Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bayağı muhabbet olmuş ben okuyamıyorum gözlerim yaşarıyor
2 dk girip çıkıyorum bana söylemek istediğiniz birşey olursa ne olur özel mesaj atınnnnnnnnnn
sizi çok özledim ama ne yapacağım yaaaaaaaaaaa

iyi akşamlar fıstıklar....denizim yarın bebişini sonra can arkadaşını göreceksin üst üste güzel buluşmalar olacak...

bende öyle bir geçer zaman ki yi izledim geldim ama gözlerim sabahtan beri cayır cayır yanıyor gündüzde pek girmedim...ekrana baktıkça sulanıyor...

hepiniz kendinze iyi bakın iyi gecelr sabah iş var yine 31 aralıkta mesaiyide bitiriyorum yılıda bitiriyorum...ama bekliyorum ya zaman çok yavaş akıyor...

nursimcim zaman geçmez sana şimdi
inşallah rahat geçer son zamanların iş yerinde
1 ocaktan itibaren evindesin hayırlısı ile sağlıkla gelsin ela bebek:))

İyi geceler fıstıklar,nasılsınız,ben de 9 gibi yogadan geldim,nasıl açtım anlatamam,yemekde yoktu,yolda gelirken eşimi aradım,söyle birşseyler diye ki,ben gelinceye kadar yetişsin,isteiğim gibi de oldu,servisçiyle aynı anda girdik içeri,yemek yedik,kahve içitk,dizimi izledim ama çok gerildim yaaa,meteye bayılıyorum dizide,osmana zaten herkes bayılıyor da,ben meteye bayılıyorum...Sanki gerçekmiş gibi etkilendim diziden...
Evet biz kısmetse denisimle buluşacağız perşembe günü,uzun zaman oldu,özledim ben onu,hem ben denisimi hamileyken hiç görmedim yaaaa...
Bu arada Öslemim daha toparlayamamışsın kendini,kivi ye bol bol,portakal ye,çinko ya da ekinezya tableti al,ve kısa sürede iyileş tatlım....
Nursimcim sen nasılsın canım,toplam kaç kilo aldın şimdiye kadar,hamileliğinin son nazlarını yap artık,eşin elamızı görünce senin pabucun dama atılacak :))
Sermest kuzusu,umarım uyursun bu gece,zaten sermest deyince eşittir uykusuzluk geliyor aklıma :))Sağlığın keyfin iyi olsun,bebeğimiz iyi olsun o yeter...

selam kızlar şööyle bir kafa uzatayım geçmişi okuyayım dedimde ne mümkün bayağı dolmuş sayfalar yorgunluktan geberiyorum rakı balık yaptık yanında bol soğanlı salata sonrası çay ve annemin baklavasından yiyince doğal olarak midem iflas etti düzelsin diye süt içince hiiiiiç açıklama yapmama gerek yok ne hale geldiğimi anlamışsınızdır (((

Burpum,hoşgeldin,aslan sütüyle inek sütünü karıştırırsan öyle olur işteeeCanım ritadan randevu alayım mı,son kararını bekliyorum,sanıyorum bu cumartesi istanbula geliyor....

Elacım,sen çift çizgileri takma,aslında o testleri bile yapmak geriyor insanı,şartlandırıyor,umarım bu ay sürprizini yapar bebişin,yılın son günlerinde zıplatırsın bizi havalara...

bu cumartesi olmaz tuanayım kocişe dopler çektireceğiz kaç gün kalacak istanbulda ?

yaa mideeeeeeem öğğğğğğğ tuanayım aslan sütünü akşam yemeğinde 20'de içtim sütü şimdi ama mortingen ştrausse oldum kocişte yanımda surat asıyor görümcemin kocasının doğum günü abd yi arayalım kutluyalım dedi bende istemedim inatlaştım canım istemiyor faceden kutla banane dedim oda afra tafra atıyor off taktımı kafaya takıyor ille yapacak kafaya koyduğunu zaman farkı var ve şu an biri okulda diğeri işte pazar günü rahat rahat evde yakalarız gerçi derdim oda diiil konuşmak istemiyorum o ayrı hiiç çekemem zaten midem fena :)

saol tuanayım bu uzun süren bişimi nerede olacak bunları bilirsem programımı ayarlamaya çalışırım bende

saol tuanayım bu uzun süren bişimi nerede olacak bunları bilirsem programımı ayarlamaya çalışırım bende

Kocişin senin ablan için böyle düşünse ve yapsa sen ne hissederdin tatlım???Cüneyti kırma bence,o senin için her zaman fedakarca davranıyor...

Tatlım ortalama 1,5 saatlik bir görüşme bu.Ha tabi bu arada kadının programı doluda olabilir bilmiyorum,senden yana durum netlik kazansın öyle arayayım dedim...

çarşamba sabah çok uygun olurum tuanayım bir aksilik çıkmazsa
ya tuanayım ne biliiim hep bööle yapıom ben bu çocuğa oda çocuk gibi şişirdi dudaklarını :) hapşırıyorum nameli nameli çok yaşa diyo şapşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…