Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım bizim küskünlüğümüz yok geçen gün aradım ben yengemi nasıl gidiyor diye
abimde beni arar annemle asıl sorunları annemin de suçu yok aslında bizde annemle beraber olduğumuz için gelip gitme olmuyor...biz olmasak annemin hiçbir işini görmez,hastane işi olsun dışarı işi olsun hiçbirini yapmaz bu kadar düşüncesizdir ve kendini düşünür
diğer abim çok iyi arar sorar tatlı dillidir ama o da uzakta işte..
yani beni yaptığım hiçbirşey yok onlara karşı sadece annemden dolayı
5 parmağın beşi bir değil işte..abim malesef çok kıskanç ve eşime de tahammül edemiyor ..annem eşimi çok seviyor ve farkında olmadan zamanında çok da dillendirdi oğlum olsa bu kadar olmaz kendi evladımdan çok iyi falan diye o yüzden ona da bir iç geçirmesi var..
bende senin gibiyim ya kalabalık olsun yenilsin içilsin ortalık şen şakrak olsun
onlarda seviyor kalabalıklığı ama eşinin ailesine her hafta sonu doluyorlar mangallar yemekler
ne diyeyim burpum demiş zaten onlarında evladın var ..

iyi yeterse sorun yok aldıklarım
deniz oğlanın keyfi nasıl olaak bakalım:))

burpcum şifa olsun yediklerin içtiklerin
gelsin artık bebişimiz:))

sende hazırlıklar fulltime devam yanii..bence bu sıpalarrr öyle gelceklerkiii,bak sevimde öyle hissediyor bendee seninkilerçookkk yaramaz olcaklarr,teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bakar onlara yanii ben:)şu senin bebing ve tuanayla aynı anda yaptırma işi mükemmel olurr yaaa,tavan yapar adrenalinn!!!
:)senin hepsi üst üste gelmişşş bebeğim yaaaa,bütçe alt-üst olmuştur,yorulmakda cabası.urazın doğumgünü mayıs sonuydu dimii?napıcaklar evmi dışarsımı?ben evde istiyorum ama zafer dışarıdiye tutturdu aslında işime gelir ama evde hazırlık yapmak süslemek istiyorum sığmayızz diyip duruyo.çok soğuk yaa,bizim dolaplar alt-üst yazlık kışlıklara karışmış vaziyettee!

bilmiyorumm valla,sonuçta anne!kendide anne bazen annelerin hatalarını kapatmak lazım anne olduğunda daha iyi anıyorsun,ben genç kızlık döneminde annemi kırdığım zamanlar içinn nasıl pişmanlıkduyuyorum,kayınvalidemle ilk zamanlar görümcem yüzünden sorun yaşadıkama ben asla kırmadım onları,sık aramamama geldiklerinde başımın üstünde tuarım,geçen gün kredi kartımı verdim,gittikuaför işlerini halleti,200lira slip getirdi,verirken çekiniyor,nasıl üzüldümm,onu rahat ettimek için elimdenn geleni yaparım,bence gitmeee,sadece yabancı gibi ara sor,sen bunca yıl sonra hamile kalıyosun bi merak etmiyoo,olurmuu yyaa,toplum olarak iyice yobazlaştıkk ama kişisine göree.abinde oğul olsaymış,damadı geçmeseymiş onu,evet bence çok kıskanıyodur,annenin yanında falansınız yaaa,hay allahım yaa!!

hamile olduğumu yeni yeni anlamaya başladım
inşallah bundan sonra daha iyi olucam :))

yeğenim doğduğunda 1,5 kiloydu canım
ama şimdi tosuncuk oldu maşallah

burpcum birlikte yaptıralım tabi neden olmasın
tuanay nezaman yaptıracak bilmiyorum
sen nezaaman yaptırıcan
ben yazın düşünüyorum :)

bende böyle düşünüyorum ama çok da üzülüyorum
hayırlısı bakalım geçen gün abimi de aradım gündüz sen yokken bişey olursa arasın hemen götürürüm hastaneye diye
ama dediğin gibi bizi arayan soran yok

maşallah tosuncuğa..
32 haftalık 1,5 kilo doğdu öyle mi
bizim tosuncuk 28. hafta 2 kg idi
bundan sonra ayda bir alır temmuzun başına 4 kg olur dedi dr ama bilmiyorum tabi gidişat neyi gösterir..

sen nezaaman yaptırıcan

bebingim dr a gidecektin ne oldu?kist olabilir yine diyordun

beraber olmasa bile peş peşe olsun ona da razıyız ya ne güzel olur valla..
mayıs bilge
haziran temmuz- burp ve sen
ağustos -tuanay
melek de arada sürpriz yapar tamam işte

ee gulimusun zaten yakın 19 mayıs

bugün yine burasi cok sicak ve ben edem kiyafetlerimi cikarmak istiyorum(((((((((((((

ay azıcıkta burası ısınsa ne olurdu

selam kızlar canlarım birtanelerim yoğun bir hafta ardından haşatım biraz kendime geleyim uğrarım

canım çok yoruldun okul bitsede rahat etsen

sevimcim sende burdaymışsın ben çıkmışım

buzdolabının içini boşalttım burdan çıkınca herşeyi banyoda yıakdım donuma kadar ıslandım
annemde içini sildi bir iş daha son buldu:))

hamarat hatun seni çok yorma kendini

aman aman erken filan olmasın sorun yaşarsın canım zamanı gelince gelir sen merak etme denizi kız o battaniyeyi koy çek resmini çok merak ettim doğrusu

sağol bilge teyzesi:))
yerimde duramıyorum gerçekten sabah 8 de uyandım uzandığımı hatırlamıyorum hep iş yapasım herşeyi bitiresim var neden bilmiyorum(

enerji geldi sana heralde yorma denizimizide

gözün aydın annen geldi demek köyden torun sevgisi işte ay git valla kafan dağılsın biraz sevimcim

yagmulu bir günden merhaba herkese
hava soguk mayıs ortasına geldik anlamadım gitti mevsimler bozuldu artık.

aynne öyle canım hala kazak giyiniyoruz ne olucak böyle

taze annemiz şimdi kimbilir ne acıyodur dikişleri kıyamam batucukta gaz sancıları iiçndedir .
soağan kürünü semracım bende yaptım çok faydası olduya küstimi yok etmişti ilaçsız arkadaşımda soğan kürüyle hamile kalmıştı

denizcim bence sende gitme anneni abin görmeye bile gelmiyorsa bu büyük ayıptır canım. anneler ne kadar kıymetlidir yengenin umurundanıki abin gelmiyosa o hiç gelmez canım

sermestim ne diyimki kuzum umarım bir an önce düzene girersiniz canım allah yardımcın olsun

burpcum yılın en yoğun çalışkan kadını ilan edyorum seni tatlım zor işin ya oooo 19 mayıs büyük gün için pır pır atıyo valla

elenazcım ne güzel ya demek yeni anlıyon insanın inanası gelmiyor değilmi

sen nezaaman yaptırıcan

hadi kızlar acele edin artık elinizi çabuk tutun

ben elenazın arkasından sizde benim arkamdan kızlar az kaldı

kızlar iyi akşamlar bu gün daha iyi hissediyorum kendimi ağrılarım az oluyor sağ kasığımda çok oturunca kasılma oluyor sadece bazen bu gün alt omşumun yalovadan gelen misafir kızı hemede 4 aylık bebeği var annesine bırakmış geldi 11 de evimi yüzdende olsa sildi süpürdü toz aldı gitti çok memnun oldum. iğnemide artık evimin yanındaki sağlık ocağında yaptırmaya başladım. çok iyide oldu benim için gebelik testini sordum 19 mayıs tatil olduğu içinde 20 mayısta yaptırsanda pazartesine çıkar sonuç dedi sen özel hastaneye git yaptır dedi yarım saate çıkıyomuş. öyle olucak artık hemşire bir sürü soru sordu gebelik takibimi yaptırıyon kayıt yapalım filan yok dedim tüp bebek konuldu bakalım dedim beklemedeyiz dedim kaçtane konuldu nerde yaptırdın merak içinde kaldı hatun neden 2 tane diyo arkadaşıda çok istemiş ağlamış sızlamış koymamışlar 2 tane yaştan dedim çok şanslısın diyor öyle işte bu günde böylelikle bitti kaldı 6 gün yarıladık yani

hala mıcamadı yavrucum delircem ya iki gün oldu şu saat itibariyle yapamayısı herseyi denedim bir moka bu kadar mı hasret kalır insan be
bütün gün deliksiz uyudu bir de iştahsız kafam takıldı acaba bi rahatszlıgı mı var cocugun napsam uyandıramadım gündüz simdi yeni yeni actı gözlerini kaka yapmaya ugraısyor kendınce ama tık yokkk oyy mıc da sen de rahatla ben de cocugumm

yarın da misafir geliyormus of istemiyorum kimseyi valla şimdi kalk temizlikti hazırlıktı buzlukta böregim vardı yanına bi kek cırpsam geceden yeter banane ugrasamıcam valla of ya gelmesin kimse keyfim yok cocuk böyleyken

bal biz bekleyemeyiz 20 sine kadar falan özel hastaneden yaptır çatlarız
içindeki kıpırtı heyecandan değil bebişten :)))
hemşirenin belkide kendisi aynı problemleri yaşıyordur arkadaşım diyordur benim öyle hemşire arkadaşım var

deniz abin karımköylü olmuş neyse mutlu olsunda önemli olan o annende üzülmesin senin kocişin saolsun annene evlattan farklı davranmıyor annene oğlunun eksikliğini hissettirmiyor senin dediğin gibi abinde kıskanıyordur gelininde canına minnet işine geliyordur ailelerde olur böyle şeyler yeterki canlar saolsun

zasacım sorma birde hediye aldıkmı hatırı sayılır hediyeler alırız öyle almış olmak için almayız özeniriz yeterki içime sinen birşey olsun
doğum gününü dışarıda yapıyor ablam 25 i oğlanın doğum günü 31 i nişan düğün yıldönümü kendi ve kızının doğum günü :)))))))))) peş peşe sonrada diğer ablamın doğum günü sonra babalar günü babam kocişin babası amcası yandım anaaaaam :))) vallaha parasında değilim yeterki alacak birşey bulayım yıllarca al al insan tıkanıyor haa unutmuşum görümceminde doğum günü tr den yurtdışına spariş vereceğiz

bebing teemmuz gibi düşünüyorum ama benim düşüncemle olmuyorki fsh ım ne alemde olacak bilmiyorumki yüksek olursa başlayamamki :2:

süte herşey geçiyormuş ya sende kayısı yesene sermestim hehe süte geçsinde çocuk cağız zıçabilsin rahatlasın

off yaa kızlar ben o kadar bitkisel ot bok yiyorum ama ne yapıp edip yanında bir şekilde alkol alıyorum bugünde viski içtim şimdide pişmanm tamda ovulasyon testinde çif çizgi çıkmıştı bir ayı içki içmeden geçirsem belkimki bir halt olacak ilgisi varmıki bilemedimki şimdide vicdan yaptım pazarteside margarita içmiştim ((((((((((

Kızlarrrrrrrr,iyi akşamlar herkese,oy oy oy bayağı oldu girmeyeli,özlemişim hepinizi,neyse az kaldı 55 güncük,ben de aynı tas aynı hamam,ders ders,ders,bakalım bir işe yarayacak mı,ne olursa olsun,hayırlısı olsun yeter ki...
Gulimus,bence bebeklerin seninle,kesin tuttu,bak demişti dersin,birden öyle çok yoğun hissettim,19 mayıs bayramımız olsun inşallah,çifte bayram...
Ben de kısmetse,ağustosta yaptıracağım,hayırlısı bakalım,bu yaz burp,bebing,melek ve ben de hamiş kalsak züper ötesi olacak,o günlerde gelecek,niye gelmesin ki....
Denisim,hasret kaldım sana kuşum yaaa,deniz doğmadan görüşsek iyi olacak :)
Sermestcim,sıkma canını,annelik zor değil mi,kakasına hasret bırakıyor bazen,annelerimizin hakkı ödenmez bu açıdan düşününce...
Bebingim,bitti mi tükkanının işleri,yoruldun sende,bugün yağmurluydu izmir,sizin ora nasıldı,açıkçası ben havaların tekrar soğumasına seviniyorum,çünkü hava sıcakken,hayat dışarıda akıp giderken,dershane ve eve tıkılmak,ders çalışmak hiç güzel olmuyor,bencilce ama varsın bu sene yaz az geç gelsin....

Bilgecim,sen de sakın korkma bence,kadınız biz,emin ol,şiddetli adet sancısından öte değil,hem çok da uzun sürmüyor,sonu güzel olacaksa,2-3 dakikalık acıya değer,bence de güzel olacak zaten,kasmassan kendini daha kolay geçer,o an bebeğini kucağına verdiklerini düşün yeter sana....

bilge sana yarın için kolaylıklar diliyorum vallaha bana rahim filmini bayıltarak yapmışlardı ama historoskopiyi canlı canlı olmuştum bir gece yatırırız diyince gene yoğun bir dönemdeydim aman ben dayanırım dedim histeroskopii daha zor birşeydi canım yandı manım yandı ama geçti bitti ne yapalım sonuçları güzel olsun filmden sonra 3 ay içinde hamile kalacaksın bak gör ben haziranda histeroskopinin 3. ayında hamile kalmıştım sen preesedde kullanırsın tam olur :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…