meslekdaslarım kacıyor ama iş var yarın tabi iyi geceler tatlı rüyalar
sevim bundan sonraki düğünlerin hepsine katılcan mı anacım sen insaf kız sana da yazık
mercanımı ne zaman görmeye gitcen annesi kimbilir o ne kadar büyüdü serpildi kuzum
tıklarmıs da yesin teyzesi onu sana da diyeyim bak ben lohusa takımlarımı eminönünden aldım cok uyguna geldi kazıklanma sen de bosuna istersen bir gün birlik gideriz götürüm seni de
yok canım yaa alamadık henüz.netten bakmıştım,e-bebeğe dün gittik oda siyahı stoklarda yokmuş,çirkin bi yeşili var,kızın tavırlarıda sinirlerimi bozdu,jokere bakıcam bugün.bide canım zaten şimdiden sonra kullanılabiliyor otokoltuğu erkenden almaya gerek olmayan bişey,ben evde kalabalığı hiç sevmem,bebeğiniz olunca anlıcaksınız.bizim anakucağı 13kiloya kadar kullanılıyor,ada henüz 9,5kilobebiimmm heyecanını yirim senin bu heyecanın sonu en güzel en tatlı heyecana götürecek seni insallah
dükkan icin alacagını anladım tatlım söyleriz adama ben de götürürüm seni dükkana konusuruz işine yarasın yeter ki tatlım
kargo konusunda acelesi yok canım senden almak daha hoşuma gider
nursimim cok az kaldı masallah artık son sıkıntılar zahmetler ama deger herşeye hayırlısıyla gelsin kızımız yeter ki
örtmenim bugün evdeydin sanırım canın mı sıkıldı muhabbete arkads bulamamısın kıyamam sana:76:
sevimden hala ses yok halay basında kayboldun mu kız nerelerdesin
tuanayım da gezmelerdeymiş bugün oh yarasın arkadasıma
semracım hala alamadın mı sen oto koltugu hanidir bakıyorsun denk düşmedi herhalde
ben aşure pek sevmemdee canım çekmişti,kendim yapabilsem yapıcamdaa bilmiyorum ki.aslında çok basitte,evde buğday yoksemra demek bulamadın neyse sonra başka bir yere bakarsın
satıcıya neden uyuz oldun ki ne yaptılar...
ohh aşureler yenmiş ne güzel bende çok severim
adacık oynasın bakalım ne güzel keyfi yerinde demek maşallah
canım ben 5kiloluk tencenin yarısına kadar ancakyaptım artan içi buzluğa koydum,sıpa durmadık kii....oda arkadaşlar falan geldi,bitti.afiyet olsun:)bebingim haftaya geliyosun ha oh başlıycaz tedaviye dualrım seninle ve senin bu pozitifliğin getircek bebişimiz bize ablanlara da çok geçmiş olsun canım
burpum canım yaptırın şu ameliyatı bak herşey düzelcek allahın izniyle rita sana uğur getirsin inşşşşşşşşşşşşş
semram sarmalar bittimi bizde senin gibi elimizi karrarı yok 7kiloluk 2tencere sarmışız biri bitti biri yarım
nursim az kaldı doğuma lış verişler bitti oh gelsin elamız
mavim aşureleri sende tat yada yarın gel bizde yapcaz annem yapcak ve dağıtcak
özlem düzeldinmi kuzum sen oh aman bidaha hastalanma hep iyi ol canım dünürüm
sermestim dikkat et gene yorcak soğukta kendini hasta etme kendinide kızımızıda maşallah çok güzel büyümüş kızımız 35 sn 1250kg maşallah oh 4 kilo da olsa ne güzel sen kilo almıycan ne güzel ben şimdiden 15 kilo almışım sonum ne olur amanınnnnnnnnn
tuanayım canımın içi bende seni çok özledim ritaya söyle seni telaşa soksun senden güzel bir hoberey gelsin ya banada fal bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
denizim sen yorulmayamı başladın kuşum oy kurban olurum ben deniz oğlan geliyor oleyyyyyyyyyyy
elanazım canım allahım en kısa zamanda bebek görmeye gelenlerden seni bıktırsın hemen ceceik hamile kalasın inşşşşşşşşşşşş
gülimus canım eşinle sorunlarını inş çözersin ama eşin eğer görümcelerinin laflarıyla sana sorun yaşatcaksa sen otur o adamı iyice bir düşün elin yüzünden sana niye afra tafra yapacakmış sen kendini yıpratma gülüm ısıran köpek dişini göstermez onlar seni korkutmaya çalışıyorlar bence hem kim ne karışır kocanla senin arana dilerim herşey düzelir gülüm
meleğim sen nerelerdesin canım yağmur bebeğe kavuşmana az kaldı inşşşşşşşşş
hayırlı olsun tatlım,iyigünlerede kullan.fiyatı gayet iyi almışsın,ben bile tanıdıkdan 150ye almıştım:)canım eminönünün genelini gezmedim bilemem ama lohusa takımları genelde yüz elli falan hep
benim tanıdık biryer aldıgım magaza 150lik 200lük takımları 70-80e aldım kalitesi de güzel ondan dedim bosa kazıklanma lohusa camasırı emzirme sütyeni falan da uyguna marka aldım hep ben de gidicem yine acık renk süslü takımlar aldım hep ama koyu renk kanamaya ziyan edecegin bişeyler de al dediler bir gecelik daha alırım daha sade koyu kir götürcek tarzda ilk etapta giymek icin bir de cıkısta giymeye eşofman falan da lazım olur gibi sepet şeker süs onlara da oradan bakıcam kısmetse
hadi git yat dinlen sen de mercanım yorulmustur ondan dürtüyordur kaburgaları
hadi hayırlısı cnm,inşallah sağlık haberlerini alırız.iyi geceler hanımlar ben yine anca bu saati buldum:))
dün okumuştum aklımda kaldığı kadarıyla yazayım sermestim maşallahkuzucuğuna hep böyle devam etsin inşallah
semracım dr a ne zaman gideceğimi sormuşsun 5 ocakta sonrakide 31 ocakta
muhtemelen 31 ocakta cinsiyetimiz belli olur 5 ocakta da ense ölçümü ve 2 li tarama testi var hayırlısı ile..
gulimuscum sen eşinle artık ailesiniz küçük te olsa aile kimse ama kimse size karışamaz canım benim
izin verme sakın eşin de izin vermesin
sonuçta senin en için nasıl dua ettiğini biliyor değil mi?
cahil insanların oyununa gelmeyin sakın yuvanızı aksatmayın
zaman zaman hepimiz tartışıyoruz eşlerle ama bu önemli bir neden eşinde sana bu gözle bakıyorsa bence onun hatası diye düşünüyorum ..inşallah en kısa zamanda halledersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?