Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursimcim yeni gördüm seni hayırlısı olsun seninde sezeryan Allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin
eksikler tamamlanmış ne güzel bizde görelim o günleri inşallah

kızlar ben iyiyim merak etmeyin okudum yazılanları
ama yorgunum şimdi bugun koşturmaca geçti
eşimde evde olunca kafamı uzatamıyorum çok onunla uğraşmaktan:))

en kısa zamanda sahalara dönerim
hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize

oyy maşşallah nazlı kelebeğee:))))

hadi bakalım sıra kızımızın gelmesinde..

HERKESE GÜNAYDINNN.İYİ PAZARLAR.KAHVALTIYA GİDİCEZ,ZAFER,ABLAM ADA UYANSIN:))

benden sonra bi ugrayıp kacmısınız cadılar sizi

nursimcim eksikler bitmiş maşallah hayırlı dogum nasip etsin rabbim sana

mavi avatarın süper yaaaa cok hosuma gittiii

sermest senden o adresi isticem lohusa takımı toptancısı için dükkana koymak istiyorrum da

zasacım ben haftaya cuma geliyorum ilk randevu için
şimdi bilemiyorumki nasıl olacak gelişicek olaylar oraya gidincce plan yaparız artık sermestcim
tedavi baslarsa kalıcamda baslamazsa dönerim hemen
hiç bilmiyom
içimde güzel hisler var gercketen sadece aklım karısık ah rita ahhhhhh

herkese günayydın kızlarrr.insaallah rabbimin izniyle yarın bebişimin kalp atışlarını duymaya gidecegiz dualarınızıı eksik etmeyin kızlarr.insaallah sizlere güzel haberler getirecegiz

olabilir gerçekten tatlım en azından tecrübe edilmiş biri
bizim teslimatta hala beklemede gözüküyor ama büyük bizimkisi belki onndandır ama elektronikler teslime hazır göründüğü halde yollanmamış yılbaşı yoğunluğu vardır mutlaka

canım benim inşallah varikosel konusunda hiç bir bilgin olmazda bir o eksik kalsın ama kontrol ettir sen genede kocişini elle muayene etsinler
yiğenine acil şifalar diliyorum ablanada bizim için geçmiş olsun dileklerimizi ilet tatlım allah kolaylık versin
bu ultrason karın ultrasonu ona jel sürüp direk uyguluyorlar ya öğğğğ
brokoli konusuna gelincede sende pek bir marifetli yapmışsın demekki ellerine sağlık

ya evet sakınan göze çöpp batıyor gerçektende ama kocişte çok hassas başarılı olsun istiyor sonuçta başarısız ameliyat yapanlarda var sıkıcı çok bu işler

bugün evden hiç çıkmamaya karar verdik sıcacık evimizde çam ağacımızın ışıkları eşliğinde yarım gün gazete okuyarak kahvaltı ederek geçti günün geri kalan kısmınıda belgesel izleyerek geçireceğiz elimizde 30 dvdlik naitional geographic belgesel seti var biramız abırcuburumuzla tembellik yapacağız akşamda kitap okuyacağız yatana kadar dadundan yenmeeeez

iyi pazarlar kızlar herkes pinekliyor demek evde kocişlerle biz de mayıstık evdeyiz yatıyoz valla
gerci benim yatma lüksüm yok sınav hazırlamam sınav okumam lazım pöff kim çekecek şimdi

bebişim o zaman sen gel de bakarız duruma göre bulusma işini ben belki haftaya anneme gecebilirm rapor alabilirsem hazırlık işlerini halledicez oda düzenliycez ondan sordum bileyim bulusma zamanını ona göre ayarlayım kendimi diye
o toptancı lohusa toptancısı degil tatlım pjama iç çamaşırı toptancısı normalde tek satısı yok bizim bir tanıdık var baska ilde onun ceyiz magazası var bu adamdan mal alıyor dükkanına onun vasıtasıyla biz de faydalanıyoruz ismini söylüyoruz bize gelişten uyguna veriyor sen geldiginde götürürüm olmazsa ben seni işine yarayacak şeyler bulursun muhakkak normalde dagi pierre cardin gibi kaliteli markaların iç çamaşırlarını pjamalarını da satıyor çeyiz alışverişimi de uyguna yapmıstım oradan ürünleri güzel cıkıyor

denizim kocişi bulunca bizi aramaz oldun kuzum:)))
tadını cıkarın aman biz burdayız nasılsa
ben de bir selam eder kacarım kocacıgıma madem

günayddıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bebing aynı avatarı sana da yaparız inşallaahhhh

sermestim maşallah kuzuna kocaman kız olmuş
ben hala 6 kilodayım bazen 6.5-7 arası oluyoı çok yiyince:)))))))))))))))))))
benim lohusa takımım şıkır şıkır değil şeker şeker:)))kırmızı üstünde welcome to our new baby yazıyo
arkasında figürler falan var
bi de gri sabahlığı var o da figürlü
2 de pijama takımım var yeter bu kadar heralde

burp başlatma dotorların söylediği yaşa şu ameliyatı bi olun herşey yoluna girecek inşallahhh

nursiimmm çok az kaldı
ben de 10-15 güne hazırlıcam dün küçük bi valiz aldım onun için
sezaryan olduğu için 40 haftayı da beklemezler heralde 38 de falan gelir:))))
ne zaman gideceksin doktora bi daha ki gittiğinde belli olur hangi gün olacağı bence

burpcum ultrason konusunda yazdıklarından bende iğrendim
mikrop kapacaksak heryerde kapabiliriz zaten
benim son aşılamada gördüm temizlikçi kadın aletleri
lavobaya atıp öylesine yıkadı birde içimize giriye o aletler neyse
ameliyat konusunda da iyice arştırın bakalım acele etmeyin

güzel hislerle başlayan umutların inşallah güzel sonuçlanıcak arkadaşım.hadi bakalım inş. senlede tanışıcaz.

herkese günayydın kızlarrr.insaallah rabbimin izniyle yarın bebişimin kalp atışlarını duymaya gidecegiz dualarınızıı eksik etmeyin kızlarr.insaallah sizlere güzel haberler getirecegiz
dualrımız senin ve mercimeğin için..

günaydınnnn iyi pazarlarrrrr....

burpcum sağol teyzesi büyüyor bebeğimiz

demek gamzenin olmamış çok üzüldüm ya....

nursim seninde ne kadar az kalmış ya hadi bakalım sıraya giriyoruz seninle :)))

bebingim sen nasılsın bakalım?

semracım ada nasıl havalar soğudu aman dikkat edin...

ben sevime hiç rastlamadım ya nerelerde bu kız?

her saat başı buradayım ama şansıma kimse yok

bebinggggggggggggg sana mesaj gönderdim aldın mı?

selam fıstıklar herkes bugün iyi sanırım bizde iyiyiz ama çok yorgunuz bugün sadece kahvaltı hazırladım ve akşama yemek yaptım sanki tüm evi dip köşe temizlemiş gibi yoruldum...artık belim daha çok ağrıyor karnımagiren ağrılar biraz daha arttı...nefes problemim fazlaca olmaya başladı geceler rahat olmuyor artık....bencede 38. haftanın sonuna doğacak gibi geliyor 3 ocakta dra gidip gün belirliycez...allahım herkes en kısa zamanda yaşasın yaşadıklarımı...

nursimcim bu yapılan dua mı beddua mı bilemedim :))))
çok yoruluyorum,ağrılarım arttı, artık nefes alamıyorum geceler çekilmiyor demişsn
ardından inşallah sizde yaşayın :)))) bilemedim yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…