Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Elacım,sen çift çizgileri takma,aslında o testleri bile yapmak geriyor insanı,şartlandırıyor,umarım bu ay sürprizini yapar bebişin,yılın son günlerinde zıplatırsın bizi havalara...

canım çok takmamaya çalışyorum aslında ama insan yine de çift çizgi çıksın istiyor

tuanayım denizi hamileyken görmedim demişsin ama birlikte gördük aslında
buluştuğumuzda hamileymiş ya haberimiz yokmuş

elanazcım hiç koşulsuz çizgi mizgi hikaye tuanayım gördüm diyorsa hamilesin sen bu ay şaşmaz :)

eneee kociş yatmaya hazırlanıyor bende gideyim gireyim koynuna zati aratmadım abd ahalisini bide yanlız yatırmiiiim adamı hepinizi öpüyorum bu mideyle nasıl yatacaksam artık gidiiim yatayım
elanazım tuanayım canlarım fıstıklarım iyigeceler

Ben yarın arar sorarım,git kocişinin gönlünü al,şişirmesin dudaklarını :)))
Ben çıkıyorum,herkese iyi geceler,tatlı rüyalar bakalımmmmmm

insallah cok iyi cikar canim sonuclari alir almaz haber ver bize merakta birakma tatlim tamammi

canim bu mide yanmasi hamileligin yüzde 40yla 80 arasin olurmus ve ilerleyen zamanla dahada cogalirmis burda RENIE diyebir ilac veriyorlar dil altina koyuyorsun hemen eriyor ve gecmesi 5 dakikayi bulmuyor doktorunu sor bu ilaci istersen belki verir canim.

ben:))))))))))

canim derdi veren allah dermaninida veriri merak etme kaynana gelince hamile kalabilirmi kalir orasini allah bilir ama benim bir arkadasimin annesi hamile kaldi hemde 51 yasinda menopoza girdim diye dr. gidiyor dr. diyorki sen 2bucuk aylik hamile kadin kiziyla bir ay aralikli dogum yapti düsün artik milyonda bir olan birseymis allahin mucizesi

ohh ne güzel sizin adiniza cok sevindim canim ne aldin kiz merak ettim simdi? bende allah nasib ederse en gec hafta pazartesi senin hediyeni gönderecegim insallah begenirsin canim

yarasiiiinnnnnnnn:)))))))))

elanazcigim bence bu silik isini birak artik hem böyle yapara ömrünü kisaltiyorsun canim bosver her iki güne bir yapin bence

mide sikayetciler icin sevim ve sermest

Mide yanması için ne yemeli

Hazmı kolay olmayan kızartmaları ve yağlı yiyecekleri sofranızdan uzaklaştırın. Ağır yağlı, fazla kremalı ya da soslu besinleri yemeyin. Çikolata, içerdiği yüksek dozdaki yağ ve kafein nedeniyle hassas mideye zarar vererek yanma hissine yol açıyor. Sütlü çikolata, daha az yağ içeren bitter çikolataya oranla daha tehlikeli olduğundan çikolata sevenler genelde sütsüz olanını tercih etmeli.

Kafeinli içecekler mide için çok zararlı. Kahve, çay ve kola gibi içecekler hassas mideyi yorar. Eğer mide yanmasından şikayet ediyorsanız ve kahve içmeden duramıyorsanız kafeinsiz kahveyi tercih edin.

Gazozlu içecekler ve asitli meyve sularını dikkatli için. Domates veya portakal suyu asitli olduğu için mide yanmasını şiddetlendirebilir. Bu nedenle sulandırarak ve balla tatlandırarak için.

Et suyu ile hazırlanmış çorbalardan uzak durun. Diğer çorbaları ise çok sıcak içmeyin. Ilınmasını bekleyin.

Alkol midedeki yanma hissini artırır. Hele mide boşken alkol kesinlikle almayın.

Çiğ soğan ve çiğ meyve de mide asidini artıran etkenlerdendir.

Şeker yemeyi seviyorsanız naneli olanları seçmeyin.

Mide ağrılarınıza son verecek sağlıklı ve dost besinlerle yemek yemenin keyfini çıkartabilirsiniz…

Karnabahar : Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından koruyarak tüm sorunları giderebilir. İçeriğinde bulunan gefarnato maddesi ülser ilacının hammadesi olarak kullanılıyor.

Lahana : Lahanayı çiğ olarak yemeyi tercih edin. İnce şeritler halinde doğrayıp salata yapın. Meyve presinde lahananın suyunu sıkıp aynı miktarda elma suyu ile karıştırın ve için. Lahana, ülser ve gastrit ilacı olarak biliniyor. Dörtte bir lahanayı yıkayıp kalın şeritler halinde doğrayın. 1 kerevizi soyup doğrayın. 1 havucu temizleyip dilimleyin. Lahana, kereviz ve havucu katı meyve presinde sıkıp sabah akşam suyunu için.

Patates : Çiğ patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır. Patatesi soyup katı meyve presinde suyunu sıkın. Su,havuç suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp için.

Elma sirkesi : Salatalarda ya da mezelerde elma sirkesi kullanın.

Maden suyu : Mide asidinin büyük bir bölümünü etkisiz hale getiriyor.

Ispanak : Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tüketin. Taze yapraklarını salata olarak yiyin.

Zeytinyağı : Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için safra salgısını artırıyor.

Baklagil : Fasulye, bezelye ve mercimekte bulunan bioflavionid maddesi, midenin koruma faktörünü artırıyor.

Muz : Mideyi seven meyvelerin başında geliyor. Ara öğünlerde birer muz yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir. Muz, mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor.

Kızarmış ekmek : Midenin salgıladığı aşırı asidi kurutarak yanma hissini gideriyor.

Meyankökü : Güçlü bir mide koruyucusu.Yapılan son araştırmalara göre midedeki aşırı asitlenmeyi azaltıyor

seni tanımıyorum ama coook sevindim
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
nası bi savaş verdin anlatırmısın
bize de umut olur

cnm ben 3.5 yıllık evliyimmm nelerr yaşamadımkiiiii.sırasıyla anlatımm önce
rahim filmi sperm testi
yumurtlama takibi
klomen derken koca karı işleri bile yaptık
göbek çektirdim olmadı olmadı
en son mayısta aşılama yaptırdım negatif
agustosta aşılama yaptırdım negatif
ama bu arada araştırmalarım devam ediyor.rabbimdenn çaremi devamı arıyorum.şükürrlerr olsunnn buldum kızlarrr sizede anlatım insaallah fayda görürsünüz.
2 aykadar önce adetten sonra sogan kürüne başladım 15 gün.
ardından aralık vermeden 16.gün incir kürüne başladım incir kürü bitmeden adet oldum ama devam ettim derken oda 21 gün sürdü oda bitince benim yumurtlama günüme geldi zaten.
neyse ben preseedi keşfettim kızlarr.eşimi ikna etmem uzun sürdü ama oda ikna oldu ve sonunda siparişi verdik çokşükür .yumurtlamam tam bayramın arefe gününe geldi .dahaönce eşimle ilişkiye girdik ama preseed le 1 kere ilişki kurabildik kızlar.bayramda sürekli dışardaydık.derken adetime 1 hafta var ve ben preseedle hediye gelen gebelik testinden yaptımm.negatifti sonra 1 saat sonra atacakkenn
inanamadım benmi öyle görmek istiyordum yoksa incecikk bir ümitmi vardı orda.ertesi gün kendime söz verdim test yapmayacaktım pazar günü tekrarladım kızlar testi veeeeeeeeeeee daha netti.inanamadımm eşime gösterdim oda inanamadıı dogal olarakk pazartesi test yapmaya gidecegim dedim oda hayırr dedi günün geçsin ondan sonra dedi bende dedim sen istesende istemesende gidecem dedim ve gittim salı günüü sonuçç 30 du kızlaarrrr rabbime şükürler olsunnnn.
sonra çarşamba yine test yaptımm 97 dii..dr. bide pazartesi gel dediii şükürlerr olsunn pazarteside 825 çıktıııııı.rabbbimmm sen ne büyyükksünnn sebebiimi yolladınn .sen melegimi esirge koruu rabbimm sana emanetizz.sorunsuz bir 9 aay nasipp edersin insaallahh.
rabbimm sende benim gibi evlat hasretiyle yanmışş dualar etmiş çaba harcamış kullarını kapından boş çevirme ya rabbimmm.

günaydın kızlarrrrrrrr bu gün sayfayı açmak bana nasip olduuuuuu.

sanada günaydinnn canim

senin adina cok sevindim allah sag saglim kucagina almak nasib eder insallah canim biz bu preseed isini coktandir biliyoruz hemen hemen hepimiz denedik iki kiside tuttu digerlerinde tutmadi malesfe bende dahil((

ay valla ne haksızlık hemde ben daha hiç kimseyi göremedim. kıskanmadım desem yalan olur

canım denizcim de dr ları dinleseydi şu an hamile olmazdı . hepsi farklı şeyler öneriyorlar. bana yaptıkları gibi
mavicim sen hiç sakın takma kafana allah ömür verdikten sonra 2. bebeğinde zamanı gelince olucaktır rahat ol sen hayırlısıyla efeni kucağına alda gerisini düşünme şu an

ah canım ya allah iyiliğini versin bu stresli hastane ortamında güldürdün ya beni kız oo 1 gün duyamazsan sen her gün soluğu hastanede alırsın

midem cayır cayır yanıyor mahvoldum ya üfff ne berbat bişey

ayy nedir bu ya hamişlerin çektikleri allah yardımcınız olsun maden suyu çok iyi geliyo

denizcim bu demektirki bebişin babasına çok düşkün olucak. sonra sölediler dersin. eşinde aynen benim eniştem gibi fanatik desene bebek doğar doğmaz fenerin hastanen çıkışını giydirtmiş düşün yani bu kadar olur

ben de ona bakıom denizim ama içim şişiyor bu diziyi izlerken
Allah hayırlı evlat versin evlatlarımızdan yana güldürsün yüzümüzü

ben de izliyordum ama artık tahammül edemiyorum bu diziye nedense herşeyde bu ailenin başına geliyor. geriyor insanı

offf kıyama sana özlemcim burasızda edimiyo canım ya merak ta kalıyor. sen iyişleşte bir an önce gel aramıza

nursimcim sen demi hastalandın kuzum ya geçmiş olsun tatlım. az kaldı bebeğine kavuşmaya sayılı gün çabuk geçer

ehhhh yani burpcum bende mide olsam alır başımı kaçarım bu kadar olur yani

ay kız burp valla ne diyim ne olurdu adamı kırmasaydın arasaydın yani mutlu ederdin.

elanazcım hiç koşulsuz çizgi mizgi hikaye tuanayım gördüm diyorsa hamilesin sen bu ay şaşmaz :)

şaşmıcakkk kesinlikle kız cadı elanaz dersine iyi çalış yoksa örtmenler çıkarır sopasını heee

günaydin fistiklarrrrrrrrr

kizlar benim morelim yerine geldi sebebinide anlatayim heme hemen 4senedir cocuk icin ugrastim tedaviler ile ilgili günlük yaziyordum neler yasadigimi duygularimi yaziyordum ama hic okumuyordum esime bile okumasina müsade etmiyordum nezaman yavrumu kucagima alirim ozaman okursun dedim dün gece yine hüzünlenirken aklima günlümü okumak geldi ve okudum yazdiklarim o kadar cok hosuma gittiki neleri asmisim ben ya allahima binlerce kez sükürler olsun ve sunu anladimki yavrumu ancak dimdik ayakta durdugumda alabilirim allahin izniyle alacagimda....

hayırlı olsun canım rabim sağlıcakla kucağına almayı nasip eeder inşallah .

melekcim tabiiki neler yaşamışsın bak yine dimdik ayaktasın hep böyle olursan yavrun en kısa zamanda gelicek sana canım merak etme ne kadar güzel günlük tutman

kızlar ben de dün çok yoruldum. topin ge hiç bakamadım. eşim benim yerime faceye takıldı biraz işten yorgun argın kadıköye telimi almaya gittim servise eşim aradı eve alış veriş derken eve geldim yemek yapma sıkıntısı aldıklarımız yerleştirme filan yatmam 12:30 u buldu. kistin olduğu yer çok ağrıdı. 2-3 poşet taşıdım ondanmı oldu acab aşu an çok ağrıyor böbreğime vuruyor yaa nerden geldi bu benim başıma yaaa

aaaaa yemekten döndüm hala kimsecikler yok nerdisiniz kuzum yaaa facede sobelerdimde hastanede face yok kısıtlamışlar açılmıyorrrrrrr uffffffff:84:

bende sabah okudum tam yazıcaktım ki kk yine çalışma var dedi
kaç gündür böyle oluyor gıcık oldum tabi yazacaklarımı da unuttum
hatırladığım kadarıyla yazayım

tuanayım arabanız hayırlı olsun en kısa zamanda bebişlerle dolsun inşallah

mavicim senin dr da bir alem yani şimdiden sana 2.doğurtup şekerinide yükseltmiş ya
ne diyeyim hayırlısyla bir doğur bakalım belki 2.hiç istemiyeceksin
yada 2.de kesin şekerin yükselicek diye de birşey yok ki

sevimim sermestim ve özlemim hasta olmak yok size hadi iyileşin artık

nursim canım seninde çok az kaldı ela hanım iyice sıkışıyordur artık da
ondan midene baskı yapıyordur sabret canım az kaldı

bebingcim sende ciddi ciddi başlıyorsun tedaviye
sonuçlarında güzel çıkar inşallah gelince yaz hemen
kayınvaliden de gençmiş doğum kontrol kullanmakta haklı yani
ama doğurursa da senden sonra doğursun ben burdan gıcık olurum valla

denizcim sende bugün bebişinle buluşuyormuşsun
yarın da tuanayla iki buluşmanın da tadını çıkar
yazın tuanay sen ben hepimiz hamile hamile buluşuruz inşallah

melekcim kendini toparlamana sevindim canım
biz seni hep güçlü görmek istiyoruz

semracım sende hamile olabilirmiyim diye korkmuşsun
bu hamilelik ne garip birşey değil mi
isteyince olmuyor istemeyince oluveriyor
sen yine de korun nolur nolmaz

balım seninde tlf nun bozulmuş onunda yenisi gelmek istemiş demek ki

burpcum sende akşam eşini kırmayıp arasaydınız keşke görümceni
ne de olsa ablası

bebeğim seninde bebişin hayırlı olsun sen de çok uğraşmışsın
inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…