benim kirmizilarim dün geldi hemde ne geldi bütün gün yattim cok kötü agrim oldu doktorumda uyarmisti bu kadar olacagini beklemiyordum neyseki bugün arimiyorum
kızlar hediyeler nezamn gönderiliyor,ben 2 hafta önce aldım netten,sipariş verdim ama hala gitmemiş.hepsiburadadan hep alırım bu kadar gecikmezdi,aksilik çıkmasa bari.
bende bebek görüp geldim yine bir hamile haberi alarak
orda çok üzülmedim ama bilgisayarın başında gözlerim doldu
ama ağlamadım Allah hepimize yardım etsin ne diyeyim
herşeyin bulaşıcı olduğu gibi hamileliği anneliği de bulaştırıcaz birbirimize inşallah
günaydın kızlar moralimmmmm çok bozukkkkkkk akşamdan beri ağlıyorummm.
ben 6 yıldır bu evliliği ayakta tutmak için elimden m herşey feda ettim görmez geldim. artık kaldıramıyorum patladım. yani bu gün herşey olabilir evliliğim son bulabilir....
bunun sebebide görümcelerim. eşim onlarla görüşmek istemiyor.... reddetmiş 1 yıldır görmüyoruz onları gitmedik bayramalardada olsa bu durumlardan onlar beni suçlu tutarak bana faceden mesaj atmışlarrr. evliliğimi yıkma derdine düşmüşler. bana iftiralar atmışlarrrr yılalrdırda hep atardılarrrr. ben eşimi sevdiğim için onunda beni sevdiğini bildiğim için herşeye katlandım. adamı dolduruşa getirmişler. adımı büyücüüüü ye çıkarmışlar. bei eşimdenayırıp başkasıyla evlendiricekmişlerr. onlar benim onları istemediğimi sanıyorlarkendilerini ondan dolayıda ben büyücü olarak ve namusumla uğraşacak kadar adileştiler. çünnki kendileri bu evliiğimi yıkmak için büyüye inanan hacı hoca işleriyle uüraşan sonradan ters dönen insanlarrr. aklım durdu dün akşam yazdıklarını görünce bana gelen benşle görüşen onların karşısında bir kadın var.o bana gelip gidiyordu. iyi bir insan sanıyordum ben okadar temiz kalpliyimki aklıma kötü bişeyler gelmiyor asla salondaki masamda dularım vardı. hep okuyorum. rabbim bana sonunda bebeğimi verecek emindim buna allahtan dualaımıesirgemedim. kadında sordu . bunlar ne diye bende anlattım ona kistim var şifa olsun bebğim olsun diye okuyorum. sadece onlar içinde değil huzurlu mutlu olmak için de okuyorum. kadın yeme içme git görümceme anlat bu kız size büyü yapıyor. kardeşin sizle ondan görüşmüyorrr.allahımı şahittutarak eşime alatmaya çalıştım. artık çok geçmi bilmiyorum eşimin bana karşı bakışlarının değiştiğini farkettim.
bunları yazarkende gözlerimdeki yaşlarım tuşlarla birleşti kızlar siz ler benim can doslarım olduğunuz için sadece sizlerle paylaştım. benim mutlu olmaya hakkım yokmuşşşş demekki bu dünyada aklıma başka şeyler yapmak geliyor artık ben bubların iftiralarını kaldıramıyorum arıkkk. eşim akşam bkandayım dedi ama yüzyüze gelirceke onlarla eminim değişicekk. kılar dua edin banaaaagiremessem haberiniz olsun diye yazdım
selamm millet dün giremedim kac göç fırsatını bulmusken bir haber edeyim dedim bizden
eşim geldi dün doktora gittik kuzumuzu gördük hersey yolunda cok sükür
oradan basladı bi kosturmaca banka kredi işlerini arstırdık arac baktık alısverişe gittik
annemlere geldik burada kaldık aksam bugün de biraz dısarda işlerimiz olacak misafir de var yogun yani
haberdar edeyim dedim eve de gec geceriz herhalde asure yapıcak annem de gelen giden olur
burpum canım aglayıp içindeki zehri akıtman iyi olmus ben isyan ediyorsun demedim tatlım senin kalbinin güzelligini biliyorum bizzat yeter ki duadan uzaklasmamayı basar bitanem herseyin hayırlısı olsun tez zamanda canım benim yeni makinan da hayırlı olsun
semram sarmalar sarmıs hamarat masallah bebekle aferim sana
hediyeni bizzat vermeyi istiyorum canım bebim gelince bulusunca uyar mı sana ?
insallah begenirsin cok zorlandım secerken alırken alacak yer zaman da dar olunca
umarım mahcup olmam valla hosuna gider tek dilegim
nursimim merak etmişin tatlım iyiyiz cok sükür
örtmenim de iyileşmiş sevindim özlemim daha iyi ol
sevimcimin donuna kedi koymuslar yine oradan oraya kosturuyor
bebim ritaya sen de baslamıssın hayırlı gelsin insallah tatlım
mavişim asureden biraz olsun tat kız o kadar zulmetme nefsine bişey olmaz
melegim iyi olmna sevindim tatlım
tuanayım ugramamıs denizim kocasıyla pinekliyor oh:)
ballı bademim cok üzüldüm yazdıklarına böyle büyüden medet uman aklını zikrini ona yoranlardan hep korkarım bu insanlar genelde hastalıklı bir ruha sahip oluyorlar hep iftira fitne peşindeler sen kendini uzak tut hic eşine kendini ispata calısma sen kendini biliyon mu Allah da biliyo mu tamam varsın onlar fitnelerinde kendi bogulsun esin de seni sevip sayıyorsa zaten sana inanır yanında olur
kafanı bozmaya degmez her dua edenin büyüylemiymiş işi ne alaka
merhaba kızlar
bugun iyiyim sekerlerim
demek iyileşme sürecimin bir parcasıymıs o zaman bu rita iyi gelicek bize
kafam gercekten cok karıstı ritadan sonra burpum sen zaten istemiyorsun tüp müp kesin uzaklasırsın iyice.ama sana cok iyi gelicek ben eminim hayırlı olsun simdiden
tüpe bu kadar yaklasmısken vazgecmicem tabiki aama bu kadar yakın olmasaydı kesin vazgecer rita yla yola devam ederdim
simdiki planım tedaviden sonra devam etmek olacak
kendimi iyileştirmeliyim hayatımın güzelliği için
daha mutlu olacagıma inanıyorum
bende ablama anlattım o da biliyormuş homeopatiyi bilmese sasardım zaten
tabi konusamadık uzun uzun bebek hastanede yatıyor virüs kapmış gelen misafirden
öteki evde yatıyor perişan durumdalar bakıcıda kaçtı zati feci haldeler
selam kızlar
çok gelen olmamış
biz bugün alışverişe çıktık
büyük ölçüde bitti eksiklerimiz
lohusa takımı aldım:)))
Melekcim,sen nasılsın hayatım,değerlerin düştü mü,kontrol ediliyor mu,eminim,mercimeklerin seninle buluşmak için gün sayıyorlardır
slm fıstıklar bizde bugün eşimle kahvaltıya gittik ordanda meleğimin son kalan eşyalarını tamamlamaya çok şükür şimdilik bi eksiğimiz yok gibi...artık aklıma gelen bişeyler olursa alırım yine elim boş durmaz...kısmetse yarında çantamızı hazırlıycam sezeryan olucak ama olsun hazırda dursun bakalım...
cok helecanlıyım ben yaaaa
aklımageldikçe sıcak basıyorrr
kızlada konustum cok şükür içimi rahatlattı
izin konularını hallettik
su korku kısmını da hallettsem tam züper olacak ta
bi onu halledemedim
asagıda demin melegi, gördüm bişey yazmamıs
gulimus ta gelmemiş face teki eşi sanırsam bişey diyemedim
bebingim haftaya geliyosun ha oh başlıycaz tedaviye dualrım seninle ve senin bu pozitifliğin getircek bebişimiz bize ablanlara da çok geçmiş olsun canım
burpum canım yaptırın şu ameliyatı bak herşey düzelcek allahın izniyle rita sana uğur getirsin inşşşşşşşşşşşşş
semram sarmalar bittimi bizde senin gibi elimizi karrarı yok 7kiloluk 2tencere sarmışız biri bitti biri yarım
nursim az kaldı doğuma lış verişler bitti oh gelsin elamız
mavim aşureleri sende tat yada yarın gel bizde yapcaz annem yapcak ve dağıtcak
özlem düzeldinmi kuzum sen oh aman bidaha hastalanma hep iyi ol canım dünürüm
sermestim dikkat et gene yorcak soğukta kendini hasta etme kendinide kızımızıda maşallah çok güzel büyümüş kızımız 35 sn 1250kg maşallah oh 4 kilo da olsa ne güzel sen kilo almıycan ne güzel ben şimdiden 15 kilo almışım sonum ne olur amanınnnnnnnnn
tuanayım canımın içi bende seni çok özledim ritaya söyle seni telaşa soksun senden güzel bir hoberey gelsin ya banada fal bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
denizim sen yorulmayamı başladın kuşum oy kurban olurum ben deniz oğlan geliyor oleyyyyyyyyyyy
elanazım canım allahım en kısa zamanda bebek görmeye gelenlerden seni bıktırsın hemen ceceik hamile kalasın inşşşşşşşşşşşş
gülimus canım eşinle sorunlarını inş çözersin ama eşin eğer görümcelerinin laflarıyla sana sorun yaşatcaksa sen otur o adamı iyice bir düşün elin yüzünden sana niye afra tafra yapacakmış sen kendini yıpratma gülüm ısıran köpek dişini göstermez onlar seni korkutmaya çalışıyorlar bence hem kim ne karışır kocanla senin arana dilerim herşey düzelir gülüm
meleğim sen nerelerdesin canım yağmur bebeğe kavuşmana az kaldı inşşşşşşşşş
tünaydın herkese iyi haftalar olsun:))
ben çok tembelim hala pijamalarım var üstümde .kociş işe başladı ama bütün dengemi altüst etti
kahvaltımı yaptım melekcim annem var başımda daha kalkınca hemen kahvaltını yap diye başımda zaten...çalışmayınca böyle oluyor ya hiç sevmiyorum evde olmayı düzenim kayıyor valla..
canımcım inşallah seninde değerlerin düzelecek yağmur bebek gelecek annesine hep hayırlısını iste ..kendini sıkma rahat bırak herşey daha güzel olur inşallah
bebingim kız söyledin izin meselesini.. rahatladın ne güzel yükleri attın üstünden rahat rahat başlayacak tedavin hayırlısı ile..yeni yılın ilk aylarında peşpeşe gelecek bebek haberleri
sermestim sizde mi dünü sinemada geçirdiniz niye rahatsız oldun ki o kadar ya kıyamam neyse bundan sonra bebiş doğunca onunla gidersiniz sinemaya:))şaka tabiki
hangi filme gittiniz av mevsimine gittik annem de geldi zaten onu zorla çıkardık amacımız doğum günü hediyesi almaktı ..bugun doğum günü hanfendinin..aldık hediyelerimizi kutlamış olduk dünden..
burnumun içinde çok fena yara çıktı hiç olmamıştı hayatımda ya
girp olunca silmekten burnumun kenarları yara olurdu ama bu tuaf birşey ya deliği kapatacak kadar şişlik var ve aynı zamanda kabuk bağladı..zaten sağlık ocağına gitmem lazımdı birazdan ona çıkacağız hemde burnumu gösteririm(
2 gece öncede çoook güzel bir rüya gördüm..eşimde oh dedi kaç zamandır kabus dışında birşey gördün
eşimle ikimiz varız başka kimse yok kocaman bir yat ama öyle lüks değil şu istanbul izmirde karşıya geçmek için olan vapurların küçüklerinden koltukları tutacak yerleri tahtadan ..dışarda oturuyoruz ama masmavi deniz de süzülüyoruz eşimle ben havalardayım tabi çok severim çünkü yat turu vapurla karşıya bile geçmek çok hoşuma gider hele deniz nasıl içaçıcı masmavii anlatılmaz yani ..ben eşime diyorum bir yerde dursa da atlayıp yüzsek diyorum başka kimse yok ama bize özel sanki eşimde durur belki diyor..
bu kadar ama denizin güzelliği bile yeterdi yani..
ben selen izmirden...
ben 4 aralık ayında asılama oldum ama maalesef olmamıs ayın 15 sonuc aldım...
cok uzuldummm...
niye kimsecikler gelmiyor? niye eskisi gibi degil bu toping((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?