Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende zaten çıkarım birazdan telimi servisten alıp eve giderim. yemek derdi filan eşimde karşıda bakalım kaçta gelicek.

görüşmek üzere

kimsecikler yok ama yine birikmiş az da olsa sevindim okudum bitti
elanazcım ben ilk kullandığım ay üst üste hep koyu çıktı ama birşey olmadı fos yani
ama hamila kaldığım ay hatta yazdım kaç kere silik çıktı istediğim gibi koyu görmedim hiç ümit etmezken bak ahmileyim herşeyin hayırlısı sıkma canını geç kalmış sayılmazsınız denemyee bugunden başlayabilirsiniz mesela:))

bende söyleyecektim öyküye birşeyler al diye bebing benden önce yazmış .))
bebim inşallah tahlillerin iyi çıkar sonuçları alınca yaz hemen
bizimde yarın öğleden sonra dr kontrolümüz bakalım bebiş ne kadar büyümüş:))
kasım hamişlerinden bir arkadaş düşük yaptı çok üzüldük hepimiz
allah kimseye yaşatmasın çok zor yaa

yemek yedik az önce çok yemişim ya göbek aldı başnı gidiyor (

perşembe tuanayımla buluşuyoruz ne güzel
hediyem de yetişirse süper olacak ama yetişmeme ihtimali var(

arkamdan herkes kacmıs amaaaaa

denizim yine bir buluşma planladınız haaa
hain domdomlar siziii
çatlatıcaksınız beni orta yerimden dimiiiii
acilen buraya birilerinin tasınması lazımmmmmmm
yaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuu haksızlık ama siz cok sanslısınızzzzz

geliyorum gidiyorum kimseler yok
kızlar noldu size böyle
herkes pek bi saldı ama kendini
toparlanın
biliyorum sayfa gıcık ama bizi yıldıramaz

selam kızlarrr
bebingim inşallah sonuçların iyi çıkar

deniz o dediğin alete biz de baktık kalp atışı dinlemek için
ama erken dönemlerde olmuyomuş sonra da zaten hareketlerden anlıyosun iyi olduğunu vazgeçtik
sağlık ocağında dinliyolar ama belli bi haftadan sonra
sen sık dişini az daha

seviiim özleeem sermeeest iyileşemediniz mi kızlaaarrr
ben de halsizim okuldan gelip yattım bugün eşim de evdeydi pijamalarımızı giydik yattı uyuduk:))))))))))))

şekerim çok düştü bugün okulda ara öğünümü unuttum
öğlen yemek yiyince çıkmış sanırım ölçmedim ama
okuldan geldim şekerim yüksekti uyudum uyandım ki 56 olmuş((((en az 70-75 olmalı
ara öğünü unutunca bölee saçmaladı işte
şimdi de yemeğimizi yedik duş alıcam
balık vardı menümüzde

doğum kontrol hapına ben de şaşırdım
ben sadece kürtajdan sonra kullandım 1 ay ama fazlaca yan etkisini gördüm kilo aldım 1 ayda:)))
kisti küçültmek için değil de adet düzenlemek için kullanılır diyo kimi doktor kimi olmaz diyo
zaten kullanmam artık ben

bana doktor ne dedi biliyomusunuz
bence 2. çocuğu iyi düşün dedi
iyice şeker hastası olursun dedi((
ben de yok zaten Allah buna ömür versin dedim
zaten olacak mı ki????
Allah olmayanlara nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
kaçtım ben kızlar iğnemi yapıym
duşumu alıym sonra yatarım heralde uyku uyku getirdi doyamadım bugün

cok erkencisin mavicim bugun uyumak için
ben simdi uyusam gece uyku tutmaz
erken yatınca bile sabaha karsı uyanıyorum sonrada anlamıyorum uykudan bişiy
2. gebeliği düşünmek için çok erken mavicim zaten şimdi bunlara yorma kafanı efe saglıkla dogsun biraz büyüsün ist da da sorarsınız doktorlara sonrada karar verirsiniz canım
ama unutma öğle ara öğünü filan bak sekerin düşmüş

özlem örtmenim gelmemiş mi bugun
face girmiş amaaaaa
cok mu hasta oldu kiiii
canım hasta hasta hiç hediyeni düşünme sen cıkıp yorulma
bi tel acman yeter bana tamam mı

geldim kimseler yok benim de nasıl uykum var yatsam uyusam ama gürültücülerden nerdee kaldı uyku
midem cok yanıyor ya ne yesem dokunuyor iki gündür

mavişim de uykucu olmuş bugün şekeri takma doktorlara da gıcık oluyom ha daha ortada fol yok yumurta yok düşünme etme bilmem nolursun diye korkutuyorlar adamı sanki geleceg bilmek bu kadar kolay ve kesin hayret bişey sen efeni dogur bi zamanı gelince RAbbim verirse saglıkla ikincisi de olur insallah

denizim demek doktora gideceksin yarın ne güzel biz de cuma gidecegiz özledim kuzumu ben de
hayırlı haberlerle gel insallah canım o dediğin kalp dinleme zımbırtısını alıp almama konusunda cok düşündüm ben hareketleri net duyamayıp delirdigim zamanlar rahatlatır diye ama saglık ocagındakıler bıle 25.haftaya kadar hemen bulamayabılıyor kalp atıslarını kendı ic organlarımızın sesiyle karısabılıyor kaldı ki bizim uzmanlık alanımız olmayısından ötürü biz de kolayca bulamayabılırız ya da pıtpıt sandıgımız şeyler bizim içimizdeki homurtular da olabilir:) sonra ben septik bir insanım bir gün bulur duyarım bir gün beceremem bulamam atısı sonra bir de ona tak kafayı kalbi atıyor mu atmıyor mu diye evhamdan geberirirm diye vazgectım almadım simdi cok sükür narin de olsa yavas da olsa gün icinde kızımdan sinyal geldikce rahatlıyorum gerek kalmıyor o zımbırtıya yanı

bebing hanım bebing hanım huuuu siz buluştunuz ben noldum çat diye çatladım orta yerimden
uzun zaman oldu görmeyeli hem olsun o kadarcık aynı şehirdeyiz vesselam:))

mavicim sağlık ocağındaki dr 15. haftadan sonra bizde duyarız dedi alet eskiymiş biraz daha erken tabi
aleti de almayı düşünmüyorum zaten ..sende dikkat et baya düşmüş ya 50 lerde unutma ara öğünü falan
sen iğneye devam ediyor musun hala ben bıraktın sanmıştım doğuma kadar devam edeck misin?
sağlıkla gelsin efe bey inşallah..

bence de 2. bebek için çok erken olur ya Allah isteyenlere versin inşallah

sermestim hoşgeldin yine rahat yok sana komşulardan desene..
evet ya yarın kısmetse göreceğiz babamızda maşallah kısmetli hep izinlere denk geldi görüyor bebişini

dün çarşıya çıktık bir dükkan da bebek mankenlerin üstünde fb bjk ve galatasaray formaları var deli oldu ya kızdırıyorum onu ben fb liyim güya alakam yok da işte alıcam diyorum giydiricem face de koyacağım sinir oluyor dükkanı bellemiş en kısa zamanda bjk alıcam diyor:))

öyle bir geçer zaman ki var ya ona bakıyorum bir yandan
ayy ya çocuğun var derdin var ya Allah hayırlı evlatlar versin bize inşallah

ben de ona bakıom denizim ama içim şişiyor bu diziyi izlerken
Allah hayırlı evlat versin evlatlarımızdan yana güldürsün yüzümüzü

bana müsade hanımlar bugün erken yatıcam dün de öyle dedim onikiyi buldu yatmam
ama uyuyamadım da bütün gece yoruldum hepten bugün bari erken yatayım dinlenirim en azından
herkese hayırlı gecelr tatlı rüyaalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…