Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gulimuscum tabi zaman zaman sinirleniyorum canım her insan gibi ama genelde sakinimdir.yüzüm çok mu sert duruyor....

evet çok sert görünüyodun aynı ablam gibi

geçmiş olsun canım ya psikolojik oldu heralde canım ya

burda herşey bulaşıcı diyoruz ya doğru galiba
burp dan sonra bende oturup bir güzel ağladım
millet ne kolay hamile kalıyor
biz o kadar çabalarken

bende senin gibi oluyorum çevremdekileri görünce boş ver canım onlara takılma geç olsun güç olmasın bir gün verivek rabbim bizimde bebişimizi merak etme canım

o kadın artık benim evimi rüyasında görücek girmek nerdee onların yaptıklarını allah sorucak ona havale ettim

onlar benim mutluluğumu çekemiyorlar. ellerinden geleni ardına bile koymasınlar eşim nasıl olsa biliyor benim ne için dua ettiğimi

canım benim bebişinin iyi olöasına çok sevindim maşallah baya büyümüş.
hepiniz saolun canım beni rahatlattığınız için eşim beni seviyor ama dün gün boyunca düşünceliydi

ah canım geçmiş olsun ya büyükler zor kaldırıyor hastalığı bir parça bebek nasıl savaş vericek bu hastalığa yavrum yaa

aynen öyle bebingim sessiz kalmaya karar verdim. eşimin bana değer veriyorsa onlarla muhatap bile olmıcam demektir.

gulimus canım canını hiç sıkma eşin senin ne için dua ettiğini biliyor sonuçta
o arada laf taşıyan kadına ne desem bilemedim Allahından bulsun diyeyim sadece

saol canım elanazcım bencede

selam kızlar
çok gelen olmamış
biz bugün alışverişe çıktık
büyük ölçüde bitti eksiklerimiz
lohusa takımı aldım:)))

hayırlı olsun güle güle kullan canım

hemde nasıl cahiller bilemezsin anlatamam yani rahat bıraksalar resmiyet koyucam da mahalle karısı bunlar sanki

canım eşin için geçmiş olsun bir an önce ameliyatı yaptırında gelsin artık bebiş de

bebing geçmiş olsun
çabuk iyileşir inşallaahh
her sene bi grip insanın ödü patlıyo Allah korusun hepimizi

aminnn

saol canım şakayı ciddiye almasına yardımcı olmuş olurdum. ortata bir suçlu aranıcaksa o da kendileridir
.
ama bebingin işi ben doğum yapmaya kalmayacak inşallah
oğlum doğmadan 2 müjde almak istiyorum en az

inşallah 1. bebim 2. melek mi elanazmııııı acaba

ne kadarda sermestim sallasanda hayatından çıkarıp atamıyorsun sonuçta onların kardeşleriyle evlisinnn değere gelince 3 kuruş da çok bile onlara

ooo nursimcim az kaldı hı çantalarda hazırlanıyorrrr çok heyecanlı yaa

herkese günayydın kızlarrr.insaallah rabbimin izniyle yarın bebişimin kalp atışlarını duymaya gidecegiz dualarınızıı eksik etmeyin kızlarr.insaallah sizlere güzel haberler getirecegiz

inşallah canım

gulimuscum sonunda geldin mi sahaya sende
demek pogaca yaptın hani bize :)
eşinin düşünceli olması senden yana degildir
sonucta kardesleri
ne kadar kötüde olsa onun kanındanlar onları düşünüyordur ondan düşüncelidir sen hiç durma bunların üzerinde
eşin kendi bilir canım
onlara inanırsa seni sevimyor demektir zaten güven olmayan yerde işin olmaz
bekle gör sabırlı ol muhatap olma sakın

ben selen izmirden...
ben 4 aralık ayında asılama oldum ama maalesef olmamıs ayın 15 sonuc aldım...

cok uzuldummm...

gecmis olsun canim insallah dogal yollardan gelirde bebisin sana süpriz yasatir canim

reglim gelmesi cok iyi canim ne kadar erken gelirse o kadar cabuk hormonlarim düsermis tatlim dr. erken olursun demisti dogruda cikti vucutumda histtegim etkilerde kalmadi hormonlarim düstü diye hissetiyorum canim insallah ocakta transferim olur

inş meleğim hayırlısıyla olsun transferin ocak ta canım

şimdi senin yumurtalar döllenmiş bi şekilde donduruldu dimi kaç tane döllendi söylediler mi toplanan yumurtlaardan

kizlar transferim ertelendigi icin cok üzülmüstüm ama anladimki iyi tarafida varmis eger ilk transfer tutmazsa ikinci ve ücüncü tedavide direk transfer olacak yani igneler olmayacak bidah bu kadar cok ilac kullanmayacgim vede en önemlisi yan etkilerini yasamayacagim eger ücüncüsüde olmazsa zaten bidaha tüp yaptirmayacagiz daha dogrusu burda sadece 3 sefer tüp yapiyorlar((((((((

inş meleğim hayırlısıyla olsun transferin ocak ta canım

şimdi senin yumurtalar döllenmiş bi şekilde donduruldu dimi kaç tane döllendi söylediler mi toplanan yumurtlaardan

evet canim 9 tane yumurtalarim döllenmis bir sekilde donduruldu beni bekliyorlar:))))))) eee önceden ben onlari bekliyordum simdide biraz onlar beni beklesin dimi ama:))))))

öylemi diyorsun bebingim,peki öyle yapalım bekleyelim o zaman acelem yok nasılsa anakucağını kullanabiliyoruz henüz,zaten bizim sıpa öne babasının yanına geçmek istiyor arabada:)

inşallah ilk denemende olucak,2. ve 3yü düşünme şuan.

melekcim böyle uuzun planlar yapma şimdiden canım yaaa
sen onları yasamıcaksın bile cagırma lütfen olumsuzlukları
2o küsur yumurta toplanınca bende bi sürü döllenir sanıyordum ama 9 da cok iyi bir rakammıs canım
Allah hayırlı ve saglıkla versin bebegini inş canım

zasacım ada hanımın öne gecmesi için 11.5 yıl beklemesi lazım amaaaa
ben bekle derim yaa ufakta olsa bi degişiklik bazen cok iş görebiliyor tabi illa degişcek diye bişeyde yok
sonra kızarsın bana.mesela kraftta gecen yıl kılıfın pamuk oranı arttı daha yumusacık oldu
maxi cosi dede bişey degişmişti de unuttum simdi

evet canım geldimm. ama aklımdan yazılanlar gitmiyor. zaten cumartesi belli etti kendini gecenin üç buçuğunda geldi kafa güzel birşey soramıyorum sinirli beklemedeyim biraz daha tepkilerine bakıcamm o zaman anlıcamn beni ne kadar sevdiğini şu ara sadece kendimi düşünüyorum artık kistim kaybolsa yoksa ocakta doğum kontrol hapına başlcaam bebek durumunu rafa kaldırdım biraz kararım kesinleşinceye kadar canımın içi sen gel ben sana ne börekler boğçalar tatlılar yaparım senin canın sağolsun.

gelicek canım bebişin sanaaa bekliyolar seni hiçç düşünmeee

evet canim 9 tane yumurtalarim döllenmis bir sekilde donduruldu beni bekliyorlar:))))))) eee önceden ben onlari bekliyordum simdide biraz onlar beni beklesin dimi ama:))))))

tabi canım bizim canımız can değilmiydi yanii aaaa melek

bebimm kız ordamısınnnnn brasıda o kadar yoğunki herkesi tersledim hastanede oooooo çok sinirliyim onlardan çıkarıyom valla napimmm hem işlerini yapıyorum hem yer tarif ediyorum gitmeden neresi soruyorlarr deliye döndümm.

meleğimmmm kız nerelerdesin tatlım

denizcim annenin doğum günü kutlu olsun canım nice yıllara tatlım
evde olunca tersin dönüyor tatlım doğru düzen filan kalmıyor. aynııı oluyorum bende hafta sonu öğlen yemeğim kahvaltı oluyooooo. sende bebişin için sabredicen napıcan canımm

selam hanımlaaaarrrrr

deniz ne güzel rüyaymış hemen yorumlıym sana
deniz bebek sağlıkla gelecek annesine babasına:)))))

ben de rüyamda hamurişi yedim şekerim çıkmaz dedim ama içimden de üzüldüm niye yedim diye:))))
bugün de okulda bi arkadaş şözlendi baklava getirdi ama yemedim:)))))

ha bu arada kardeşimin tayini oldu
yılbaşına istanbulda girecek inşallah
hem de oturacakları eve çok çok yakın okul 1.tercihine :))))

sagol bitanem aslinda hic olumsuz düsünmüyorum ilkinde gelecek diye düsünüyorum bakalim artik hayirlisi ya canim 19 tane yumurta toplanti bunlarin dörtünün kalitesi düsükmüstü diger 6sida öldü dediler ama doktorumla henüz konusamadim sekreteri tel acip söylemisti

burdayim canim hem calisiyorum hem size laf yetistirmeye calisiyorum tatlim sen nasil oldun hastaligin düzeldi biraz canim?

kardesiyin icin gözün aydin tatlim

aferin mavicim tebrik ediyorum iradene bu kadar hakim oldugun için

kardesine de cok sevindim hayırlı ugurlu olsun cok sanslıymıs valla

beni merak eden hanımlaaarrrrr
arkadaşlık isteği gönderin bana
kabul ediym
resim ekledim 3 tane
bakın
biri önceki resim 5 aylıkken falan
2 tanesi de 1 ay öncesi
merak eden yollasın istek:))))

kmibilir eşin içiinde neler düşünüyordur gulimus
bu da eşinle sizin için bir sınav
bebek işini tabi rafa kaldır önce evliliğin youlnda olması lazım canım
sinirini cıkarıcak birşey bulmuşun bende cok gerginim müşterilerden cıkaramam ki bi daha gelmez ler

yaw ara ara bi agrı oluyor kistli tarafta acaba catlıcakmı benimkisi dogum kontrol hapının bitmesine 6 gün kaldı sonucta olabilir di miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…