Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tünaydın ilk hediyemiz yerine ulaşmış ..bizde cuma buluşuyoruz aksili çıkmazsa elden vereceğim tuanayıma..
elanazım ne almış okuyayım geçmiş sayfaları anlarım herhalde

6 günüm var daha melekcim

benimde 25. gün belli olmuştu neden olmasın ben daha çook varken uyuma baş dönmesi yaşadım hep yorgunluğa vurdum
inşallah elanazcım hepimize yeni yıl hediyesi verirsin inşallah
başta eşine tabiki:))

melemen yaptık yiyelim kaldığım yerden devam edeceğim

denizcim malesef netim olmıcak uzun bi süre giremice nete
bensiz kalıcaksınız özlersiniz hem
saka tabikide mobil cadınız her daim hizmetinizde
korkuttun yahu bendeki de soru yani mobil cadımızsın sen.yoldasın galiba şimdi
hayırlı yolculuklar..bebişini de al gel inşallah
özlemcim zaten hiç kız diye bir isteğim yok tabiki sağlıklı olsun
ben sadee okuduğum belirtileri yazmak istedim size
sende sanki oğlum olursa üzülürüm diye teselli gibi yazmışsın tabiki ikisine de hazırım canım ..dediğim gibi tek sağlıklı hayırlı bir evlat olsun..
oyyyy canım amma yorulmuşsun bugun dinlenebilirsin inşallah
bulaşıklar kalsın ama yemeğini ihmal etme şekerim ya..
gulimus canım hediyeyi beğenmene sevindim canım
paketini beğenmemiştim burda pek anlamıyorlar büyük şehir gibi değil tabi
ama hediyenin buraya özgü birşey olmasını istedim
ya neymiş neymiş
merak ettim şimdi maraş usulü olunca daha çok merak ettim şimdi
nice yıllara semracım eşin ve kızınla
2011 de güzel geçer inşallah

burpcum eşinin iyi bir iş bulacağına ben eminim fakat ameliyat sürecinin de olması sizi düşündürecek ama inşallah hem iş hem de bebiş için yeni bir başlangıç olacak:))

Son düzenleme:
sermestim göbüşün büyümüş küçük diye kuruntu yama sakın...

ay cok sevindirik oluyorum birileri büyümüş diyince canım benim saolasın
sizin kadar büyümek vuslata yaklasmak da nasip olsun insallah
cok az kaldı nursimim ya sabırsızlanıyorum yegenimizin dogusu için içim kaynıyor valla

canımın içi kafaların uyusması önemli tabi hele hile hurda varsa oradan uzak duracaksın
hiç canını sıkma Allah kararlamıstır elbette daha hayırlı bir kapı acılır hersey olacagına varır
sen yüregini burma canım benim

vayy istihbarat yaptın demek semram:)
ben de aldım ama yüzyüze verecez diye bekliyoruz diymi en son böyle konusmustuk
istersen yollayadabilirim kargoyla
ama hediyeyi verme bahanesine bir kez daha görelim birbirmizi fena mı:=)
bu arada yeni yasın hayırlı olsun 2011 de güzellikler getirsin sana hepimze insallaj

mobil cadınız yollarda
ama yollar cok bozuk hiç yazılmıyor

bebişim yollarda ..
sag salim gel kuzum dikkatli sürün acele etmeyin
güzel bir yolun yolcususunuz bu defa
tadını cıkara cıkara gelin mucizenize dogru

sabah cok zor kalktım işte de bir kosturmaca derken bir de diş agrısı cıkmasın mı
cok fenayım kızlar ya sabah on gibi birden durduk yere basladı azı dişim agrımaya ama nasıl agrımak
kulagıma vurdu agrısı bir de mahvoldum aglıycaktım derste tam da belalı sınıfımda dersteyim
deli ettiller beni zaten yine bir bagırmısım canımın acısıyla ben kendimden korktum valla
ama onlar tınladı mı nerdeee kot kafalılar ha duvara söv ha onlara
görevliye minoset aldırdım hemen derste içtim bi tane ama azcık hafifletti
hala sızlıyor agrıyor napıcam ben ya bu ara dişetlerim de cok kanamaya basladı
hamilelikten sanırım ama ben diş agrısına nasıl dayanırım ilaçsız antibiyotiksiz
oyy düşündükce agrısı artıyor dua edin bana ne olur geçsin cektiremem de arka dişim önünde birtane bosluk var zaten cektirirsem yemek acısından zor olur arkası bosalır hepten
bir de son yirmilik diş faciamdan sonra oturamam o koltuga ben ya

Son düzenleme:
gulimus nasil canim? esinle aran nasil? umarim sorunlariniz cözülmüstür tatlim

melekcim yazmaya anca fırsat bulabildim sabahtan beri yoğun burası idare eder işte polyannacılık oynuyorum şu an eşime gelince oda hep sessiz bu aralar düşünceli ve morali bozuk ben güldürünce kafasını dağıtmaya çalışıyorum.

oy oy afiyet ba l şaker olsun hem sana hem bebişimizede akşama yemek yapmazssın artık canım

İyi akşamlar kızlar,benim bademcikler çok acıyor yaa,şifayı mı kaptım nedir,kırılıyor her tarafım....Yarın büyük gün,bir bebek yeni yolculuğuna başlayacak....

kız senide yakaladı meret hastalık hıııı geçmiş olsun şekerim

sermest canım çok yoruluyorsun sen kıyamam sana bebeğini beslemen lazımmmm canım ya

akşam baktım bi ara oyy bide karnım yok diyosun nasıl olsun daha ya sermest hiç kuruntu yapma gayet normal karnın var senin canım

biz fac.de 1000den fazla resmimiz vardı,hepsini kaldırdık,zafer'le ortak kararımız,artık paylaşmıcam,sizler için burdan paylaşırım.

ne den zasacım siz kızdıranlar mı oldu kızz ne güzel bebişin her halini görüyodukk

zasacımmm doğum günün kutlu olsun canım 2011 rinde sana mutluluk huzur ve sağlık getirmesi dileğiyle tatlım

sevindim canım özelden sms gelmedi canım bende özelden sms yazmıştım sana
sen onu aldın mı

aldım canım ben saol yazmışın dün akşam eşim kargoyu teslim almış eve gelmiş ben işten dönmeden çokkkkk teşekkür ederimm.

tünaydın ilk hediyemiz yerine ulaşmış ..bizde cuma buluşuyoruz aksili çıkmazsa elden vereceğim tuanayıma..
elanazım ne almış okuyayım geçmiş sayfaları anlarım herhalde

meraklııııııııı seniiiiii

evet bende sölemiştim denizime kız hamile olmayasın diye ooo hiç belli olmazz belki vardır kız rüyasıda görüldüüü ayyyy inşallah elenazımmm

mobil cadınız yollarda

aman canım sen sağ salim gel istanbula önemli değil gelince girersin

canım geçmiş olsun ya hamilelikten kızkardeşiminde dişi çok ağrıyorrr aynen oda şubat başı doğum yapıcak allah yardımcın olsun canım ya

sermestim buluşucakmıyız bu hafta dün akşam sevimle konuştuk kargoyu göndermek için aradım soyadını almak için karşıdaymış akrabalarının cenazesindeymiş belki buluşmaya gelemeyebilirmiş avrupa yakasında olursa uzak olurmuş ama ben çok istiyorumm sevimi görmeyiii

hepinize teşekkürederim kızlar.
sermestim bence gönderme buluştuğumuz zaman verirsin,hem dediğin gibi bahane olur:)sanada geçmiş olsun,bende hamilelikde dişten çektimm,ama 4. aydan sonra rahatlıkla diş doktoru muaynesine gidebilirsin,o ağrıyı çekmek bebeğin için daha kötü,benim doktorum öyle demişti.

balcım fot.ları kaldırmamızın özel birsebebi yok,zafer nazara çok inanıyor,bende ona katıldım ve kaldırdık.ben sizlerle yine paylaşırım merak etme.

canlarım benim benim heyecanımı en az benimkadar yaşamanız beni çok mutlu ediyor...benim kız kardeşim yok kızımın teyzesi olmayacak diyordum hep ama allah kızıma birden çok teyze verdi çok şanslı olacak kızım...

canım resimleri gördüm maşallah büyümüş artık annesi hiç sıkma canını

demek 31. haftam doluyor ve 22 ye giriyorum kız nasıl bir hesap buuuuuu
ahhh ahhh eski solculardan kim kaldı :))))
önemli olan sizin mutluluğunuz o nedenle mutlu olacağı yerde çalışsın...
ameliyatı kafana takma ne olur 30dklık birşey asıl sonraki nazı zor:)
bence 2011 size daha iyi gelecek
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
22 olduk ama 22yi doldurmadık ki :))))
sağol canımmm kısırı yerken aklıma geldin valla
bir keresinde iş yerinden eve gidince kısır yapacağım diye yazmıştın onu anımsadım :)
özlemcim sana afiyet bal şeker olsun
bende gelebilirmiyim
aa ne demek canım benim başımın üstüne yerin var keşke gelebilsen.....
ayy semra ben patlarım ya
bana söylenir mi şimdi bu ben meraktan ölürüm
tabi senide çıldırtırım :))))
ne almışşşşşşşşşşş söyleseneeeeeeeeeeeee
anlatamam deyip gülmüşsün komik birşey mi yoksa :))))

ay evet ya 3 ocakta gün almaya gideceğim dedi 3 ocağa gün sayıyorum resmen
nasıl heyecanlandım anlatamam ya
nursimmmmmmmmm sen nasılsın kim bilir...
ne güzel ama inşallah bu yıl sana dahada uğurlu gelir
çok daha mutlu olurusunuz inşallahhhhhhhhhhhhhhh
ay sende 10 haftalık olmuşsun nasıl şaşırdım
nasıl geçiyor bu zaman ya farkında değiliz
maşallah denizime ya

yok canım teselli diye yazmadım her ikisininde tadı farklıymış bunu anladım :))))
hep kızım olursa mutlu olurum diyordum ama oğluşum bunu değiştirdi
şimdi herşey ona göre :)
mobil cadınız yollarda
iyi yolculuklar sevimli cadım benim
rabbim sana en güzel yeni yıl hediyeni versin inşallahhhhh
sağlıcakla git ve gel inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
amannnn madem ilaç kullanamıyorsun aç bir büyük bişiycik kalmaz:)))))
geçmiş olsun canım benimmmmmmmmmmm

benimde kız kardeşim yoktu sayenizde bir sürü oldu
allah hepinizden razı olsun canlarım benim....

özlemcim teşekkür ederim,inşallah bu yıl hepimiz için çok güzel geçer.hediyeyyi söyleyemem çok güzel ve ince düşünülmüş bişeysadece bunu söyliim.ya ben yalnış yazmışım 21 yerine 31 yazmışım:))senin canınmı sıkkın cnm?bişeymi oldu?fac.de mutsuz yazmışsın?

Kızlar çok hastayım,boğazım çok kötü,üşüttüm yine,az önce face'e izmir fotolarını koydum bakmak isterseniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…