Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gulimus canım canını hiç sıkma eşin senin ne için dua ettiğini biliyor sonuçta
o arada laf taşıyan kadına ne desem bilemedim Allahından bulsun diyeyim sadece

sermest gözün aydın canım eşinle kavuşmuşsunuz
bebişe de maşallah güzel büyüyor kızımız

zasacım hediyeni beğenirim tabi neden beğenmeyeyim
hatıra olacak Ada yla senden
netten direk bana mı postaladın canım bizim burayı zor buluyorlar genelde
hangi kargo acaba yurtiçi kargoysa Amway den dolayı biliyorlar da
diğerleri bulamayabilir

bebing canım rita iyi geicek sana ve burpa
öyle hissediyorum
o günde konuşmuştuk ya bende yaza kadar
hamile kalamazsam düşünüyorum ritaya gitmeyi
yada tuanayıma giderim

bencede ilk izmire gittiginde ritay görüşmelisin canım
önemli olan bebek sahibi olmak degil ki sadece hayatındaki bazı yanlışları düzeltebilmen bunu görmeni saglar diye düşünyorum ben

elanazcım cevrende ne kadar cok doguran var canım senin ya
yuh yani insanın burnunun dibine bu kadar da sokulmaz ki hadi ben işim geregi birlikteyim peki sen
daha cok gerilmene sebebe oluyordur bence
kafanı raahatlat canım seni üzüyorsada gitme olur mu

selam kızlar
çok gelen olmamış
biz bugün alışverişe çıktık
büyük ölçüde bitti eksiklerimiz
lohusa takımı aldım:)))

gulimusum hiç bir damla bile göz yaşı dökme tatlım etrafında çok fazla cahil insan varmış önce görümcelerin ve komşu kadın dahil onları evinden uzak tut tatlım ama bayramdan bayrama ara hal hatır sor merhaba merhaba okadarı yeter kendini hiç sıkma tatlım
bebingim yiğenine çok üzüldüm acil şifalar

gelelim bize bugün kocişe renkli dopler çektirdik durum çok vahim sol tarafta reflü yapmış bir varikosel hemde 7 mm e kadar çıkıyormuş kalınlığı grade IV sağ tarafında ise 2-3 mm lik çoook küçük o okadar sorun değilmiş yani sonuç bu hemen ameliyat şart ben hala doktor bulamadım kafam çok karıştı doktor ve hastane konusunda kadıoğlu düşünüyordum vazgeçirdiler leon saporta düşünüyordum başarısız sonuç alanlar varmış birkaç isim var onlarında çalıştıkları hastane bir halta yaramaz ne bileyim bülemedim
amman kızlar dikkat kociş diyorki benim varikoselime bakılan ultrason cihazı ile benden bir sonraki hamile kadının karnına bakılacak ve biliyorsunuzki o ağlet direk karna sürülüyor birde varikosel bölgesine o bölgeyide biliyorsunuz kocişin bir iğrenerek anlatışı vardıki yani böyle genel görüntüleme merkezlerini tercih etmeyin illede kadın doğuma gidin burasıda kaliteli bir yer bide gerçi bilemezsin kadın doğum doktoru mesai bitiminde şu toplarıma bakayım bi varmı bir yaramazlık der o ayrı :))))
şimdi buraya yazdığımı söyledim hemen düzeltiyor ben misler gibi gittim oraya diyor ama elalemin herifi istediği kadar mis olsun

canım sanırım yurtiçi kargoydu.netten direk senin adresini yazdım,hepsiburada.comdan aldım,sorun çıkmadı şimdiye kadar ama,zaten arralar tel.numaram var.

canım sizin sigortanız yatarakları karşılıyorsa zafer'in gittiğ doktor çok iyi idi.ismi hakan özveri kozyatağı acıbademde.bide onla görüşseniz,alanında uzman,çokda ilgili,ablamda yardımcı olur size.

burpum cok tesekür ederim
moralim cok bozuk aglamamak için sıkıyorum kendimi
cıkarmamıs doktor hastaneden iyileşme yokmuş bebekte
ablamda feci acillik olmuş serum kokteyl yapmışlar
kızlar cok dikkat edin domuz gribinden cok daha agır seyreden bi virüs varmıs salgın halinde
devletün bişey dedigi yok tabi insanlar habersiz
hastaneler bebek kaynıyormus

ist da maskesiz dolaşma dedi ablam

burpum sana tesekkür edicem su fırında kasarlı brokoliyi yeni yapabildim süper bi lezzetmiş bayıldık eşimle
bende hamile kalıcam diye salam sucuk sosis ne bulursam yiyorum ist dada midye filan yicem
manyakmıyım neyim yaaaaa

burpum gecmiş olsun canımın içi
demek ameliyat sart eşleri ameliyat olanlar sana yardım etsin doktor konusunda kk da bişeyler yazmıyor mu hiç bildigim bi konu degil ki yardımım dokunsun
acil şifalar diliyorum inş bu sorun çözülür bebişkoda gelir artıkın

su ultrason işine gelelim kondom takmıyorlarmı ultrasona
ayyyyyy hayatta gitmemm derim basıma gelir en iyisi umursamamak bu durumu
ben burda devlet hastanesinin ultrasonuna giriyorum karından ordada kimmlere bakıyorlardır kimbilir
sonra gelip yıkanıyorum güzelcene içimi bozmıyım el mecbur

niye kimseler yok canımı sıkmayın kafamın tasını attrımayın
bu aralar sesim çıkmıyor diye boşladınız hemencene
aaaaaaaa zopamı cıkarırırsam görürsünüz gününüzü

İyi akşamlar kızlar,yemek öncesi bir bakayım dedim,ama çok ilerlememiş bu topik,4000 li sayfalar uzun süreceğe benziyor...
Ben sabah 9 da kalktım,yogam vardı 10-12 arası,sonra biraz alışveriş,sonra annemlere gittim,pzara gittik beraber,sonra da eve geldim,Eşim nöbetçiydi bugün,o da yeni geldi şimdi eve..FBnin maçı varmış,hemen yumuldu tv nin karşısına....
Bebingim,ablan ve yeğenin için dua ediyorum,en kısa zamanda iyileşecekler tatlım sen içini ferah tut...
Salam,sucuk götürmece haaa,afiyet olsun bebeğim benim...
Burpcum,varikosel durumları kötü yani haaa,bence çok ince eleyip sık dokuma,yani bu da bir teslim olma yöntemi,her drla ilgili tonlarca olumlu ve olumsuz duyumlar alabilir,okuyabilirsin...Sakınan göze çöp batar,kullanılan teknoloji hemen hemen heryerde aynı,drlar inan kuş kondurmuyor,iyi bir üroloğu seç,cerrahisi iyi olsun o yeter,cerrahisi iyi olanlarda çok sık bu operasyonu yapan uzamnlardır,gerisini sal gitsin....

Elanazcım,sen de bebek ziyaretleriyle geçirmişsin son zamanları,eeee ziyaret ettiğin her çift,anne,sırayla sana da gelecek.Seni ve bebeğini ziyaret edecek,hediyelerle dolacak sizin ev....Herşeyin zamanı var,o zaman belki de çok yakın,biz bilmiyoruz ama yaşam sürprizlere gebe...

Semracım,seninle denk gelemedik ne zamandır,herşey yolundadır umarım,İstanbul da İzmir gibi soğumuş,hatta daha soğukmuş..Bu da seni ve Adayı eve mahkum kılıyor...Ama olsun Adamız hasta olmasında,gerisini boşver...İncileri tek tek parlamış güzel meleğimizin,gittikçe daha da güzelleşiyor Allaha emanet,daha da tatlı oluyor,her ne kadar kendini göremesemde şimdilik fotoğraflarıyla idare ediyorum....

Nursimcim,her an aklımdasın,hayırlı haberlerini almamız çok yakın....Merakla ve özlemle bekliyoruz 2. bebeğimizi....

Öslemim,kaç gündür arayacağım,ama inan rahat rahat konuşabileceğim bir ortam olmadı fıstığım benim...Galiba artık iyileşmeye başladın...Sende çok kolay hasta olmuyorsun ama oluncada biraz sarsıyor seni tatlım...Batumu ne zaman görmeye gideceksin.???

Sermestim,gözünaydın tatlım,hem eşini hem kızını gördün...Kaç kilo olmuş ya da gr,bizim nazlı kelebeğimiz,senin kilo durumun nasıl,dr ne dedi,yazarsan sevinirim....

Şimdi yemek hazırlamam gerekiyor,daha doğrusu sofrayı,diğerleri unutulmadınız,geleceğim :))))

tuaanayım seni görmek mutlu etti beni
topik özlüyor seni

ortalığı toparlamam lazım ama cok tembelim ben
kimseler yazmiyiii zaten o da canımı sıkıyoo

deniz yok di mi bugun
eşi evde olunca hiç gelemiyor yaaa

evet canım çok var maalesef İzmire gidince rahat ediyorum valla
buraya geldiğimizden beri yeni evlenenler de dahil herkes doğurdu
bu son hamile de önceki yaz evlendi geçen yaz düşük yaptı şimdi de
3 aylık hamileymiş sinir olmamak elde değil
Ritaya da gitmeyi istiyorum bakalım kısmet

ayy canım hediye mediye istemem hayırlısıyla bir doğursam

canı ya durumuna çok üzüldüm inan
ne insanlar varmış ya hiç mi allah korkusu yok bunların
dedikodu gökte olsa merdiven nerde diye sorarlar
bizim derdimiz bize yetiyor birde bu üztüne tuz biber ya...
sen canını sıkma kocanda seni tanıyorsa öyle biri olmadığını biliyorsa sana değil onlara tepki koyar
yani koymalı çünkü kaç yıldır aynı yastığa baş koyuyorsunuz sonuçta
belki sana öyle geliyordur bakışları insan karısını tanımaz mı
ya görümcelerine ne demeli her insanın dediğine inanılır mı ya
hele de bu insan böyle bir yapıya sahipse
hiç mi akıllarına gelmiyor yarın bir gün onların hakkında birşeyide sana taşıyacakları
insan bu tiplere ehemniyet vermez vermemeli
sen canını hiç sıkma ve kocanla olanı biteni yeniden konuş ama kendini suçlu ilan ederek konuşma
iftira olduğunu ve amacınızın ortak olduğunu söylersin ona....
eşin hiç mi dua etmemiş bu iş için sor bakalım...
ne güzel kendine gelmişsn sen ya
tedavin ne zaman başlıyor ne zamandır giremedim kaçırdım ben (((
kesinlikle çok daha mutlu olacaksın ve buna layıksın canım
ayy geçmiş olsun ya dikkat etmek gerek ama toplumla içiçe bir işin varsa çok zor...

evet cnm pek denkgelemedik,zaten en az paylaşımdada senle bulunuyorum nedense ama en az diğerleri kadar seviyoruz biz seni kızımla:)incilerimiz patlıyor inşallah fazla huzursuzlanmadan geçiririz bu süreci..vee inşallah kendisinide en yakın sürede görürsün.beklerim tatlım.ist.çok soğuk,bugün eve arkadaşlar falan geldi,kim ararsa arkadaşlarımdan hemen çağırıyorum bize gelin diye,daha önceden bize gelmek için aylar önceden söylerlerdi,çok yoğundum,hiç evdedurmuyordum,atık çok sıkıldım,ada 2 yaşını doldurduğu gün kreşe verip iş hayatıma dönmek istiyorum,acilen geçsin şu zaman nolurrrrr:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…