kızlar destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim semracım özellikle sen hamile olduğun için sana inşallah sen de rahat bir doğum geçirirsin ben de 11 de aşılamı oldum o saatten beri yatırıyordum kalkmadım bu sefer aşılamam da rahat geçti dr umla muhabbet ede ede oldu o aleti takarken hissettim sadece sperm de de ileri hareketlilik artmış bu sefer çok sevindik eşim bu ay kilo vermişti ve her gece havuç yiyiyordu havuç işe yaramış anlayacağınız hayırlısı diyelim artık
slm kızlar size bir şey soracağım ankara kadın hastalıkları derneği beni arayıp duruyor muane için memlekete gelmişler halama sormuşlar bebeği olamıyan varmı die oda benim numaramı vermiş bu ayın snuna kadar beni çağırıyorlar ön görüşme için tepeden tırnağa muane edeceğiz seni ilaçla tedaviyse veya tüp bebekse her konuda size yardım edeceğiz dediler anlaşmalı tüp bebek hastaneleri varmış ilaç yarı parası tüp bebeğin yarı parasın biz karşılayacağız diyorlar ne yapıcağımı bilmiyorum gitmek istiyorum ama biraz dahamı beklesem die düşünüyorum siz burayı duydunuz mu kızlar yarın cvp bekliyorlar bizden
slm kızlar size bir şey soracağım ankara kadın hastalıkları derneği beni arayıp duruyor muane için memlekete gelmişler halama sormuşlar bebeği olamıyan varmı die oda benim numaramı vermiş bu ayın snuna kadar beni çağırıyorlar ön görüşme için tepeden tırnağa muane edeceğiz seni ilaçla tedaviyse veya tüp bebekse her konuda size yardım edeceğiz dediler anlaşmalı tüp bebek hastaneleri varmış ilaç yarı parası tüp bebeğin yarı parasın biz karşılayacağız diyorlar ne yapıcağımı bilmiyorum gitmek istiyorum ama biraz dahamı beklesem die düşünüyorum siz burayı duydunuz mu kızlar yarın cvp bekliyorlar bizden
soğol nursim hoşbuldum
kızlar bişi sorucam
ben mi abartıyorum yaaaaa
siz olsanız sıkılmazmıydınız????????????????
dün akşam bizde kayınvalidemlere gittik.ondan giremedim.lodos var basım korkunç agrıyor.
bıktım valla bu sene rüzgardan ya..
yarın annesine gidicekmiş akrabalar pasta yapıcam bikaç çesit dedi annem yapamaz dedi.bende vakit bulursam bişeyler yapmaya calısıyım dedim.hiç sen yapma ben butun gün evdeyim sen yoruluyorsun zaten filan demedi sessiz kaldı bu ne demek yap demek cok uzuldum yani.aslında sen yapma kızım yorugunsun dese ölür sanki.sunu yap bunu yap yakalarsa sürekli böyle.cok yorgunmus bu hafta hergun gezmeye gitmiş.esime söylesem sana calış mı dedik der.annesini korur aman neyse.
Günaydın kızlar,hayırlı cumalar herkese....
hayırlı olsun demek istiyorum inş tutar
sağol canım inşallah seninde tutar önce senden güzel haberler alıcaz senin kaç günün kaldı bu arada
nursimcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
denizcim sen nasılsın canım eşin ne zaman gidiyor
canım bende duymadım en güzelioraya tel açıp iyice araştırıp bu durumda tedavi yaptıran birirlerini bulup memnuyiyet veya sıkıntılarını öğrenmen daha iyi olur sanırım
gunaydın kızlar...
özlemcim bayagı merak ettim seni dün hiç girmedin bişey mi oldu yoksa...
hadi burp cok yoğun onu biliyorum da denizde temizlik filan yapıyordur diye düşünmüştüm.
mavicim asıl kötü gelin gamze bak neler demişkaydirigubbakcemile3 misafirlik üç gün iyidir sonrası sıkar biraz.cok haklısın sen canım ama idare edicen eşine caktırma ya.boşver senede bir nasılsa.en azından senden hizmet beklemiyor iyi tarafalarından bak.belki oda yardım ediyorum rahat eidyordur diye düşünüyordur.
dün akşam bizde kayınvalidemlere gittik.ondan giremedim.lodos var basım korkunç agrıyor.
bıktım valla bu sene rüzgardan ya..
yarın annesine gidicekmiş akrabalar pasta yapıcam bikaç çesit dedi annem yapamaz dedi.bende vakit bulursam bişeyler yapmaya calısıyım dedim.hiç sen yapma ben butun gün evdeyim sen yoruluyorsun zaten filan demedi sessiz kaldı bu ne demek yap demek cok uzuldum yani.aslında sen yapma kızım yorugunsun dese ölür sanki.sunu yap bunu yap yakalarsa sürekli böyle.cok yorgunmus bu hafta hergun gezmeye gitmiş.esime söylesem sana calış mı dedik der.annesini korur aman neyse.
Günaydın kızlar,hayırlı cumalar herkese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?