Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoşgeldin canım ... seni tekrar aramızda görmek güzel:) iyi yapmışsın daha yaşın çok küçük ne acelen var sanki bekle tabi... bak benim yan komşumda pkoluydu 2. ayında klomenle hamile kldı şimdi 4 aylık falan oldu... senin neden olmasın canım ya.... yap bakalım inşallah faydası olur birçok kişi memnun kalmış ama ....

nbnh sağol cnm sen nasılsın ağrın sancın yok dimi?

iyiyim canım bende iş yapmamaya çalışıyorum belli olana kadar büyük temizlik yapmayacağım arada bir karnıma belime ağrılar giriyor ama çatlatma iğnesinden diye düşünüyorum göğüslerim çok fena bakalım sonuç ne olacak

teşekkür ederim canım allah razı olsun.... geldim artık döndüm sahalara:))) sen ne yaptın tatlım nasıl geçti aşılama... inşallah güzel haberler verirsin canım....:Saruboceq:

hoşgeldin özlemcim aşılamam rahat geçti dr la kanka olduk artık muhabbet ederek yaptık aşılamayı inşallah sonucuda iyi olurda aynı dr la devam ederim

canım malesef benim kırmızılar ayın 4 ünde geldi hala daha hastayım vedalaşamadık yani:)))ters zamana denk geldi..
canım ben 1,5 sene yaşadım kıbrısta çok sıkıcı yaşanmaz bir ülke ama maddi olarak bizim açımızdan iyi..2 sene sabit görevin var..tazminat alıyorsun ev kirası yok lojman kirası çok komik bir rakam elektrik su ücreti yok..birde giderlerin de ucuz..birde devlet haklarım dolarda yine olmazsa özelde yaptıracaksam çok iyi bir yer olmalı
böyle bir yasada çıktı burda harcayacağım parayı orda harcarım daha iyi..sürekli bir yaşam olmayacağı için avantajı çok bizim için tatil yerleride var fiyatları uygun her hafta sonun denizde geçer..inşallah bu sebepten gitmek zorunda kalmayız ama bakalım hayırlısı birde benim orda çalışmam çok daha kolay ve ücretleri çok yüksek 2005 te asgari ücret 800 liraydı şimdi 1300 falanmış..birde kalifiye olarak çalışırsan daha yüksek alıyorsun..

sağol canım kırmızılar çoktan geldi yarın biter herhalde...

nerde oturuyorlar kayınvalidenler öyle günü birlik gidip gelecek kadar yakınlar herhalde..
haber vermesi lazım kalabalık kahvaltıymış ama senin için yorucu olmuştur..neyse az kaldı salı ya...

yeşimcim sesin soluğun çıkmıyordu iyi olmana sevindim..benim tüp ebebek oldu ama sonuç negatif hayırlısı olsun senin içinde özlemin dediği gibi yaşın daha küçük herşey zamanla olur...

bebişim sen niye gelmedin akşam yoruldun herhalde giremedin ..bende sabah erkenden hastaneye gideceğim rapor çıkacak inşallah çok uğraşmam..
özlemcim inşallah adet olmazsın ve bebiş gelmiştir
iyi geceler

sabah sekerlerim herkese günaaydıın.
kadınlar gününüz kutlu olsun.
sekerler hafta sonu cok yogundu acayip yorulmuştum yemekten hemen sonra sızmısım.
bu hafta cok zor ve önemli benim için hayatımda radikal degişiklikler gerçekleşebilir bakalım hayırlısı olsun hakkmızıda.
sizleri ihmal etmemeye calısıcam

özlemcim iyi olmana cok sevindik.bizde seni face girdin sandık benim photo o f the day gibi kafasına göre takılıyor demekki.
basınız sagolsun allah geride kalanlara ömür versin.inş gelmez kırmızılar.
ben arıcaktım bugun seni kurumdan numara isteyip ama tuanay önce davrandı valla kacan kurtulmaz ondan.

burpum evin degeri gercekten guzel artmış dahada artacagını ablam söyledi.onlarda dusunuyorlar almayı bu aralar bakalım.arkadasına cok uzuldum korkunç bişey...

denizim eşin gidince olsaydın daha iyiydi.:))))
valla 2 sene sabredersiniz ne olcak.sartları iyi olduktan sonra sayılı gun cabuk gecer

nursim cim valla surekli üniforma utulemek cok sıkıcı utu hiç sevmem.
ütüsü kolay seyler almayı tercih ederim.

gamze canı sıkılınca insan temizlige veriyor kendini naparsın...

nbnh sen iş yapma canım bekle.kac gun kaldı ki

nursimcim sen üniforma giymiyor musun...
ben giyiyorsundur diye düşündüm.ama böyle de ne giysem diye düşünüyor insan ya
ben hergun düşünüyorum valla.
eşimle konustum yasa meselesini biraz erkene alalım madem dedi çok sevindim ya.3 ayımız var ya simdi...sen napıcan?

denizim senin de hiç bitmiyor sokak işlerin canım ya yorulucan yine.kolay hallolur inş.

özlem eşin elazığlı mıydı sanki deprem olmuş yaaa inş bişey yoktur

amin canım sağol inşallah..
test tarihin ayın kaçı canım ..

denizcim dr bir test tarihi vermedi bekleyebildiğim kadar bekleyeyim diye düşünüyorum belki 15,gün yaparım sen de hastane işlerini kolay halletmiştindir umarım

bebingcim günlük işler yapıyorum da büyük temizlik yapmıyorum şimdilik bugün 5.günüm bekleyebildiğim kadar bekleyeyim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…