gulimuscum tabi zaman zaman sinirleniyorum canım her insan gibi ama genelde sakinimdir.yüzüm çok mu sert duruyor....
evet çok sert görünüyodun aynı ablam gibi
selam kızlar
gelemedim bugun bi türlü
tuanayımın falları dogru cıkıyor valla
dün geceyi cok kotu gecirdim sabaha kadar cok afedersiniz istifra ettim sürekli en son herhalde 15 yıl önce olmuştu
simdi o kadar kasılmıski midem canım acıyor cok feci
yüzüm sapsarı berbat durumdayım
bende cünki homepati görüşmesine gitmiştim izmire
iç dünyamda yasananlar birbir önüme serilince sanırım bir kurtuluş yasadım dün gece diyorum o kadar rahatladım ki anlatamam size
ama bu psikolojik çözümleme ilk baslarda gecmişe geri götürdügü herseyi bidaha yasattıgı için cok iyi gelmiyor
çünki üstünü kapattıgınız unutmaya calıstıklarınızla yüzleşiyorsunuz
ama bu bir çözülüş bunu arkası cok iyi gelicek bana
biliyorum biraz zaman lazım
sadece kafam karısık
rita benim kafamı cok ama cok karıstırdı kızlar
geçmiş olsun canım ya psikolojik oldu heralde canım ya
burda herşey bulaşıcı diyoruz ya doğru galiba
burp dan sonra bende oturup bir güzel ağladım
millet ne kolay hamile kalıyor
biz o kadar çabalarken
bende senin gibi oluyorum çevremdekileri görünce boş ver canım onlara takılma geç olsun güç olmasın bir gün verivek rabbim bizimde bebişimizi merak etme canım
canım çok üzüldüm okuduklarımdan sonra.neler yaşıyorsun sen böylee!!nekdar terbiyesizlermiş o insanlar.nasıl allah korkusu olmadan böyle şeyler yaparlar.hiç anlamadım.sen şimdi eşinle kötü olupta yada kendine bişey yapıpda onları sevindirme sakın!böyle insanlar böyle durumlarda galip geldiklerini düşünürler.sakın onlara pabuç bırakma.sinir oldum okudukça,sen yaşadıklarınla neler çekiyorsun kimbilir.ne denirki bilemedim şimdi.hay allahım yaa cezalarını ver böyle ahlaksızların.büyüler kendilerine geri dönsün inşallah,o aradaki kadınada ne denir ??canım güçlü ol sakın böyle insanların lafına gidipde sevdiğin adamdan ayrılmayı düşünme,yuvanı ayakta tut,çatttttlasınlar!!!!!!!!!
o kadın artık benim evimi rüyasında görücek girmek nerdee onların yaptıklarını allah sorucak ona havale ettim
balcım ne diyeceğimi bilemedim canım
sakin olmaya çalış ve eşine anlat bilmiyo mu zaten senin ne için dua ettiğini
olayın sıcaklığıyla böyle düşünüyosundur
oturun konuşun halledilir şeyler bunlar
dilerim düzelir hemen
bozulsun diye bakanlar da avuçlarını yalarlar
onlar benim mutluluğumu çekemiyorlar. ellerinden geleni ardına bile koymasınlar eşim nasıl olsa biliyor benim ne için dua ettiğimi
selamm millet dün giremedim kac göç fırsatını bulmusken bir haber edeyim dedim bizden
eşim geldi dün doktora gittik kuzumuzu gördük hersey yolunda cok sükür
oradan basladı bi kosturmaca banka kredi işlerini arstırdık arac baktık alısverişe gittik
annemlere geldik burada kaldık aksam bugün de biraz dısarda işlerimiz olacak misafir de var yogun yani
haberdar edeyim dedim eve de gec geceriz herhalde asure yapıcak annem de gelen giden olur
burpum canım aglayıp içindeki zehri akıtman iyi olmus ben isyan ediyorsun demedim tatlım senin kalbinin güzelligini biliyorum bizzat yeter ki duadan uzaklasmamayı basar bitanem herseyin hayırlısı olsun tez zamanda canım benim yeni makinan da hayırlı olsun
semram sarmalar sarmıs hamarat masallah bebekle aferim sana
hediyeni bizzat vermeyi istiyorum canım bebim gelince bulusunca uyar mı sana ?
insallah begenirsin cok zorlandım secerken alırken alacak yer zaman da dar olunca
umarım mahcup olmam valla hosuna gider tek dilegim
nursimim merak etmişin tatlım iyiyiz cok sükür
örtmenim de iyileşmiş sevindim özlemim daha iyi ol
sevimcimin donuna kedi koymuslar yine oradan oraya kosturuyor
bebim ritaya sen de baslamıssın hayırlı gelsin insallah tatlım
mavişim asureden biraz olsun tat kız o kadar zulmetme nefsine bişey olmaz
melegim iyi olmna sevindim tatlım
tuanayım ugramamıs denizim kocasıyla pinekliyor oh:)
ballı bademim cok üzüldüm yazdıklarına böyle büyüden medet uman aklını zikrini ona yoranlardan hep korkarım bu insanlar genelde hastalıklı bir ruha sahip oluyorlar hep iftira fitne peşindeler sen kendini uzak tut hic eşine kendini ispata calısma sen kendini biliyon mu Allah da biliyo mu tamam varsın onlar fitnelerinde kendi bogulsun esin de seni sevip sayıyorsa zaten sana inanır yanında olur
kafanı bozmaya degmez her dua edenin büyüylemiymiş işi ne alaka
canım benim bebişinin iyi olöasına çok sevindim maşallah baya büyümüş.
hepiniz saolun canım beni rahatlattığınız için eşim beni seviyor ama dün gün boyunca düşünceliydi
merhaba kızlar
bugun iyiyim sekerlerim
demek iyileşme sürecimin bir parcasıymıs o zaman bu rita iyi gelicek bize
kafam gercekten cok karıstı ritadan sonra burpum sen zaten istemiyorsun tüp müp kesin uzaklasırsın iyice.ama sana cok iyi gelicek ben eminim hayırlı olsun simdiden
tüpe bu kadar yaklasmısken vazgecmicem tabiki aama bu kadar yakın olmasaydı kesin vazgecer rita yla yola devam ederdim
simdiki planım tedaviden sonra devam etmek olacak
kendimi iyileştirmeliyim hayatımın güzelliği için
daha mutlu olacagıma inanıyorum
bende ablama anlattım o da biliyormuş homeopatiyi bilmese sasardım zaten
tabi konusamadık uzun uzun bebek hastanede yatıyor virüs kapmış gelen misafirden
öteki evde yatıyor perişan durumdalar bakıcıda kaçtı zati feci haldeler
ah canım geçmiş olsun ya büyükler zor kaldırıyor hastalığı bir parça bebek nasıl savaş vericek bu hastalığa yavrum yaa
geldim gittim bi zasa ugramıs
sermestim eşin gelmiş gözünaydın bebişko da iyiymiş 41 kere maşallah canım
gulimus üzülmeye bile degimyecek bi konu bu
sen niye takıyorsun ki eşin kendi bilir sen kendini kanıtlamak zorunda degilsinki yapmadım diyorsan yapmamısındır.umursama bile.hem bu sınavla eşini tanımıs olursun yoluna oyle devam edersin canım
aynen öyle bebingim sessiz kalmaya karar verdim. eşimin bana değer veriyorsa onlarla muhatap bile olmıcam demektir.
gulimus canım canını hiç sıkma eşin senin ne için dua ettiğini biliyor sonuçta
o arada laf taşıyan kadına ne desem bilemedim Allahından bulsun diyeyim sadece
saol canım elanazcım bencede
selam kızlar
çok gelen olmamış
biz bugün alışverişe çıktık
büyük ölçüde bitti eksiklerimiz
lohusa takımı aldım:)))
hayırlı olsun güle güle kullan canım
gulimusum hiç bir damla bile göz yaşı dökme tatlım etrafında çok fazla cahil insan varmış önce görümcelerin ve komşu kadın dahil onları evinden uzak tut tatlım ama bayramdan bayrama ara hal hatır sor merhaba merhaba okadarı yeter kendini hiç sıkma tatlım
bebingim yiğenine çok üzüldüm acil şifalar
gelelim bize bugün kocişe renkli dopler çektirdik durum çok vahim sol tarafta reflü yapmış bir varikosel hemde 7 mm e kadar çıkıyormuş kalınlığı grade IV sağ tarafında ise 2-3 mm lik çoook küçük o okadar sorun değilmiş yani sonuç bu hemen ameliyat şart ben hala doktor bulamadım kafam çok karıştı doktor ve hastane konusunda kadıoğlu düşünüyordum vazgeçirdiler leon saporta düşünüyordum başarısız sonuç alanlar varmış birkaç isim var onlarında çalıştıkları hastane bir halta yaramaz ne bileyim bülemedim
amman kızlar dikkat kociş diyorki benim varikoselime bakılan ultrason cihazı ile benden bir sonraki hamile kadının karnına bakılacak ve biliyorsunuzki o ağlet direk karna sürülüyor birde varikosel bölgesine o bölgeyide biliyorsunuz kocişin bir iğrenerek anlatışı vardıki yani böyle genel görüntüleme merkezlerini tercih etmeyin illede kadın doğuma gidin burasıda kaliteli bir yer bide gerçi bilemezsin kadın doğum doktoru mesai bitiminde şu toplarıma bakayım bi varmı bir yaramazlık der o ayrı :))))
şimdi buraya yazdığımı söyledim hemen düzeltiyor ben misler gibi gittim oraya diyor ama elalemin herifi istediği kadar mis olsun
hemde nasıl cahiller bilemezsin anlatamam yani rahat bıraksalar resmiyet koyucam da mahalle karısı bunlar sanki
canım eşin için geçmiş olsun bir an önce ameliyatı yaptırında gelsin artık bebiş de
bebing geçmiş olsun
çabuk iyileşir inşallaahh
her sene bi grip insanın ödü patlıyo Allah korusun hepimizi
aminnn
Gulimuscum,yazdıkların çok üzücü...Ama bence kendine bu kadar eziyeti yine sen çektiriyorsun kendine...Artık bu konuların çoktan aşılması gerekirdi...Çocuk değilsin,senin de bir kişiliğin,kimliğin var...Eğer insanlar seni suçluyorlarsa bu onların sorunu,eşinde bunlara inanıyorsa,o da eşinin sorunu...Hatta eşinle konuşurken,evet sana büyü yaptım,bana daha çok aşık ol diye espiri yapıp,olayı geçiştirmeliydin...Kendine çok zarar verdin,lütfen,kimseyi hayatınıza sokma,kimseye birseyini anlatma...Madem kötü niyetliler var,mesafeli ol ve herşeyden en önemlisi özgüvenini yükselt...Allah yardımcınız olsun...
saol canım şakayı ciddiye almasına yardımcı olmuş olurdum. ortata bir suçlu aranıcaksa o da kendileridir
.
ama bebingin işi ben doğum yapmaya kalmayacak inşallah
oğlum doğmadan 2 müjde almak istiyorum en az
inşallah 1. bebim 2. melek mi elanazmııııı acaba
selam şekerler evime geçtim bir selam edeyim dedim iki gündür çok yogunduk yorulmuşum feci
bebimm yegenin hastaymıs Allah şifasını versin tez zamanda tatlım acaba beni gecenlerde yataktan kaldırmayan grip de öyle bir virüsmüydü ki normalden bin beter hasta oldum da sen de anlatınca simdi Allah beterinden korusun ya biz her gün cocuklarla iç içe mikroba acıgız malsef korunma şansı sıfır
ne zaman geliyorsun sen şimdi tam olarak ne zaman görüşebiliriz şimdiden bilelim ona göre ayarlayalım programımızı ki engel çıkmasın tatlım bu arada senin için en hayırlısından en süperinden bir baslangıc diliyorum hadi bakalım
elanazım canım güzel dileklerin icin tesekkurler kuzumuz cok şükür güzel büyüyor hep böyle gider insallah
RAbbim dünyaya gelişini hayırladıgın her meleğin tebessümüyle topladıgın manevi degerin karsılıgını dünyalar güzeli bebişlerle verecek sana da insallah tez zamanda tatlım
tuanayım çiçeğim benim merak etmişsin bizi çok şükür kelebegimin masallahı var
1 kg 250 gr olmuş fıstıgım boyumuz da 35 cmilk defa elleriyle yüzünü kapatmadı gösterdi cemalini Allahım yüzü gibi bahtını da güzel eylesin insallah
ben de ilk defa kilo almışım hatta şu ana dek almadıgım için doktora cok geldi bu ay cok almışsın dedi halbuki millete bakınca normal ben sevindim bile :) 3kilo almısım ben de daha önceki aylarda da basından verdigim 3 kgyu tamamlamak üzereydim anca yani toplamda verdiklerimi geri almayı da sayarak söylüyorum 5 kilo almıs bulunuyorm tatlım ama tabii hala öyle koca bi göbüşümüz yok aynıyız:))
burpum güzelim benim varikoseli bekliyordunuz zaten endişe etme hiç ameliyat sonrası olumlu yönde düzelme gören cok var cok ince eleyip sık dokuma ya Allah deyip baslayın biryerden tatlım RAbibm hayırlısıyla sebep kılacaktır insallah
semracım canım adamız izin vermiyor demek ki annesinin mamalarla zaman gecirmesine
ilgiyi yalnız kendine istiyor demek cimcimem devirsin tabi tencereleri yakısır fıstıgıma
hediye konusunda esasında kafamda daha farklı bişeyler vardı ama dısarı cıkma fırsatım olmadı son zamanlar bebişin eksikleri tamamladık bu haftasonu avm'de anca orada bakınma fırsatım oldu ama yılbası arefesi diye mi ne talan etmişler ya pek gönlümce olmadı yani endişem ondan elbette begenirsin de insan kafasında hayal ettigini arıyor işte
mavişim sen de alışveriş yapmısın ben de lohusa takımı aldım iki tane cok da uyguna aldım eminönünde bahsettigim tanıdık toptancıdan 150-170 liralık takımları 70-80den aldım hepsi de şıkır şıkır hem de kaliteli valla içime sindi saglıkla giymek nasip olsun hepimize
örtmenim özlemim daha iyisin demek gezmelere gittigine göre masallah sana da
nursimcim şafak cok az kaldı hayırlısıyla tamamlatsın RAbbim insallah
sevimim dügünlerden beri gelememiş
melegim bişey yazmısmıydın ben mi kacırdım hatırlayamadım ama insallah sen de iyisindir
balım sana söylediklerimi aynen tekrar ediyorum üş kurusluk adamlara bes kurusluk deger vermiycen aglayıp üzülmenin anlamı yok salla gitsin
ne kadarda sermestim sallasanda hayatından çıkarıp atamıyorsun sonuçta onların kardeşleriyle evlisinnn değere gelince 3 kuruş da çok bile onlara
slm fıstıklar bizde bugün eşimle kahvaltıya gittik ordanda meleğimin son kalan eşyalarını tamamlamaya çok şükür şimdilik bi eksiğimiz yok gibi...artık aklıma gelen bişeyler olursa alırım yine elim boş durmaz...kısmetse yarında çantamızı hazırlıycam sezeryan olucak ama olsun hazırda dursun bakalım...
ooo nursimcim az kaldı hı çantalarda hazırlanıyorrrr çok heyecanlı yaa
herkese günayydın kızlarrr.insaallah rabbimin izniyle yarın bebişimin kalp atışlarını duymaya gidecegiz dualarınızıı eksik etmeyin kızlarr.insaallah sizlere güzel haberler getirecegiz
inşallah canım
olabilir gerçekten tatlım en azından tecrübe edilmiş biri
bizim teslimatta hala beklemede gözüküyor ama büyük bizimkisi belki onndandır ama elektronikler teslime hazır göründüğü halde yollanmamış yılbaşı yoğunluğu vardır mutlaka
canım benim inşallah varikosel konusunda hiç bir bilgin olmazda bir o eksik kalsın ama kontrol ettir sen genede kocişini elle muayene etsinler
yiğenine acil şifalar diliyorum ablanada bizim için geçmiş olsun dileklerimizi ilet tatlım allah kolaylık versin
bu ultrason karın ultrasonu ona jel sürüp direk uyguluyorlar ya öğğğğ
brokoli konusuna gelincede sende pek bir marifetli yapmışsın demekki ellerine sağlık
ya evet sakınan göze çöpp batıyor gerçektende ama kocişte çok hassas başarılı olsun istiyor sonuçta başarısız ameliyat yapanlarda var sıkıcı çok bu işler
ayyy burp adam mikrop kapmasın sakın haaa
canı ya durumuna çok üzüldüm inan
ne insanlar varmış ya hiç mi allah korkusu yok bunların
dedikodu gökte olsa merdiven nerde diye sorarlar
bizim derdimiz bize yetiyor birde bu üztüne tuz biber ya...
sen canını sıkma kocanda seni tanıyorsa öyle biri olmadığını biliyorsa sana değil onlara tepki koyar
yani koymalı çünkü kaç yıldır aynı yastığa baş koyuyorsunuz sonuçta
belki sana öyle geliyordur bakışları insan karısını tanımaz mı
ya görümcelerine ne demeli her insanın dediğine inanılır mı ya
hele de bu insan böyle bir yapıya sahipse
hiç mi akıllarına gelmiyor yarın bir gün onların hakkında birşeyide sana taşıyacakları
insan bu tiplere ehemniyet vermez vermemeli
sen canını hiç sıkma ve kocanla olanı biteni yeniden konuş ama kendini suçlu ilan ederek konuşma
iftira olduğunu ve amacınızın ortak olduğunu söylersin ona....
eşin hiç mi dua etmemiş bu iş için sor bakalım...
ne güzel kendine gelmişsn sen ya
tedavin ne zaman başlıyor ne zamandır giremedim kaçırdım ben(((
kesinlikle çok daha mutlu olacaksın ve buna layıksın canım
ayy geçmiş olsun ya dikkat etmek gerek ama toplumla içiçe bir işin varsa çok zor...
özlemcim tabi tabi karısını tanıdığın dan dolayı cumartesi gecesi 03:3,5 dageldi. dünde hep durgundu
maşallah batumuza dün bir belgesel izledik national geographic belgeseli anne karnında yaşam diye iki dvd hepinizin izlemesini tavsiye ederim hele ki hamileyken kaçırılmayacak belgesel
ayrıntılı renkli ultrasonlarda vardır böyle bir sorun rutin kontroller zati kadındoğumcularda
bizden ümidi kestim ben en azından sağlık açısından olsun kocişim ilerde ağrı sızı yapmasın bizim için herşey çok geç yaşım çok ilerledi mevcut yaşımı kastetmiyorum yumurtalık yaşımı kastediyorum +10 diyorlardı doktorlar buda 43 e tekavül ediyor ama doktorların yanıldığına inanmaktan ve allahın mucizesini beklemekten başka seçeneğimiz yok
inşalah tatlım mucize bekliyoruz burada gördük mucizeleri birkerede bizim başımıza geldi birkeredaha niye olmasın
inşallah herşey yolunda gidecek gözünü açacaksın ennurun kucağında sağlıkla çipil çipil sana bakıyor olacak
canım oda biliyor o duaları ne için okuduğumu
iyi taktik mavi
yumurtalık yaşı nasıl yani burpcum anlamadımmm.farklımı oluorrrr.
bugün evden hiç çıkmamaya karar verdik sıcacık evimizde çam ağacımızın ışıkları eşliğinde yarım gün gazete okuyarak kahvaltı ederek geçti günün geri kalan kısmınıda belgesel izleyerek geçireceğiz elimizde 30 dvdlik naitional geographic belgesel seti var biramız abırcuburumuzla tembellik yapacağız akşamda kitap okuyacağız yatana kadar dadundan yenmeeeez
oooo ne güzel valaaa
helede tatil günleri hemencecik geçiveriyo
cok helecanlıyım ben yaaaa
aklımageldikçe sıcak basıyorrr
kızlada konustum cok şükür içimi rahatlattı
izin konularını hallettik
su korku kısmını da hallettsem tam züper olacak ta
bi onu halledemedim
asagıda demin melegi, gördüm bişey yazmamıs
gulimus ta gelmemiş face teki eşi sanırsam bişey diyemedim
canım evet sanırım eşimdi ben poğça filan yapıyodum.
selammm pek ilerlememiş sayfalar cabucak bitti okuması
güya evde oturcaktık canımız sıkıldı attık dısarı kendimizi
canım cıktı ama alısveriş merkezine gittik nasıl kalabalık nevrim döndü
biraz gezindik biraz yedik içtik sonra sinemaya girelim dedik
amanın ne aklıma hizmet gittiysem ne işin var hamile halinle sinemada
otur otur sırtım belim mahvoldu kot giymiştim ne kadar hamile kotu da olsa rahatsız etti
bir de sıcaktı salon içim bayıldı tuvalete sıkışması da cabası mısır kokularından bahsetmiyorum bile
bitse de kurtulsak diye dakka saydım resmen eşim cıkalım rahatsız oldun dedi ama onu sardı film kıyamadım bölünmesin diye
cıkısta da otobüs beklerken ayazı yedik tam züper oldu hayırlısıyla bir temiz araç çıksa da alsak rahatlasak artık zor oluyor böyle otobüslerin peşinde soguklarda
eve geldik saat on olmuş bile ben ne ders hazırladım ne sınav okudum ne soru hazırladım hoff
sermestim canım hamile olunca bilemiyorumda bizim araba yokken daha güzeldi. elele otobüs bekliyoduk. daha çok geziyorduk. kendi sürmeyince arabayı daha çok ilgileniyor o zaman seninle hem o zaman biz daha çok ezerdik şimdikkk hiçç nerdeyse çok azaldı.
slm canlarım ben geldim ama çokkkkkk yoruldum sadec oturmaktan ve müzik sesinden soğuk cabası
düğünden sonra yemege bara gidelim diye tutturdu gelinle damat ama atlatım onları çok yorgunum diye onlarda bişey olur korkusuna anlayış gösterdiler sonunda eve kaçtım hemn burayı açtım ne var ne yok bi bakıyım dedim
oo sevimcim hoşgelmişsin kız özlettin kendini kurtulamıcan dmekki yaza kadar düğünlerden ayyyyyy bize fenalık geldi sen napıcan hamile hamile
kız diyorumki eğer bebim bu hafta gelicekse buluşma olucaksa hediyeni sen gelince sana vereyim nesıl olur acaba
bebingim haftaya geliyosun ha oh başlıycaz tedaviye dualrım seninle ve senin bu pozitifliğin getircek bebişimiz bize ablanlara da çok geçmiş olsun canım
burpum canım yaptırın şu ameliyatı bak herşey düzelcek allahın izniyle rita sana uğur getirsin inşşşşşşşşşşşşş
semram sarmalar bittimi bizde senin gibi elimizi karrarı yok 7kiloluk 2tencere sarmışız biri bitti biri yarım
nursim az kaldı doğuma lış verişler bitti oh gelsin elamız
mavim aşureleri sende tat yada yarın gel bizde yapcaz annem yapcak ve dağıtcak
özlem düzeldinmi kuzum sen oh aman bidaha hastalanma hep iyi ol canım dünürüm
sermestim dikkat et gene yorcak soğukta kendini hasta etme kendinide kızımızıda maşallah çok güzel büyümüş kızımız 35 sn 1250kg maşallah oh 4 kilo da olsa ne güzel sen kilo almıycan ne güzel ben şimdiden 15 kilo almışım sonum ne olur amanınnnnnnnnn
tuanayım canımın içi bende seni çok özledim ritaya söyle seni telaşa soksun senden güzel bir hoberey gelsin ya banada fal bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
denizim sen yorulmayamı başladın kuşum oy kurban olurum ben deniz oğlan geliyor oleyyyyyyyyyyy
elanazım canım allahım en kısa zamanda bebek görmeye gelenlerden seni bıktırsın hemen ceceik hamile kalasın inşşşşşşşşşşşş
gülimus canım eşinle sorunlarını inş çözersin ama eşin eğer görümcelerinin laflarıyla sana sorun yaşatcaksa sen otur o adamı iyice bir düşün elin yüzünden sana niye afra tafra yapacakmış sen kendini yıpratma gülüm ısıran köpek dişini göstermez onlar seni korkutmaya çalışıyorlar bence hem kim ne karışır kocanla senin arana dilerim herşey düzelir gülüm
meleğim sen nerelerdesin canım yağmur bebeğe kavuşmana az kaldı inşşşşşşşşş
evet sevimcim ısırsında görelim bakalım zaten eşim bi mesajı görmeyle aramıza soğukluk girmeye başladı bile nedense düşünüyor herelde kendince şu ara sessiz kalmam en iyisi diye düşünüyorum yoksa eşimi sevmeseydimm. çoktan onları parçalardım yanlarına bıraırmıydım bu yazadıklarını o kadar basitmi bu evlilikk istedikleri yere sürüyorlar. birde tehdit ediyor beni hanım efendi evliliğimlee
eşim yarın gidiyor tatlım evdeyim ama yıgınla ders soru hazırlamam lazım nasıl yetiştircem hiç bir fikrim yok valla
haydi dinlen artık sen de esasında ben de cok yoruldum bu haftasonu sırtım felaket agrıyor da yatasım yok nedense
allah kavuştursun tatlım yaaa
iyi geceler hanımlar ben yine anca bu saati buldum:))
dün okumuştum aklımda kaldığı kadarıyla yazayım sermestim maşallahkuzucuğuna hep böyle devam etsin inşallah
semracım dr a ne zaman gideceğimi sormuşsun 5 ocakta sonrakide 31 ocakta
muhtemelen 31 ocakta cinsiyetimiz belli olur 5 ocakta da ense ölçümü ve 2 li tarama testi var hayırlısı ile..
gulimuscum sen eşinle artık ailesiniz küçük te olsa aile kimse ama kimse size karışamaz canım benim
izin verme sakın eşin de izin vermesin
sonuçta senin en için nasıl dua ettiğini biliyor değil mi?
cahil insanların oyununa gelmeyin sakın yuvanızı aksatmayın
zaman zaman hepimiz tartışıyoruz eşlerle ama bu önemli bir neden eşinde sana bu gözle bakıyorsa bence onun hatası diye düşünüyorum ..inşallah en kısa zamanda halledersiniz..
denizcim saol canım onun hatası tabiki eğer bana bişey söylwmeye kalkarsa ne olucağını tahmin edebiliyordur heralde
benim kirmizilarim dün geldi hemde ne geldi bütün gün yattim cok kötü agrim oldu doktorumda uyarmisti bu kadar olacagini beklemiyordum neyseki bugün arimiyorum
çok kötü olur ya biliyorum canım allah yardımcın olsun tatlım