Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nbnh cim aşılaman hayırlı olsun inş olur bu kez ....gamzecim bende hiç duymadım ama bencede değerlendirmeye değer eşinle konuşup karar ver tatlım...

sağol cnm eşim karasız biraz bilmediğimiz bir yer die düşünüyor biraz bakalım bi araştırımda bu ayın sonuna kadar bekliyorlar bizi

bizim gelinde ankarada tüp bebek yaptırmıştı onlarda böyle bir yerde yaptırmışlar 1.5 milyara sende değerlendir dedi bana diğer yerlerden farkı yok onların sadece ortamları güzel bide çalışanı çok demiş doktoru onlarada mantıklı gelmiş 1.5 yaptırmışlar bizde çok sıkışığız o yüzden byle birşeyi değerlendirmek istiyorum kızlar

gamzecim bencede değerlendir çünkü tüp bebekte sadece büyük şehirlerde özel merkezler var mesela ben tüp için ank anatoliaya gidicem yine takiplerim bulunduğum şehirde olcak....

valla fiyatıda çok uygunmuş ama sanırım bu sadece merkez fiyatıdır bide ilaçlarını alırsın...

nbnh hayırlı osun inşallah güzel haberler duyarız

herkese selam kızlaaaarrrrr
bugün de canım sıkkın eşim yarın ve öbürgün çalışacak geç gelecek ben burda pooooofffffffffffffffffffffff
hafta sonu da temizlik yaparım dedim
kayınvalidem de sen süpür ben siliym diyo
yani anlayacağınız burdalar hafta sonu da

tuanaycım
empati yapmaz olurmuyum yapıyorum tabiiiiii
ama 10 gün oldu hafta sonu da kalacaklar
sıkılıyorum eşim de geç geliyo
yaşamayan anlamaz bence
ben de çalışıyorum yorgun argın eve gelip
diken üstünde olmak zor gerçekten

soğol nursim hoşbuldum

kızlar bişi sorucam
ben mi abartıyorum yaaaaa
siz olsanız sıkılmazmıydınız????????????????

özlemim 41 oldu haaaaaaaaaaaaaaaaaa
41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah ım kabul etsin inşallah
sonra napılacağını bilmiyorum
ben 41 yapamadan gelmişti bebeğim((((

şimdi de kuzu kuzu bekleyeceksin bebeğini:)))))
gelecek inşallah

valla fiyatıda çok uygunmuş ama sanırım bu sadece merkez fiyatıdır bide ilaçlarını alırsın...
cnm beni arayan yerin fiyatını bilmiyorumda gelinimiz gitmiş dr sertaç batıoğluna geçen sene 1.5 yaptırmış orası çok uygunmuş duymuşundur belki
anatolia bende duydum çok ii bir yermiş başarı oranlarıda çok yüksek cnm ben eğer şimdi düşünmezsem ekimde oraya gitmeyi düşünüyorum hepimiz için hayırlısı nereyse orası olsun cnm

cnm ii kadın bende silerim demiş benimki çok tembel oturduğu yerden kalkmıyor dahada evi batırıyor kocan izin almıyormu senin syle isin alsın biraz onlar gidene kadar yanında kalsın benimki öyle yapıyor valla bi izin alamsında göreyim hele:mymeka:

alamıyo gamzecim maleseffffffff
ben de patlıyorum o olmayınca
bizimkiler de gayet rahatlar
yerleri yi geldi gidelim midelim de demiyolar ben yokum oğulları yok eve(((((((((((((((((((((

hepinize tek tek yazamadım ama çok teşekkür ederim kızlar hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah yeğenimi gördüm biraz önce msn de çok şeker olmuş 7 aylık doğmuştu şimdi 3 aylık kocaman olmuş doğanlar ne çabuk büyüyor

gamzecim sende iyice aratır istersen daha sonra olumsuz birşey çıkmasın

inşş cnm senle başlarız artık bebişleri kazanmıyaa:dance:
araştıracağım cnm ama bana çok uğgun devletin karşıladığı ilaç parasını onlar vericek bende ilaç parası için 3 sene olmasını bekliyordum beklemem en azından 2.5 sene oldu bekle bekleeeee

kimse yok kızlarrrrrrrr
aşk-ı memnuyumu izliyorsunuz şu bihteri bi elime verseler:mymeka:

gunaydın kızlar...
özlemcim bayagı merak ettim seni dün hiç girmedin bişey mi oldu yoksa...
hadi burp cok yoğun onu biliyorum da denizde temizlik filan yapıyordur diye düşünmüştüm.

mavicim asıl kötü gelin gamze bak neler demişkaydirigubbakcemile3 misafirlik üç gün iyidir sonrası sıkar biraz.cok haklısın sen canım ama idare edicen eşine caktırma ya.boşver senede bir nasılsa.en azından senden hizmet beklemiyor iyi tarafalarından bak.belki oda yardım ediyorum rahat eidyordur diye düşünüyordur.

dün akşam bizde kayınvalidemlere gittik.ondan giremedim.lodos var basım korkunç agrıyor.
bıktım valla bu sene rüzgardan ya..
yarın annesine gidicekmiş akrabalar pasta yapıcam bikaç çesit dedi annem yapamaz dedi.bende vakit bulursam bişeyler yapmaya calısıyım dedim.hiç sen yapma ben butun gün evdeyim sen yoruluyorsun zaten filan demedi sessiz kaldı bu ne demek yap demek cok uzuldum yani.aslında sen yapma kızım yorugunsun dese ölür sanki.sunu yap bunu yap yakalarsa sürekli böyle.cok yorgunmus bu hafta hergun gezmeye gitmiş.esime söylesem sana calış mı dedik der.annesini korur aman neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…