Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gulimus burcum yay niye burcumu sordun ben hiç anlamam bu burç meselelerinden :)
denizim sen düzenini hiç takma annesinin babasıyla mutlu olması emin ol deniz oğlana zaten iyi gelir tuanaydan tabiki korkulur maneviyatı okadar yüksekki hatunun insana çok iyi geliyor ama nacizane bende deniz oğlana eminim ben bi sevimde yanıldım :)
av mevsimi çok güzel gayet başarılıydı ama ben pek kafamı veremedim sonunu söööliiiiimmi söööliiiimmmi :))))
bebingim korkuttun benüüüü pazartesiye randevum var ritaya bak bende seni tüp bebekten korkutacağım kocaman bir aleti sokuyorlar oradan yumurtaları balık oltası ile avlıyorlar sonra sahanda spermlerle birleştirip içeri pompalı tüfenkle geri yolluyorlar
özlem tötü doğrultmana sevindim tatlım aman iyi iiyi sizin oralarda çok soğuk aman maviyle tikkat edin
sermest nerde ????????

bebing biraz araştırdımda o kusmaların iyileşme sürecinin belirtileriymiş hadi inşallah
tuanayım ablama bahsettim homeopatiyi oda direk şamanlarda bile olan bir yöntem ismi farklı ama yöntem aynı dedi ilk açılan hastanelerde tıp fakültelerindede uygulanan benzer bir tedaviymiş

selam kızlaaarrr
okuldan geldim komşum aşure getirmiş
davet ettim geldi 4 aylık oğlu var nasıl dombik nasıl tatlı maşallah
bana hiç belli değil hamile olduğun dedi
böyle denince seviniyorum ne yalan söylıym
bebeğin kilosu iyi olduğu sürece kilo almamışsın karnın var sadece diyenler beni çok mutlu ediyoo:)))))
38.haftadan sonra heran doğabilir dedi heyecan yaptım

dün de bi arkadaşımın hamile haberini aldım 9a aydır deniyolardı
ne formüller vermiştim
olmuş :)))
darısı burdaki arkadaşlarımın hamile haberini almaya inşallah

burp güle güle kullan makinanı

bebing haftaya gidicektin di mi??bebişi almaya???

evde 2 koca kase aşure var bayılırım
ama koklamadım bile
oğlum bi doğsun koca kavanoz nutella alıp yicem ekmeksiz değil hem de koca 1 ekmekle:))))))))))))

desem de inanmayın doğpumdan so rada dikkatli ilerlemeyi düşünüyorum
inşallah başarabilirim

burda herşey bulaşıcı diyoruz ya doğru galiba
burp dan sonra bende oturup bir güzel ağladım
millet ne kolay hamile kalıyor
biz o kadar çabalarken

herşeyin bulaşıcı olduğu gibi hamileliği anneliği de bulaştırıcaz birbirimize inşallah

insaallahh cnm bulaşacakkk önce Allah ın da izniyleee herkes melegine kavuşacak.bence önce hamile olacagına inanmak lazım.ama hamile kalamamayı takıntı haline getirince inanının stresten olmuyor klasik olacak ama takmamak lazım .kesinlikle .birazcık boş vermeye çalışın kızlar biliyorum çok zor bende en çok bu lafa kızardım ama maalesef benimde bu nedenden olmuyordu.

bebim o kadar hassas ve narinsinki hemen tepki vermeye başlamış vucudun bende ayın ortasında adet sancısı gibi kıvranmış çok kötü olmuştum inşallah bu yüzleşme sana meleğini getirir kafam karıştı demişsin tüp bebeğe karşı olması kafanı karıştırdı galiba
sakince düşün kendin için ne ise doğur olan onu yap canım keşkelerin olmasın hiç..

burpcum sizde randevu işini hallettiniz demek pazartesi buluşuyorsunuz ritayla..hadi hayırlısı..

elanazım insanın ağlamaya da açılmaya da ihtiyacı var
o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki bri bir haberlerinizi almak için ve hep dua ediyorum
sadece zamanlarını bekliyorlar hepimiz hakediyoruz anne olmayı ama bebekler kendileri geleceği zamanı kendi seçiyor işte..

hey millet nerdesiniz...sermestimin eşi gelecekti kızını görmeye gidecekti hiç sesi çıkmamış...

tuanayım sen nasılsın nerelerdesin...yoksa bize sürpriz mi yapıyorsun...

günaydınnnnnnnnnn güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim
ben geldimmmmmmmmmm nasılsınız bakalımmmm
ay bizim lojmanlarda tadilat var sabah sabah başladılar tak tuk ya
uyuyamadım zati daha hastayım ben :2:
sözde hafta sonu dinlerim diyordum ....

günaydın kızlar moralimmmmm çok bozukkkkkkk akşamdan beri ağlıyorummm.

ben 6 yıldır bu evliliği ayakta tutmak için elimden m herşey feda ettim görmez geldim. artık kaldıramıyorum patladım. yani bu gün herşey olabilir evliliğim son bulabilir....

bunun sebebide görümcelerim. eşim onlarla görüşmek istemiyor.... reddetmiş 1 yıldır görmüyoruz onları gitmedik bayramalardada olsa bu durumlardan onlar beni suçlu tutarak bana faceden mesaj atmışlarrr. evliliğimi yıkma derdine düşmüşler. bana iftiralar atmışlarrrr yılalrdırda hep atardılarrrr. ben eşimi sevdiğim için onunda beni sevdiğini bildiğim için herşeye katlandım. adamı dolduruşa getirmişler. adımı büyücüüüü ye çıkarmışlar. bei eşimdenayırıp başkasıyla evlendiricekmişlerr. onlar benim onları istemediğimi sanıyorlarkendilerini ondan dolayıda ben büyücü olarak ve namusumla uğraşacak kadar adileştiler. çünnki kendileri bu evliiğimi yıkmak için büyüye inanan hacı hoca işleriyle uüraşan sonradan ters dönen insanlarrr. aklım durdu dün akşam yazdıklarını görünce bana gelen benşle görüşen onların karşısında bir kadın var.o bana gelip gidiyordu. iyi bir insan sanıyordum ben okadar temiz kalpliyimki aklıma kötü bişeyler gelmiyor asla salondaki masamda dularım vardı. hep okuyorum. rabbim bana sonunda bebeğimi verecek emindim buna allahtan dualaımıesirgemedim. kadında sordu . bunlar ne diye bende anlattım ona kistim var şifa olsun bebğim olsun diye okuyorum. sadece onlar içinde değil huzurlu mutlu olmak için de okuyorum. kadın yeme içme git görümceme anlat bu kız size büyü yapıyor. kardeşin sizle ondan görüşmüyorrr.allahımı şahittutarak eşime alatmaya çalıştım. artık çok geçmi bilmiyorum eşimin bana karşı bakışlarının değiştiğini farkettim.
bunları yazarkende gözlerimdeki yaşlarım tuşlarla birleşti kızlar siz ler benim can doslarım olduğunuz için sadece sizlerle paylaştım. benim mutlu olmaya hakkım yokmuşşşş demekki bu dünyada aklıma başka şeyler yapmak geliyor artık ben bubların iftiralarını kaldıramıyorum arıkkk. eşim akşam bkandayım dedi ama yüzyüze gelirceke onlarla eminim değişicekk. kılar dua edin banaaaagiremessem haberiniz olsun diye yazdım

canım çok üzüldüm okuduklarımdan sonra.neler yaşıyorsun sen böylee!!nekdar terbiyesizlermiş o insanlar.nasıl allah korkusu olmadan böyle şeyler yaparlar.hiç anlamadım.sen şimdi eşinle kötü olupta yada kendine bişey yapıpda onları sevindirme sakın!böyle insanlar böyle durumlarda galip geldiklerini düşünürler.sakın onlara pabuç bırakma.sinir oldum okudukça,sen yaşadıklarınla neler çekiyorsun kimbilir.ne denirki bilemedim şimdi.hay allahım yaa cezalarını ver böyle ahlaksızların.büyüler kendilerine geri dönsün inşallah,o aradaki kadınada ne denir ??canım güçlü ol sakın böyle insanların lafına gidipde sevdiğin adamdan ayrılmayı düşünme,yuvanı ayakta tut,çatttttlasınlar!!!!!!!!!

balcım ne diyeceğimi bilemedim canım
sakin olmaya çalış ve eşine anlat bilmiyo mu zaten senin ne için dua ettiğini
olayın sıcaklığıyla böyle düşünüyosundur
oturun konuşun halledilir şeyler bunlar
dilerim düzelir hemen
bozulsun diye bakanlar da avuçlarını yalarlar

selamm millet dün giremedim kac göç fırsatını bulmusken bir haber edeyim dedim bizden
eşim geldi dün doktora gittik kuzumuzu gördük hersey yolunda cok sükür
oradan basladı bi kosturmaca banka kredi işlerini arstırdık arac baktık alısverişe gittik
annemlere geldik burada kaldık aksam bugün de biraz dısarda işlerimiz olacak misafir de var yogun yani
haberdar edeyim dedim eve de gec geceriz herhalde asure yapıcak annem de gelen giden olur

burpum canım aglayıp içindeki zehri akıtman iyi olmus ben isyan ediyorsun demedim tatlım senin kalbinin güzelligini biliyorum bizzat yeter ki duadan uzaklasmamayı basar bitanem herseyin hayırlısı olsun tez zamanda canım benim yeni makinan da hayırlı olsun

semram sarmalar sarmıs hamarat masallah bebekle aferim sana
hediyeni bizzat vermeyi istiyorum canım bebim gelince bulusunca uyar mı sana ?
insallah begenirsin cok zorlandım secerken alırken alacak yer zaman da dar olunca
umarım mahcup olmam valla hosuna gider tek dilegim

nursimim merak etmişin tatlım iyiyiz cok sükür
örtmenim de iyileşmiş sevindim özlemim daha iyi ol
sevimcimin donuna kedi koymuslar yine oradan oraya kosturuyor
bebim ritaya sen de baslamıssın hayırlı gelsin insallah tatlım
mavişim asureden biraz olsun tat kız o kadar zulmetme nefsine bişey olmaz
melegim iyi olmna sevindim tatlım
tuanayım ugramamıs denizim kocasıyla pinekliyor oh:)
ballı bademim cok üzüldüm yazdıklarına böyle büyüden medet uman aklını zikrini ona yoranlardan hep korkarım bu insanlar genelde hastalıklı bir ruha sahip oluyorlar hep iftira fitne peşindeler sen kendini uzak tut hic eşine kendini ispata calısma sen kendini biliyon mu Allah da biliyo mu tamam varsın onlar fitnelerinde kendi bogulsun esin de seni sevip sayıyorsa zaten sana inanır yanında olur
kafanı bozmaya degmez her dua edenin büyüylemiymiş işi ne alaka

bana müsade şimdilik herkes iyi baksın kendine olur mu fıstıklar aklım sizde kalmasın
öperim en kocamanından hepiciginizi

merhaba kızlar
bugun iyiyim sekerlerim
demek iyileşme sürecimin bir parcasıymıs o zaman bu rita iyi gelicek bize
kafam gercekten cok karıstı ritadan sonra burpum sen zaten istemiyorsun tüp müp kesin uzaklasırsın iyice.ama sana cok iyi gelicek ben eminim hayırlı olsun simdiden
tüpe bu kadar yaklasmısken vazgecmicem tabiki aama bu kadar yakın olmasaydı kesin vazgecer rita yla yola devam ederdim
simdiki planım tedaviden sonra devam etmek olacak
kendimi iyileştirmeliyim hayatımın güzelliği için
daha mutlu olacagıma inanıyorum
bende ablama anlattım o da biliyormuş homeopatiyi bilmese sasardım zaten
tabi konusamadık uzun uzun bebek hastanede yatıyor virüs kapmış gelen misafirden
öteki evde yatıyor perişan durumdalar bakıcıda kaçtı zati feci haldeler

geldim gittim bi zasa ugramıs

sermestim eşin gelmiş gözünaydın bebişko da iyiymiş 41 kere maşallah canım

gulimus üzülmeye bile degimyecek bi konu bu
sen niye takıyorsun ki eşin kendi bilir sen kendini kanıtlamak zorunda degilsinki yapmadım diyorsan yapmamısındır.umursama bile.hem bu sınavla eşini tanımıs olursun yoluna oyle devam edersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…