sende hazırlıklar fulltime devam yanii..bence bu sıpalarrr öyle gelceklerkiii,bak sevimde öyle hissediyor bendee seninkilerçookkk yaramaz olcaklarr,teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bakar onlara yanii ben:)selam kızlar çalışmaktan giremedim kocişişte otel projesi aldı gece gündüz çalışıyor dolayısıyla bende onunla çalışıyorum evin her yeri çarşaf çarşaf projelerle kaplı ben sürekli çeviri yapıyorum ona vakit kazandırıyorum
zasacım sabah akşam annemin hazırladığı karışımdan içiyorum nasıl işkence anlatamam sonrasında iğrenç ötesi bitki çayından içiyorum sonra ilaçlar sonrada arısütü bal polen daha ne yapayım bu yazada hamile girmezsem büyük konuşmak gibi olmasın ama kıçımı bile kımıldatmam bebek için ben görevimi fazlasıyla yaptım herifede aglütinasyon için antibiyotiğe başlattım o eksikti oda çıktı ya ameliyat öncesi ve sonrası spermiogramda birde bizim akademik takvim iyice uzadı deli etti beni haziran sonuna kadar okul açık birde diploma töreni komisyonuna görevlendirmişler hiiiç kaçışım yok sonra tatil yaparız anca temmuz ortası başlayabilirim oda hazreti fsh ım müsade ederse
adayı bana bırak tatlım sen istediğin yere git benden güvenilirini bulamazsınherüfümün şu projesi hafiflesinde buluşalım canımcım yaaa
mavi çankıırı çingemleri sizinkiler haaadaha iyi işte dişli olacaklar ben uyuyan uslu çocuk görmedim zati şimdiki çocuklar çok kuduruk
sermest negüzel işte orman havası birde yağmur yağınca mis gibi kokar sıcağı çekilmez bugünlerin tadını çıkar geçen yazı cıbıldak geçirmiştin şimdi hiç giyinmezsin :))) antalya sıcak olur ama bu sene biraz farklı ben 17 mayısta asosta yüzdüğümü hatırlarım 6 haziranda antalyada yüzmüştüm bence güzel olur hava denizde sıcak olur
sevim oh gözün aydın anneciğin gelmiş aklı kalmış belli sizde
hava değişimi iyi gelebilir sana kafa dağıtırsın
memoda biraz özlesin sizi dimi ama
bilge ben rahim filmini anestezi ile çektirmiştim hiç sıkıntı yaşamamıştım dolayısıyla 5 dakika için ne gerek var demiş doktorun ama dozuda ona göre az oluyor zaten konforun ve strese girmemek için bence anestezi al derim
bebing tuanay varmısınız aynı anda yaptıralım tedavimizi voltronu oluşturalım hepimizde aynı anda verelim haberimizi
özlemim nasıl özledim onu batucukta çok tatlı
kızlar bu formun tüm kızları güzel ama tüm bebişleri birbirinden tatlı maşallah kırkbinkere maşallah hepsi birbirinden tatlıhangi birini sayayım her biri birbirinden güzel allah sağlık versin uuzun ömür versin hepsine inşallah
balım 19 mayıs büyük günümüz ben senden çok eminim tatlım elanazla peşpeşe gelecek bebişleriniz allahın izniyle
denizim güle güle kullansın denizoğlan aldıklarını sağlıkla gelsin inşallah seninde dediğin gibi sizin gelinin keyfi yerindeki sizi aramıyor yoksa o arayalım dese abin mutlaka arar herşey kadında bitiyor evlatlarıda aynısını ona yapar
:)senin hepsi üst üste gelmişşş bebeğim yaaaa,bütçe alt-üst olmuştur,yorulmakda cabası.urazın doğumgünü mayıs sonuydu dimii?napıcaklar evmi dışarsımı?ben evde istiyorum ama zafer dışarıdiye tutturdu aslında işime gelir ama evde hazırlık yapmak süslemek istiyorum sığmayızz diyip duruyo.çok soğuk yaa,bizim dolaplar alt-üst yazlık kışlıklara karışmış vaziyettee!bu ay hediye almaktan helak oldum anneler gününe anneme kaynanama kocişin babanesine iki ablamın iki yiğenimin doğum günü hepsinede güzel hediye almak istiyorum alışveriştede çok vakit harcayamıyorum bayağı sıkıntı oldu vakit olsa bulurum alacak şey ama vakitte yokki koştur koştur iş görüyorum mayısın ortasına geldik hala kar lastikleri ile geziyordum eski mevsimlikleride attırmıştım yazık oluyordu güzelim kar lastiklerine önüme gelen lastikçiye girdim şansa michelinin en güzel lastiğini çok uygun fiyata buldum onuda hallettim daha kışlıklarım kalkacak ama havalarda buz gibi bir haftada onları ötelerim ama hediye işini ötelememe imkan yok halletmem lazım
semracım bizim küskünlüğümüz yok geçen gün aradım ben yengemi nasıl gidiyor diye
abimde beni arar annemle asıl sorunları annemin de suçu yok aslında bizde annemle beraber olduğumuz için gelip gitme olmuyor...biz olmasak annemin hiçbir işini görmez,hastane işi olsun dışarı işi olsun hiçbirini yapmaz bu kadar düşüncesizdir ve kendini düşünür
diğer abim çok iyi arar sorar tatlı dillidir ama o da uzakta işte..
yani beni yaptığım hiçbirşey yok onlara karşı sadece annemden dolayı
5 parmağın beşi bir değil işte..abim malesef çok kıskanç ve eşime de tahammül edemiyor ..annem eşimi çok seviyor ve farkında olmadan zamanında çok da dillendirdi oğlum olsa bu kadar olmaz kendi evladımdan çok iyi falan diye o yüzden ona da bir iç geçirmesi var..
bende senin gibiyim ya kalabalık olsun yenilsin içilsin ortalık şen şakrak olsun
onlarda seviyor kalabalıklığı ama eşinin ailesine her hafta sonu doluyorlar mangallar yemekler
ne diyeyim burpum demiş zaten onlarında evladın var ..
elanazım iyi olmana çok sevindim kesin kayınvalideden ağrımıştır miden:))
şimdi düzelir artık..
sende bebişinde iyi olun hamileliğin tadını çıkart artık
ayy inşallah erken doğmaz tabiki en sağlıklısı gününü doldurması
yeğeninden baya erken doğmuş kıyamam
kaç kiloydu doğduğunda hatırlıyor musun?
sende hazırlıklar fulltime devam yanii..bence bu sıpalarrr öyle gelceklerkiii,bak sevimde öyle hissediyor bendee seninkilerçookkk yaramaz olcaklarr,teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bakar onlara yanii ben:)şu senin bebing ve tuanayla aynı anda yaptırma işi mükemmel olurr yaaa,tavan yapar adrenalinn!!!
:)senin hepsi üst üste gelmişşş bebeğim yaaaa,bütçe alt-üst olmuştur,yorulmakda cabası.urazın doğumgünü mayıs sonuydu dimii?napıcaklar evmi dışarsımı?ben evde istiyorum ama zafer dışarıdiye tutturdu aslında işime gelir ama evde hazırlık yapmak süslemek istiyorum sığmayızz diyip duruyo.çok soğuk yaa,bizim dolaplar alt-üst yazlık kışlıklara karışmış vaziyettee!
bilmiyorumm valla,sonuçta anne!kendide anne bazen annelerin hatalarını kapatmak lazım anne olduğunda daha iyi anıyorsun,ben genç kızlık döneminde annemi kırdığım zamanlar içinn nasıl pişmanlıkduyuyorum,kayınvalidemle ilk zamanlar görümcem yüzünden sorun yaşadıkama ben asla kırmadım onları,sık aramamama geldiklerinde başımın üstünde tuarım,geçen gün kredi kartımı verdim,gittikuaför işlerini halleti,200lira slip getirdi,verirken çekiniyor,nasıl üzüldümm,onu rahat ettimek için elimdenn geleni yaparım,bence gitmeee,sadece yabancı gibi ara sor,sen bunca yıl sonra hamile kalıyosun bi merak etmiyoo,olurmuu yyaa,toplum olarak iyice yobazlaştıkk ama kişisine göree.abinde oğul olsaymış,damadı geçmeseymiş onu,evet bence çok kıskanıyodur,annenin yanında falansınız yaaa,hay allahım yaa!!
hamile olduğumu yeni yeni anlamaya başladım
inşallah bundan sonra daha iyi olucam :))
yeğenim doğduğunda 1,5 kiloydu canım
ama şimdi tosuncuk oldu maşallah
burpcum birlikte yaptıralım tabi neden olmasın
tuanay nezaman yaptıracak bilmiyorum
sen nezaaman yaptırıcan
ben yazın düşünüyorum :)
bugün yine burasi cok sicak ve ben edem kiyafetlerimi cikarmak istiyorum(((((((((((((
selam kızlar canlarım birtanelerim yoğun bir hafta ardından haşatım biraz kendime geleyim uğrarım
sevimcim sende burdaymışsın ben çıkmışım
buzdolabının içini boşalttım burdan çıkınca herşeyi banyoda yıakdım donuma kadar ıslandım
annemde içini sildi bir iş daha son buldu:))
sağolun teyzeleri inşallah kullanmak nasip olur:)
yatağın üstüne açtım tezgahı baktım şöyle abartmamışım aldıklarımı lazım olacak kadar ,
inşallah unuttuğum birşey yoktur çünkü ayrı ayrı yerlerden gördükçe aldım dünde satış yapanlar kıyafet dedikçe aldım var falan dedim ..
sadece eldiven.şapka,penye yelek çorap önlüklerini tamamladık ..neyse lazım olunca alırız artık..
kendimle ilgili de eksik kalmadı ..
kızlar benim içimde bi his ki inşallah çıkmaz sanki erken doğacakmış gibi geliyor
ne bileyim o yüzden midir nedir herşey hazır olsun istiyorum..
annemde battaniyemizi çoktan bitirdi resmini çekip koyarım yelekler ördü bide daha tutuyorum sonra örersin hemen büyür diye..
sağol bilge teyzesi:))
yerimde duramıyorum gerçekten sabah 8 de uyandım uzandığımı hatırlamıyorum hep iş yapasım herşeyi bitiresim var neden bilmiyorum(
amcamın cenazesiyle köye gitmişti 7sini verdiler sabah geldi 40da gene gidecekmiş bizde ordada merkezdede ev yaptırıyoruz o yüzden gidecek ama mercana dayanamam senle mercanıda götürcen sen gelmezsen gelme ben kızımı alır giderim diyor sabah 6dan beri oynaşıyor kokluyor öpüyor çok özlemiş bana sarılmadı bile anaaaaaaaaaaaaaa benide öp dedim
yagmulu bir günden merhaba herkese
hava soguk mayıs ortasına geldik anlamadım gitti mevsimler bozuldu artık.
dün özlem aradı,sesi iyiyid ama yorgunmuş,batuş ağlıyormuş sıkça,herkesde oluyormudiyorr,bende evet dedim,hepsi aynı anacım yaaa,ağlamalar bitmez,hem ağlamayan çocuk iyi değil.özlemin ağrısı olmuş,ama şuan birazdaha iyiymiş.olucak o kadar zamanla herşeydüzene girer.batuşda doğdduuişte sırasını savdı,yeni hamişler lazım aramızaa,bence şimdi baldan hobareyy gelcek,geriye kaldı melek,burp,tuanay,bebing,4kişiden daha güzel haber aldıkmııı tamamdır,hadi kızlar çalışmaya,boşverin dışarı işlerinii siz evde çalışınmeleği anladık şuan biraz nadasa çekti kendini,dinlenmesi daha iyi olucak hem ben inanıyorum meleğin meleği babasını şaşırtıp kendisi gelipp ALLLLLL SANAAAAA!!dicek bebingimde birazcık dinlenmede ama bencebize süpriz hazırlıyorrr burpcumsen naptın kuzum,bi yaz hele merakda bırakma bizi konuşmuştun sevalciğimle noldu?tuanayada böyleee gezsin tozsun ikizleri olunca feleği şaşcak nasılsa sen napıcaksın cnm nezaman başlıcaksın,evde bişeyler yapıyomusun?kızlar şu soğan kürünü sürekli yapın yaaa,bi arkadaşda yeni hamile sıkça yapıyodu soğan kürünü sormuyordum ama biliyordum,bence onun çok faydası var,ben aşılama döneminde bikaçkezdenemiştim,tadı kötü ama insan zamanla alışır,şifa niyetine yapın yahu su yerine için.
kızlar benimde yeğenim olacak 1 hafta 10 güne kadar..
hatırlarsınız benden saklamışlardı hamile olduğunu yengemin üzülmeyeyim diye
ben hamile olduğumu söyleyince söylemişlerdi
erkeğimiz geliyor inşallah egemen olacakmış ismi..
yengemi en son yılbaşında gördüm 200 mt var aramızda
abimde gelmiyor zaten
benim hamile halimi bile görmediler
annem doğunca gitmem diyor
bayramda ,anneler gününde bile gelen giden olmadı çok kızıyorum o yüzden..
doğunca nasıl olacak bilmiyorum hastaneye gidip beklemek çok isterdim yada evde yanında olmak ama haketmiyorlar..ilk yeğenimde ben götürmüştüm hastaneye ilk ben çıkmıştım yanına..
iş biraz kadında da bitiyor
ben kendimden biliyorum eşim ailesini öyle çok arayan bi tip değildir hafta sonları ben ararım önce sonra ona veririm hediye alınması lazımsa ben hallederim..ama bizim gelin halinden memnun anlaşılan..
yeğenimi gönderirlerdi hafta sonu kalırdı bizim apartmanda akranı çok oyanrdı onlarla falan şimdi onu da göndermiyorlar ..
kısacası ben de gitmeyi düşünmüyorum ne hastaneye ne de evine..ama bu da bana çok garip geliyor
selammmmmm hatunlar uykusuz bir gecenin ardından enkaza dönmüş halimle anca bu saatte geliyorum artık sabah dördü geciyordu anca uyudu kuzum agla agla helak oldu yine sürekli agzından guk gak sesler geliyor mideniz rahatsız olunca agzınıza bıseyler gelır ya rahatsız eder onun gibi oluyor el kadar bebe nasıl uyusun zaten kakasını da yapamadı ona da agladı kac saat ugrastım tık yok o bitti midesi basladı pıspısla salla yok anam uyuyamıyr cocuk da napsın güya babası uyutcaktı ben uyuycaktım nerde aglarken cocuk tepende uyunuyor mu ki valla mahvoldum helak oldum sabah bıraz uyuduk yıne beraber ama ben gün ısıyınca uyuyamıyorum dalamıyorum öyle sersem sepelek yatmak da dinlendirmiyor beni şimdi gene uyuyor sıpa napcaz bu cocukla bılmem gündüz uyuyor gece yok ikindide bi baslıyor sabah ezanına dek huzursuz uykusuz oyy ona da kıyamıyorum hala da kaka yapamadı zati yavrum
daha yemegim yok karnım da ac dogru düzgün beslenemıyoz ki sevim gözün aydın anacıın geldi en azından karnın doyar adam akıllı
selam kızlar çalışmaktan giremedim kocişişte otel projesi aldı gece gündüz çalışıyor dolayısıyla bende onunla çalışıyorum evin her yeri çarşaf çarşaf projelerle kaplı ben sürekli çeviri yapıyorum ona vakit kazandırıyorum
zasacım sabah akşam annemin hazırladığı karışımdan içiyorum nasıl işkence anlatamam sonrasında iğrenç ötesi bitki çayından içiyorum sonra ilaçlar sonrada arısütü bal polen daha ne yapayım bu yazada hamile girmezsem büyük konuşmak gibi olmasın ama kıçımı bile kımıldatmam bebek için ben görevimi fazlasıyla yaptım herifede aglütinasyon için antibiyotiğe başlattım o eksikti oda çıktı ya ameliyat öncesi ve sonrası spermiogramda birde bizim akademik takvim iyice uzadı deli etti beni haziran sonuna kadar okul açık birde diploma töreni komisyonuna görevlendirmişler hiiiç kaçışım yok sonra tatil yaparız anca temmuz ortası başlayabilirim oda hazreti fsh ım müsade ederse
adayı bana bırak tatlım sen istediğin yere git benden güvenilirini bulamazsınherüfümün şu projesi hafiflesinde buluşalım canımcım yaaa
mavi çankıırı çingemleri sizinkiler haaadaha iyi işte dişli olacaklar ben uyuyan uslu çocuk görmedim zati şimdiki çocuklar çok kuduruk
sermest negüzel işte orman havası birde yağmur yağınca mis gibi kokar sıcağı çekilmez bugünlerin tadını çıkar geçen yazı cıbıldak geçirmiştin şimdi hiç giyinmezsin :))) antalya sıcak olur ama bu sene biraz farklı ben 17 mayısta asosta yüzdüğümü hatırlarım 6 haziranda antalyada yüzmüştüm bence güzel olur hava denizde sıcak olur
sevim oh gözün aydın anneciğin gelmiş aklı kalmış belli sizde
hava değişimi iyi gelebilir sana kafa dağıtırsın
memoda biraz özlesin sizi dimi ama
bilge ben rahim filmini anestezi ile çektirmiştim hiç sıkıntı yaşamamıştım dolayısıyla 5 dakika için ne gerek var demiş doktorun ama dozuda ona göre az oluyor zaten konforun ve strese girmemek için bence anestezi al derim
bebing tuanay varmısınız aynı anda yaptıralım tedavimizi voltronu oluşturalım hepimizde aynı anda verelim haberimizi
özlemim nasıl özledim onu batucukta çok tatlı
kızlar bu formun tüm kızları güzel ama tüm bebişleri birbirinden tatlı maşallah kırkbinkere maşallah hepsi birbirinden tatlıhangi birini sayayım her biri birbirinden güzel allah sağlık versin uuzun ömür versin hepsine inşallah
balım 19 mayıs büyük günümüz ben senden çok eminim tatlım elanazla peşpeşe gelecek bebişleriniz allahın izniyle
denizim güle güle kullansın denizoğlan aldıklarını sağlıkla gelsin inşallah seninde dediğin gibi sizin gelinin keyfi yerindeki sizi aramıyor yoksa o arayalım dese abin mutlaka arar herşey kadında bitiyor evlatlarıda aynısını ona yapar
hamile olduğumu yeni yeni anlamaya başladım
inşallah bundan sonra daha iyi olucam :))
yeğenim doğduğunda 1,5 kiloydu canım
ama şimdi tosuncuk oldu maşallah
burpcum birlikte yaptıralım tabi neden olmasın
tuanay nezaman yaptıracak bilmiyorum
sen nezaaman yaptırıcan
ben yazın düşünüyorum :)
bebingim dr a gidecektin ne oldu?kist olabilir yine diyordun
beraber olmasa bile peş peşe olsun ona da razıyız ya ne güzel olur valla..
mayıs bilge
haziran temmuz- burp ve sen
ağustos -tuanay
melek de arada sürpriz yapar tamam işte
ee gulimusun zaten yakın 19 mayıs
hala mıcamadı yavrucum delircem ya iki gün oldu şu saat itibariyle yapamayısı herseyi denedim bir moka bu kadar mı hasret kalır insan be
bütün gün deliksiz uyudu bir de iştahsız kafam takıldı acaba bi rahatszlıgı mı var cocugun napsam uyandıramadım gündüz simdi yeni yeni actı gözlerini kaka yapmaya ugraısyor kendınce ama tık yokkk oyy mıc da sen de rahatla ben de cocugumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?