Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam fıstıklar biz geldik
soguk bir gün dondum okulda kaloriferler de yanmıyor adam akıllı
iyileşelim derken yamulmayalım hepten mantoyla derse girdim o kadar feci soguktu
neyse ki evim sıcak artık yakıyorlar petekleri masallah diyeyim aman ayarları belli olmaz
karnımı doyurdum kuruldum pc basına ama midem yanıyor cayır cayır benim de ne dokundu anlamadım
pek girip yazan olmamıs site deli edince herkes pes etti sanırım haklı olarak tabii
hediyeler secilmeye baslamıs masallah valla ben yatmaktan ne dısarı cıkabildim ne düşünebildim dogaclama gelişcek artık alısverişe gidince bakarım kısmetse
dogum kontrol hapınla ılgılı haberleri ben de dinledim damar tıkanıklıgı yaptıgına bizzat bi yakınımdan sahıdım varisleri feci arttı damarı patlıycaktı tıkanıklıktan son anda anlasıldı
bir de benim kendimde gözlemledigim bişey hapı bıraktıktan sonra benim damarlarım dısardan görünmeye basladı önceden hic görünmezdi bilmem onla m alakalıdır

ovulasyon testi yapıyorum ya bu ay
normalde 18-20 sidir benim yumurtlama
15,gün başladım teste dün 18.günümdü
bakıyorum da silik de olsa en koyu ilk yaptığım günmüş
dün hiç çıkmadı çizgi galiba kaçırdım yumurtlamamı
biraz canım sıkıldı ama napıyım üfff çok sıkıldım
preseed i de kullanmadım zaten neyse

gulimus kistin eger kücükse merak etme adetinle gider bendede olmustu hemde üc sefer küsück ve adetimle beraber kaybolmustu ama bana dogum kontrol hapi felan vermedi hic kendiliginde gitti seninkiside gider insallah canim fazla takma kafana ne kadar cok takarsan biliyorsunki ozman daha uzun sürüyor gitmesi ben kafama hic takmamisti hic düsünmestim bile sende öyle yap elinden geldigi kadar düsünme kafani baska seyler tak

bende az önce dr. geldim yarinde evdeyim persembe günü ise basliyorum ben yarin baslamak istedim ama izin vermedi serumu takdigi yer iltihaplamis persembe günü takmislardi serumu ozaman agrim olmamisti pazar sabahi kalktigimda kolum agrimaya basladi simdi krem verdi gecer korkulacak bisey yok dedi

daha iyiyim melegim sesim bogazım düzelmese de gene de iyiyim şükür
sen ne kadar narinsin canım ya serumdan da iltihap kapmısın hemencecik gecmis olsun
dinlen aman evde keske daha izin rapor sansım olsa da yatsam ben de:)

sorma canim ama o gün cok ugramislardi ve canimi yakmislardi beceriksizler ne olacak ondan oldu. seni tembel seni aklin fikrin evde kalip tembellesmek:))))

hemencecik geçer insallah ne diyeyim benim de zor bulurlar hep canımı yaka yaka
damarlarım morarır patlar illa
valla okuldaki danalar insanın canına okuyor melegim o yüzden bu tembellik arzusu kacınılmaz
normal bi işim olsaydı bu kadar kacmazdım ama hem sevmeyip hem cok yorucu olunca insan köşe bucak kaçası geliyor inan

canım ya hayırlı olsun adacımın minicik incileri çıkmış. sende inşallah değilsindir hamile filan çok zor olur sana bi kaç sene sonra gelsin 2. fıstığın

kizlar ya ilaclardanmi neden bilmiyorum ama uyuz gibi kasiniyor hertarafim kasi kasi öldüm ya yarin dr, gidecegim

ah canım ya ilaçlarda yapıyor olabilir streste yapmış olabilirsin dışarıya vuruyor. ben ürtiger oldum ya bayram arefesinde gelmeyen kalmadı başıma

oh boş ver işi gücü dinlen bebişin de dinlensin yan gel yat osman

oy oy kıyamam sana ben çok üzülüyorum hamişler hasta olunca ilaç takviyeside alamıyorsunuz. tez zamanda iyileşesin inşallah vallah bulaşıcı bu topikte kime bişiy oluyorsa ertesi gün diğerlerine bulaşıyor

aman aman dikkat et kendine diyorum ama yerler kaykansa ne giyersen giy yine düşüyosun.

ay allah yardımcın olsun şekerim çok ta yoruluyorsun sen koşturmaca hep

hadi hayırlısı olsun canım görüşmek mi oooo bende gelicem bu defaaa

canım inşallah gerek kalmaz da 4cm nasıl atıcamki regliyle ay tüp bebek merkezindeki dr söledi. sorun değilmiş şırıngayla çekeriz diyor herşeyin hayırlısı

inşallah bizede nasip olur bu tatlı alışverişler sermestim evet haklısın canım anca olur yavaş yavaş hem sende rahatlarsın herşey hazır olur

evet sermestim postalıcaz nasipse yerine bebişi getiricez rabbimin izni olursa

balcım sende yat dinlen canım
tam iyileşmedin hem
gücünü toplaman lazım biran önce

haklısın canım psikolojik olarak beynim rahat olursa uyurum o zaman

mini mini bir kuş donmuştu
pencereme konmuştu
aldım onu içeriye
cik cik cik cik ötsün diye
pırpır ederken canlandı
ellerim bak boş kaldı

içeriye alda o kuşu ama ellerin boş kalmasın

gulimus ta gitmiş ama ansızınnnnn

tunayımmmmmmmm sende gidersin hemencecik
bende gideyim madem
herkese iyi geceeler tatlı rüyalarrrr
yarın görüşürüzzzz

canım benim ansızın gidermiyim bağlantı koptu tatlım

hepimizin işi gücü ilaç içmek zaten dimiiii

nursimcim hamişler ne oldu kızlar sizin midenize bebişlerden mi oluyor acaba ay aslında hiç yanlız çıkma dışarı artık yaklaştı doğumun malum kar kış

inşallah benimde ümidim senin gibi olurum canım . bu ay kullanmıcam ilaç filan eşimin sözünü tutucam çalışmalara başlıcaz 2. gün sonra tabi biz plan yapıyoruz ama kader ne der bilemiyorum kıs kıs gülmüyorsa bize

selam kızlar
anca geldim sabah erkenden hastanedeydim 7-8 tüp kan verdim idrarda tahliler yapıldı yarın alıcam inş sonuclarını.
eve kadın geldi ilk defa bırakıp cıktım alıssın artıkın
annemle işler vardı babamı götür getir yapıyorum havalar soguk oldugu için şimdi oturdum mıçımın üstüne

su dogum kontrol hapıyla ilgili olayları ben bi ögrenemedim ya

hoşgeldin bebişim tahliller güzel cıkar insallah hayırla baslasın tedavin güzel güzel umarım

melekcim yurt dışında evet daha titiz davranıyorlar canım zaten genelde bütün ilaçların yan etkisi var. bende korktum artık

tamda senimi gördüler sermestim daha iyileşmemiştin canım tekrarlamasın hastalığın tatlım ya evet hediyeler seçilmeye başlandı ama ben daha ne alıcama karar veremedim. sevüm ne sever neden hoşlanır bilemedim

sen kafana takma bu çizgileri elanazcım sıkma kendini psikolojin bozulur öyle hiç olmaz olucağı varsada tatlım boş ver onu sen çalışmalara devam et içini rahat tut. dularını et allaha bırak gerisini

inşallah canım ama 4cm.adetle atılırmıki acaba düşünmicem artık elden bişey gelmiyorki şu an beklemedeyim

bebim hoşgeldin iyi çıksıntahlillerin de bir an önce başlarsın tedavine sonraaaaaaa gelsinnnnn bebişşşşş

bebim annenin babanın yanında olması çok güzek canım sana her zaman destek olurlar onların duasını almak insana terapi gibi geliyor inan canım

benimde ayyyyy şimdik canım çok sıkıldı yaaaaaaaa telefonumu servise bırakmıştım. arızalıydı. şarj olmuyodu aradım şimdi telefonun işlemci kartı arızalıymış yapıması telefonun kendi fiyatı kadarmış 5 de almaya gidicem kadıköye çok moralim bozuldu. 900 tl ye almıştık garantiside dolmuş. şimdi eski milattan kalma telle idare ediyorum. bütün telefon numaralarım onda kayıtlı kaldı. kızlar artık hepinizin telini tekrardan alıcam sanırım.:84:

slm kızlar geldim gidiyorum yemek yapcağım karnım açççççççççç bişey yiyemiyorum mide ağrılarım yüzünden olan kuzuma oluyor aç kalıyor zavallı ne yersem ağrı yapıyor 2gündür sitede sinir etti beni bakım var mış ulen be bakımmış be bebingim inş sonuçların güzel çıkar güzel haberlerinizi bekliyoruz elanazcım sen genede çalış ne olur ne olmaz
meleğim düzel morel olarak fıstığın seni bekliyor unutma
sermestim sen düzeldinmi canım
özlem de hastaydı benim gibi iyileştimiki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…