Elacım,sen çift çizgileri takma,aslında o testleri bile yapmak geriyor insanı,şartlandırıyor,umarım bu ay sürprizini yapar bebişin,yılın son günlerinde zıplatırsın bizi havalara...
selam kızlar
anca geldim sabah erkenden hastanedeydim 7-8 tüp kan verdim idrarda tahliler yapıldı yarın alıcam inş sonuclarını.
eve kadın geldi ilk defa bırakıp cıktım alıssın artıkın
annemle işler vardı babamı götür getir yapıyorum havalar soguk oldugu için şimdi oturdum mıçımın üstüne
su dogum kontrol hapıyla ilgili olayları ben bi ögrenemedim ya
slm kızlar geldim gidiyorum yemek yapcağım karnım açççççççççç bişey yiyemiyorum mide ağrılarım yüzünden olan kuzuma oluyor aç kalıyor zavallı ne yersem ağrı yapıyor 2gündür sitede sinir etti beni bakım var mış ulen be bakımmış be bebingim inş sonuçların güzel çıkar güzel haberlerinizi bekliyoruz elanazcım sen genede çalış ne olur ne olmaz
meleğim düzel morel olarak fıstığın seni bekliyor unutma
sermestim sen düzeldinmi canım
özlem de hastaydı benim gibi iyileştimiki acep
hosgeldin sevümmmm benim de midem yanıyor iki gündür ya berbat bişey valla
daha iyiyim canım ya sen nasıl oldun yorma kendini yat dinlen hepten düşme elden ayaktan yavrum
ballım dimek tel pahalıya patlıycak ha napalım cıkacagı varmıs de geç mala gelsin yeter ki üzülme
sermestim mide olayı çok kötü su bile dokunuyor sende dikkat et canım patates haşladım salatasını yapıcam baharatsız bişekilde belki o işe yarar ebe gümecinin mide sorunlarına çok iyi olduğunu biliyorum ama onada ibrahim saraç oğlunun yazısını okudum şimdi gebeler kesinlikle kullanmasın diyor bi tava kavurdum yumurtalı kim yiycek şimdi
sonunda buldum ne zor mus yaaaa
benim duyduklarım cok abartıydı ya
korktum
yıllarca sigarayla birlikte kullandım dogum kontrol hapını
içinde yazıyor zaten bi sürü sey
her ilacın var malesef böyle etkileri ALLAHkorusun hepimizi
napıyım içmek zorundayım Allah ım sen koru
herkesin hergun içtigi agrı kesiciler bile komaya sokabiliyor
genc kızlara sivilceleri gecsin diye veriyorlar mesela
benim görümce kesin korkar bırakır bahaneyle hapı
kaynanamda bırakır heehe bide hamile kalırmıs ne gulerim
kimsecikler yok ama yine birikmiş az da olsa sevindim okudum bitti
elanazcım ben ilk kullandığım ay üst üste hep koyu çıktı ama birşey olmadı fos yani
ama hamila kaldığım ay hatta yazdım kaç kere silik çıktı istediğim gibi koyu görmedim hiç ümit etmezken bak ahmileyim herşeyin hayırlısı sıkma canını geç kalmış sayılmazsınız denemyee bugunden başlayabilirsiniz mesela:))
bende söyleyecektim öyküye birşeyler al diye bebing benden önce yazmış .))
bebim inşallah tahlillerin iyi çıkar sonuçları alınca yaz hemen
bizimde yarın öğleden sonra dr kontrolümüz bakalım bebiş ne kadar büyümüş:))
kasım hamişlerinden bir arkadaş düşük yaptı çok üzüldük hepimiz
allah kimseye yaşatmasın çok zor yaa
yemek yedik az önce çok yemişim ya göbek aldı başnı gidiyor(
perşembe tuanayımla buluşuyoruz ne güzel
hediyem de yetişirse süper olacak ama yetişmeme ihtimali var(
selam kızlar şööyle bir kafa uzatayım geçmişi okuyayım dedimde ne mümkün bayağı dolmuş sayfalar yorgunluktan geberiyorum rakı balık yaptık yanında bol soğanlı salata sonrası çay ve annemin baklavasından yiyince doğal olarak midem iflas etti düzelsin diye süt içince hiiiiiç açıklama yapmama gerek yok ne hale geldiğimi anlamışsınızdır(((
canım çok takmamaya çalışyorum aslında ama insan yine de çift çizgi çıksın istiyor
tuanayım denizi hamileyken görmedim demişsin ama birlikte gördük aslında
buluştuğumuzda hamileymiş ya haberimiz yokmuş
seni tanımıyorum ama coook sevindim
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
nası bi savaş verdin anlatırmısın
bize de umut olur
günaydın kızlarrrrrrrr bu gün sayfayı açmak bana nasip olduuuuuu.
cnm ben 3.5 yıllık evliyimmm nelerr yaşamadımkiiiii.sırasıyla anlatımm önce
rahim filmi sperm testi
yumurtlama takibi
klomen derken koca karı işleri bile yaptık
göbek çektirdim olmadı olmadı
en son mayısta aşılama yaptırdım negatif
agustosta aşılama yaptırdım negatif
ama bu arada araştırmalarım devam ediyor.rabbimdenn çaremi devamı arıyorum.şükürrlerr olsunnn buldum kızlarrr sizede anlatım insaallah fayda görürsünüz.
2 aykadar önce adetten sonra sogan kürüne başladım 15 gün.
ardından aralık vermeden 16.gün incir kürüne başladım incir kürü bitmeden adet oldum ama devam ettim derken oda 21 gün sürdü oda bitince benim yumurtlama günüme geldi zaten.
neyse ben preseedi keşfettim kızlarr.eşimi ikna etmem uzun sürdü ama oda ikna oldu ve sonunda siparişi verdik çokşükür .yumurtlamam tam bayramın arefe gününe geldi .dahaönce eşimle ilişkiye girdik ama preseed le 1 kere ilişki kurabildik kızlar.bayramda sürekli dışardaydık.derken adetime 1 hafta var ve ben preseedle hediye gelen gebelik testinden yaptımm.negatifti sonra 1 saat sonra atacakkenn
inanamadım benmi öyle görmek istiyordum yoksa incecikk bir ümitmi vardı orda.ertesi gün kendime söz verdim test yapmayacaktım pazar günü tekrarladım kızlar testi veeeeeeeeeeee daha netti.inanamadımm eşime gösterdim oda inanamadıı dogal olarakk pazartesi test yapmaya gidecegim dedim oda hayırr dedi günün geçsin ondan sonra dedi bende dedim sen istesende istemesende gidecem dedim ve gittim salı günüü sonuçç 30 du kızlaarrrr rabbime şükürler olsunnnn.
sonra çarşamba yine test yaptımm 97 dii..dr. bide pazartesi gel dediii şükürlerr olsunn pazarteside 825 çıktıııııı.rabbbimmm sen ne büyyükksünnn sebebiimi yolladınn .sen melegimi esirge koruu rabbimm sana emanetizz.sorunsuz bir 9 aay nasipp edersin insaallahh.
rabbimm sende benim gibi evlat hasretiyle yanmışş dualar etmiş çaba harcamış kullarını kapından boş çevirme ya rabbimmm.
arkamdan herkes kacmıs amaaaaa
denizim yine bir buluşma planladınız haaa
hain domdomlar siziii
çatlatıcaksınız beni orta yerimden dimiiiii
acilen buraya birilerinin tasınması lazımmmmmmm
yaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuu haksızlık ama siz cok sanslısınızzzzz
doğum kontrol hapına ben de şaşırdım
ben sadece kürtajdan sonra kullandım 1 ay ama fazlaca yan etkisini gördüm kilo aldım 1 ayda:)))
kisti küçültmek için değil de adet düzenlemek için kullanılır diyo kimi doktor kimi olmaz diyo
zaten kullanmam artık ben
bana doktor ne dedi biliyomusunuz
bence 2. çocuğu iyi düşün dedi
iyice şeker hastası olursun dedi((
ben de yok zaten Allah buna ömür versin dedim
zaten olacak mı ki????
Allah olmayanlara nasip etsin inşallah
geldim kimseler yok benim de nasıl uykum var yatsam uyusam ama gürültücülerden nerdee kaldı uyku
midem cok yanıyor ya ne yesem dokunuyor iki gündür
mavişim de uykucu olmuş bugün şekeri takma doktorlara da gıcık oluyom ha daha ortada fol yok yumurta yok düşünme etme bilmem nolursun diye korkutuyorlar adamı sanki geleceg bilmek bu kadar kolay ve kesin hayret bişey sen efeni dogur bi zamanı gelince RAbbim verirse saglıkla ikincisi de olur insallah
denizim demek doktora gideceksin yarın ne güzel biz de cuma gidecegiz özledim kuzumu ben de
hayırlı haberlerle gel insallah canım o dediğin kalp dinleme zımbırtısını alıp almama konusunda cok düşündüm ben hareketleri net duyamayıp delirdigim zamanlar rahatlatır diye ama saglık ocagındakıler bıle 25.haftaya kadar hemen bulamayabılıyor kalp atıslarını kendı ic organlarımızın sesiyle karısabılıyor kaldı ki bizim uzmanlık alanımız olmayısından ötürü biz de kolayca bulamayabılırız ya da pıtpıt sandıgımız şeyler bizim içimizdeki homurtular da olabilir:) sonra ben septik bir insanım bir gün bulur duyarım bir gün beceremem bulamam atısı sonra bir de ona tak kafayı kalbi atıyor mu atmıyor mu diye evhamdan geberirirm diye vazgectım almadım simdi cok sükür narin de olsa yavas da olsa gün icinde kızımdan sinyal geldikce rahatlıyorum gerek kalmıyor o zımbırtıya yanı
midem cayır cayır yanıyor mahvoldum ya üfff ne berbat bişey
sermestim hoşgeldin yine rahat yok sana komşulardan desene..
evet ya yarın kısmetse göreceğiz babamızda maşallah kısmetli hep izinlere denk geldi görüyor bebişini
dün çarşıya çıktık bir dükkan da bebek mankenlerin üstünde fb bjk ve galatasaray formaları var deli oldu ya kızdırıyorum onu ben fb liyim güya alakam yok da işte alıcam diyorum giydiricem face de koyacağım sinir oluyor dükkanı bellemiş en kısa zamanda bjk alıcam diyor:))
ben de ona bakıom denizim ama içim şişiyor bu diziyi izlerken
Allah hayırlı evlat versin evlatlarımızdan yana güldürsün yüzümüzü
kızlar bayağı muhabbet olmuş ben okuyamıyorum gözlerim yaşarıyor
2 dk girip çıkıyorum bana söylemek istediğiniz birşey olursa ne olur özel mesaj atınnnnnnnnnn
sizi çok özledim ama ne yapacağım yaaaaaaaaaaa
iyi akşamlar fıstıklar....denizim yarın bebişini sonra can arkadaşını göreceksin üst üste güzel buluşmalar olacak...
bende öyle bir geçer zaman ki yi izledim geldim ama gözlerim sabahtan beri cayır cayır yanıyor gündüzde pek girmedim...ekrana baktıkça sulanıyor...
hepiniz kendinze iyi bakın iyi gecelr sabah iş var yine 31 aralıkta mesaiyide bitiriyorum yılıda bitiriyorum...ama bekliyorum ya zaman çok yavaş akıyor...
selam kızlar şööyle bir kafa uzatayım geçmişi okuyayım dedimde ne mümkün bayağı dolmuş sayfalar yorgunluktan geberiyorum rakı balık yaptık yanında bol soğanlı salata sonrası çay ve annemin baklavasından yiyince doğal olarak midem iflas etti düzelsin diye süt içince hiiiiiç açıklama yapmama gerek yok ne hale geldiğimi anlamışsınızdır(((
çarşamba sabah çok uygun olurum tuanayım bir aksilik çıkmazsa
ya tuanayım ne biliiim hep bööle yapıom ben bu çocuğa oda çocuk gibi şişirdi dudaklarını :) hapşırıyorum nameli nameli çok yaşa diyo şapşim
elanazcım hiç koşulsuz çizgi mizgi hikaye tuanayım gördüm diyorsa hamilesin sen bu ay şaşmaz :)
cnm ben 3.5 yıllık evliyimmm nelerr yaşamadımkiiiii.sırasıyla anlatımm önce
rahim filmi sperm testi
yumurtlama takibi
klomen derken koca karı işleri bile yaptık
göbek çektirdim olmadı olmadı
en son mayısta aşılama yaptırdım negatif
agustosta aşılama yaptırdım negatif
ama bu arada araştırmalarım devam ediyor.rabbimdenn çaremi devamı arıyorum.şükürrlerr olsunnn buldum kızlarrr sizede anlatım insaallah fayda görürsünüz.
2 aykadar önce adetten sonra sogan kürüne başladım 15 gün.
ardından aralık vermeden 16.gün incir kürüne başladım incir kürü bitmeden adet oldum ama devam ettim derken oda 21 gün sürdü oda bitince benim yumurtlama günüme geldi zaten.
neyse ben preseedi keşfettim kızlarr.eşimi ikna etmem uzun sürdü ama oda ikna oldu ve sonunda siparişi verdik çokşükür .yumurtlamam tam bayramın arefe gününe geldi .dahaönce eşimle ilişkiye girdik ama preseed le 1 kere ilişki kurabildik kızlar.bayramda sürekli dışardaydık.derken adetime 1 hafta var ve ben preseedle hediye gelen gebelik testinden yaptımm.negatifti sonra 1 saat sonra atacakkenn
inanamadım benmi öyle görmek istiyordum yoksa incecikk bir ümitmi vardı orda.ertesi gün kendime söz verdim test yapmayacaktım pazar günü tekrarladım kızlar testi veeeeeeeeeeee daha netti.inanamadımm eşime gösterdim oda inanamadıı dogal olarakk pazartesi test yapmaya gidecegim dedim oda hayırr dedi günün geçsin ondan sonra dedi bende dedim sen istesende istemesende gidecem dedim ve gittim salı günüü sonuçç 30 du kızlaarrrr rabbime şükürler olsunnnn.
sonra çarşamba yine test yaptımm 97 dii..dr. bide pazartesi gel dediii şükürlerr olsunn pazarteside 825 çıktıııııı.rabbbimmm sen ne büyyükksünnn sebebiimi yolladınn .sen melegimi esirge koruu rabbimm sana emanetizz.sorunsuz bir 9 aay nasipp edersin insaallahh.
rabbimm sende benim gibi evlat hasretiyle yanmışş dualar etmiş çaba harcamış kullarını kapından boş çevirme ya rabbimmm.
günaydin fistiklarrrrrrrrr
kizlar benim morelim yerine geldi sebebinide anlatayim heme hemen 4senedir cocuk icin ugrastim tedaviler ile ilgili günlük yaziyordum neler yasadigimi duygularimi yaziyordum ama hic okumuyordum esime bile okumasina müsade etmiyordum nezaman yavrumu kucagima alirim ozaman okursun dedim dün gece yine hüzünlenirken aklima günlümü okumak geldi ve okudum yazdiklarim o kadar cok hosuma gittiki neleri asmisim ben ya allahima binlerce kez sükürler olsun ve sunu anladimki yavrumu ancak dimdik ayakta durdugumda alabilirim allahin izniyle alacagimda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?