ya arabanında camı çatlamış servise bıraktık değişmesi için...en azından korka korka yürümüycem yolda...

nursimcim geçmiş olsun
eşinin zine çıktığı iyi olmuş kolundan tutup götürür seni:))
Allah korusun yollarda arabada yokmuş
bu saate iyi bile durmuşsun yat dinlen
inşallah geçer de iyi uyursun

denizim hoşgeldin canım...bende tam çıkıyodum bakalım biraz uyumaya çalışayım...bu gece bu mide ağrısıyla uyku biraz zor ama hayırlısı...

iyi geceler fıstıklarıma...

eşim evde benimde izinde ondan pek sıra gelmiyor nete diğer oda da soğuk geçsem eşim kızar üşürsün diye..geç yatıyoruz geç kalkıyoruz kaç gündür bugun çarşıya çıktık gezdik dolandık alışveriş falan
yorulmuşuz üşüdük birde..kuru ayaz resmen akşamüstü yağmur yağdı da yumuşadı biraz hava
bende okuyayım bari nursim de çıktı nasılsa..

evet okudum bitti.. siz varken muhabbet etmeyi özledim
şimdi evdeyim ama daha az giriyorum sanki bebingten zopa bekliyordum bu konuda ama daha gelmemiş:)))

tuanayım ankara iptal dolu zaten yollar malum o yüzden evde takılıyoruz..
demek sende istanbula gideceksin tedavi için ikiniz içinde hayırlısı olsun bebişlerinizi alıp gelin
bu ay çok mübarek bir ay dualarımız kabul olur inşallah..
bu arada arabanız hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin inşallah

bebingim sizinde geri sayımlar başladı
haftaya gittiğinde inşallah olumsuz çıkmaz hiçbirşey
güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

pressed verdiğim arkadaşım da adet olmuş bugun dr gitmiş puregonla aşılamaya başladılar
üzüldüm pek umudum yok ama aşılamadan malum çünkü sonuçları ama inşallah o da semram gibi pozitif yüzdelik diliminin içinde olur...

melekcim canım kendini sıkıp da strese sokma lütfen sende biliyorsun ki elden gelen birşey yok inşallah bekleme süresinden sonra bebişin seninle olacak hem rahim iğne ,yumurta toplama bunları yaşamayacak direk gidip bebeğini alacaksın böyle düşün lütfen..

semracım 2. bebiş stresi sarmış inşallah değilsindir hamile..istemediğin için böyle söyledim canım
Allah gönlüne göre versin

özleeeeeem geçmiş olsun dikkat et..bana da bulaştırdınız hapşuruklar başladı ama içim acıyor hapşururken elim karnıma gidiyor sanki birşey olacak tövbe tövbeee...

burpcum yok yine ortalıkta hafta sonuna doğru performansını görürüz hatunun..

elanazcım sizinde hafta sonu misafir talaşınız olmuş bende seviyorum yemekli kalabalık misafir ama bu aralar hep yorgunum annem olmasa eşimin eline kalmıştım vah halime..

sermestim ne kalmış alınacak ya valla neredeyse herşeyi halletmişsin maşallah darısı başımıza inşallah..az da olsa düzelmene sevindim hafta sonu kociş geliyor eee cuma da büyük buluşma ne olsun daha

gulimuscum sana da geçmiş olsun ne hasta ne kistli bir topik olduk yahu..5000 e bebişler gelecek ben inanıyorum 1 de değil bir kaç tane mümkünse 6 tane birden gelsin

mavicim efe nin odası boyandı bitti geriye en zevkli kısım kalıyor yerleştirmek....

ah sevim ah sevim azcık otur lütfen amaa dur oturma hazır hızını almışken şu çocuğa iki don al valla çarşafa saracaksın çocuğu:)latife bir yana stres olma daha var sakin sakin yapın alışverişinizi inşallah

bizde çarşamba günü buluşacağız bakalım
dün nette gezerken en gördüm bilseniz kalp atışını dinlemek için küçük kulaklıklı bir alet yapmışlar
göbeğe koyuyorsun kulaklıkla dinliyorsun eşime gösterdim alalım diyor oldu dedim görmemişin şeyi
hem belki zararlıdır ne o öyle zırt pırt

hediyeleri seçmeye başladınız mı bakalım
ben seçtim gibi
daha doğrusu eşimle karar verdik
inşallah beğenir tuanayım

kızlar cevaplamış ama ben de cevaplıym tatil 28 ocak bu sene geç açıldı ya tatilde ileri gtti
ama ben 14 ünde başlıyorum

tsk ederim canim esimin yigeni aradi 20sinde tatili basliyormus ozaman gelecek eger transferim ozamana kadar olmazsa ben gelecegim allah nasib ederse:)))

canım doktorumla görüştüm adet olmadan hamile kalma şansın zordedi.3 tane aldımn test,haftaya tekrarlarım.inşallah gelirsiniz.yılbaşında burda olsanız birlikde geçiririz yılbaşını:)

vallah super olurdu ama esim izin alamadi bu sene calisiyor bende yilbasi aksami evdeyim yanliz gecirecegim((

bebişim gelmiş hoşgelmiş
sinirimi bozdu site tam cıkacaktım seni gördüm kaldım bak

aynen benimde iyi sinirimi bozdu o yüzden gec geldim

50. denemede basarıya ulaşabildim ne bu yaaaaaa

eve erken geldim ve aylar sonra ilk kez yemek yaptım
ne mi yaptım fırında kasarlı patates ve kremalı mantarlı tavuk
ama cok yemişim feci durumdayım su an

afiyet bal seker olsun canim yarine senden kopya cekerim artik:)))

evettttt:))))))))))) sen aldinmi canim hediyeyi?

allah yardimcin olsun insallah adetinle gider kistin canim

bende bisey istememislerdi hain doktorlar:))))

mini mini bir kuş donmuştu
pencereme konmuştu
aldım onu içeriye
cik cik cik cik ötsün diye
pırpır ederken canlandı
ellerim bak boş kaldı

ocakta bos kalmayacak ama:)))

dayanamadım geldim gecenin bir yarısı ziyaretçi var sayfada kim acaba??
melekcim sana da iyi geceler

bu arada kaç gündür doğum kontrol hapları ile ilgili çıkan haberleri dinlediniz mi?
7 yıl kullandım valla aniden gidebilirdim yani pıhtılaşma yapıyormuş karaciğerde üstelik sigara ile birlikte kullandım ..ayy çok korktum ve benim derdime çare hep bu haplar odu kist çıktığı için hep napıcam ben yahu

dr çıkmış kesinlikle kist için doğum kontrol tedavi yöntemi değil diyor
eee ben yıllarca boşuna mı kullandım
şimdi bebimde kullanıyor off ya sinir bozucu

Son düzenleme:

günaydınlar herkese güzel bir gün diliyorum herkese

denizcim canım o haberden haberim yoktu bu sabah hastanedeki arkadaşım söyledi şaşırdım ve korktum senin gibi bende ay napıcaz bilemiyorum reglimle gider diye ümit ediyorum ama nerde inşallah kurtulurum bu kisten belim ve kasıklarım hiç geçmiyo keşke ilacada gerek kalmadan bu ay rabbim benide senin gibi sevindirse bebişimi yılbaşı armağanı yapsa bana hatta eşim doğum kontrol hapına ağrımdan dolayı kendim alıp başlıcaktım eşim bırakmadı. 1 ay daha bekleyelim diyor.

tünaydın
gulimuscum ilk dr hapı verdi sana sonraki vermedi hangisine devam edeceksen onu dinle kullanma madem ki hapı..ama bana da hep bu zamana kadar her kist çıktığında hatta ilk ameliyatımdan sonra evlenene kadar kullanacaksın dediler
hatta 20 ekim falandı dr gittim çok ağlamıştım hatta kist çıktı diye dr hemen ilaca başla madem tedaviye kadar dedi ben inatla kullanmadım rabbim bebişimi verdi
inşallah seninde böyle olur çok da takma kafana yeni yıla biraz rahat gir herşey yoluna girecek inşallah

kızlar bende dün pek giremedim birara okudum ama yazamadım
dün sabah ge kalktım pek keyfim yoktu
kötü kötü rüyalar gördüm
sonra da komşum çağırdı ona gittim biraz

dün bende dinledim tvde allahtan ben ilk zamanlar 6 ay kullanmistim ozaman cocuk istemdigimiz icin sanki hemen olacagini nerden biliyosak bir cahilik etmisiz iste ama burdaki dr. kist icin hic dogum kontrol hapi vermiyorlar önce kontrol ediyorlar adetle giderse iyi gitmedigi taktirde hemen ameliyatla alip gökünü yakiyorlar gelmesin bidaha eger kötü huylu olursada ameliyattan sonra bebe asprini veriyorlar dogum kontrol hapini burda sadece bebek istemiyorsan yada düzensiz adet görürsen veriyorlar onuda kan testine göre veriyorlar canim genelde düsük tozlu ben kizlarin yazdigini okuyunca demekki dr. daha iyi tedavi ediyorlar diye sanmistim o yüzdende bisey demedim demekki yanilmisin haa bide burda dogum kontrol hapini sadece receteyle alabiliyorsun daha dogrusu cogu ilaci recetesiz alamiyorsun yüksek dozlu agri kesiciyi bile alamiyorsun bu konuda cok titizler diye bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…