6 günüm var daha melekcim
ne güzel 2010 u güzel kapatıyorsun demek ki
şimdiden doğum günün kutlu olsun zasacım
2011 de sana ummadığın güzellikler getirsin
korkuttun yahu bendeki de soru yani mobil cadımızsın sen.yoldasın galiba şimdidenizcim malesef netim olmıcak uzun bi süre giremice nete
bensiz kalıcaksınız özlersiniz hem
saka tabikide mobil cadınız her daim hizmetinizde
özlemcim zaten hiç kız diye bir isteğim yok tabiki sağlıklı olsunoyy kuzum benim neler yapıyor ya maşallah ...
iyi ne güzel demek güzel geçmiş hadi hayırlısı...
benimkide kızıyor
aaa kızarım tabi aldım de beğendim de allah allah ya
çocuğumu alıştırma öyle oyyy kzuzucuğum benim....
sağlıklısı hayırlısı olsun hiç önemli değil bak
ben ne kadar çok istiyordum kızım olsun diye ama oğlun dedikleri an herşey değişti inan
insan aslında ikisinede hazır :) hemen alışıyorsun oğluşa ya...
amin tuanay teyzemmmm sağol sen emi....
hiç canını sıkma canım alacaksın emin ol bebişi üzme sen...
hanaaa ben gelene kadar doğurmuştur kesin
inşallah canım ya gelsin artık güzel haberlerrrrrrr
amannn alırsın oradan aeksiklerin varsada dert ettiğin şeye bak
iyi yolculuklar sana sağlıcakla dön inşallah
bendede komşum vardı bu hafta hep olur
kadıncağızın evinde tadilat var ne yapsın adamlarla içiçe benimde içime sinmiyor çağırıyorum oturup sohbet ediyoruz iyi oluyor
inşallah ne kaldı şunun şurasında hobareyeeeee
oyyyy canım amma yorulmuşsun bugun dinlenebilirsin inşallahgeldim ama şimdi de siz yoksunuz
off sırtım belim koptu gözlerim ağırdı bugün hiç oturup dinlenemedim ben ya
okuldan gel koştur koştur bişeyler hazırladım öyle üstün körü de olsa yorucuydu
kızlar geldi gitti aksam oldu zaten giriştim derse daha bu saat oldu yeni bitti ben de bittim
bulasıklar kaldı öylece artık yarın ellerimden öper işin kötüsü yemek yapamadım aç kaldı kuzum
kalan birkac parca börek vardı o da milföy koftiden karın doyurmuyor ki itele gitsin oldu bu aksam
ama daha bişey pişircek gücüm yok bu saatte mahvolmuşum erkenden yatmak istiyorum
yarına güç toplamam lazım oyyy oyyy
ya neymiş neymişgulimus canım hediyeyi beğenmene sevindim canım
paketini beğenmemiştim burda pek anlamıyorlar büyük şehir gibi değil tabi
ama hediyenin buraya özgü birşey olmasını istedim
nice yıllara semracım eşin ve kızınlayarın benim doğum günüm 25 yaşından gün alıcam,24 yaşımı çok sevdim bana çok uğur getirdi,hayatımda en güzel günlerimi bu yıl geçirdim.2010unun başında anneadayıydım,ortasında çiçeği burnunda bir anne,sonundada küçük bir gençkız annesi.bu yılın bitmesine üzülücem.2010 benim yılımdı,seni çook özliicemmm.
sermestim göbüşün büyümüş küçük diye kuruntu yama sakın...
selam kızlar şöyle bir bakayım dedim geçmiişi okudum ama yorum yapacak enerjim yok kafam çok karışık eşim iş değiştirmeye karar verdi şu anki iş yerinin imkanları çok güzeldi ama ideolojik olarak tüm görüşlerimize aykırılar şimdi burada anlatamayacağım şeyler dönüyor hileli hurdalı ihaleler şunlar bunlar eşim ve ben sosyalist insanlarız dolayısı ile biz yıllardır ne savunduk ben bu insanlarla çalışmak istemiyorum diyor ve yılların koyu sosyalizm savunucusu olarak eşime yerden göğe kadar hak veriyorum beni üzen ameliyattan sonra konuşsaydı keşke yada iş bulsaydı öyle konuşsaydı gene burada bahsedemeyeceğim ihale rüşvetlerinden biri bardağı taşıran damla olmuş benim yerime birini bakın bende kendime bir yer bakacağım bu böyle olmayacak demiş şimdi diğer iş yerinin senetleri var onlar halihazırda ödenirken işte kurabilir ancak bu işlerin riski çok birçok arkadaşımız gırtlağa kadar borca girip gerisin geri işlere girdiler dolayısı ile istemiyorum gerekte yok zaten iş gelince bir yerde maaşlıda çalışsa aradan yapabiliyor ama şimdi yeni işine yerleşene kadar ben çok huzursuz olacağım onun için en iyisini istiyorum gerçekten kocam diye söylemiyorum denir ya aynen öyle olacak ama ödülleri var birsürü kullanmadığı 3 boyutlu program yok bana göre en iyisini hakediyor inşallah mutlu çalışabileceği bir yer bulur. Şimdi iş bulacak taaaa şuanki yerden bir hafta erken ayrılacak taaaa ameliyat olacak taaaa yeni işe başlayacak bütün bunların ayarlanması çok güç çok geriliyorum dolayısıyla.Dua edin kızlar yaaa bir an önce çözülsün bu karmaşa
herkese tünaydın.
demek ilk hediyemiz hedefine olaştı,oysaki ben 2-3 hafta önce almıştımama kargoya verilmiş,en kısa sürede gelir elanazcım,inşallah beğenirsin,bu sene artık böyle herkese ne hediye aldıysam netten aldım ve detaylı inceleyemedim.
özlemcim kilit noktam sensin.senin kime ne hediye aldığını biliyorum,kimin sana ne nediye aldığınıdaa.ama ikiside süper!!hele sana gelen anlatammmmm:))görmen lazım..
mobil cadınız yollarda
ama yollar cok bozuk hiç yazılmıyor
gulimus nasil canim? esinle aran nasil? umarim sorunlariniz cözülmüstür tatlim
okulda geçen hafta herkes yerli malını kutladı benim sınıf hariç
bende benimkiler küçük diye istemedim doğrusu
ama ne mümkün hepsi bana neden yapmıyoruz diye tavır aldı valla:))))
yarın yapıyoruz anneler görevler verildi:
sarmalar, el açması börekler, kısırlar,mercimek köfteleri, patates salataları, kekler ,kurabiyeler yarına hazırlanacak
ohhhh yarın bayram var bayrammmmm gelin sizde :)))
tabi benim veletler rezil etmezse:)
İyi akşamlar kızlar,benim bademcikler çok acıyor yaa,şifayı mı kaptım nedir,kırılıyor her tarafım....Yarın büyük gün,bir bebek yeni yolculuğuna başlayacak....
geldim ama şimdi de siz yoksunuz
off sırtım belim koptu gözlerim ağırdı bugün hiç oturup dinlenemedim ben ya
okuldan gel koştur koştur bişeyler hazırladım öyle üstün körü de olsa yorucuydu
kızlar geldi gitti aksam oldu zaten giriştim derse daha bu saat oldu yeni bitti ben de bittim
bulasıklar kaldı öylece artık yarın ellerimden öper işin kötüsü yemek yapamadım aç kaldı kuzum
kalan birkac parca börek vardı o da milföy koftiden karın doyurmuyor ki itele gitsin oldu bu aksam
ama daha bişey pişircek gücüm yok bu saatte mahvolmuşum erkenden yatmak istiyorum
yarına güç toplamam lazım oyyy oyyy
facee resim koyucam birazdan
arkadasım bana hamile tşörtlerinden almış
cok sevdim cünkü dikişleri göbüşü oldugundan büyük gösteriyor:=)
kendimi böyle avutuyorum ben de hehehe ama az da olsa büyüdük sanki
bir de siz bakıverin teyzeleri
ögrenicmin dedigine göre bes aylık görünüyormus
ben de içimden dedim ona da şükür :))
biz fac.de 1000den fazla resmimiz vardı,hepsini kaldırdık,zafer'le ortak kararımız,artık paylaşmıcam,sizler için burdan paylaşırım.
yarın benim doğum günüm 25 yaşından gün alıcam,24 yaşımı çok sevdim bana çok uğur getirdi,hayatımda en güzel günlerimi bu yıl geçirdim.2010unun başında anneadayıydım,ortasında çiçeği burnunda bir anne,sonundada küçük bir gençkız annesi.bu yılın bitmesine üzülücem.2010 benim yılımdı,seni çook özliicemmm.
sevindim canım özelden sms gelmedi canım bende özelden sms yazmıştım sana
sen onu aldın mı
tünaydın ilk hediyemiz yerine ulaşmış ..bizde cuma buluşuyoruz aksili çıkmazsa elden vereceğim tuanayıma..
elanazım ne almış okuyayım geçmiş sayfaları anlarım herhalde
benimde 25. gün belli olmuştu neden olmasın ben daha çook varken uyuma baş dönmesi yaşadım hep yorgunluğa vurdum
inşallah elanazcım hepimize yeni yıl hediyesi verirsin inşallah
başta eşine tabiki:))
melemen yaptık yiyelim kaldığım yerden devam edeceğim
mobil cadınız yollarda
sabah cok zor kalktım işte de bir kosturmaca derken bir de diş agrısı cıkmasın mı
cok fenayım kızlar ya sabah on gibi birden durduk yere basladı azı dişim agrımaya ama nasıl agrımak
kulagıma vurdu agrısı bir de mahvoldum aglıycaktım derste tam da belalı sınıfımda dersteyim
deli ettiller beni zaten yine bir bagırmısım canımın acısıyla ben kendimden korktum valla
ama onlar tınladı mı nerdeee kot kafalılar ha duvara söv ha onlara
görevliye minoset aldırdım hemen derste içtim bi tane ama azcık hafifletti
hala sızlıyor agrıyor napıcam ben ya bu ara dişetlerim de cok kanamaya basladı
hamilelikten sanırım ama ben diş agrısına nasıl dayanırım ilaçsız antibiyotiksiz
oyy düşündükce agrısı artıyor dua edin bana ne olur geçsin cektiremem de arka dişim önünde birtane bosluk var zaten cektirirsem yemek acısından zor olur arkası bosalır hepten
bir de son yirmilik diş faciamdan sonra oturamam o koltuga ben ya
inşahhhh cnmmm.semracım 2011 de en az 2010 kadar güzel geçsin tatlım...
canım resimleri gördüm maşallah büyümüş artık annesi hiç sıkma canınıfacee resim koyucam birazdan
arkadasım bana hamile tşörtlerinden almış
cok sevdim cünkü dikişleri göbüşü oldugundan büyük gösteriyor:=)
kendimi böyle avutuyorum ben de hehehe ama az da olsa büyüdük sanki
bir de siz bakıverin teyzeleri
ögrenicmin dedigine göre bes aylık görünüyormus
ben de içimden dedim ona da şükür :))
demek 31. haftam doluyor ve 22 ye giriyorum kız nasıl bir hesap buuuuuu:))bugün doğum yapan arkadaşımında karnı çok küçüktü ama bebeği maşşallah iyi ve sağlıklı,ne güzel işte..hem sen daha durr,35. haftalar gel o zaman sorucam sana ben.
tatlım yalnışın var 31. haftan doluyor,22 ye giriyonn,sende iyice küçülttün batu'cuğumu,o kocaman erkek oldu,belki çapkınlık bile yapıyodur:)
sevimcim nerdesin badem ezmem??
burpum lolitam sende yoksun??
ahhh ahhh eski solculardan kim kaldı :))))selam kızlar şöyle bir bakayım dedim geçmiişi okudum ama yorum yapacak enerjim yok kafam çok karışık eşim iş değiştirmeye karar verdi şu anki iş yerinin imkanları çok güzeldi ama ideolojik olarak tüm görüşlerimize aykırılar şimdi burada anlatamayacağım şeyler dönüyor hileli hurdalı ihaleler şunlar bunlar eşim ve ben sosyalist insanlarız dolayısı ile biz yıllardır ne savunduk ben bu insanlarla çalışmak istemiyorum diyor ve yılların koyu sosyalizm savunucusu olarak eşime yerden göğe kadar hak veriyorum beni üzen ameliyattan sonra konuşsaydı keşke yada iş bulsaydı öyle konuşsaydı gene burada bahsedemeyeceğim ihale rüşvetlerinden biri bardağı taşıran damla olmuş benim yerime birini bakın bende kendime bir yer bakacağım bu böyle olmayacak demiş şimdi diğer iş yerinin senetleri var onlar halihazırda ödenirken işte kurabilir ancak bu işlerin riski çok birçok arkadaşımız gırtlağa kadar borca girip gerisin geri işlere girdiler dolayısı ile istemiyorum gerekte yok zaten iş gelince bir yerde maaşlıda çalışsa aradan yapabiliyor ama şimdi yeni işine yerleşene kadar ben çok huzursuz olacağım onun için en iyisini istiyorum gerçekten kocam diye söylemiyorum denir ya aynen öyle olacak ama ödülleri var birsürü kullanmadığı 3 boyutlu program yok bana göre en iyisini hakediyor inşallah mutlu çalışabileceği bir yer bulur. Şimdi iş bulacak taaaa şuanki yerden bir hafta erken ayrılacak taaaa ameliyat olacak taaaa yeni işe başlayacak bütün bunların ayarlanması çok güç çok geriliyorum dolayısıyla.Dua edin kızlar yaaa bir an önce çözülsün bu karmaşa
22 olduk ama 22yi doldurmadık ki :))))burpcum inş en kısa zamanda herşey yoluna girer tatlım....
bebingim iyi yolculuklar canım hayırlı haberlerle gel inş....
sermestim göbüşün büyümüş küçük diye kuruntu yama sakın...
elanazcım inş hamilesindir canım...
semracım arkadaşının bebeği hayırlı olsun...
özlemcim evet 22. haftaya giriyorsun canım...yarın afiyet olsun sana....
tuanayım hastalık yakanı bırakmıyor sen yapılması gerekeni daha iyi biliyorsundur canım...
aa ne demek canım benim başımın üstüne yerin var keşke gelebilsen.....özlemcim sana afiyet bal şeker olsun
bende gelebilirmiyim
ayy semra ben patlarım yaherkese tünaydın.
demek ilk hediyemiz hedefine olaştı,oysaki ben 2-3 hafta önce almıştımama kargoya verilmiş,en kısa sürede gelir elanazcım,inşallah beğenirsin,bu sene artık böyle herkese ne hediye aldıysam netten aldım ve detaylı inceleyemedim.
özlemcim kilit noktam sensin.senin kime ne hediye aldığını biliyorum,kimin sana ne nediye aldığınıdaa.ama ikiside süper!!hele sana gelen anlatammmmm:))görmen lazım..
ay evet ya 3 ocakta gün almaya gideceğim dedi 3 ocağa gün sayıyorum resmen1-2 hafta sonra topiğimizin 2. güzel kızı gözlerini açıcak dünyaya:))çok heyecanlıyım ve en az kardeşim doğum yapıcak gibi sabırsızım.allahımseni acısız,sızısız kurtarsın nursimcim,her sabah ezanında sana dua ediyorum artık.allah yardımcın olsun birtanemm.
ya sevim cadalozu nerdedeee???????
ne güzel ama inşallah bu yıl sana dahada uğurlu geliryarın benim doğum günüm 25 yaşından gün alıcam,24 yaşımı çok sevdim bana çok uğur getirdi,hayatımda en güzel günlerimi bu yıl geçirdim.2010unun başında anneadayıydım,ortasında çiçeği burnunda bir anne,sonundada küçük bir gençkız annesi.bu yılın bitmesine üzülücem.2010 benim yılımdı,seni çook özliicemmm.
ay sende 10 haftalık olmuşsun nasıl şaşırdımbenimde 25. gün belli olmuştu neden olmasın ben daha çook varken uyuma baş dönmesi yaşadım hep yorgunluğa vurdum
inşallah elanazcım hepimize yeni yıl hediyesi verirsin inşallah
başta eşine tabiki:))
melemen yaptık yiyelim kaldığım yerden devam edeceğim
yok canım teselli diye yazmadım her ikisininde tadı farklıymış bunu anladım :))))korkuttun yahu bendeki de soru yani mobil cadımızsın sen.yoldasın galiba şimdi
hayırlı yolculuklar..bebişini de al gel inşallah
özlemcim zaten hiç kız diye bir isteğim yok tabiki sağlıklı olsun
ben sadee okuduğum belirtileri yazmak istedim size
sende sanki oğlum olursa üzülürüm diye teselli gibi yazmışsın tabiki ikisine de hazırım canım ..dediğim gibi tek sağlıklı hayırlı bir evlat olsun..
oyyyy canım amma yorulmuşsun bugun dinlenebilirsin inşallah
bulaşıklar kalsın ama yemeğini ihmal etme şekerim ya..
ya neymiş neymiş
merak ettim şimdi maraş usulü olunca daha çok merak ettim şimdi
nice yıllara semracım eşin ve kızınla
2011 de güzel geçer inşallah
iyi yolculuklar sevimli cadım benimmobil cadınız yollarda
amannnn madem ilaç kullanamıyorsun aç bir büyük bişiycik kalmaz:)))))sabah cok zor kalktım işte de bir kosturmaca derken bir de diş agrısı cıkmasın mı
cok fenayım kızlar ya sabah on gibi birden durduk yere basladı azı dişim agrımaya ama nasıl agrımak
kulagıma vurdu agrısı bir de mahvoldum aglıycaktım derste tam da belalı sınıfımda dersteyim
deli ettiller beni zaten yine bir bagırmısım canımın acısıyla ben kendimden korktum valla
ama onlar tınladı mı nerdeee kot kafalılar ha duvara söv ha onlara
görevliye minoset aldırdım hemen derste içtim bi tane ama azcık hafifletti
hala sızlıyor agrıyor napıcam ben ya bu ara dişetlerim de cok kanamaya basladı
hamilelikten sanırım ama ben diş agrısına nasıl dayanırım ilaçsız antibiyotiksiz
oyy düşündükce agrısı artıyor dua edin bana ne olur geçsin cektiremem de arka dişim önünde birtane bosluk var zaten cektirirsem yemek acısından zor olur arkası bosalır hepten
bir de son yirmilik diş faciamdan sonra oturamam o koltuga ben ya
canlarım benim benim heyecanımı en az benimkadar yaşamanız beni çok mutlu ediyor...benim kız kardeşim yok kızımın teyzesi olmayacak diyordum hep ama allah kızıma birden çok teyze verdi çok şanslı olacak kızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?