Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yani ben bilemiyorum o gunler gelsin hislerim nasıl olur bilmiyorum elletirmiyim elletmezmiyim bilemiyorum :)
sen öp mavi ne olcak zaten emziricen senden herseyi alıcak o karnında tasımısın okadar yani
ama basklarının yanında dikkat et yoksa bişey diyemezsin
takdir ettim görümceni aferin ihtiyac olursa cagırırsın bu da iyi
biz aynı sehirde olduguumuz için hergun gelebilirler ama bulurum ben bi çare

co kilginç hiç aramıyorlar gunde 10 kere arar kayınvalidem eşimi tabi ben yanında yokken şimdi yanındayım diye aramıyor sanırım rahat bıraktılar bieşyde sormuyorlar noluyo ne bitiyo diye beni sasırttılar valla ben niye cok gerginim onlara karsı bilmiyorum cok doluyum affedemiyorum yaptıkları seyleri ufacık bieşy yapsalar simdi cok büyütüyorum bakalım bebişimiz olursa bizi neler beklicek
kızlar kesin tutucakmıs gibi yazıyorum ama sakın beni yanlış anlamayın yüzde yüz degil biliyorum bende sadece inanmak istiyorum poziitif olmak için ve öyle hayaller kuruyorum
inş rabbim hayırlısını verir ama hersey guzel olacak gibi hiç olumsuzluk olmadan bitiricem bu tedaviyi inş.

tatlım ben hayatımda ilk defa yegenimi kucagıma aldım
bebek işi yapıyorum yanımda calısan kız cok sever cocukları müşteriler magazada gezerken onları kucagına alır öper oynar ben karsıdan bakarım ama yegenim farklı onu içime sokasım geliyor mesela
o da kimseye elletmez kendini ben feci sıktırırım onu
kendi cocuugum eminim cok daha farklı olur bak bu senin içinde gecerli
bende eşime derim işleri yaptırırız bakkala gider filan diye yani cok anormal sayılmazsın canım
asıl senin gibiler daha özenli oluyor cocuklarına bi arkadasımdan biliyorum üstüne titiriyor şimdi

burpcum komiksin valla
bir hamile kal da görelim seni nasıl hassas olucaksın
bebişlere karşı
gerçi biz hamile kalmadan böyleysek
hamile olunca nasıl olucaz bilemiyorum

bebingcim tabiki hamile kalıcakmış gibi düşün
ne kadar pozitif olursan o kadar herşey güzel olur
belki senin arkandan ben gelirim

kızlar sabah aradım merkezi
yarın sabah gidicem kan tahlili yapılcak sonra ultrason ve inş Allahın izniyle tedavim baslıcak sekerlerim
yazarken bile tüylerim diken diken oluyorrr

cok güzel duygular canim inan yasan bilir:)))

aahh tatlim benim ya ne bizim bu cektiklerimiz anlamiyorumki artik tek dilegimiz bir önce yavrularimiza kavusmak canim

korkma tatlim olacak canim senin bebisin gelceeeeekkk ben inaniyorum

benimkisine daha zaman cookkk((((((((((

ooyy yerim ben o minigi fistigim benim masallah

ben de kocişe küstüm konuşmuyorum
belimi ov dedim tamam birazdan dedi
sonra gitti uyudu,unuttu tabi
bende küstüm konuşmuyorum

sende benim gibi cok nazcisin:))))

ne demek canim herzaman arkandayiz biz senin tatlim yeterki sen üzülme tatlim

hadi bakalim herseyin hayrlisi olsun canim insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun tatlim

isin cook zor senin tatlim ya bence olaylari akisina birak kendini üzmeye degmez

cook güzel haber bu canim tedavin tekrardan hayirli ugurlu olsun bitanem allah yardimcin olsun tatlim

ay masallah ne güzel ya dogumda yaklasiyor:)))))))))

iyi olacak insallah tatlim bebisin gelmesine az kaldi bence tatlim

bilgisayirama trojanlar girdi internete giremiyordum canim dün bir akadasim yaptita simdi girebiliyorum ancak tatlim. sen nasilsin?

yok canim hazirliyamiyorum tatlim malesef degerlerim düsmemis malesef(((((((((((

cocugun olsunda görürüm ben sizi tatlim o cocuk sizi ayaginda oynatmasin:)))

bebing pozitif insan bu topiğin en çok ihtiyacı olan şeylerden biri
devam et
çok inanıyorum mutlu bitecek

benim haftaya gitmem lazım bebeği görmeye ama okulda yazılılar falan yoğun olucam
belki sonraki hafta giderim
bilmiyorum çok sabırsızlanırsam erken giderim ama okul açısından zor olur okula gitmezsem işlerimi erkenden bitiremem millet arkamdan laf etmesin sonra
2 hafta daha gidicem okula sonra evdeyim

ben geldim sonunda bir kac gündür giremiyordum bilgisayirima trojanlar girmis bide bir sürü misafirlerim vardi bugün bir misafirim daha gelecekti cocugu hastalanmis o yüzden gelemediler bende ne yalan söyliyeyim sevindim cok yorulmustum iki gündür canim cikti vallaha bugünde dr. randevum vardi gittik degerlerim düsmemis transfer ocaktata iptal oldu mart yada nisan gibi olur diyor dr. ancak hormonlarin cok hassas simdi baska bir ilac vermek istemiyorum bu seferde baska yan etkileri cikar dahada uzar dedi bu yüzden malesef ertelendi ne diyeyim artik vardir bundada bir hayir gec olsunda güc olmasin kizlar zamana biraktik artik

ya sayfamız artık hiç ilerlemiyor niye kimse girmiyor artık....

mavicim kolay gelsin canım....ben baya hallettim kıyafet işlerini ama elim durmuyo yinede çarşıya çıktıkça alıyoruım son aldıklarım yıkanıcak daha...

bebingim tabiki pozitif olucaksın tatlım ama kafanın bi kenarındada olumsuzluk olsun yoksa toparlanman ve kabullenmen zor olur ama gönlümden sonuç hep pozitif geçiyor...

melekcim inan cok üzüldüm degerlerin düşmemesine
ama her şer de bi hayır vardır demek lazım
gec olsun güç olmasın canım sakın kafanı bulandırma hiç düşünme bunları olurmu
hersey yoluna girecek

nursimcim gercekten sayfalar hiç ilerlemiyor artık
kimseler yazmaz oldu
herkes bi kafa uzatıp cıkıyor
hala alıyormusun kıyafet birazda büyüynce alırsın canım sürekli kirletcekler zaten
paraları harcama
artık daha cok görrürüz seni de nette evde olunca dinlenirsin tabi fırsat olunca ugrarsın

denizde işi bırakınca cok girecek sanmıstık ama cok az giriyor

semra hala gelmemeiş yaaaaa
merak ettimmmm
her girmedigindede aranmaz ki
ayıp olur

sermestim yok dicektim simdi gördüm canım seni

nasılsın iyimisin
kolun nasıl oldu fıstıgım işlerin bitti mi

nursimcim vaalla içimde bi yerde olmama ihtimali var tabiki
bazen aklıma geliyor hissettiriyor bu duygu kendini
ama hemen kovalamaya calısıyorum
öyle bişeye hazırlık olmaz sonucta her türlü üzülürüz
Allah korusun
tabi Allah hayırlısını saglıklısını nasip etsin bize herkese

sermestim senin hediyyeyi yollıyım en iyiisi ben ya içime hiç sinmedi böyle
perşembe görüşcez diye ayarlamıstım kendimi
sen bana adres ver ben yollıyım yaaaaa
herkes hediyesini aldı bi sen alamadın

canımın ici haftya buluscaz ya kısmetse o zaman verirsin ben de veremedim semranın hediyesini daha bu hafta işler hep ters gitti böyle oldu malesef bosa adres isteme adresimde beni bulamazlar bu ara nerde oldugum belli degil ordan oraya mekik dokuycam nasılsa
en güzeli bulusunca vermen canım sıkıntı etme kendine acelesi yok

aY ben çıkıyorum kızlar sırtım yine tuttu
2 makina daha yıkayınca elbiselerimiz bitiyo
ha pardon bi de el örgüleri var 3 makina sonra yerleşiyoruz odamıza

hadi bakalım biz bitirdik cicilerimizi yerlestirdik bile darısı sana bitir yerlestır izle bol bol:)

canım hakkında hayırlısı böyle demek ki hiç üzülüp stres yapma kendine
Rabbim en hayırlı zamanı bilir melegini verecek annesine insallah senın saglıgın daha mühim

sermestim yok dicektim simdi gördüm canım seni

nasılsın iyimisin
kolun nasıl oldu fıstıgım işlerin bitti mi

anca girebildim canım
yine misafirlikteydik oradan canta bakmaya gittik bebişe
biraz işlerim vardı halledeyim derken bu saat oldu
kolum iyileşcek gibiydi ama durdu birden iyileşmesi kırmızı yanık izleri kaldı
sızlıyor ara ara gene ilk dehset haline göre şükredilecek derecede ama kötü yani iz kalıcak bence

burada olunca ben sık giremiyorum nete kızlar
kacgöc giriyorum gene habersiz koymam sizi ama geldigimde sayfalar ilerlemiyor ki hiç
herkeste bi koşturmaca sanırım bu ara böyle denk geldi benim epey yogun geçiyor
güya dinlencektim son rapor hakkımdı bişey anlamadan hafta bitti gitti
yarın karsıya gecicem mem'de sürüncem sonra evde oda toparlayacagım yatak dolap gelicek oda kuracagız dogum sonrası kardesm geliyor ya eşya devri var iş cok anlayacagınız
eşim de gelicek yarın gece cuma doktora tekrar bu tarafa gecicez
cumartesi herkes uyurken biz esya tasıycaz annemden bana yatak dolap sök monte et işleri var
yani hep kosturmaca gecicek gibi bu hafta hayırlısı artık napalım bisekilde hallolulacak elbet

bebişim ikinci igneni oldun hadi bakalım hayırlısıyla büyüsün teyzoslarının tatlı yumoşları
sonra da sagsalim bebek olsun annişinin göbüşüne konsunlar insallah
sana dua yazıcaktım bak ona bile vakit bulamadım inan aklımdan cıkmıs bu hengamede
kusuruma bakma ne olur ilk fırsatta bakıcam ona aklımda

burpum demek oradan oraya eglencelerde fink atıyon ohh yarasın arkadsıma
nursimim izne cıkıyorsun artık ne güzel hadi dinlenerek gecir son zamanlar bunlar
özlemcigim daha iyiymiş masallah ona da batuma da
denizim elanazım sevimim melegim balım hep iyiler umarım
amma semra nerde göremiyorum ben de merak ettim yılbası eglencelerıne mı vurdun kız kendini

çiçegim seni görünce ayrıca hatırını sorayım diye yazmadım diger mesajımda unuttum sanma
nasılsın canım daha iyisin umarım bu ara en cok sessiz takip edenlerden biri de sensin
eski performansını özlüyoruz özletme kendini güzel yüreklim

Bugün bir tuhafım,boşluktayım.....Sermestim sen nasılsın,iyileşti mi kolun artık???

hayırdır canım nedir seni bosluklara düşüren sebepsizdir umarım
kolum iyileşiyor gibiydi vazgecti gibi dünden beri aynen kocaman kırmızılar duruyor öylece

bebing ve semestcigim hic üzülmüyorum demekki hayirlisi buymus acikcasi ertelenmesi benimde isime yaradi isyerindeki islerimi hallederim bide yeni eleman aldim ona rahatca isleri ögretirim vede seneye elimden geldigince rapor almak istemiyorum bu sene yeteri kadar aldim hakkimi doldurdum anlayacaginiz:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…