Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah semracım yeter ki saglıkla büyüsün kuzu varsın karın cıkmasın napalım:)

resimleri ekledim bakarsınız bir ara teyzoslar
bize müsade şimdi erken yatcaz derken geceyi bulduk yine onbirde yataga girmiş olmam lazımdı:S
herkese tatlı rüyalar güzel uykular hayırlı geceler

selam kızlar şöyle bir bakayım dedim geçmiişi okudum ama yorum yapacak enerjim yok kafam çok karışık eşim iş değiştirmeye karar verdi şu anki iş yerinin imkanları çok güzeldi ama ideolojik olarak tüm görüşlerimize aykırılar şimdi burada anlatamayacağım şeyler dönüyor hileli hurdalı ihaleler şunlar bunlar eşim ve ben sosyalist insanlarız dolayısı ile biz yıllardır ne savunduk ben bu insanlarla çalışmak istemiyorum diyor ve yılların koyu sosyalizm savunucusu olarak eşime yerden göğe kadar hak veriyorum beni üzen ameliyattan sonra konuşsaydı keşke yada iş bulsaydı öyle konuşsaydı gene burada bahsedemeyeceğim ihale rüşvetlerinden biri bardağı taşıran damla olmuş benim yerime birini bakın bende kendime bir yer bakacağım bu böyle olmayacak demiş şimdi diğer iş yerinin senetleri var onlar halihazırda ödenirken işte kurabilir ancak bu işlerin riski çok birçok arkadaşımız gırtlağa kadar borca girip gerisin geri işlere girdiler dolayısı ile istemiyorum gerekte yok zaten iş gelince bir yerde maaşlıda çalışsa aradan yapabiliyor ama şimdi yeni işine yerleşene kadar ben çok huzursuz olacağım onun için en iyisini istiyorum gerçekten kocam diye söylemiyorum denir ya aynen öyle olacak ama ödülleri var birsürü kullanmadığı 3 boyutlu program yok bana göre en iyisini hakediyor inşallah mutlu çalışabileceği bir yer bulur. Şimdi iş bulacak taaaa şuanki yerden bir hafta erken ayrılacak taaaa ameliyat olacak taaaa yeni işe başlayacak bütün bunların ayarlanması çok güç çok geriliyorum dolayısıyla.Dua edin kızlar yaaa bir an önce çözülsün bu karmaşa

burpcum inş en kısa zamanda herşey yoluna girer tatlım....

bebingim iyi yolculuklar canım hayırlı haberlerle gel inş....

sermestim göbüşün büyümüş küçük diye kuruntu yama sakın...

elanazcım inş hamilesindir canım...

semracım arkadaşının bebeği hayırlı olsun...

özlemcim evet 22. haftaya giriyorsun canım...yarın afiyet olsun sana....

tuanayım hastalık yakanı bırakmıyor sen yapılması gerekeni daha iyi biliyorsundur canım...

günaydınnnn hanımlarrrrr

elenazcımmmmm şekerim hediyen geldi. çok beğendimmmmm çok teşekkür ederim canım heyecandan eşimle açana kadar akla karayı seçtikkkk maşallah bi sarmışlarki sorma kırılıcak diye

sevimcim canım inşallah işine yarıcak hediyen akşam gönderdim bu gün eline geçer heralde yakınız senlebakalım beğenicekmisin canım

gulimus canım hediyeyi beğenmene sevindim canım
paketini beğenmemiştim burda pek anlamıyorlar büyük şehir gibi değil tabi
ama hediyenin buraya özgü birşey olmasını istedim

kızlar günaydın demeyi unutmuşum
günaydın gününüz güzel geçsin
çok mutlu olalım bebiş haberleri alalım

canım elanazcım zaten maraş usulü olması beni çok sevindirdi. özelden yazdım okudunmu o arada net kesildi geldimi bilemiyorum.

herkese tünaydın.

demek ilk hediyemiz hedefine olaştı,oysaki ben 2-3 hafta önce almıştımama kargoya verilmiş,en kısa sürede gelir elanazcım,inşallah beğenirsin,bu sene artık böyle herkese ne hediye aldıysam netten aldım ve detaylı inceleyemedim.

özlemcim kilit noktam sensin.senin kime ne hediye aldığını biliyorum,kimin sana ne nediye aldığınıdaa.ama ikiside süper!!hele sana gelen anlatammmmm:))görmen lazım..

1-2 hafta sonra topiğimizin 2. güzel kızı gözlerini açıcak dünyaya:))çok heyecanlıyım ve en az kardeşim doğum yapıcak gibi sabırsızım.allahımseni acısız,sızısız kurtarsın nursimcim,her sabah ezanında sana dua ediyorum artık.allah yardımcın olsun birtanemm.

ya sevim cadalozu nerdedeee???????

yarın benim doğum günüm 25 yaşından gün alıcam,24 yaşımı çok sevdim bana çok uğur getirdi,hayatımda en güzel günlerimi bu yıl geçirdim.2010unun başında anneadayıydım,ortasında çiçeği burnunda bir anne,sonundada küçük bir gençkız annesi.bu yılın bitmesine üzülücem.2010 benim yılımdı,seni çook özliicemmm.

ne güzel 2010 u güzel kapatıyorsun demek ki
şimdiden doğum günün kutlu olsun zasacım
2011 de sana ummadığın güzellikler getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…