herşeyin bulaşıcı olduğu gibi hamileliği anneliği de bulaştırıcaz birbirimize inşallah
günaydın kızlar moralimmmmm çok bozukkkkkkk akşamdan beri ağlıyorummm.
ben 6 yıldır bu evliliği ayakta tutmak için elimden m herşey feda ettim görmez geldim. artık kaldıramıyorum patladım. yani bu gün herşey olabilir evliliğim son bulabilir....
bunun sebebide görümcelerim. eşim onlarla görüşmek istemiyor.... reddetmiş 1 yıldır görmüyoruz onları gitmedik bayramalardada olsa bu durumlardan onlar beni suçlu tutarak bana faceden mesaj atmışlarrr. evliliğimi yıkma derdine düşmüşler. bana iftiralar atmışlarrrr yılalrdırda hep atardılarrrr. ben eşimi sevdiğim için onunda beni sevdiğini bildiğim için herşeye katlandım. adamı dolduruşa getirmişler. adımı büyücüüüü ye çıkarmışlar. bei eşimdenayırıp başkasıyla evlendiricekmişlerr. onlar benim onları istemediğimi sanıyorlarkendilerini ondan dolayıda ben büyücü olarak ve namusumla uğraşacak kadar adileştiler. çünnki kendileri bu evliiğimi yıkmak için büyüye inanan hacı hoca işleriyle uüraşan sonradan ters dönen insanlarrr. aklım durdu dün akşam yazdıklarını görünce bana gelen benşle görüşen onların karşısında bir kadın var.o bana gelip gidiyordu. iyi bir insan sanıyordum ben okadar temiz kalpliyimki aklıma kötü bişeyler gelmiyor asla salondaki masamda dularım vardı. hep okuyorum. rabbim bana sonunda bebeğimi verecek emindim buna allahtan dualaımıesirgemedim. kadında sordu . bunlar ne diye bende anlattım ona kistim var şifa olsun bebğim olsun diye okuyorum. sadece onlar içinde değil huzurlu mutlu olmak için de okuyorum. kadın yeme içme git görümceme anlat bu kız size büyü yapıyor. kardeşin sizle ondan görüşmüyorrr.allahımı şahittutarak eşime alatmaya çalıştım. artık çok geçmi bilmiyorum eşimin bana karşı bakışlarının değiştiğini farkettim.
bunları yazarkende gözlerimdeki yaşlarım tuşlarla birleşti kızlar siz ler benim can doslarım olduğunuz için sadece sizlerle paylaştım. benim mutlu olmaya hakkım yokmuşşşş demekki bu dünyada aklıma başka şeyler yapmak geliyor artık ben bubların iftiralarını kaldıramıyorum arıkkk. eşim akşam bkandayım dedi ama yüzyüze gelirceke onlarla eminim değişicekk. kılar dua edin banaaaagiremessem haberiniz olsun diye yazdım
semram sarmalar sarmıs hamarat masallah bebekle aferim sana
hediyeni bizzat vermeyi istiyorum canım bebim gelince bulusunca uyar mı sana ?
insallah begenirsin cok zorlandım secerken alırken alacak yer zaman da dar olunca
umarım mahcup olmam valla hosuna gider tek dilegim
sermetcim valla bidaha adâ'yla yalnızken yapmıcam tövbe ettim,aksi gibi hiç durmadı ben sarma sararken.canım benim yaa olurmu hiç öyle şey,hediyenin beğenilmezi mi olurmuş??lütfen böyle düşünme çok üzülürüm.bende elanazın hediyesini aldım netten postaladım 2 hafta oluyor ama daha gitmemiş,acaba yılbaşındamı gidicek??elanazcım görmeden aldım,yani netten görerek inşallah beğenirsin,zamanım olsa gezsem ben çok güzelşeyler bulurumda bebekle olmuyor güzelim.artık seneye ada'yla gezeriz,kim çıkarsa ona ada'yla birlikde seçeriz inşallah.
merhaba kızlar
bugun iyiyim sekerlerim
demek iyileşme sürecimin bir parcasıymıs o zaman bu rita iyi gelicek bize
kafam gercekten cok karıstı ritadan sonra burpum sen zaten istemiyorsun tüp müp kesin uzaklasırsın iyice.ama sana cok iyi gelicek ben eminim hayırlı olsun simdiden
tüpe bu kadar yaklasmısken vazgecmicem tabiki aama bu kadar yakın olmasaydı kesin vazgecer rita yla yola devam ederdim
simdiki planım tedaviden sonra devam etmek olacak
kendimi iyileştirmeliyim hayatımın güzelliği için
daha mutlu olacagıma inanıyorum
bende ablama anlattım o da biliyormuş homeopatiyi bilmese sasardım zaten
tabi konusamadık uzun uzun bebek hastanede yatıyor virüs kapmış gelen misafirden
öteki evde yatıyor perişan durumdalar bakıcıda kaçtı zati feci haldeler
bebingcimtedavin inşallah güzel gidicek ve bebeğin gelicek inşallah.yiğenin içinde çok geçmiş olsun.
balcımmm nerdesin canım gelmedinn!!
melekcimde gezmelerde.
sevim bugün düğün vardı dimi,gelmezsin.
özlemcimdesabahın köründe kalkmıştı,belki şimdi batu'yla şekerleme yapıyolardır.
burpumda gelmedi,bugün hafta sonu kocişiyle gezerler.
tuanaycım senle uzun zamandır sohbet edemedik cnm,nasılsın??
deniz bebek nasıl annesi?nezman gidiyosun doktora??
nursimcim çok az kaldı yaa,inşallah kolay bir doğumun olur.şimdi sen çok ağırlaşmışsındır.geceleri uyku tutmaz,bol bol uyu derler ama uyku tutmazki.bu arada karnın çok büyümemiş.güzel!benim son ay çook büyümüştü,görümceminki helee karnında pilates topu var gibiydi ama 2,5 kilodoğdu bebeği.
herşeyin bulaşıcı olduğu gibi hamileliği anneliği de bulaştırıcaz birbirimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?