selam şekerler evime geçtim bir selam edeyim dedim iki gündür çok yogunduk yorulmuşum feci
bebimm yegenin hastaymıs Allah şifasını versin tez zamanda tatlım acaba beni gecenlerde yataktan kaldırmayan grip de öyle bir virüsmüydü ki normalden bin beter hasta oldum da sen de anlatınca simdi Allah beterinden korusun ya biz her gün cocuklarla iç içe mikroba acıgız malsef korunma şansı sıfır
ne zaman geliyorsun sen şimdi tam olarak ne zaman görüşebiliriz şimdiden bilelim ona göre ayarlayalım programımızı ki engel çıkmasın tatlım bu arada senin için en hayırlısından en süperinden bir baslangıc diliyorum hadi bakalım
elanazım canım güzel dileklerin icin tesekkurler kuzumuz cok şükür güzel büyüyor hep böyle gider insallah
RAbbim dünyaya gelişini hayırladıgın her meleğin tebessümüyle topladıgın manevi degerin karsılıgını dünyalar güzeli bebişlerle verecek sana da insallah tez zamanda tatlım
tuanayım çiçeğim benim merak etmişsin bizi çok şükür kelebegimin masallahı var
1 kg 250 gr olmuş fıstıgım boyumuz da 35 cm
ilk defa elleriyle yüzünü kapatmadı gösterdi cemalini Allahım yüzü gibi bahtını da güzel eylesin insallah
ben de ilk defa kilo almışım hatta şu ana dek almadıgım için doktora cok geldi bu ay cok almışsın dedi halbuki millete bakınca normal ben sevindim bile :) 3kilo almısım ben de daha önceki aylarda da basından verdigim 3 kgyu tamamlamak üzereydim anca yani toplamda verdiklerimi geri almayı da sayarak söylüyorum 5 kilo almıs bulunuyorm tatlım ama tabii hala öyle koca bi göbüşümüz yok aynıyız:))
burpum güzelim benim varikoseli bekliyordunuz zaten endişe etme hiç ameliyat sonrası olumlu yönde düzelme gören cok var cok ince eleyip sık dokuma ya Allah deyip baslayın biryerden tatlım RAbibm hayırlısıyla sebep kılacaktır insallah
semracım canım adamız izin vermiyor demek ki annesinin mamalarla zaman gecirmesine
ilgiyi yalnız kendine istiyor demek cimcimem devirsin tabi tencereleri yakısır fıstıgıma
hediye konusunda esasında kafamda daha farklı bişeyler vardı ama dısarı cıkma fırsatım olmadı son zamanlar bebişin eksikleri tamamladık bu haftasonu avm'de anca orada bakınma fırsatım oldu ama yılbası arefesi diye mi ne talan etmişler ya pek gönlümce olmadı yani endişem ondan elbette begenirsin de insan kafasında hayal ettigini arıyor işte
mavişim sen de alışveriş yapmısın ben de lohusa takımı aldım iki tane cok da uyguna aldım eminönünde bahsettigim tanıdık toptancıdan 150-170 liralık takımları 70-80den aldım hepsi de şıkır şıkır hem de kaliteli valla içime sindi saglıkla giymek nasip olsun hepimize
örtmenim özlemim daha iyisin demek gezmelere gittigine göre masallah sana da
nursimcim şafak cok az kaldı hayırlısıyla tamamlatsın RAbbim insallah
sevimim dügünlerden beri gelememiş
melegim bişey yazmısmıydın ben mi kacırdım hatırlayamadım ama insallah sen de iyisindir
balım sana söylediklerimi aynen tekrar ediyorum üş kurusluk adamlara bes kurusluk deger vermiycen aglayıp üzülmenin anlamı yok salla gitsin