Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok şanslısın mavicim annen var her türlü sıkıntıyı atlatırsınız inşallah
kurallar her çocuğa geçmiyor malesef sen nasıl rahat edeceksen çocuğun rahatı içinde tabi öyle yap

doktor 10-12 temmuz alırız bebişi dedi ama 10 u pazara geliyor olmaz bence çünkü pazar nöbetçi doktorlar giriyor kendi doktorun çalışmıyor 11 temmuz olursa o da 38+3 falan yapıyor galiba
inşallah o zamana kadar dayansın oğlum gelmesin acilden efe abisi gibi:)

mavi tayininiz çıkmış,hayırlı olsun,yalnız bakmakdan kurtuldun,çok zor çünkü bakıcı veya yalnız bakmak en iyisi annenin bakmasıydı odagerçek oldu,adınıza sevindim.

sıcak biyandan kız biyandan uykusuzluk biyandan serseme döndüm
tadım yok takılamıyorum ondan kızmayın e mi
herkese kocaman öpücükler bizden
kıyamammmmmmmm anlıyorum seni
sanırım öyle oldu herkes seveyim derken helak etti
girmeye çalışıyorum elimden geldiince ama istediğim giibi olmuyor
benim leylek 35 i geçmiş Rabbime şükür bugunü de gördüm
inşallah sağ salim kucağımızda da görürüz

herkese iyi geceler
maşallah size
mavi tayininiz çıkmış,hayırlı olsun,yalnız bakmakdan kurtuldun,çok zor çünkü bakıcı veya yalnız bakmak en iyisi annenin bakmasıydı odagerçek oldu,adınıza sevindim.

aaaaaaa haberim yoktu bak çok sevindim hayırlı olsun .......

evet özleeem son gelişme tayinimiz çıktı:)))))))
ağustosta taşınıcaz
benim tayinim de çıksın hemen ev bulup gidiyorus:92::92::92:

merhabalar herkese
guzel bir hafta diliyorum herkese

bugun semranın sesini duydum cok mutlu oldum
ruyasında görmüş beni inş ruyasında aglamam guzel bi hbr içindir

yegenlerim geliyor bugun cok işim var ama sizlere hbr vermek istedim
giremezsem merak etmeyin beni

sizleri cok seviyorum

özlemcim nasılsın? oğlun nasıl? ben bitap durumdayım. okul tatil oldu kabusum başladı. iş yaptırmıyor. kendini oyalamayı hiç bilmiyor benim kızım. inanın 2 tabak yıkadım bağır çağır. gelmezsen yaramazlık yaparım diyor havuz için ağlamalarını saymıyorum + iştah sorunu. öğlen uykusuna zaten tenezzül etmiyor yorulmuyor daha doğrusu. o nedenle mahvoldum. tv açık, bilgisayarda oyun açık daha ANNEAAAA diye kıyamet kopuyor. ben de koştur koştur aman orasını topla burasını topla yemek yap, kıza yemek ayrı yap İMDAAAAT diyorum. kırmak, üzmek istemiyorum ama çok zor bu işler.öffff hava da cok sıcak. evde nasıl zaptedicem bilmem bu yaz. (((

deniz Allah kavuştursun tatlım. tanıştığımızda 3 aylık hamileydin kısmetse doğumunu paylaşıcam. ne mutlu. sağlıkla gelsin meleğin. ayağını sürüsün.

hepinizi öpüyorum. uyursa erken akşam gelirim.

evet özleeem son gelişme tayinimiz çıktı:)))))))
ağustosta taşınıcaz
benim tayinim de çıksın hemen ev bulup gidiyorus:92::92::92:
çok sevindim canım ya bak efecik size uğuruyla geldi yavrum benim
inşalllah sana da güzel bir okul çıkar
bu arada neresi oldu inşallah isatnbuldur annen efeye bakar
hoş istanbul olmuş ki sen bu kadar sevinmişsin yanılıyor muyum:)

ben zombi gibiyim ama oğlumda hiç öyle bir durum yok ya rabbi şu bendeki uykudan azcık ona ver diye yalvarır durumdayım :)
okullar kurtarıcı değil mi:)) ya bütün velilerim keşke yazında okul olsa diyorlar ,okulda arkadaşlarıyla enerji harcamak kolay ama evde zor tabi :) yazın biz bile yemek istemiyoruz hak veriyorum valla, aslında uyusa zaman geçirir dinlenir ama ,yaz okulları varsa göndersene canım onlar tam enerji atmalık yerler :))))

yok canım seval taşdemir beni kızdırdı ona gitmiyorum ben bahçeci grubuna gidecem tabi onlarda beni kızdırmazlarsa hiç bir şeye tahammüm yok

bu bilinç yaşanmışlıktan geliyor tatlım başka çare yookki canım malesef
hiç ama hiiiç umudum yok tatlım yaa benim terapiye gitmem lazım hiç olmlu olamıyorum ve hiç tahammülüm yok tedaviye dair

çok güldüm al annesi emzir diye kakalıyorlar demek
sen keyfine bak tatlım burada bıraktığın yerde herkez kalbin bizimle olsn yeter

canım benim allah kavuştursun kocişine
denizinede allah kavuştursun kocişinin pabucu dama atılacak bu günlerin tadını çıkartsın :))))

harika oldu gerçekten mavicim annenin bakacak olması maallah inşallah güzel bir okulada tayinin çıkar annene yakın bir yere

bu ay çektiğim karın ağrısının haddi hesabı yok berbat bir aydı ne kanamam durdu ne ağrım durdu kistmi var acaba söküleyimde doktora gideceğim
bugün izin günlerimin iki haftasını yazdım dekan önce sınav haftasına geliyor rektörlükten izinleri bu tarihlere getirmemem konusunda uyarıldım dedi ben tedavi olacam dememle sen burayı düşünme hallederim ben dedi allah bin kere razı olsun nasıl anlayışlı bir kadın öyle anlayışlı davranmasaydı tatile çıkamazdım çünkü sanatta yeterlilik sınavım var ayın 4 ünde ondan sonra çıktım çıktım 18 inde regl oluyorum o reglde doktora gideceğim sonrasıda artık nezamana denk gelirse tedavi ertelenirmi uzunmu olur kısamı olur tabiki bu süreç içinde doktorun izin dönemide çok önemli eğer izin dönemine denk gelirsem vay halime
hoca seni çok stresli görüyorum bu işler hormonel mutlaka terapiye git dedi hatta yarın mutlaka başla anca hazırlanırsın dedi resmen içimi okudu hoca

özlemcim istanbul oldu çok şükür:)))))))çankırı tayfasından terfi ettim istanbul tayfasına:)))))

kızlar haşatım yarın arkadaşım gelecek evi temizledik gündüz de hep dışardaydık süt sağmaya geldik yedirip içirdik yine dışarı
arkadaşlar vardı efe onları görünce ağlıyo
kimsenin kucağına gitmiyo
ağladı nasıl yabani çocuk
bi ara ben gittim babasıyla kaldı babası da uzaklaşınca ağlıyomuş
aaay ne güzel olmuş diyolar dudağını büküp içleniyo sonra başlıyo ağlamaya
yalnız büyüyo ondan heralde
ama beni tanıyo biliyo sakinleşiyo çok seviniyorum:)))
Allah herkese yaşatsın seneye bu zaman hepimiz anne olmuş olalım inşallaaahhhhhhhh

gözün aydın bebingcim
canım benim bende seni çok seviyorum:))
yaaa dimi ne zaman geçmiş diyorum şimdi

çok mutluyum tabi bizi bırakmamana diğerleri gibi olmadın inşallah sein doğumuna da hepimiz şahit oluruz

aminnn burpcum çok teşekkür ederim
darısı sizin başınıza eşinde sende öyle iyisiniz ki gözümle gördüm ve şahit oldum mutluluğunuza
bu tedavi size bebişinizi getirecek lütfen inanarak başla

burp bu yaz hamile kalacksın:))))
ve ben seni hamile halinle görücem canlı canlı inşallahhhhhhhhh

bilgeeeeee bu gündüz uyumama kendi kendine durmama durumu hiç mi bitmicek ?ben hiç mi iş yapamıcam ?
yere yorgan seriyorum yuvarlanıyo bazen kolu altında kalıyo çıkaramıyo basıyo çığlığı
artık oyuncak falan bilir beni istemez diyordum ama
işim yaş sanırım

ahh denizim nasıl inanmak istiyorum belki bugün regl oldum onunda karamsarlığı vardır üzerimde nasıl yorulduğumu anlatmama gerek yok deniz oğlan inşallah arkadaşını getirecek bana elife ayşene bilgeye gülsene melek teyzesine hanaaa liste biraz kabarık ama deniz oğlan halleder herşeyi

ahh ahhh mavicim inşallah ağzından bal damlıyor nasıl isterim bu emeklerimin karşılığını alabilmek

hoşgeldin semracım tatilinizin güzel geçmesine sevindim
melekle de hasret gidermişsinizdir

denizcim seninde az kalmış canım
Allah acısız sızısız kurtarsın

mavicim demek ağustosta taşınıyorsunuz
o sıralarda biz de taşınacağız
taşınma işi bitse de tatile çıksak diye bende gün sayıyorum
şimdiden ikimize de kolay gelsin

burpcum tedaviye başlıyormuşsun çok sevindim canım
dediğin gibi çok bilinçliyiz ama sana tavsiyem benim gibi yap
tedavi sırasında dr a doğru düzgün soru bile sormadım
netten de araştırmadım e2 değerlerimi bile sormadım düşün artık
dedim elimizden geleni yapıyoruz olmazsa da olmayacak dedim
bir de üzerine rahatsızlıklarım eklenince gebelik testini bile düşünmedim
test için yataktan nasıl kalkıp gidicem diye düşündüm
kısmet oldu olmayadabilirdi
sende olumlu yada olumsuz düşünme herşeyi oluruna bırak
hayırlısıysa olsun inşallah

bebingcim semranın rüyası da güzel haberler getirsin inşallah

selammmm.

sağol elanacım evet herşey çok güzeldi,bol bol sohbet ettik melekciğimle.demek sende taşınıyorsun,şehir dışınamı nereye?bizde taşınıcaktık ama vazgeçtik,ev alıcaz.buralarda evler çok uçuk,yeni daireler 500-600milyar bende öyle istiyorum amaa çok zor.bakalım hayırlısı..

burpcum denizoğlan bütün arkadaşlarını getirecek merak etme sen:)

elanaza katılıyorum çok irdeleme tedavini moralini bozma lütfen bu çok önemli
bu reglin son olacak ve tedaviye başladığında hep olacağına odaklan senin için dua ediyorum canım benim inşallah benim oğlum doğarken senin bebiş haberini alıcam bende :))

elanazım aynı şehirde başka bi eve mi taşınıyorsunuz
bu halde taşınmak sana zor olacak hele ki ağustosta daha da büyümüş olacaksınız
Allah kolaylık versin sana

bende bitik haldeyim bir sürü ütü vardı dinlene dinlene yaptım ama sanki bitmek bilmedi
sürekli de yapamadım ayakalrım acıyor bi de akşama çıkıyor acısı

semracım Allah gönlünüze göre versin ev sahibi olmak zor bu devirde
Allah evi olmayana ev işi olmayana iş versin der hep annem gerçekten öyle..

evet ya resmen kaklıyorlar hayır çocuk altını bile kirletse yok bu aç diyorlar çıldırmazsam iyidir :)
kalbim hep sizimle zaten ....
o seval taşdemiri bende tvde gördüm bayağı oldu doğulu bir aile 10 küsür yıl sonra çocuk sahibi yapmışlar diye çıkmıştı benimde aklıma sen geldin :)
fazla düşünme başla hayırlısıyla olacak kendini kasma ne olur rahat ol herşey yoluna girecek

ayyyy çok sevindim hayırlı olsun demek terfi ettin bakalım biz ne zaman edeceğiz :)
benimkide misafir sevmiyor birileri varken daha huzursuz ya ((
inşallahhhhhhhhh kalan herkes bu sene hamiş

selam hatunlar ne ayol herkes tasınma derdinde toplu eyleme mi geçtiniz gacılar
ben de tasıncam ama benimki göçebe taşınması topla tası taragı eylül başı yallah istanbula

cok sıcak hava kavruluyorum eşim de sehir dısındaydı aksama gec gelir öglen de gelmedi bişey de yiyemedim haliyle oruç modundayım açım
kız da nane molla mızır mızır yedi beni oturamadım bir ya kucakta sıkılıyor yatıyor sıkılıyor ayakta durmak istiyor hep oturmaya kalkıyor
memnun edemedim kaç çeşit oyuncak aldık bes dakka sonra umrunda değil mavinin efesi gibi kendini de eğlemiyor ki cadı

dün doktordaydık yine kafayı yiycem artık bir kere de normal bir durum yaşasam normal standartlar içinde olsam
günde 500 ml yemesine ragmen on günde 400 gr almış cadalozum bastan cok sevindim yemese de gelişimi iyi demek ki dedim icimden oh cektim şöyle bir
ama sonra doktorun gıcık acıklamaları ardından içime düşen kurt saolsun bu iyi mi kötü mü diyince bahsettiginiz kadar az yemeye bu kiloyu almaması lazım bu da normal degil dedi yani yorumlrsak dedim? yavaş metabolizma olabilir kilo almaya meyiilli olabilir ilerde dedi aha da ben orda vurgunu yedim yine

ula yese dert yemese dert delircem artık ya..nerde uyuz huyları bana cekmiş bu cocugun
uykusu tavsan uykusu her sese uyanır anası..cili hassas kızarır bozarır anası..herseyden cabucak sıkılır anası..inatçının teki anasını solda sıfır bıraktı bu konuda anasından beter..şimdi bir de bu az yemeye hızlı kilo alma hikayesi bana benzemesin ya..
el kadar bebeden bu sonucu nasıl cıkardı simdi bu doktor bogacam adamı da..hemen herseye bi acıklamaları var zaten..bikere de iyi bişey deyiverin lan..
hofff ne düşüncegimi şaşırdım artıkın..hala zor yıyor uyku dısında asla almıyor kızıyor kusuyor tükürüyor..ama en azından kilo almış napiim..aslında ayına göre abartı kilosu yok 7 kilo..bizle benzer haftada sekz küsür olanları okuyorum..şimdi bu doktor neye böyle benim gibi pimprigin tekini dellendirdi ki..
gitmycem bidaha ona zaten sinir oluyordum docent kendisi akdemisyenlikten gelme doktorlar cok soguk nevale oluyorlar bişey soramıyon adam akıllı ünvde gibi ders vermeye kalkıyorlar habire onlar bıseyler anlatıyorlar tıp mecmuası okumaya gidiyoruz sanki..
bu bölgede gitmedigimz bir doktor daha bulmam gerek bu durumda..hahah sıyırdım iyice farkındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…