günaydın kızlar bebingim benimde başım 2 gündür ağrıyr valla kışın hasta olmadım acısı şimdi çıkıyor...
özleeem nerdesin dün hiç girmedin inşallah önemli bri şey yoktur
kızlar bana bu aralar izin verirseniz sevinirim akşam anneme gideceğiz yemeğe eşim vedalaşacak
yarın akşamda arkadaşlar gelecek oturmaya
pazar da yolculuk ama gece falan uğrarım görüşürüz
kızlar müjde
tekrar görüşmeye alacaklar bu görüşmeyi yapan sibel hnm çider derneğinden kendisi görüşme yapmış
pazar günü canım..
kızlar dün kan idrar akciğer filmi ve ekg sonuçlarımla histeroskopi için gün konuştuk doktorumla oda operarif için birgün yatırırız seni dedi bende istemedim ozaman anestezisiz olsun ofis olsun dedim zaten son anestezide tüm gün kendime gelememiştim ama nerden bilebilirdim bukadar zor olacağını
sabah gittim hemen aldılar beni doktor spektumu takınca benim sesim çıkmayınca yaşasın bir cesur hatun dedi millet daha bu noktada feryata başlıyor dedi bende içimden benim başıma neler geldi bu bişeymi derken şimdi sivrisinek sokması gibi bir acı hissetceksin dedi tamam gayet dayanılır sonra 2 mm lik tüple rahim içine girmeyi denedi aynı zamanda rahim içine su verildi basınç hisssettim ağrı dayanılmaz oldu benden gık yok gene doktor tebrik ediyor beni bir yandan baktı girmiyor çok dar dedi o histereskopinin en can acıtıcı kısmını tekrar yaşayacaktım neyse dedim dayanırım 3mm le deneyelim dedi biraz daha dayan çok acıyor biliyorum dedi üç mmlede zorladı ama tabi bu ara ben acıdan midem bulanmaya başladı sonra 4 mm sonra 5mm enson 6 mm e çıktı tabi bunların her bir sonraki tahriş olduğu için daha canımı yaktı acıdan iki kere bayılıyordum doktor artık bana dayan bebeğim biliyorum çok acıyor sen çok güçlüsün diye gaz veriyor ama ben geberdim çok zordu doktorda bu yaptığım en zor histereskopi idi dedi bende bundan hiç şüphem yok dedim içimden işin ucunda ben varsam diye şimdi kanamam var ve ağrım var önce doktor laporoskopimi yapsak tüpler pek akışkan gelmedi bana dedi sonra rahim filmimi inceleyip vazgeti onun dışında polip yada endometriumda bir sorun görmedi
off kızlar bittim perişan oldum çatır çatır nnormal doğum yapsam bukadar ağrısı olmaz((
valla kızlar ağrıdan gebersemde geçmişi okudum bir yandanda ing. çalışmadım diyede vicdan yaptımmavi anacım kaynana dört dörtlük olsada batar benimkiler inanılmaz moderndir inanılmaz iyidir ama bana genede batarlar ama eşimle ailemin arası maşallah mükemmel ötesi annecim babacim bir gider annem babamda oğulları gibi severler
bebingim indirime girmişsin canım allah bol kazançlar ve birde bebiş versin sana :)
nbnh aşılaman hayırlı olsun canım bari senden gelsin güzel haber yaauv
denizim ege çok zormuş canım yaaa nekadar uğraştırmışlar zati kociş gidecek senin işin bizden birazdaha zor tatlım yaa biz en azından boşyerede olsa denemeye devam ediyoruz sen aralar veriyorsun tatlım gerçi benim tükkan bu ay kapalı histeroskopi nedeni ile bir hafta dediler ama son tüpten sonra denedik yanma vardı histeroskopide tuz biber olur bir ayda doğrulamam ben bneimki çok hassas hasba
özlemcim senin kayınpeder iyiymi öyle babacan ya maşallah ne güzel ilgilenir torunuyla benim kayınpeder aynı rutkay azizin avrupa yakasındaki karekteri dede bile dedirtmez kendine allahbilir kayınvalidede öyle hala mangodan 38 beden giyinir tırnağından rujundan çantasına kadar takım giyinir kıyafet hastası karı koca bana gelemeselerde :) bende alışverişkolik sayılırım
nursim sevindim ya demek insafları varmış okadarda ozaman inşallah bir an önce hayırlı bir bebiş vesilesiyle nöbetli çalışmaktan kurtulursun inşallah
ezmagcım geçmiş olsun canım yaa tatilin burnundan gelmiş seninde
semracım günde 4 çamaşır değiştiriyorum demişsin canım günlük pedler işe yaramıyormu onlar çok ince gerçi ama sık değiştirrirsen en azından iki kereye düşer çamaşır değiştirme
cnm benim bir ara akıntım vardı bana günlük ped kullanma demişti doktor bide pamuklu çamaşır kullan dedi günlük pedler ii değilmi acaba?
ben hala kullanıyorum ama çok rahat oluyorr
valla ben surekli ped kullanıyorum bence iyi marka olduktan sonra bisorun olmaz sık değiştiririm.camasırımı hergun değiştirirm ped e ragmen.yıkamak zararlıymıs bildiğim kadarıyla.zaten pamulu camasır giymek sart kızlar.seksi olmak istiyorsanız kısa süreli giyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?