kızlar bende dün pek giremedim birara okudum ama yazamadım
dün sabah ge kalktım pek keyfim yoktu
kötü kötü rüyalar gördüm
sonra da komşum çağırdı ona gittim biraz
daha iyiyim melegim sesim bogazım düzelmese de gene de iyiyim şükür
sen ne kadar narinsin canım ya serumdan da iltihap kapmısın hemencecik gecmis olsun
dinlen aman evde keske daha izin rapor sansım olsa da yatsam ben de:)
kızlar ben burdayım,merak etmeyinokuyorum ama yazamıyorum pek.ada çok huysuz,2. dişi çıktı.bende çok uyumak istiyorum,haziran annelerinden biarkadaşım hamileymiş,üstelik oda hiç regl olmamıştı.bende şüpheleniyorum,öğleden sonra test yapıcam,3-4 gündür,gece ada'ya kalkamıyorum bile.uykum çok var,karnımda böyle gaz şişkinliği gibide şişkinlik var,zannetmiyorum ama inşşallah yoktur.öğleden sonra diyetisyen randevum var,bu aralar pek giremiyorum.kusura bakmayın.öptüm..
kizlar ya ilaclardanmi neden bilmiyorum ama uyuz gibi kasiniyor hertarafim kasi kasi öldüm ya yarin dr, gidecegim
nerdesiniz hanımlar
gece dalamadım birtürlü bogazımdan
bir de terledim durdum üstümü acıyom üşüyorum sarınınca terliyorum anlamadım gitti
ögleye kadar da yatakta debelendim durdum kahvaltımızı yaptık biraz ders hazırlıgı yaptım
o da üstünkörü valla ugrasacak gücüm yok evi de toparlamam lazım ama hiç elleyemem şimdi
halsizlik devam aynen ama gene de daha iyiyim çok şükür
bir bakınayım dedim size ama kimseler yok
ayy ben çok hastayım resmen ölüyorum((
gözlerimden yaşlar fışkırıyor, hapşırmaktan organlarım yer değiştirdi
ağlamaklı gibi dolanıyorum, nefes alamaıyorum , kulaklarım kaşınıyor
boğazım ağrıyor ayyy çok kötyümmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2:
dükkandayım canım bi ara fatura ödemeye cıktım geri geldim dondurucu bi soğuk var dısarıda güya bot aldım o bile üşütttü ayacıklarımı.
karın yagdıgı gun market cıkısı yere yapıstım yine ist da düştügüm çizme vardı gene eşimde cok kızdı
mıçını kıracan diye.extradan masraf cıktı bide bot aldık ama hayret bi şekilde üstten vuuruyor hiç basıma gelmemişti.şimdi hiç gidecek hava yok.napıcakki adamlar üstten böyle bi ayagıma baskı uyguluyo gibi bi degisik çözemedim
söyle eve gidip bişeyler pişirmek istiyorum ne yapsam ki
ya benim bu mide yanmalarım ve ağrım ne zaman bitecek ne yersem yiyim midem ağrıyor eskisi kadar yemekte yemiyorum gebelikte hiç aş ermedim mide bulantım baş dönmem olmadı derken midem çok kötü özellikle süt ve süt ürünlerinin ceviizn ve yemeklerin meyvelerin yanına bile korkuma yanaşamıyorum sırf cadı kızıma yarasın diye zorluyorum kendimi ama acı acı gaz çıkarmak geliyor içimden dr gavisconu verdi ama fayda bile etmiyor burpum sen şimdiden önlemini al sendede reflü vardı hatırladığım kadarıyla
sermestcim şimdi yarın istedikleri tahlilleri yaptırıcaz eşimle
sarılık testi filan istemişler
haftaya cuma ilk randevumuz Allah izin veerirse
herhalde persembe geliriz akşama istanbul a
tedavi baslarsa oralardayım görüşürük di mi
valla benimkide 5.5 cm canım normalde bi sonraki adetle atılırmış canım
bana hiç demediler iğneyle cekme filan ne gerek var
sende içersin olmazsa hap tuanayım dediyse dogrudur yaptırmazsın
gerek bile kalmıcak bence
hadi bakalım hayırlı baslangıclar olsun bebişim
elbette görüşürüz tatlım ne demek sen gelcen de görmeyecegiz seni hiç olur mu öyle şey
ballı bademim tez zamanda sizlere de alısvserisler nasip olsun insallah
biz epey erken tamamladık aslında alısveriş işinin ıvır zıvır kısmı kaldı
annemlere götürcegim icin esyları ne alındı ne kaldı belli olsun artık
sonra yıkması hazırlanması falan anca bir orada bir buradayız zaten nevrim döndü benim de
balım gidecek o kist takma kafana sen adetle birlikte postalayacagız onu kısmetse
bu arada saate de bakmıyom hic yarın iş var amanın benim cıkmam lazım artık
izninizi rica ediyorum fıstıklar anca hazırlanır yatarım uyuma çabası da sürer birkac saat malum:)
hepinizi öpüyorum kocaman hayırlı geceler tatlı uykular hastalara acil şifalar
işe gideceklere kolaylıklar diliyorum haydin hoscakalın
balcım sende yat dinlen canım
tam iyileşmedin hem
gücünü toplaman lazım biran önce
mini mini bir kuş donmuştu
pencereme konmuştu
aldım onu içeriye
cik cik cik cik ötsün diye
pırpır ederken canlandı
ellerim bak boş kaldı
gulimus ta gitmiş ama ansızınnnnn
tunayımmmmmmmm sende gidersin hemencecik
bende gideyim madem
herkese iyi geceeler tatlı rüyalarrrr
yarın görüşürüzzzz
Bir gün,bir gün bir çocuk
eve de gelmiş kimse yok
açmış bakmış dolabı
şekerde sanmış ilacı
yemiş yemiş bitirmiş
akşama tutmuş bir sancı
kıvrana kıvrana kıvranmış
yaptığından utanmış
akşamdan beri kıvranıyorum inanılmaz midem ağrımaya başladı...yatsam yatamadım oturdum canım yandı ne yapacağımı bilemedim...heryer bembeyaz dışarıda eşim izinli yarın sabah o götürecek işe allahtan izne çıktı...aksilik ya arabanında camı çatlamış servise bıraktık değişmesi için...en azından korka korka yürümüycem yolda...
tünaydın
gulimuscum ilk dr hapı verdi sana sonraki vermedi hangisine devam edeceksen onu dinle kullanma madem ki hapı..ama bana da hep bu zamana kadar her kist çıktığında hatta ilk ameliyatımdan sonra evlenene kadar kullanacaksın dediler
hatta 20 ekim falandı dr gittim çok ağlamıştım hatta kist çıktı diye dr hemen ilaca başla madem tedaviye kadar dedi ben inatla kullanmadım rabbim bebişimi verdi
inşallah seninde böyle olur çok da takma kafana yeni yıla biraz rahat gir herşey yoluna girecek inşallah
dün bende dinledim tvde allahtan ben ilk zamanlar 6 ay kullanmistim ozaman cocuk istemdigimiz icin sanki hemen olacagini nerden biliyosak bir cahilik etmisiz iste ama burdaki dr. kist icin hic dogum kontrol hapi vermiyorlar önce kontrol ediyorlar adetle giderse iyi gitmedigi taktirde hemen ameliyatla alip gökünü yakiyorlar gelmesin bidaha eger kötü huylu olursada ameliyattan sonra bebe asprini veriyorlar dogum kontrol hapini burda sadece bebek istemiyorsan yada düzensiz adet görürsen veriyorlar onuda kan testine göre veriyorlar canim genelde düsük tozlu ben kizlarin yazdigini okuyunca demekki dr. daha iyi tedavi ediyorlar diye sanmistim o yüzdende bisey demedim demekki yanilmisin haa bide burda dogum kontrol hapini sadece receteyle alabiliyorsun daha dogrusu cogu ilaci recetesiz alamiyorsun yüksek dozlu agri kesiciyi bile alamiyorsun bu konuda cok titizler diye bilirim
selam fıstıklar biz geldik
soguk bir gün dondum okulda kaloriferler de yanmıyor adam akıllı
iyileşelim derken yamulmayalım hepten mantoyla derse girdim o kadar feci soguktu
neyse ki evim sıcak artık yakıyorlar petekleri masallah diyeyim aman ayarları belli olmaz
karnımı doyurdum kuruldum pc basına ama midem yanıyor cayır cayır benim de ne dokundu anlamadım
pek girip yazan olmamıs site deli edince herkes pes etti sanırım haklı olarak tabii
hediyeler secilmeye baslamıs masallah valla ben yatmaktan ne dısarı cıkabildim ne düşünebildim dogaclama gelişcek artık alısverişe gidince bakarım kısmetse
dogum kontrol hapınla ılgılı haberleri ben de dinledim damar tıkanıklıgı yaptıgına bizzat bi yakınımdan sahıdım varisleri feci arttı damarı patlıycaktı tıkanıklıktan son anda anlasıldı
bir de benim kendimde gözlemledigim bişey hapı bıraktıktan sonra benim damarlarım dısardan görünmeye basladı önceden hic görünmezdi bilmem onla m alakalıdır
ovulasyon testi yapıyorum ya bu ay
normalde 18-20 sidir benim yumurtlama
15,gün başladım teste dün 18.günümdü
bakıyorum da silik de olsa en koyu ilk yaptığım günmüş
dün hiç çıkmadı çizgi galiba kaçırdım yumurtlamamı
biraz canım sıkıldı ama napıyım üfff çok sıkıldım
preseed i de kullanmadım zaten neyse
gulimus kistin eger kücükse merak etme adetinle gider bendede olmustu hemde üc sefer küsück ve adetimle beraber kaybolmustu ama bana dogum kontrol hapi felan vermedi hic kendiliginde gitti seninkiside gider insallah canim fazla takma kafana ne kadar cok takarsan biliyorsunki ozman daha uzun sürüyor gitmesi ben kafama hic takmamisti hic düsünmestim bile sende öyle yap elinden geldigi kadar düsünme kafani baska seyler tak
bende az önce dr. geldim yarinde evdeyim persembe günü ise basliyorum ben yarin baslamak istedim ama izin vermedi serumu takdigi yer iltihaplamis persembe günü takmislardi serumu ozaman agrim olmamisti pazar sabahi kalktigimda kolum agrimaya basladi simdi krem verdi gecer korkulacak bisey yok dedi[/QUOTE
melekcim geçmiş olsun canım ya evde kalsan dinlenseydin keşke krem iyi gelir
hemencecik geçer insallah ne diyeyim benim de zor bulurlar hep canımı yaka yaka
damarlarım morarır patlar illa
valla okuldaki danalar insanın canına okuyor melegim o yüzden bu tembellik arzusu kacınılmaz
normal bi işim olsaydı bu kadar kacmazdım ama hem sevmeyip hem cok yorucu olunca insan köşe bucak kaçası geliyor inan
aynen öyle hafta sonunu iple çekiyorum. şu insanların yüzünü görmeye tahammülüm kalmadı artık.
selam kızlar
anca geldim sabah erkenden hastanedeydim 7-8 tüp kan verdim idrarda tahliler yapıldı yarın alıcam inş sonuclarını.
eve kadın geldi ilk defa bırakıp cıktım alıssın artıkın
annemle işler vardı babamı götür getir yapıyorum havalar soguk oldugu için şimdi oturdum mıçımın üstüne
su dogum kontrol hapıyla ilgili olayları ben bi ögrenemedim ya
bebim annenin babanın yanında olması çok güzek canım sana her zaman destek olurlar onların duasını almak insana terapi gibi geliyor inan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?