oyy maşşallah nazlı kelebeğee:))))selam şekerler evime geçtim bir selam edeyim dedim iki gündür çok yogunduk yorulmuşum feci
bebimm yegenin hastaymıs Allah şifasını versin tez zamanda tatlım acaba beni gecenlerde yataktan kaldırmayan grip de öyle bir virüsmüydü ki normalden bin beter hasta oldum da sen de anlatınca simdi Allah beterinden korusun ya biz her gün cocuklarla iç içe mikroba acıgız malsef korunma şansı sıfır
ne zaman geliyorsun sen şimdi tam olarak ne zaman görüşebiliriz şimdiden bilelim ona göre ayarlayalım programımızı ki engel çıkmasın tatlım bu arada senin için en hayırlısından en süperinden bir baslangıc diliyorum hadi bakalım
elanazım canım güzel dileklerin icin tesekkurler kuzumuz cok şükür güzel büyüyor hep böyle gider insallah
RAbbim dünyaya gelişini hayırladıgın her meleğin tebessümüyle topladıgın manevi degerin karsılıgını dünyalar güzeli bebişlerle verecek sana da insallah tez zamanda tatlım
tuanayım çiçeğim benim merak etmişsin bizi çok şükür kelebegimin masallahı var
1 kg 250 gr olmuş fıstıgım boyumuz da 35 cmilk defa elleriyle yüzünü kapatmadı gösterdi cemalini Allahım yüzü gibi bahtını da güzel eylesin insallah
ben de ilk defa kilo almışım hatta şu ana dek almadıgım için doktora cok geldi bu ay cok almışsın dedi halbuki millete bakınca normal ben sevindim bile :) 3kilo almısım ben de daha önceki aylarda da basından verdigim 3 kgyu tamamlamak üzereydim anca yani toplamda verdiklerimi geri almayı da sayarak söylüyorum 5 kilo almıs bulunuyorm tatlım ama tabii hala öyle koca bi göbüşümüz yok aynıyız:))
burpum güzelim benim varikoseli bekliyordunuz zaten endişe etme hiç ameliyat sonrası olumlu yönde düzelme gören cok var cok ince eleyip sık dokuma ya Allah deyip baslayın biryerden tatlım RAbibm hayırlısıyla sebep kılacaktır insallah
semracım canım adamız izin vermiyor demek ki annesinin mamalarla zaman gecirmesine
ilgiyi yalnız kendine istiyor demek cimcimem devirsin tabi tencereleri yakısır fıstıgıma
hediye konusunda esasında kafamda daha farklı bişeyler vardı ama dısarı cıkma fırsatım olmadı son zamanlar bebişin eksikleri tamamladık bu haftasonu avm'de anca orada bakınma fırsatım oldu ama yılbası arefesi diye mi ne talan etmişler ya pek gönlümce olmadı yani endişem ondan elbette begenirsin de insan kafasında hayal ettigini arıyor işte
mavişim sen de alışveriş yapmısın ben de lohusa takımı aldım iki tane cok da uyguna aldım eminönünde bahsettigim tanıdık toptancıdan 150-170 liralık takımları 70-80den aldım hepsi de şıkır şıkır hem de kaliteli valla içime sindi saglıkla giymek nasip olsun hepimize
örtmenim özlemim daha iyisin demek gezmelere gittigine göre masallah sana da
nursimcim şafak cok az kaldı hayırlısıyla tamamlatsın RAbbim insallah
sevimim dügünlerden beri gelememiş
melegim bişey yazmısmıydın ben mi kacırdım hatırlayamadım ama insallah sen de iyisindir
balım sana söylediklerimi aynen tekrar ediyorum üş kurusluk adamlara bes kurusluk deger vermiycen aglayıp üzülmenin anlamı yok salla gitsin
slm fıstıklar bizde bugün eşimle kahvaltıya gittik ordanda meleğimin son kalan eşyalarını tamamlamaya çok şükür şimdilik bi eksiğimiz yok gibi...artık aklıma gelen bişeyler olursa alırım yine elim boş durmaz...kısmetse yarında çantamızı hazırlıycam sezeryan olucak ama olsun hazırda dursun bakalım...
canım sanırım yurtiçi kargoydu.netten direk senin adresini yazdım,hepsiburada.comdan aldım,sorun çıkmadı şimdiye kadar ama,zaten arralar tel.numaram var.
canım sizin sigortanız yatarakları karşılıyorsa zafer'in gittiğ doktor çok iyi idi.ismi hakan özveri kozyatağı acıbademde.bide onla görüşseniz,alanında uzman,çokda ilgili,ablamda yardımcı olur size.
burpum cok tesekür ederim
moralim cok bozuk aglamamak için sıkıyorum kendimi
cıkarmamıs doktor hastaneden iyileşme yokmuş bebekte
ablamda feci acillik olmuş serum kokteyl yapmışlar
kızlar cok dikkat edin domuz gribinden cok daha agır seyreden bi virüs varmıs salgın halinde
devletün bişey dedigi yok tabi insanlar habersiz
hastaneler bebek kaynıyormus
ist da maskesiz dolaşma dedi ablam
burpum sana tesekkür edicem su fırında kasarlı brokoliyi yeni yapabildim süper bi lezzetmiş bayıldık eşimle
bende hamile kalıcam diye salam sucuk sosis ne bulursam yiyorum ist dada midye filan yicem
manyakmıyım neyim yaaaaa
burpum gecmiş olsun canımın içi
demek ameliyat sart eşleri ameliyat olanlar sana yardım etsin doktor konusunda kk da bişeyler yazmıyor mu hiç bildigim bi konu degil ki yardımım dokunsun
acil şifalar diliyorum inş bu sorun çözülür bebişkoda gelir artıkın
su ultrason işine gelelim kondom takmıyorlarmı ultrasona
ayyyyyy hayatta gitmemm derim basıma gelir en iyisi umursamamak bu durumu
ben burda devlet hastanesinin ultrasonuna giriyorum karından ordada kimmlere bakıyorlardır kimbilir
sonra gelip yıkanıyorum güzelcene içimi bozmıyım el mecbur
niye kimseler yok canımı sıkmayın kafamın tasını attrımayın
bu aralar sesim çıkmıyor diye boşladınız hemencene
aaaaaaaa zopamı cıkarırırsam görürsünüz gününüzü
İyi akşamlar kızlar,yemek öncesi bir bakayım dedim,ama çok ilerlememiş bu topik,4000 li sayfalar uzun süreceğe benziyor...
Ben sabah 9 da kalktım,yogam vardı 10-12 arası,sonra biraz alışveriş,sonra annemlere gittim,pzara gittik beraber,sonra da eve geldim,Eşim nöbetçiydi bugün,o da yeni geldi şimdi eve..FBnin maçı varmış,hemen yumuldu tv nin karşısına....
Bebingim,ablan ve yeğenin için dua ediyorum,en kısa zamanda iyileşecekler tatlım sen içini ferah tut...
Salam,sucuk götürmece haaa,afiyet olsun bebeğim benim...
Burpcum,varikosel durumları kötü yani haaa,bence çok ince eleyip sık dokuma,yani bu da bir teslim olma yöntemi,her drla ilgili tonlarca olumlu ve olumsuz duyumlar alabilir,okuyabilirsin...Sakınan göze çöp batar,kullanılan teknoloji hemen hemen heryerde aynı,drlar inan kuş kondurmuyor,iyi bir üroloğu seç,cerrahisi iyi olsun o yeter,cerrahisi iyi olanlarda çok sık bu operasyonu yapan uzamnlardır,gerisini sal gitsin....
canı ya durumuna çok üzüldüm inan
ne insanlar varmış ya hiç mi allah korkusu yok bunların
dedikodu gökte olsa merdiven nerde diye sorarlar
bizim derdimiz bize yetiyor birde bu üztüne tuz biber ya...
sen canını sıkma kocanda seni tanıyorsa öyle biri olmadığını biliyorsa sana değil onlara tepki koyar
yani koymalı çünkü kaç yıldır aynı yastığa baş koyuyorsunuz sonuçta
belki sana öyle geliyordur bakışları insan karısını tanımaz mı
ya görümcelerine ne demeli her insanın dediğine inanılır mı ya
hele de bu insan böyle bir yapıya sahipse
hiç mi akıllarına gelmiyor yarın bir gün onların hakkında birşeyide sana taşıyacakları
insan bu tiplere ehemniyet vermez vermemeli
sen canını hiç sıkma ve kocanla olanı biteni yeniden konuş ama kendini suçlu ilan ederek konuşma
iftira olduğunu ve amacınızın ortak olduğunu söylersin ona....
eşin hiç mi dua etmemiş bu iş için sor bakalım...
ne güzel kendine gelmişsn sen ya
tedavin ne zaman başlıyor ne zamandır giremedim kaçırdım ben(((
kesinlikle çok daha mutlu olacaksın ve buna layıksın canım
ayy geçmiş olsun ya dikkat etmek gerek ama toplumla içiçe bir işin varsa çok zor...
yok aşkım ya çankırıya gitik gezdik tozduk azcık :)
hava çok güzeldi günlük güneşlikti bizde yürüdük...
demek adacık benimle ilgilen diye yapmadığını bırakmadı şirin minik cadı
onu çok seviyorum ben...
canım öncelikle geçmiş olsun
ayyy dediğin aklıma takıldı ya bizim dr kendi bakıyor ama detaylı çin falan ya da taramalar için ortak bir ultrason var oraya gönderiyor kesin bizede böyle oluyordur
ay kocişde girmişti sorayım birazdan ığğğğğğğğğğğğğ
benimkide böyle konularda çok titizdir de acaba herkes bizimkiler gibi mi((
canım benim düşünmen bile yeterli
zaten sesim travestiler gibi çıkıyor :))))
allaha şükürler olsun artık çok daha iyiyim sadece burnum tıkalı ne yapabilirim bilemiyorum
ne yaptıysam fayda etmedi:2::2::2::2:
evet kolay kolay olmam olsamda ayakta atlatırım öyle ayılıp bayılmam
ama bazen böyle alır vurur beni sonra ayılıp bayılırım :)
bebişimizi geçen cuma gördüm 320 g olmuş batucuk
bize 2 kere kolunu kaldırarak ben buradayım dedi
hatta dr size hello diyor dedi :) ikinci kaldırışından sonra o baldan tatlı parmaklarını lokum ağzına soktu teyzoşu :) ben görmedim dr gösterince farkettim ... yerim ben onuuuuuuu
eeee senden ne haber ne zamana gelecek güzel haberler bakalaım....
maşallah batumuza dün bir belgesel izledik national geographic belgeseli anne karnında yaşam diye iki dvd hepinizin izlemesini tavsiye ederim hele ki hamileyken kaçırılmayacak belgesel
ayrıntılı renkli ultrasonlarda vardır böyle bir sorun rutin kontroller zati kadındoğumcularda
selaaaaaaammmmm
tuanay gelmiş ama yetişememişim:))
burp ameliyata kesin karar verildi mi şimdi???ben çok inanıyorum ameliyatın faydasına inşallah örneklerimden biri de siz olursunuz
bebiinnggg hep böyle olumlu başla olumlu bitir inşallah hobarey çekiyo yine canım benim:))):92::92:
bizden ümidi kestim ben en azından sağlık açısından olsun kocişim ilerde ağrı sızı yapmasın bizim için herşey çok geç yaşım çok ilerledi mevcut yaşımı kastetmiyorum yumurtalık yaşımı kastediyorum +10 diyorlardı doktorlar buda 43 e tekavül ediyor ama doktorların yanıldığına inanmaktan ve allahın mucizesini beklemekten başka seçeneğimiz yok
selam şekerler evime geçtim bir selam edeyim dedim iki gündür çok yogunduk yorulmuşum feci
bebimm yegenin hastaymıs Allah şifasını versin tez zamanda tatlım acaba beni gecenlerde yataktan kaldırmayan grip de öyle bir virüsmüydü ki normalden bin beter hasta oldum da sen de anlatınca simdi Allah beterinden korusun ya biz her gün cocuklarla iç içe mikroba acıgız malsef korunma şansı sıfır
ne zaman geliyorsun sen şimdi tam olarak ne zaman görüşebiliriz şimdiden bilelim ona göre ayarlayalım programımızı ki engel çıkmasın tatlım bu arada senin için en hayırlısından en süperinden bir baslangıc diliyorum hadi bakalım
elanazım canım güzel dileklerin icin tesekkurler kuzumuz cok şükür güzel büyüyor hep böyle gider insallah
RAbbim dünyaya gelişini hayırladıgın her meleğin tebessümüyle topladıgın manevi degerin karsılıgını dünyalar güzeli bebişlerle verecek sana da insallah tez zamanda tatlım
tuanayım çiçeğim benim merak etmişsin bizi çok şükür kelebegimin masallahı var
1 kg 250 gr olmuş fıstıgım boyumuz da 35 cmilk defa elleriyle yüzünü kapatmadı gösterdi cemalini Allahım yüzü gibi bahtını da güzel eylesin insallah
ben de ilk defa kilo almışım hatta şu ana dek almadıgım için doktora cok geldi bu ay cok almışsın dedi halbuki millete bakınca normal ben sevindim bile :) 3kilo almısım ben de daha önceki aylarda da basından verdigim 3 kgyu tamamlamak üzereydim anca yani toplamda verdiklerimi geri almayı da sayarak söylüyorum 5 kilo almıs bulunuyorm tatlım ama tabii hala öyle koca bi göbüşümüz yok aynıyız:))
burpum güzelim benim varikoseli bekliyordunuz zaten endişe etme hiç ameliyat sonrası olumlu yönde düzelme gören cok var cok ince eleyip sık dokuma ya Allah deyip baslayın biryerden tatlım RAbibm hayırlısıyla sebep kılacaktır insallah
semracım canım adamız izin vermiyor demek ki annesinin mamalarla zaman gecirmesine
ilgiyi yalnız kendine istiyor demek cimcimem devirsin tabi tencereleri yakısır fıstıgıma
hediye konusunda esasında kafamda daha farklı bişeyler vardı ama dısarı cıkma fırsatım olmadı son zamanlar bebişin eksikleri tamamladık bu haftasonu avm'de anca orada bakınma fırsatım oldu ama yılbası arefesi diye mi ne talan etmişler ya pek gönlümce olmadı yani endişem ondan elbette begenirsin de insan kafasında hayal ettigini arıyor işte
mavişim sen de alışveriş yapmısın ben de lohusa takımı aldım iki tane cok da uyguna aldım eminönünde bahsettigim tanıdık toptancıdan 150-170 liralık takımları 70-80den aldım hepsi de şıkır şıkır hem de kaliteli valla içime sindi saglıkla giymek nasip olsun hepimize
örtmenim özlemim daha iyisin demek gezmelere gittigine göre masallah sana da
nursimcim şafak cok az kaldı hayırlısıyla tamamlatsın RAbbim insallah
sevimim dügünlerden beri gelememiş
melegim bişey yazmısmıydın ben mi kacırdım hatırlayamadım ama insallah sen de iyisindir
balım sana söylediklerimi aynen tekrar ediyorum üş kurusluk adamlara bes kurusluk deger vermiycen aglayıp üzülmenin anlamı yok salla gitsin
inşalah tatlım mucize bekliyoruz burada gördük mucizeleri birkerede bizim başımıza geldi birkeredaha niye olmasın
slm fıstıklar bizde bugün eşimle kahvaltıya gittik ordanda meleğimin son kalan eşyalarını tamamlamaya çok şükür şimdilik bi eksiğimiz yok gibi...artık aklıma gelen bişeyler olursa alırım yine elim boş durmaz...kısmetse yarında çantamızı hazırlıycam sezeryan olucak ama olsun hazırda dursun bakalım...
inşallah herşey yolunda gidecek gözünü açacaksın ennurun kucağında sağlıkla çipil çipil sana bakıyor olacak
ııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ultrason aleti nasıl aklımı karıştırdı beniiimmm
ben hep sabahın erken saatleri giderim ki aletler temiz doktorlar sabırlı olsun
ay ne iğrenç ya niye dikkat etmiyolar ki bi sprey falan olsa sn lik dezenfekte etse
ööööööööööööööööğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
iyi taktik mavi
güzel hislerle başlayan umutların inşallah güzel sonuçlanıcak arkadaşım.hadi bakalım inş. senlede tanışıcaz.benden sonra bi ugrayıp kacmısınız cadılar sizi
nursimcim eksikler bitmiş maşallah hayırlı dogum nasip etsin rabbim sana
mavi avatarın süper yaaaa cok hosuma gittiii
sermest senden o adresi isticem lohusa takımı toptancısı için dükkana koymak istiyorrum da
zasacım ben haftaya cuma geliyorum ilk randevu için
şimdi bilemiyorumki nasıl olacak gelişicek olaylar oraya gidincce plan yaparız artık sermestcim
tedavi baslarsa kalıcamda baslamazsa dönerim hemen
hiç bilmiyom
içimde güzel hisler var gercketen sadece aklım karısık ah rita ahhhhhh
dualrımız senin ve mercimeğin için..herkese günayydın kızlarrr.insaallah rabbimin izniyle yarın bebişimin kalp atışlarını duymaya gidecegiz dualarınızıı eksik etmeyin kızlarr.insaallah sizlere güzel haberler getirecegiz
selam fıstıklar herkes bugün iyi sanırım bizde iyiyiz ama çok yorgunuz bugün sadece kahvaltı hazırladım ve akşama yemek yaptım sanki tüm evi dip köşe temizlemiş gibi yoruldum...artık belim daha çok ağrıyor karnımagiren ağrılar biraz daha arttı...nefes problemim fazlaca olmaya başladı geceler rahat olmuyor artık....bencede 38. haftanın sonuna doğacak gibi geliyor 3 ocakta dra gidip gün belirliycez...allahım herkes en kısa zamanda yaşasın yaşadıklarımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?