kızlar size birşey itiraf edeyimmi ben hiiiiç bebek sevmem siz diyorsunuz ya bana tuhaf geliyor öptürmem sevdirmem diye ben o duygularımın doğurunca gelişeceğine güveniyorum yoksa hiiiç öyle duygularım yoktur hayatımda bir ablalarımın bebişlerini çok sevdim birde adayı çok sevdiğimi bilirim ben bile bana ne kadar tatlı geldiğine şaşırdım ada ipek gibi yiğenimmişcesine sevdim onun dışında ayıp olmasın diye seviyorum bebekleri benim bebeğimi öpsünler öpmesinler şu an umrumda diil :))))) ne uyuzum yaaaa
yani benim onca mücadelem henüz değer vermediğim bir velet uğruna ama doğurunca yada hamile kalınca bu duyguların değişeceğine inanıyorum şimdi siz öyle konuşunca gene garipsedim kocişle arada espirisine konuşuyoruz çocuğumuz olursa ben bitane patlatırım sana gelir sen bi tane patlatırsın bana geri gelir diyoruz :))))))) birde salağı habire bakkala çakkala gönderir ayak işlerimizi gördürürüz diyoruz anlaşıldı bebek bunları duyarda gelirmi bize :)))))))))))))
kızlar sabah aradım merkezi
yarın sabah gidicem kan tahlili yapılcak sonra ultrason ve inş Allahın izniyle tedavim baslıcak sekerlerim
yazarken bile tüylerim diken diken oluyorrr
kızlar dün bütün gün ağladım ve gecede başım çok ağrıdı
sabah 5 tede acaip bir baş ağrısıyla uyandım
dayanamayıp ağrı kesici içtim sabahın köründe
ama sabah kalktığımda ağrım geçmiş çok şükür
yine sinüzütüm başladı herhalde
elanazcım bana korkma diyorsunuz sonra sende tuannay da korkuyorsunuz olmaz ki amaaaa
lütfen korkmak yok
beni yalnız bırakmayın herkes tüp yaptırıcak baska yolu yok
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deliririm bakınnnnnn
o aile agacı cok yakında dolacak canım
ama inannnn
ben korkuyorum heyecanlıyım filan ama inanıyorum bu sefer olacagına lütfennn taamamm mııı
bu arada tuanayda regl olmuşşşşş
iyi haftalar herkese
güzel annemiz nursim açmış erkenden sayfayı
ama bunun yanında moral bozucu haberlerde yok değil
herkesin morali bozuk canı sıkkın
sermestim yakmış kendini kıyamam ya geçmiş olsun iyileşeyim derken daha kötü olmuş inşallah iz kalmaz geçer canım
elanazımın zaten morali bozuk ahh sabaha kadar ağladın da ne oldu diyeceğim birşey olmadı kendini harab ettin sinüzitin azmış birde..kendini topla hazır ol bebing gibi tüp bebek merkezi kaçmıyor
tam hazır olmadan başlama zaten inşallah en kısa zamanda gelsin artık güzel haberler..o aile ağacı da en güzel şekilde dolar inşallah
tuanayda adet olmuş off ya..acilen bize hobareyy lazım
bebingle melek cim sırada
ardı da gelecek inşallah
canlarım ben geldim evde misafir var bide bugün mercan hanımı görmeye gittik geldim hanfendi iyi kilomuz 1350 gr olmuş her şeyimizde iyiyimiş midemin ağrısı için ve akıntımın çokluğu için ilaç verdi b,de hanfendiyi memo dr şikayet etti hocam annesiyle oynuyor bana gelince tekme atmıyor saatlerce elimi koyuyor bekliyorum dedi oda usgde babsına dilini çıkardı çok komikti doktor tam burnunu dudakları gösteriyordu dilini çıkardı bizim terbiyesiz bebek ters olduğu için ben bu kadar mide ağrısı çekiyormuşumn çünkü hanfendi başını mideme dayıyor yada tekmeleri mideme atıyor muş işte böyle ben geçmişi okuyum bakalım neler yaptınız fazla vaktim yok çünkü küçükyeğen benim faceden oyun oynuyo
ben de kocişe küstüm konuşmuyorum
belimi ov dedim tamam birazdan dedi
sonra gitti uyudu,unuttu tabi
bende küstüm konuşmuyorum
kızlar yanımda olduğunuz için teşekkür ederim
hepiminiz bana moral vermeye çalışmışsınız
biraz canınızı sıktım ama kusura bakmayın
bugünlerde biraz beni idare edin artık
olumsuz olabilirim
bebingcim sen benden etkilenme sakın
çok üzülürüm
kızlar biraz önce buradaki dr umla konuştum
hatta aradım açmadı sonra kendi aradı
aylardır görüşmediğimiz halde hatırladı beni şaşırdım
bir eğitime gittiğini duymuştum tedaviye başlarsak burada da
onunla devam etmek istiyorum antepde de onun önerdiği
bir merkeze gitmey düşünüyorum
kendiside inferlite konusunda uzmanlaşmak istemiş
şimdide Malatya da bir tüp bebek merkezindeymiş
orası uzak olmasa oraya giderdik ama uzak
Antep daha iyi olacak sanırım 15 günde tedavinin olduğunu
burda başka dr a ihtiyacım olmadığını söyledi
kendisinin dönmeside 5-6 ayı bulabilirmiş
onun için karar verdiyseniz hiç beklemeyin dedi
keşke aynı dr um olsaydı seviyordum onu
hayırlısı artık ne diyelim
ya cok sinirlerim bozuldu benim neden bütün manyaklar aksilikler beni buluyor
off ya persmbe bulusalım demiştim kızlar cok affedersiniz ama malesef benim gelebilme imkanım kalmadı bazı .... yüzünden
milli egitimde isim var demiştim ya sözlesme yenileyecekmisiz adamlar tutturmus cuma su saatte geleceksin benim tam o satte bu tarafta doktor randevum var üstelik ıstırahat raporum da var bes günlük aradım anlattım durumu yok diyor illa o zaman gel biz öncesinde yapmıyoruz halbuki öyle tek bir saate sıkıstırma gibi bir lüksleri yok ama bu memde calısan memurlar kadar rahat gevsek tipler yok ya kafalarına göre canları isterse calıscaklar dedim böyle böyle ben raporluyum o saatte karsıda doktor randevum var nasıl geleyim ki önce geliim diyor yok öncesinde de biz yapmıyorz diyor ya var mı böyle bişey yılbasından sonra gel dedi dedim olmaz ki o zaman sözlesmenin zamanı var neden işimden olayım ben senin keyfine göre ortada kalayım laf yani kendi işini ben ögretcem sanki adamlara ya
aralarında konstular iki saat kem küm zorla persmbe gel madem diyor ama net bir saat gene vermiyor allam ya delirdim sinirden nefret ediyorum böyle insanlardan ya
bütün huzurumu düzeni planmı bozdular yarın evime gecmek zorunda kaldım buradaki islerim kaldı işin kötüsü bunların sagı solu belli olmaz persmbe tüm gün hazır kıta beklemem lazım
ya alt tarafı bir sayfalık evrak düzenleyip imza alacaklar dötlerini kaldıramıyor gerzekler
4 sayfacık yazmısınız sadece yaaaa
anlatmaya baslıyım şimdik
sabah gittik 9.30 da randevumuz vardı progesteron için
yarım saat beklettiler bu sefer cok kalabalıktı sıkıldım bunaldım beklerken
darallar geldi neyse aldılar iki saniyede kanımı 1 saat sonra muayene randevumuz vardı
biraz dısarda hava aldık geldik sonuc cıktı bakmadımda sormadımda kac diye doktor iyi dedi
muayeneye aldılar 8-9 tane büyümeyi bekleyen yumurta var gonalf 300 lükle basladık ilk iğnemi orda oldum.hayırlı uğurlu olsun tedavim kızlarrrrr
cumaya anesteziyle konusucam belki rahatlarım böylece
nursim demek cok olay gecti senin yumurta toplama cok sevindim buna
sonra ablamla yegenimle buluştuk işlerini yaptı ablam biz ufaklıgı oyaladık
ama daha cok eşimle ikimiz oyalayamadık haşat olduk yaaaa cok zormuş vallaaaaa
aksam oldu işte heyecanlıyım mutluyum garip duygular içersindeyim kızlar
korkularım ın altında yatan seyler baska biliyorum bunları da ama konusmak bile istemiyorum
biz beklerken birileri sonuc bekliyordu ama öğrenemedik ne iyiydi suratları ne kötü bi garip tiplerdi
iyi akşamlar kızlar iş çıkışı kızımızı görmeye gittik cuma günü yılıda mesai olayınıda kapatıyorum kısmetse...mavicim drum nasıl hesaplıyor çözemedim valla son adet tarihime göre bugün 37 haftam bitti ama transfere göre hesaplıyormuş drum onun için mesaide son 3 günüm...neyse artık 3gün daha sabah erken kalkıcaz...kızım tam 3kg olmuş teyzeleri yanaklrı tam ısırmalık olmuş amniyon sıvıusı normal dedi erkenden almayı düşünmüyorum zaten 39 haftadan önce alınması uygun değil diyorlar dedi...21 ocakta alıcam dedi...birde ilk nst mize girdik valla hareket ettikçe kalp atışları 160ları geçti...
bebingcim hayırlı olsun canım tedavin...inş hobareye çok az kaldı...
canlarım şööyle bir kafa uzattım ne var ne yok buluşma varmı yarın bebingin doktor randevusu neyin varmı diye bizde durumlar aynı sigortadan onay çıktı varikoseli karşılıyormuş bizede süpriz oldu karşılayacağını sanmıyorduk muhtemelen gelecek perşembe günü olacak ameliyat iş durumundada bir gelişme yok yarın bir profla randevusu var tasarım duayeni bir hoca türkiyede tüm yarışmalarda onur jüri üyesi olan adına yarışmalar açılan biri bakalım onun çevresi çok geniş belki iş kurması için bir fikir verir
sermestim canım sen işlerini hallet de bebim burda nasıl olsa daha buluşma da olur hayırlısıyla
denizcim kız sendemi kocişe küsüyon sık sık benim gibi küserim ama ben inat yaparak uzatamam içim eriyor kıyamıyorum. eşimde beni 2 gündür izinde olduğu halde sabah 7 :30 da nerdesin bırakıyo hastaneye hava soğuk yağmurlu zor oluyo otobüslerde sürünmek
meleğim nerdesin tatlım sarmalar börekler yapıldı. ev temizlendi hazır herşey sadece senin yumişlerin kaldı seni bekliyolar. göbişine konmak için çarşamba belli oluyomu canım hormon değerlerinin durumu inşallah düşmüştür değerler
kızlar iyi gecelerr diliyorum kimse yok geçmiş okudum biraz yazdım gözlerim kapanıyo hormon hapı bana kilo aldırdı ya çok yiyorum. ama halsizim çok uykum oluyorrr. gözlerimi açmak dahi istemiyorum sabahları ede dalıyorum nerdeyseee ilaçlar bünyemizi mahvediyor. grip olucam diye korkudan portakal sıkmaktan bir hal oldum.
elanazım arkadaşının bebişine geçmiş olsun tatlım bu aralar tüm bebişler hasta amman adamız hasta olmasın
zasacım uğramamış bugün benmi kaçırdıım okadar hızlı okudumki kociş gelmeden yetiştireyim diye
bebingim dozun gayet iyi benim son tedavide 450 puregon + 150 menagondu ve 12 gün bu devam etti banamısın demedi benim dumur salaklar sen hiç takma gayet güzel yüksek falan değil tatlım
nursim az kaldı tatlım yaa geri sayım başlayacak helecan yaptık bizde ikinci bebişimizde geliyor zaman çabuk geçiyor gerçektende sıradada mavi var dimi senden sonra
sermest canım yaa kolun nasıl oldu çok üzüldüm tatlım geçmiş olsun fıstığım
melek yatağı hazırlıyormusun tatlım bebişinin balık ye bal fındık ye rahat olsun bebişimizin yatağı bebingcim aynı şeyler senin içinde geçerli
sevim cadısı hanacım haftalık misafiri ile boğuşuyordur chirismasa gelmişler mubarek kolay gelsin sana tatlım
tuanayım fıstıığım balonun güzzel geçmesine sevindim tatlım değişiklik olmuştur sizede kafa dağıtmışsındır kırmızıların geldimi tatlım ah bir güzel haber gelse ahhhhhhhhh ahhh
gulimuscum senin kistin gitmişmi tatlım baktırdınmı bu aralar gerçi çoktan tüymüştür o kist yerini bebişe bıraksın :)
denizcim bürokratik bir gün geçirmişsin canım :) ama sen yinede arabaylada olsa banyo yapıp çıkma çok tehlikeli
kızlar size birşey itiraf edeyimmi ben hiiiiç bebek sevmem siz diyorsunuz ya bana tuhaf geliyor öptürmem sevdirmem diye ben o duygularımın doğurunca gelişeceğine güveniyorum yoksa hiiiç öyle duygularım yoktur hayatımda bir ablalarımın bebişlerini çok sevdim birde adayı çok sevdiğimi bilirim ben bile bana ne kadar tatlı geldiğine şaşırdım ada ipek gibi yiğenimmişcesine sevdim onun dışında ayıp olmasın diye seviyorum bebekleri benim bebeğimi öpsünler öpmesinler şu an umrumda diil :))))) ne uyuzum yaaaa
yani benim onca mücadelem henüz değer vermediğim bir velet uğruna ama doğurunca yada hamile kalınca bu duyguların değişeceğine inanıyorum şimdi siz öyle konuşunca gene garipsedim kocişle arada espirisine konuşuyoruz çocuğumuz olursa ben bitane patlatırım sana gelir sen bi tane patlatırsın bana geri gelir diyoruz :))))))) birde salağı habire bakkala çakkala gönderir ayak işlerimizi gördürürüz diyoruz anlaşıldı bebek bunları duyarda gelirmi bize :)))))))))))))
sermestim senin hediyyeyi yollıyım en iyiisi ben ya içime hiç sinmedi böyle
perşembe görüşcez diye ayarlamıstım kendimi
sen bana adres ver ben yollıyım yaaaaa
herkes hediyesini aldı bi sen alamadın
aY ben çıkıyorum kızlar sırtım yine tuttu
2 makina daha yıkayınca elbiselerimiz bitiyo
ha pardon bi de el örgüleri var 3 makina sonra yerleşiyoruz odamıza
ben geldim sonunda bir kac gündür giremiyordum bilgisayirima trojanlar girmis bide bir sürü misafirlerim vardi bugün bir misafirim daha gelecekti cocugu hastalanmis o yüzden gelemediler bende ne yalan söyliyeyim sevindim cok yorulmustum iki gündür canim cikti vallaha bugünde dr. randevum vardi gittik degerlerim düsmemis transfer ocaktata iptal oldu mart yada nisan gibi olur diyor dr. ancak hormonlarin cok hassas simdi baska bir ilac vermek istemiyorum bu seferde baska yan etkileri cikar dahada uzar dedi bu yüzden malesef ertelendi ne diyeyim artik vardir bundada bir hayir gec olsunda güc olmasin kizlar zamana biraktik artik
sermestim yok dicektim simdi gördüm canım seni
nasılsın iyimisin
kolun nasıl oldu fıstıgım işlerin bitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?