Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aman ohh yani önce başın sağğolsun tabiki özlemcim ama aklımız çıktı okadar işimin arasında sırf sana bakmak için girdim canım benim teyze gençmiydi allah rahmet eylesin size ömür versin
gamzecim yaa kıskandırma beni temizlik manyağğıyım ve temizliğe doymam ben
bebingim valla ben daha sabah uğursuz bu ev diyordum üniversiteden arkadaşlar aniden aradılar size geliyoruz ev bakacağız dediler geldiler onların arabası yok emlakçı emlakçı gezdik bir yılda evimiz %50 değer kazanmış bir anda fikrim değişti :) hoşuma gitti ki dahada artacakmış fiyatı emlakçıların söylediklerine göre arkadaşlarımızn bütçesine göre malesef bulamadık ev onlarında önce 6,5 aylık bebişlerinin genetik problemden dolayı öldürerek doğurtmuşlar çok ağlamışlar çok üzülmüşler cinsiyetle ilgili bir sorun oluşuyormuş ikinci bebişte 3 aylık ölmüş aynı genetik problemden şimdi korunuyorlar 20 bin gerekiyormuş hem geneetik ayıklama hemde tüp bebek yaptıracaklar 40 binde borçları var çok üzüldüm onların durumuna %100 kredi alarak ev almak istiyorlardı kira öder gibi ama uçmuş ev fiyatları allah yardımcıları olsun
denizcim allah kavuştursun tatlım kırmızılarda gelmiş ama kocişin varken gelmediği iyi olmuş zaten seni özleyecek gider ayak nane olmamış kırmızılar bizde ne edepsiz olduk haağ bide kıbrıs çok sıkıcı bir yer denizcim yaa eminmisin iyi düşünün yağ ben hiç sevmemiştim
kızlar gene çift motor takacağım bir haftaya giriyorum neyse iki haftam kaldı sonra kursum bitiyor 21 marttada sınavım bitiyor tontiler
sevim tayyibin bir bacağını sen diğer bacağından ben tutayım ayıralım canım

özlem hoşgeldin canım
başınız sağolsun
adet oldun mu kııııııızzzzzzzzzzzzzzz geldi zamanın dimi

denizim Allah kavuştursun canım yumurtlama zamanın geçtimiydi kız???????????
kocişin bebeğini bırakıp gitmiştir inşallah

gamzecim miiiiiisssssss gibi oldu evin ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh
ben temizlik yapamadfom bu hafta kaynanam yaptı yarım yamalak

bende burdayım ama bilgisayar başında olmuycam yarın eşimin denetlemesi başlıyo ona üniforma ütüleyip geliyorum hemen....

burpcum kıskanma cnm yaaa sende yap senin evinde mis gibi olsunkaydirigubbakcemile3
benim uğraşacak bir şeyim yok cnm ya ne yapıyım kendi çapımda evde uğraşıyorum işte:)

size günümü anlatıym kızlar
saat 9.30 da kaynanamın sesiyle uyandık
görüncemler geliyomuş apar topar ortalığı topladım
geldiler pazar günü ve haber vermeden uyuzlar(((
neyse geldiler evde toplam 9 kişi kahvaltı yemek derken canım çıktı
kaynana kızını görünce işlerden elini eteğini çekti
canım çıktı valla
neyse görümcemler az önce gittiler
kaynanamda çalışmadığın gün bizi de götür dedi
ben de bi tenhada yakaladım salı götür
benim başka uygun günüm yok de dedim
tamam dedi
hak verdi bana çünkü gerçekten çok bunaldım özellikle bugün deli oldum deli

gamzecim miiiiiisssssss gibi oldu evin ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh
ben temizlik yapamadfom bu hafta kaynanam yaptı yarım yamalak

iyi bari yapıyor kadın benimkide evi pisletip gidiyor ben oraya gittiğimde de benden iş bekliyor kendi koltuna oturuyor ağzınada sakız alıyor bense temizlik yapıyorum saf gibi kalkıpta yardım etmiyor ama akıllandım artık yapmıyorum bana düşeni yapıyorum tamam

azcık çıkıyorum kızlar
belki uğrayamam sonra
öldüm çünkü çok çok öptüm hepinizi

özlem tamam canım ayarlar görüşürüz bi gün:)))))))))))))))))))))))))))))
şunlar bi gitsin de

burp um yarın için bol şans canım

cnm bi hafta sonun var onuda zehir etmişler sana ne varda çıkıp gelirler habersiz sinir olurum valla

nursim senin erkek kardeşin varmı cnm bir tanıdığım var çok uyuyorsun onun eşide hava astsubayı

Burpcum serginden dolayı seni kutluyorum.Az emek isteyen bir iş değil çünkü.Ve helal olsun diyorum..
Öslemim,Yasin-i Şerfi bir seferde 7 kez okuyacak ve bu 41 günlük okumanın hayrının niyetine ufakta olsa birsey yapacaksın.Sonra da gelsin bebekler...İşte bu kadar tatlım...

özlemcim başınız sağolsun canım çok merak ettik seni sen olmayınca sayfalar ilerlemedi valla yokluğunu çok hissettik

burpcum yarın için başarılar iyi şanslar canım

gamzecim güle güle kirlensin evin ben geçen hafta yapmıştım bu sıralar yapmıycam ya çok özendim temizlik yapasım geldi

sevim sen de tam adet olana kadar üzülme canım belki bebişin yerleşiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…