İyi geceler fıstıklar,nasılsınız,ben de 9 gibi yogadan geldim,nasıl açtım anlatamam,yemekde yoktu,yolda gelirken eşimi aradım,söyle birşseyler diye ki,ben gelinceye kadar yetişsin,isteiğim gibi de oldu,servisçiyle aynı anda girdik içeri,yemek yedik,kahve içitk,dizimi izledim ama çok gerildim yaaa,meteye bayılıyorum dizide,osmana zaten herkes bayılıyor da,ben meteye bayılıyorum...Sanki gerçekmiş gibi etkilendim diziden...
Evet biz kısmetse denisimle buluşacağız perşembe günü,uzun zaman oldu,özledim ben onu,hem ben denisimi hamileyken hiç görmedim yaaaa...
Bu arada Öslemim daha toparlayamamışsın kendini,kivi ye bol bol,portakal ye,çinko ya da ekinezya tableti al,ve kısa sürede iyileş tatlım....
Nursimcim sen nasılsın canım,toplam kaç kilo aldın şimdiye kadar,hamileliğinin son nazlarını yap artık,eşin elamızı görünce senin pabucun dama atılacak :))
Sermest kuzusu,umarım uyursun bu gece,zaten sermest deyince eşittir uykusuzluk geliyor aklıma :))Sağlığın keyfin iyi olsun,bebeğimiz iyi olsun o yeter...