iyi geceler kızlar nasılsınız ben geldim yine aranıza hepinizi çok özledim...pkolu birisi olarak tedaviyi tamamen bıraktım drum 1 yıl içinde kendinden kalırsın dedi bizde bekliyoruz bakalım...15 gün başlangıç kürü olarak soğan suyu içtim şimdide incir kürüne başladım inşallah işe yarar birde hayıt tohumu içiyorum...allah hepimizin yardımcısı olsun...siz ne yaptınız tedavileri umarım hayırlı haberlerinzi cvp olarak yazarsınız...hoşçakalın
nbnh sağol cnm sen nasılsın ağrın sancın yok dimi?
teşekkür ederim canım allah razı olsun.... geldim artık döndüm sahalara:))) sen ne yaptın tatlım nasıl geçti aşılama... inşallah güzel haberler verirsin canım....:Saruboceq:
denizim hala sana ne diyecektim onu düşünüyorum olmazsa genş bir zamanda tekrar okurum ne yapayım:)))
denizcim Allah kavuştursun canım eşin tez zamanda gelir inşallah da bebiş çalışmalarına başlarsınız
aman ohh yani önce başın sağğolsun tabiki özlemcim ama aklımız çıktı okadar işimin arasında sırf sana bakmak için girdim canım benim teyze gençmiydi allah rahmet eylesin size ömür versin
gamzecim yaa kıskandırma beni temizlik manyağğıyım ve temizliğe doymam ben
bebingim valla ben daha sabah uğursuz bu ev diyordum üniversiteden arkadaşlar aniden aradılar size geliyoruz ev bakacağız dediler geldiler onların arabası yok emlakçı emlakçı gezdik bir yılda evimiz %50 değer kazanmış bir anda fikrim değişti :) hoşuma gitti ki dahada artacakmış fiyatı emlakçıların söylediklerine göre arkadaşlarımızn bütçesine göre malesef bulamadık ev onlarında önce 6,5 aylık bebişlerinin genetik problemden dolayı öldürerek doğurtmuşlar çok ağlamışlar çok üzülmüşler cinsiyetle ilgili bir sorun oluşuyormuş ikinci bebişte 3 aylık ölmüş aynı genetik problemden şimdi korunuyorlar 20 bin gerekiyormuş hem geneetik ayıklama hemde tüp bebek yaptıracaklar 40 binde borçları var çok üzüldüm onların durumuna %100 kredi alarak ev almak istiyorlardı kira öder gibi ama uçmuş ev fiyatları allah yardımcıları olsun
denizcim allah kavuştursun tatlım kırmızılarda gelmiş ama kocişin varken gelmediği iyi olmuş zaten seni özleyecek gider ayak nane olmamış kırmızılarbizde ne edepsiz olduk haağ bide kıbrıs çok sıkıcı bir yer denizcim yaa eminmisin iyi düşünün yağ ben hiç sevmemiştim
kızlar gene çift motor takacağım bir haftaya giriyorum neyse iki haftam kaldı sonra kursum bitiyor 21 marttada sınavım bitiyor tontiler
sevim tayyibin bir bacağını sen diğer bacağından ben tutayım ayıralım canım
özlem hoşgeldin canım
başınız sağolsun
adet oldun mu kııııııızzzzzzzzzzzzzzz geldi zamanın dimi
denizim Allah kavuştursun canım yumurtlama zamanın geçtimiydi kız???????????
kocişin bebeğini bırakıp gitmiştir inşallah
size günümü anlatıym kızlar
saat 9.30 da kaynanamın sesiyle uyandık
görüncemler geliyomuş apar topar ortalığı topladım
geldiler pazar günü ve haber vermeden uyuzlar(((
neyse geldiler evde toplam 9 kişi kahvaltı yemek derken canım çıktı
kaynana kızını görünce işlerden elini eteğini çekti
canım çıktı valla
neyse görümcemler az önce gittiler
kaynanamda çalışmadığın gün bizi de götür dedi
ben de bi tenhada yakaladım salı götür
benim başka uygun günüm yok de dedim
tamam dedi
hak verdi bana çünkü gerçekten çok bunaldım özellikle bugün deli oldum deli
amin canım sağol inşallah..
test tarihin ayın kaçı canım ..
nursim cim valla surekli üniforma utulemek cok sıkıcı utu hiç sevmem.
ütüsü kolay seyler almayı tercih ederim.
gamze canı sıkılınca insan temizlige veriyor kendini naparsın...
nbnh sen iş yapma canım bekle.kac gun kaldı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?