Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanayım hala sofradamısın sennn
hani gelecektin

ay geliyorum gidiyorum 2 mesaj yazılmıs bi sayfa bile ilerlememiş
hayretsiniz yaaa

özlemcim daha tedavimin baslangıcı belli degil haftaya ilk görüşme var bakalım regl olunca belli olacaktır sanıyorum
inş hayırlıdır
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
daha iyi olmana sevindim
ev ofis calısanları dısında hastalıktan kacma imkanı sanırsam yok
dikkat etmeliyiz tabi

elanazcım
sinir olma canım kabul et sadece onların bebek sahibi oldugunu olacagını
sen sadece kendini düşün

hadi hayırlısı tatlım inşallah herşey çok güzel olacak
ben inanıyorum olumlu başlayanların işi hep güzel sonuçlanıyor
seninde öyle olacak eminim ve dualarım seninle canım
iyiyim canım sağol allah razı olsun
kesinlikle dikkat etmek gerek aman sende dikkat et bak tedavinde başlayacak

bebingcim ablana ve çocuklara geçmiş olsun canım
sende dikkat et kendine hasta olmaman lazım

bebingcim ablana ve çocuklara geçmiş olsun canım
sende dikkat et kendine hasta olmaman lazım

çok saol elanazcım
inş gecer artık perisan oldular
ist daki cocuklular zasa sana diyom ve cocuklu arkadası yakını olanlar
simdilik bu nhs vhs mi virüs istda salgını baslatmıs sonra anadoluya yayılır zaten
agır seyreden bir grip virüsü heryastan insanı yataga düşürüyor ablamlara eve gelen misafirin çocugundan bulaştı lütfen birbirinizi uyarın ve dikkat edin burp ablana söyle
korkmayın ama önlem alın dikkatli olun

selaaaaaaammmmm
tuanay gelmiş ama yetişememişim:))

burp ameliyata kesin karar verildi mi şimdi???ben çok inanıyorum ameliyatın faydasına inşallah örneklerimden biri de siz olursunuz

bebiinnggg hep böyle olumlu başla olumlu bitir inşallah hobarey çekiyo yine canım benim:))):92::92:

ııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ultrason aleti nasıl aklımı karıştırdı beniiimmm
ben hep sabahın erken saatleri giderim ki aletler temiz doktorlar sabırlı olsun
ay ne iğrenç ya niye dikkat etmiyolar ki bi sprey falan olsa sn lik dezenfekte etse
ööööööööööööööööğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

bebing geçmiş olsun
çabuk iyileşir inşallaahh
her sene bi grip insanın ödü patlıyo Allah korusun hepimizi

Yemek yedik,geldim sonunda dermişim :)))Ya eşimle iki kelam ettik falan filan gelemedim işte,ama topik çok sessiz yaa,sermestimde yazmayınca iyice sessizleşti...
Bebingim yaaa, az kaldı

Gamzeyle konuştum az önce facede,tüp yapmışlar ama 10.gün kanamsı olmuş...Üzücü bir durum tabii,haliyle kötü olmuş,yıkılmış...Ama hayat bu,nedenini ve sebebini bilmediğimiz olaylar başımıza geliyor...Allahım hep hayırlısını versin hepimize...

Mavicik,nasılsın,sırtın nasıl daha iyidir umarımm...Denk gelemedik bir türlü...Hamileler size söylüyorum,biliyorum dua ediyorsunuz zaten ama bu ay hatta şimdiden başlayarak bebingime yoğunlaşalım,Allahın izniyle tutacak inşallah...

Gulimuscum,yazdıkların çok üzücü...Ama bence kendine bu kadar eziyeti yine sen çektiriyorsun kendine...Artık bu konuların çoktan aşılması gerekirdi...Çocuk değilsin,senin de bir kişiliğin,kimliğin var...Eğer insanlar seni suçluyorlarsa bu onların sorunu,eşinde bunlara inanıyorsa,o da eşinin sorunu...Hatta eşinle konuşurken,evet sana büyü yaptım,bana daha çok aşık ol diye espiri yapıp,olayı geçiştirmeliydin...Kendine çok zarar verdin,lütfen,kimseyi hayatınıza sokma,kimseye birseyini anlatma...Madem kötü niyetliler var,mesafeli ol ve herşeyden en önemlisi özgüvenini yükselt...Allah yardımcınız olsun...

Melekcim,sen nasılsın hayatım,değerlerin düştü mü,kontrol ediliyor mu,eminim,mercimeklerin seninle buluşmak için gün sayıyorlardır

Denizim,hiç uğramamışsın birtanem,iyisindir inşallahhh...Seninle buluşacağım günü iple çekiyorum

üzüldüm gamzeye
Alla bekletmeden doğal yoldan versin inşallahhh

sırtım da aynı tuanayım geçmiyo
azcık otursam başlıyo
ayakta durunca yatınca geçiyo
ağrımda bi değişiklik yok ama alıştım :))))
hergün kimseyi atlamadan dua ediyorum
hatta doğuma giderken yazılı bi liste götürmeyi düşünüyorum sırf bebek isteyenlerin yazılı olduğu kimseyi atlamıym
Allahım herkese versin hayırlı sağlıklı evlat

öylemi canım yaa,korkmaya başladım bak.neyse inşallah hastalanmadan atlatırız.sen nezaman geliosun şimdi??benimde yurtdışından kuzenim ve iki oğlu gelicek,yeni boşandı eşinden kafayı dinlemek için gelicek,umarım aynızamanlara denkgelmez.

selam şekerler evime geçtim bir selam edeyim dedim iki gündür çok yogunduk yorulmuşum feci

bebimm yegenin hastaymıs Allah şifasını versin tez zamanda tatlım acaba beni gecenlerde yataktan kaldırmayan grip de öyle bir virüsmüydü ki normalden bin beter hasta oldum da sen de anlatınca simdi Allah beterinden korusun ya biz her gün cocuklarla iç içe mikroba acıgız malsef korunma şansı sıfır
ne zaman geliyorsun sen şimdi tam olarak ne zaman görüşebiliriz şimdiden bilelim ona göre ayarlayalım programımızı ki engel çıkmasın tatlım bu arada senin için en hayırlısından en süperinden bir baslangıc diliyorum hadi bakalım

elanazım canım güzel dileklerin icin tesekkurler kuzumuz cok şükür güzel büyüyor hep böyle gider insallah
RAbbim dünyaya gelişini hayırladıgın her meleğin tebessümüyle topladıgın manevi degerin karsılıgını dünyalar güzeli bebişlerle verecek sana da insallah tez zamanda tatlım

tuanayım çiçeğim benim merak etmişsin bizi çok şükür kelebegimin masallahı var
1 kg 250 gr olmuş fıstıgım boyumuz da 35 cm ilk defa elleriyle yüzünü kapatmadı gösterdi cemalini Allahım yüzü gibi bahtını da güzel eylesin insallah
ben de ilk defa kilo almışım hatta şu ana dek almadıgım için doktora cok geldi bu ay cok almışsın dedi halbuki millete bakınca normal ben sevindim bile :) 3kilo almısım ben de daha önceki aylarda da basından verdigim 3 kgyu tamamlamak üzereydim anca yani toplamda verdiklerimi geri almayı da sayarak söylüyorum 5 kilo almıs bulunuyorm tatlım ama tabii hala öyle koca bi göbüşümüz yok aynıyız:))

burpum güzelim benim varikoseli bekliyordunuz zaten endişe etme hiç ameliyat sonrası olumlu yönde düzelme gören cok var cok ince eleyip sık dokuma ya Allah deyip baslayın biryerden tatlım RAbibm hayırlısıyla sebep kılacaktır insallah

semracım canım adamız izin vermiyor demek ki annesinin mamalarla zaman gecirmesine
ilgiyi yalnız kendine istiyor demek cimcimem devirsin tabi tencereleri yakısır fıstıgıma
hediye konusunda esasında kafamda daha farklı bişeyler vardı ama dısarı cıkma fırsatım olmadı son zamanlar bebişin eksikleri tamamladık bu haftasonu avm'de anca orada bakınma fırsatım oldu ama yılbası arefesi diye mi ne talan etmişler ya pek gönlümce olmadı yani endişem ondan elbette begenirsin de insan kafasında hayal ettigini arıyor işte

mavişim sen de alışveriş yapmısın ben de lohusa takımı aldım iki tane cok da uyguna aldım eminönünde bahsettigim tanıdık toptancıdan 150-170 liralık takımları 70-80den aldım hepsi de şıkır şıkır hem de kaliteli valla içime sindi saglıkla giymek nasip olsun hepimize

örtmenim özlemim daha iyisin demek gezmelere gittigine göre masallah sana da
nursimcim şafak cok az kaldı hayırlısıyla tamamlatsın RAbbim insallah
sevimim dügünlerden beri gelememiş
melegim bişey yazmısmıydın ben mi kacırdım hatırlayamadım ama insallah sen de iyisindir
balım sana söylediklerimi aynen tekrar ediyorum üş kurusluk adamlara bes kurusluk deger vermiycen aglayıp üzülmenin anlamı yok salla gitsin

slm fıstıklar bizde bugün eşimle kahvaltıya gittik ordanda meleğimin son kalan eşyalarını tamamlamaya çok şükür şimdilik bi eksiğimiz yok gibi...artık aklıma gelen bişeyler olursa alırım yine elim boş durmaz...kısmetse yarında çantamızı hazırlıycam sezeryan olucak ama olsun hazırda dursun bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…