Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tünaydın herkese iyi haftalar olsun:))
ben çok tembelim hala pijamalarım var üstümde .kociş işe başladı ama bütün dengemi altüst etti

bebingcim maxicosi tobi modelini beğendik dün fakat ne e-bebekde nede jokerde bulamadık siyah rengini.stoklarında hiç yokmuş,birtek gaziosmanpaşada ayhan bebek diye biryer var,orda varmış.sence beklesekmi yılbaşı sonrasını gelirmi mağazalara değişik renklerde?

kızlar hediyeler nezamn gönderiliyor,ben 2 hafta önce aldım netten,sipariş verdim ama hala gitmemiş.hepsiburadadan hep alırım bu kadar gecikmezdi,aksilik çıkmasa bari.

zasacigim ben yarin gönderecegim insallah 1 haftaya kalmaz alir canim

bende bebek görüp geldim yine bir hamile haberi alarak
orda çok üzülmedim ama bilgisayarın başında gözlerim doldu
ama ağlamadım Allah hepimize yardım etsin ne diyeyim

seni cok iyi anliyorum insan gercekten cok üzülüyor ama elden sabir etmekten baska bisey gelmiyor canim insallah biran önce gelirler bebislerimiz tatlim

herşeyin bulaşıcı olduğu gibi hamileliği anneliği de bulaştırıcaz birbirimize inşallah

amiiinnnnnnnn

ahh canim benim kiyamam sana bence göz yasi dökmeye kendini harap etmeye degmez böyle insanlar icin sonucta esin senin ne icin dua okudugunu biliyor ve allahta kalbini tatlim

esin gelmis gözün aydin canim ve herseyinde yolunda olduguna inan cok sevindim tatlim allah saklasin

ablan ve yigenin icin gecmis olsun canim allah acil sifaler versin hayatim

selam kızlar
çok gelen olmamış
biz bugün alışverişe çıktık
büyük ölçüde bitti eksiklerimiz
lohusa takımı aldım:)))

hayir ugurlu olsun canim güle güle giyin

Melekcim,sen nasılsın hayatım,değerlerin düştü mü,kontrol ediliyor mu,eminim,mercimeklerin seninle buluşmak için gün sayıyorlardır

ben süper canim sagol bu ayin 29sunda dr. radevum var ozaman kan alip degerleri kontrol edecek canim belki transfer günüde belli olur canim bakalim herseyin hayirlisi neyse o olsun tatlim sen nasilsin? tedavilerine ne zaman basliyorsun? dr. randevusu felan aldinmi kuzum?

hadi gözün aydin tatlim artik heycanda basliyor yavas yavas:))))

ne zaman gidiyorsun ist. canim?

ben iyim canim bu aralar gezmelerdeyim:)) yagmur bebege ne zaman kavusacagim bu ayin 29sunda belli olur herhalde simdilik bekliyorum

kahvaltımı yaptım melekcim annem var başımda daha kalkınca hemen kahvaltını yap diye başımda zaten...çalışmayınca böyle oluyor ya hiç sevmiyorum evde olmayı düzenim kayıyor valla..

canımcım inşallah seninde değerlerin düzelecek yağmur bebek gelecek annesine hep hayırlısını iste ..kendini sıkma rahat bırak herşey daha güzel olur inşallah

bebingim kız söyledin izin meselesini.. rahatladın ne güzel yükleri attın üstünden rahat rahat başlayacak tedavin hayırlısı ile..yeni yılın ilk aylarında peşpeşe gelecek bebek haberleri

sermestim güle güle kirlet lohusa takımlarını:))
sende hızlısın maşallah hallettin çoğu şeyi
bende dayanamam gibi geliyor sabırsızlanıyorum siz konuştukça:))

sermestim sizde mi dünü sinemada geçirdiniz niye rahatsız oldun ki o kadar ya kıyamam neyse bundan sonra bebiş doğunca onunla gidersiniz sinemaya:))şaka tabiki
hangi filme gittiniz av mevsimine gittik annem de geldi zaten onu zorla çıkardık amacımız doğum günü hediyesi almaktı ..bugun doğum günü hanfendinin..aldık hediyelerimizi kutlamış olduk dünden..

bebeğim inşallah pıt pıt pıt duyarsın kalp atışlarını..
gamzeye de üzüldüm zaten zorla yaptıracaktı maddi açıdan çok üzüldüm inşallah mucizesi en kısa zamanda gelir yaşı küçük daha..

Son düzenleme:
burnumun içinde çok fena yara çıktı hiç olmamıştı hayatımda ya
girp olunca silmekten burnumun kenarları yara olurdu ama bu tuaf birşey ya deliği kapatacak kadar şişlik var ve aynı zamanda kabuk bağladı..zaten sağlık ocağına gitmem lazımdı birazdan ona çıkacağız hemde burnumu gösteririm(

2 gece öncede çoook güzel bir rüya gördüm..eşimde oh dedi kaç zamandır kabus dışında birşey gördün

eşimle ikimiz varız başka kimse yok kocaman bir yat ama öyle lüks değil şu istanbul izmirde karşıya geçmek için olan vapurların küçüklerinden koltukları tutacak yerleri tahtadan ..dışarda oturuyoruz ama masmavi deniz de süzülüyoruz eşimle ben havalardayım tabi çok severim çünkü yat turu vapurla karşıya bile geçmek çok hoşuma gider hele deniz nasıl içaçıcı masmavii anlatılmaz yani ..ben eşime diyorum bir yerde dursa da atlayıp yüzsek diyorum başka kimse yok ama bize özel sanki eşimde durur belki diyor..

bu kadar ama denizin güzelliği bile yeterdi yani..

evde olmanin iyi yanlarida var kötü yanlarida canim ben artik herseyi oluruna biraktim canim vardir bundada bir hayir diye geciyorum canim

bebingim kız söyledin izin meselesini.. rahatladın ne güzel yükleri attın üstünden rahat rahat başlayacak tedavin hayırlısı ile..yeni yılın ilk aylarında peşpeşe gelecek bebek haberleri

cook süper oluyor yaa pespese sevincler:))))))))

anneyin dogum günü kutlu olsun canim allahim nice huzurlu saglikli ömürler versin tatlim

gecmis olsun canim rüyada coook güzelmis denizin geldigindede bu rüyan gerceklesir insallah tatlim

zasacım malesef yeni yıla kısa süre kala en cok tutulan renkler elde kalmaz malesef bu sıkıntıyı cok yasıyoruz.
yeni yılda hemen yeni renklerle birlikte stoklar canlanır istedigin rengi kolaylıkla bulursun
tabi söyle bi faydasıda olur yeni yılın ufak tefek degişiklikler olabiliyor yeni cıkan ürünlerde onlardanda faydalanmıs oluyorsun vaktin varsa bekle derim ben

denizcim annenin dogum günü kutlu olsun
nice yaslara saglıkla mutlu birlikte girin inş
tembelliği bırak düzeni oturt yoksa kızarım haaaa

acayip heyecan bastı beni anlatamam size yaaa
bugun sol tarafta agrı var heyecandan mıdır bilemedim ki
inş kist gecmiştir
git dön olmaz bize

niye kimsecikler gelmiyor? niye eskisi gibi degil bu toping((((((((((

valla gercekten eskisi gibi degil melekcim bende anlamadım noldu böyle
geliyorum gidiyorum yok bişey sinir oluyorum
cıkıyorum

demek regl oldun bu iyi bişey sanırım
o yukselen hormonları atar vücudun tabi tahmin yürütüyorum

demek 29 unda doktora gidicen bende regl olurum o zamana sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…