Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar bebingim benimde başım 2 gündür ağrıyr valla kışın hasta olmadım acısı şimdi çıkıyor...

geçmiş olsun cnm kendine iyi bak ya sizler çok yoğun çalışıyorsunuzda ondan sürekli hasta oluyorsunuz başınız ağrıyor azcık izin alın cnm dinlenin

kendine iyi bak cnm görüşürüz akşam

kızlar müjde
tekrar görüşmeye alacaklar bu görüşmeyi yapan sibel hnm çider derneğinden kendisi görüşme yapmış

cnm inşş bu görüşme istediğin gibi gider senin için ne hayırlısıysa o olsun çok sevindim inşş sonundada byle seviniriz

valla kızlar ağrıdan gebersemde geçmişi okudum bir yandanda ing. çalışmadım diyede vicdan yaptım mavi anacım kaynana dört dörtlük olsada batar benimkiler inanılmaz moderndir inanılmaz iyidir ama bana genede batarlar ama eşimle ailemin arası maşallah mükemmel ötesi annecim babacim bir gider annem babamda oğulları gibi severler
bebingim indirime girmişsin canım allah bol kazançlar ve birde bebiş versin sana :)
nbnh aşılaman hayırlı olsun canım bari senden gelsin güzel haber yaauv
denizim ege çok zormuş canım yaaa nekadar uğraştırmışlar zati kociş gidecek senin işin bizden birazdaha zor tatlım yaa biz en azından boşyerede olsa denemeye devam ediyoruz sen aralar veriyorsun tatlım gerçi benim tükkan bu ay kapalı histeroskopi nedeni ile bir hafta dediler ama son tüpten sonra denedik yanma vardı histeroskopide tuz biber olur bir ayda doğrulamam ben bneimki çok hassas hasba
özlemcim senin kayınpeder iyiymi öyle babacan ya maşallah ne güzel ilgilenir torunuyla benim kayınpeder aynı rutkay azizin avrupa yakasındaki karekteri dede bile dedirtmez kendine allahbilir kayınvalidede öyle hala mangodan 38 beden giyinir tırnağından rujundan çantasına kadar takım giyinir kıyafet hastası karı koca bana gelemeselerde :) bende alışverişkolik sayılırım
nursim sevindim ya demek insafları varmış okadarda ozaman inşallah bir an önce hayırlı bir bebiş vesilesiyle nöbetli çalışmaktan kurtulursun inşallah
ezmagcım geçmiş olsun canım yaa tatilin burnundan gelmiş seninde

cnm yaa neler yaşamışsın yinee kendine iyi bak dinlen inşş Rabbim bu acılarının karşılığını hayırlı bir haberle verir

semracım günde 4 çamaşır değiştiriyorum demişsin canım günlük pedler işe yaramıyormu onlar çok ince gerçi ama sık değiştirrirsen en azından iki kereye düşer çamaşır değiştirme

sağol cnm sanada geçmiş olsun yat dinlen

cnm benim bir ara akıntım vardı bana günlük ped kullanma demişti doktor bide pamuklu çamaşır kullan dedi günlük pedler ii değilmi acaba?
ben hala kullanıyorum ama çok rahat oluyorr

bu arada özlemcim denizcim iflas edince para alabiliyor demişsiniz canlarım ama bu hıyar firma resmi olarak açıklamadı durumu şimdi adamın elinde sadece bir arabası kaldı satışta bizde eğer mallarına ihtiyat kararı aldırrırsak bu adamın arabasının satışını durdururlar ve direk 49 binlik arabanın 24 binini bize verirler ama bu adamın sonu olur karısıda ikinci çocuğa hamile daha öncede aynı durumu yaşamıştık ve acımıştık başkabirine ama gene acınacak hale düştük ama biz genede akıllanmıyoruz bilmiyoruz çok kararlıyız ya hakkımızı alıp adamın ipini çekeceğiz yada insaf edeceğiz biz zor lanacağız inşallah birkaç görüşmesi var eşimin haftaya o işler olurda adamın ipini çekmek zorunda kalmayız

burp um zaten iyi gecti deseydin kafamı kırardın.kızım ne bu talih ya.nedir bu çilen senin.bi hayır mı yapıcan kendini mi okutucan bilemiyorum büyü yaptılar idcem utanmasam.geçmiş olsun canım ya.cok cabuk gecer inşallah.bosver bugunde calısma.bebek yer bulamadı demek darlıktan kendine.sonuc ta bişeyin yok mu şimdi o kısmını anlamadım ben.

cnm benim bir ara akıntım vardı bana günlük ped kullanma demişti doktor bide pamuklu çamaşır kullan dedi günlük pedler ii değilmi acaba?
ben hala kullanıyorum ama çok rahat oluyorr

olabilir canım benim hasbada çok hassas bana seval taşdemir içme suyu ile yıka demişti o derece yani ben kadın pedlerini direk kullanamam arada mutlaka tuvalet kağıdı koyuyorum yoksa çok kötü alerji yapıyor tabi neredeyse yarım saatte birde değiştirmeye gayret ediyorum herşeyimiz anormal ayol

valla ben surekli ped kullanıyorum bence iyi marka olduktan sonra bisorun olmaz sık değiştiririm.camasırımı hergun değiştirirm ped e ragmen.yıkamak zararlıymıs bildiğim kadarıyla.zaten pamulu camasır giymek sart kızlar.seksi olmak istiyorsanız kısa süreli giyeceksiniz.

kızlar ben bu gün camları sildim bide üztüne yağmur yağdı oda sildi:)))))) aaman ne talihsiz bahtsız bir kadınım yaa temizlikte bile yüzüm gülmüyor benim bu halim ne olucak((
temizliğe devam bu kadar ara yeter perdeleri takıyım bide salonu siliyim süpürüyüm yarında diğer tarafları yaparım
sonra görüşürüz kızlar hadi bana kolay gelsin öptüm hepinizi:))))))))))))))
özlem senide çok özledim gel artık merak ediyoruz seni

bugun tv de izleidm doktorum programında.butun regl boyunca 1 paket ped kullanılırmıs.hahahaha

:))))))))))))))) ben diğerlerinden giymem hiç ayy ne öyle onlar:)))))))))))))) uzun paçalı don giyerim:)))))))))))))))))

gamzecim kolay gelsin..bosver temizin üstüne yagsada bişey olmaz kirliyken camur olurdu.

nursim gecmiş olsun.ben attım agrı kesiciyi gecti.şimdide bel kasık ikilisi başladı.bu ayda bi mucize yok yani

aynen bebingim yaaa eşim dışarıda beklerken bir kadın dışarı çıkmış kocasının yanına o başka doktor bekliyordu o sıra kocasına demişki bir kız girdi çıktı suratı bembeyaz hortlak gibi canı çekilmiş gibiydi demiş benimkide kesin benim eşimdir bu demiş sonra doktorlara sormuş daha çıkmadımı diye onlarda acıyan ifade ile çıkmak üzere dediklerinde eşim hemen anlamış yanlız o kız dua etsin bana normalde çok ağrılı bir işlem değilmiş benim herşeyim anormal olduğu için bukadar ağrı çekmişimdir diye kıza öyle bir konuştumki bende farklı bir durum var yok benim rahim duvarım normalden kalın sende böyle olmaz diye telkinde bulundum
ama çok şükür kötü bir şey çıkmadı patoloji raporum daha çıkmadı ama görünürde bir şey yok birtek aklımı karıştıran tüplerde sıvı akışından şüphelendim doktorun laporoskopi önerebilir dedi sonra rahim filmimi sordu onu gösterince aa çok iyi gerek yok dedi ama iyide rahim filmim 2007 den kalma acaba sonradan tıkanmış olabilirmi şimdi benim asıl doktorum kongrede gelince bu durumu soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…