Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol özlem teyzesi,yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz işte,ama eksik bitmiyor,herşeyi almak istiyoruz bizde.napalım artık,bukadar bekledik olucak o kadar dimi teyzoşu..

canım yaa pazar günü hemde habersiz...yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yani!!!!!!!!!sen çalışıyosun bu kadarda düşüncesizlik olmaz ki.ama sen yinede saygını göster,kocişinin hatrına.yapıcak bişey yok,öyle dengesiz insanlar için eşinle sakın kötü falan olma.

merak ettim kız gamze kimmiş bu arkadaşın insan insana benziyo tabi bazı tesadüflerde olabiliyo hayatta tabiki

ne güzel tanışıcaksınızz yaa..napalım bizde burpla tanışırız belki ilerde bigün.aslında onunla yakın oturuyoruz ama hayat şartları...
belki adayı görmeye gelir hastaneye..bizde fot. çektirir size göndeririz.ohhhh özlemcim kıskandırmak öyle değil böyle olur)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
canım benim istanbulada yolun düşer inşallah bigün.

iyi geceler kızlar nasılsınız ben geldim yine aranıza hepinizi çok özledim...pkolu birisi olarak tedaviyi tamamen bıraktım drum 1 yıl içinde kendinden kalırsın dedi bizde bekliyoruz bakalım...15 gün başlangıç kürü olarak soğan suyu içtim şimdide incir kürüne başladım inşallah işe yarar birde hayıt tohumu içiyorum...allah hepimizin yardımcısı olsun...siz ne yaptınız tedavileri umarım hayırlı haberlerinzi cvp olarak yazarsınız...hoşçakalın

iyi geceler cnm hg
bende yaptım soğan kürü incir kürü geçen ay bitti inşş şifasını görürüz
amin cnm

canım benim çok teşekkür ederim allah hepimize hayırlı uzun ömürler versin inşallahhhhh...

canım ya anlattığın şey beni çok üzdü rabbim kinseye aratmasın canım ya....

geldim canım sağol:))) yok olmadım ama şubat 28 çekiyor bunu göze almak lazım , bu hesaba göre 1-2 güne kadar olmam lazım ama inşallah olmam:))))

kötü gelin seni:)))) neyse canım ya atlatmışsın işte geçmiş olsun....

gamzecim kolay gelsin tatlım:)))

nursimim sana da tabi allah kolaylık versin .....

mutlaka görüşelim şekerim ....opuyorumnanaktan

tamam şekerim kısmetse yarın okurum benimkiler gelmezse tabi(

teşekkür ederim canım allah razı olsun.... geldim artık döndüm sahalara:))) sen ne yaptın tatlım nasıl geçti aşılama... inşallah güzel haberler verirsin canım....:Saruboceq:

sağol özlem teyzesi,yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz işte,ama eksik bitmiyor,herşeyi almak istiyoruz bizde.napalım artık,bukadar bekledik olucak o kadar dimi teyzoşu..

olsun tabi canım ya benim kızım herşeyin en güzeline layık.... opuyorumnanaktan

ama olmazki canım ya ADA' yı bende görmek isterim kıskandım valla:)))) inşallah bir gün bir yerde buluşuruz tatlım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…