Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam.elim yandıtencerenin kulpu çok ısınmış,avcumun içi yandı

oyy kız çok acır yaa silverdin iyi gelir sızıyı alır canım

elanazcım sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar tatlımya devamm bekliyoruz bu ay senden hayırlısıyla olmasada sıkıntı etme kendine
canım telden hayır yok da en azından numaralarımı kurtardım. gözümde yok sağlık daha önemli

aaaaaa tuanayım kız ben kaçırmışım heralde hafta sonu yazılmış elanzımdan kopya çekiyim arabamı aldınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle canım

ulennnnnnnnn nirdesiniz yavvvvvv bu saat oldu yoklarrr bebim ya sen nirdesinnnn hı şimdi ben sopalıyımmı senideeeee bugün biraz işim hafifledi şansıma kimse yok ne şans yaaaaa:84::84:

bugün kimseler yok gulimuscum ikimizden başka
bebing tahlil sonuçlarını alıcaktı onlarla uğraşıyordur
bizde çalışmalara devam ediyoruz bakalım
kısmetimizde varsa olur yoksa yapacak birşey yok

öff tam giriyordum elektirikler gitti kaç saattir oturuyom öyle kös kös elektirk olmayınca hepten tek oldugumu anlıyorum evde ses de kesiliyor dogalgaz da sönünce üşümeye basladık neyseki geldi
ama şimdi de kimseler yok burada gördügüm kadarıyla

semracım gecmis olsun eline silverdin krem sür tatlım

selam kızlar akşam gelirim ama hemen yazayım dedim yemek işine gireceğim
bebişim çok iyi herşey yolunda haftasıyla uyumlu 2.3 cm olmuş
22 temmuz doğum tarihi ama 12-15 temmuz arası alırız dedi dr sezeryan
senin geçmişine bakan direk seni keser dedi:))
sağlık olsun napalım
geçmişi okumadım akşam bakarım inşallah bebimin sonuçları iyi çıkmıştı

maşallah denizim yavrucugumuz gayet güzel büyüyor desene yesin onu teyzeleri
güzel haberleri aldın rahtladın darısı bize olsun cumaya az kaldı bizim de

bizde eve geldik elektirikler yok şimdi geldi bene gene yorgunum ama tatlı yorgunluk bide bende bu ara mütiş uykum geliyor uyuyamıyorum obaşka ama bi yanlız kalsam sanki uyuyacağım

maşallah denizimime sezaryan olsun sağlıkla gelsinde ne olursa olsun sana kolay gelsin denizcim

elektirik bizdede şimdi geldi

maşalah denizimeeeeeeeeeeeeeeeee

sevimcim ben de öyleyim gece uyuyamıyorum hiç ama nasıl uykum var gündüzleri tatlı bir baygınlık gibi
normaldir belki bu dönemlerde böyle olması canım demek sizde de gitti elektrikler
nasıl oldun iyileştin mi biraz olsun

bu site kafayı yemiş önce göndermedi sonra ikisini bir gönderdi
biz bugün memonun işi yokmuş işler kesatmış
kandırdık babayı önce yakacıkdaki mini damlaya gittik orda bişey beğenmedik
sonra ümraniyede biyere girtik 1hastane çıkışı aldık 20 li bi kaç çıt çıtlı badi ve tulum aldık mendil çorap zıbın takımı havlu bornoz battaniye tırnak makası banyo süngeri aldık puset sorduk babamız almadı evdeki ana kucağıda aynı işi görüyor dedi 150 tl çokmuş onun yerine biraz büyüyünce araba koltuğu alırız dedi işte böyle yorulduk ama memo bana çok kızdı hiç bişeyi beğenmiyorsun diye ama gerçekten hiç güzel şey ler yok benim beğendiklerimde hem 6aylıktan sonra imiş ne yapıyım neyse babayla alış veriş ancak bu kadar ben gene gözüme çarptıkça bişeyler alırım ama en önemlisi hastanede doğumdan sonrasıydı o aradan kalktı şimdi acil olan benim için lazım olanlar gecelik aldım 2tane 1tanede kartalda çok hoş bitane lohusa takımı beğenmiştim 150 tl ydi onu aldırım anneme ayın 20 sinde gitcek ozamn alsın lohusa sütyeni iç çamaşırlarını alırım başka aklıma geldik çe alırız artık kendime diş fırçası koydum kızımada koysammıki şanpuanlar taraklar ıslak mendil pişik kremi lohusa kremi aldık ya ne biliyim aklımda kalanlar bunlar işte

iyileştim canım tekrar hastalanmazsam sen nasıl oldun eee biz ne zaman uyucaz
bu gün sana bahsettiğim konuyla ilgili bişeyde baktım ama bulamadım neye baksam senin dediğin gibi olmaz dedim memo çok kararsızsın sen beni nasıl aldın hayret ediyorum dedi

o sevimcim bir acıldın tam acıldın desene güle güle kullanın analı kızlı canım
önemli olan ilk gerekenlerdi o kısmı cıkardın en azından kafandan tatlım
minidamlayı begenmedin demek ben orada sepet besikler vardı vitrinde onları merak ediyordum
minibüs gelip gecerken gözüme takılıyor nasıl güzeller miydi fiyatlarından haberin var mı bir de tatlım
bosa ugramayayım eger kayda deger bişey degillerse
bu arada wenice'lerde yüzde 70 indirim var epeydir kızlara göre en azından evde giydirmelşk alt pjamalar tek penye tulumlar alt üst penyeler cokca var hem de öyle ucuz ki üc tane alt pjama on lira falandı yakınlarda nerede vardır bilemem ama aklında olsun canım

azcık kafamı uzatayım dedim :)
hala durumumda bir değişiklik yok bunu geçren herkes 10-15 güne ancak geçer diyor(((
ayy patladım resmen ya kulaklarım bile duymuyor uğul uğul (2::2::2::2:

hehe karambole geldin deseydin:)
orada bişey bulmak zoır be sevimcim secenek az eerkekler anlamaz pek takılma
geceligi caddede bir pjamacı var orada mı begenmistin ben de oradakileri begendim
ama markasına göre pahalı geldi bana tatlım aslında iyi olsan bir gün beraber eminöne gecerdik
orada hem kaliteli marka satan hem cesidi cok olan pasajlar var sırf gecelik pjama üzerine
ama işte zaman ve hareket sorunumuz var sanırım
olmazsa ben bu hafta doktordan oraya kayayım bir diyorum eşimle anca gidebilirim tek cekemem oraları kaybolurum zaten

ben de daha iyiyim ama burnum tıkalı hala sesim komik cıkıyor

özlemim kıyamam yavrum ya demek hafifleme yok mikrobik mi ne bu anlamadım ki
ben de zor atlattım on günü buldu aslında hala da kırıklık var yani ne diyeyim canım cabuk atlatırsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…