hepinize teşekkürederim kızlar.
sermestim bence gönderme buluştuğumuz zaman verirsin,hem dediğin gibi bahane olur:)sanada geçmiş olsun,bende hamilelikde dişten çektimm,ama 4. aydan sonra rahatlıkla diş doktoru muaynesine gidebilirsin,o ağrıyı çekmek bebeğin için daha kötü,benim doktorum öyle demişti.
balcım fot.ları kaldırmamızın özel birsebebi yok,zafer nazara çok inanıyor,bende ona katıldım ve kaldırdık.ben sizlerle yine paylaşırım merak etme.
canlarım benim benim heyecanımı en az benimkadar yaşamanız beni çok mutlu ediyor...benim kız kardeşim yok kızımın teyzesi olmayacak diyordum hep ama allah kızıma birden çok teyze verdi çok şanslı olacak kızım...
canım resimleri gördüm maşallah büyümüş artık annesi hiç sıkma canını
amannnn madem ilaç kullanamıyorsun aç bir büyük bişiycik kalmaz:)))))
geçmiş olsun canım benimmmmmmmmmmm
/QUOTE]
örmenimden gecer not aldıgımıza göre büyümüşüz cidden demek ki
ne acayım kız su diymi delüüüüüü
Kızlar çok hastayım,boğazım çok kötü,üşüttüm yine,az önce face'e izmir fotolarını koydum bakmak isterseniz....
ama sen bi toparlayamadın kendini nazara mı geliyon sen de bakamıyon mu kendine noldu sana son zamanlarda çiçegim olmaz ki böyle ama aklımız sende hep
özlem teyzesi sorma ilmek ilmek geçiyor günler bana
ama 10 hafta olduk hayırlısı ile
inşallah 40 ı görmek nasip olur
hoş sezeryan olursa zor görebilirim yani
benim kızkardeşim yok nasıl iyi geliyorsunuz bana sıkıntımı endişelerimi alıyorsunuz
bebişimin bir sürü yeğeni ve teyzesi var
yaşasın kardeşligimiz teyzoslugumuz
sermestim kalsiyum eksikliğinden olabilir mi diş eti çekilmen bir arkadaşımın çok fena olmuştu
diş ağrın da geçer inşallah çok fena ilaçsız antibiyotiksiz nasıl olacak
benim arada tutar sanki ilaç kullanmış gibi de geçer gider..
seninde öyle olurda kalmaz birşeyin
kanama ondan olurmus zaten canım ama agrıyı bilmem
insallah geciverir ne diyeyim sızım sızım sızlıyor
sermestim geçmiş olsun canım diş ağrısı çok olurmuş hamilelikte
şükür ben de olmadı halbuki yıllarca diş sorunum oldu benim ağrıyacak diş kalmadı da ondan diyorum:)))
git dişçiye halledersiniz
bi de doktorun kalsiyum verir
aman canım dötünü kası ben de böyle diyordum birden cıktı meret insallah bişey olmaz sizde
cok fena diş olayı ya insallah gecer doktor kalsiyum vermişti zaten ama ben icemiyordum tadından itiraf ediyorum:26: dişçi konusunda kararsızım korkularım var insallah gerek kalmaz
nursim ben de kendi heyecanımdan önce seni düşünüyorum
senden sonra başlıcam gün saymaya
senin tickerı gördükçe heyecan yapıyorum
sağlıkla gelsin hepsi inşallaahhh
sana da az kaldı canım hadi dogurun da sıra bize gelsin biz de az kaldı diye heyecan yapalım
mobil cadım vardın mı sesin cıkmamıs bir daha yazmamısın merak ettim seni
dişim agrıyor hala yattım biraz ama gecmiyor meret
dus aldım soru hazırladım bulasık stogumu erittim anca oturdum
amanın sınav okuyacaktım güya ben unuttum cocuklar tepeme binecek artık yarın tühh
iyi akşamlar...işte bişeyyapmıyorum ama yorgunluktan ölüyorum resmen yemeği yeyince nasıl bir ağırlık çöküyor üzerime anlatamam...valla günler artık çok zor geçiyor bana şu önümdeki haftayı nasıl bitireceğim hiç bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?