selam hatunlar ne ayol herkes tasınma derdinde toplu eyleme mi geçtiniz gacılar
ben de tasıncam ama benimki göçebe taşınması topla tası taragı eylül başı yallah istanbula
cok sıcak hava kavruluyorum eşim de sehir dısındaydı aksama gec gelir öglen de gelmedi bişey de yiyemedim haliyle oruç modundayım açım
kız da nane molla mızır mızır yedi beni oturamadım bir ya kucakta sıkılıyor yatıyor sıkılıyor ayakta durmak istiyor hep oturmaya kalkıyor
memnun edemedim kaç çeşit oyuncak aldık bes dakka sonra umrunda değil mavinin efesi gibi kendini de eğlemiyor ki cadı
dün doktordaydık yine kafayı yiycem artık bir kere de normal bir durum yaşasam normal standartlar içinde olsam
günde 500 ml yemesine ragmen on günde 400 gr almış cadalozum bastan cok sevindim yemese de gelişimi iyi demek ki dedim icimden oh cektim şöyle bir
ama sonra doktorun gıcık acıklamaları ardından içime düşen kurt saolsun bu iyi mi kötü mü diyince bahsettiginiz kadar az yemeye bu kiloyu almaması lazım bu da normal degil dedi yani yorumlrsak dedim? yavaş metabolizma olabilir kilo almaya meyiilli olabilir ilerde dedi aha da ben orda vurgunu yedim yine
ula yese dert yemese dert delircem artık ya..nerde uyuz huyları bana cekmiş bu cocugun
uykusu tavsan uykusu her sese uyanır anası..cili hassas kızarır bozarır anası..herseyden cabucak sıkılır anası..inatçının teki anasını solda sıfır bıraktı bu konuda anasından beter..şimdi bir de bu az yemeye hızlı kilo alma hikayesi bana benzemesin ya..
el kadar bebeden bu sonucu nasıl cıkardı simdi bu doktor bogacam adamı da..hemen herseye bi acıklamaları var zaten..bikere de iyi bişey deyiverin lan..
hofff ne düşüncegimi şaşırdım artıkın..hala zor yıyor uyku dısında asla almıyor kızıyor kusuyor tükürüyor..ama en azından kilo almış napiim..aslında ayına göre abartı kilosu yok 7 kilo..bizle benzer haftada sekz küsür olanları okuyorum..şimdi bu doktor neye böyle benim gibi pimprigin tekini dellendirdi ki..
gitmycem bidaha ona zaten sinir oluyordum docent kendisi akdemisyenlikten gelme doktorlar cok soguk nevale oluyorlar bişey soramıyon adam akıllı ünvde gibi ders vermeye kalkıyorlar habire onlar bıseyler anlatıyorlar tıp mecmuası okumaya gidiyoruz sanki..
bu bölgede gitmedigimz bir doktor daha bulmam gerek bu durumda..hahah sıyırdım iyice farkındayım..
sermest canım ya okuduğumda çok güldüm, ne kadar nazlı bu bebek.... kıyamam ya...
ne güzel kilosunu almış maşallah
herşeyi kafana takma ne olur büyüdük sıra o verir
hareket ettikçe zayıflar sen sıkma canını
hemde çok güzel bir kız olue fıstığım
sermestçim seni üzmek istemem ama dostun olarak söylemek zorundayım,hiç rahat değilsin ve haliyle kızın hiç rahat büyümez,biraz relax olmalısın,ben bikez bile senin gibi cc hesabı yapmadım,gün geldi 7-8 aylıkken bile sadece emerek geçirdi,sabahlara kadar ağladı,bak melek gördü,hiç yemek sorunu yaşamadık,çünkü ben hiç zorlamadım,kahvaltı sevmiyor,bazen süt dilimiyle falan geçiştiriyorumm taaaaaaaaa saat3e kadar eline veriyorum yiyor,aç kalınca,rahat olmak şart,sizin kadarken bizdede yeme sorunu oldu biz hiç mama içmedik,sadece emdik,bazen sütüm akarken bazende hiç olmuyodu,yemek yiyemezsem yapamazsam,yorulursam uyusuz kalırsam hiçbişey olmuyodu açlıkdan ağlıyodu ama mamada almıyodu biberonda almıyoduemzikde..senin yaşadığın zorlukları inan hepimiz yaşadık ve yaşıcaz ama herşey sende bitiyoo emin ol sen nasıl olursan bebeğinde öylee oluyor.
başlatmasın o doktor
ne güzelmiş kilosu da maşallah
biz geçen hafta 7,450 idik
bence kilosu abartı değil mama yediği için biraz önde bizden
sağlığı yerinde olsun da kilosu az çok önemli değil
sen takılma bak maşallah kilosu gelişimi gayet iyi
o bi dönem geçiriyodur sıkılmıştır mamadan beslenmekten yavaş yavaş rayına oturur
bi bakarsın kibarcık bi genç kız olmuş
sıkma canını
sermest canım ya okuduğumda çok güldüm, ne kadar nazlı bu bebek.... kıyamam ya...
ne güzel kilosunu almış maşallah
herşeyi kafana takma ne olur büyüdük sıra o verir
hareket ettikçe zayıflar sen sıkma canını
hemde çok güzel bir kız olue fıstığım
canım bazı noktalarda haklı olabilirsin evet rahat değilim gercekten sürekli bir telas halindeyim basndn beri bu dogru ancak yanıldıgın nokta kendinle br tutup genelleme yapman cünkü oradan baktıgında sana göre benzer seyler görünse de cok farklı sürecler basından beri yasadgımız
bir kere nolursa olsun ada basından berı sorunsuz emdi diyorsun ve hep bol kaliteli sütün oldugunu da
biz dogar dogmaz beslenme problemleri de bizimle dogdu emme sorunu on gün kadar ac kalışımız ardından biberona geçişimizde bile beslenmeyi cok zor kabul edişi vesaire daha o zamanlarda da cc hesapları vardı bizim hayatımızda..ben de bilmezdim annelik maratonunda böyle bi faaliyet oldugunu ama oluyormus bu da hayatın gercgı..el kadar bebek sadece dısardan beslenınce..ve beslenmesi gelişiminin en kritik dönemindeyse bişekilde bişeyleri takip etmek zorundasın..ki doktorların takibinde de ayndınlatıcı bılgıler sunup dogru adımlar atasın diye..senin bahsettıgın tip uzaklasmalar istahsızlıklar hep oluyor evet bunu ben de yakınlarmda gözlemlıyorum ona lafım yok amenna..ada tek emdigi günlerde anne sütü aldıgından rahatlıkla o iştahsızlıgı tolere etmesi de mümkün..ama tek besin kaynagımız su an mama onu da yemezse haliyle bu sorun oluyor ve ister istemez anne olarak rahat olamıyorsun işte..öyle ac kalınca yer olayı olmadgından bizim endişemiz de..
inatlasma konusunda haklısın bunu yapmıyorum zaten uykuunda verıyorum ancak o zaman yiyor cünkü gerisi de Allaha kalmıs
yemese yemedi diye üzülüyorum yerse de hep kusuyor o zaman da boşa gitti diye
anlayacagın yaşamayan anlayamaz canım yanlıs anlama savunmak ya da seni kırmak icin yazmadm bunları
ama herkes kendince biseylerle acıklamaya calısıyor bence bu da yanlıs cünkü sartlar cok farklı cocuklar da
bu tip iyi niyetinden emin oldugum söylemler sadece biraz daha yoruyor insanı halini de anlatamadıgını düşündükce
bana göre de abartı degil gibi kilosu ama neden öyle söyledi anlamadm ki bir de diyor siz yorum istediniz ben de söyledim deli mi ne doktor olan benm sanki ben mi diycem
biz sadece mama alıyoruz su an canım yavastan ek gıda denemelerine baslayacagım bugün şeftali suyunu denedim begenmedi sanırm bursturdu suratı tursum benim
gülme gülme bunlar birbirnin kankisi unutma =)
ya özlem kilo sorunu nasıl sen de biliin ben gibi o stresi yasasın istemem yavrum
inallah öyle asırı kilolu olmaz normal standrtlarda kalır fıstgım
batu beyden ne haber üzmüyor dimi anneyi kuşum
canım bazı noktalarda haklı olabilirsin evet rahat değilim gercekten sürekli bir telas halindeyim basndn beri bu dogru ancak yanıldıgın nokta kendinle br tutup genelleme yapman cünkü oradan baktıgında sana göre benzer seyler görünse de cok farklı sürecler basından beri yasadgımız
bir kere nolursa olsun ada basından berı sorunsuz emdi diyorsun ve hep bol kaliteli sütün oldugunu da
biz dogar dogmaz beslenme problemleri de bizimle dogdu emme sorunu on gün kadar ac kalışımız ardından biberona geçişimizde bile beslenmeyi cok zor kabul edişi vesaire daha o zamanlarda da cc hesapları vardı bizim hayatımızda..ben de bilmezdim annelik maratonunda böyle bi faaliyet oldugunu ama oluyormus bu da hayatın gercgı..el kadar bebek sadece dısardan beslenınce..ve beslenmesi gelişiminin en kritik dönemindeyse bişekilde bişeyleri takip etmek zorundasın..ki doktorların takibinde de ayndınlatıcı bılgıler sunup dogru adımlar atasın diye..senin bahsettıgın tip uzaklasmalar istahsızlıklar hep oluyor evet bunu ben de yakınlarmda gözlemlıyorum ona lafım yok amenna..ada tek emdigi günlerde anne sütü aldıgından rahatlıkla o iştahsızlıgı tolere etmesi de mümkün..ama tek besin kaynagımız su an mama onu da yemezse haliyle bu sorun oluyor ve ister istemez anne olarak rahat olamıyorsun işte..öyle ac kalınca yer olayı olmadgından bizim endişemiz de..
inatlasma konusunda haklısın bunu yapmıyorum zaten uykuunda verıyorum ancak o zaman yiyor cünkü gerisi de Allaha kalmıs
yemese yemedi diye üzülüyorum yerse de hep kusuyor o zaman da boşa gitti diye
anlayacagın yaşamayan anlayamaz canım yanlıs anlama savunmak ya da seni kırmak icin yazmadm bunları
ama herkes kendince biseylerle acıklamaya calısıyor bence bu da yanlıs cünkü sartlar cok farklı cocuklar da
bu tip iyi niyetinden emin oldugum söylemler sadece biraz daha yoruyor insanı halini de anlatamadıgını düşündükce
bana göre de abartı degil gibi kilosu ama neden öyle söyledi anlamadm ki bir de diyor siz yorum istediniz ben de söyledim deli mi ne doktor olan benm sanki ben mi diycem
biz sadece mama alıyoruz su an canım yavastan ek gıda denemelerine baslayacagım bugün şeftali suyunu denedim begenmedi sanırm bursturdu suratı tursum benim
gülme gülme bunlar birbirnin kankisi unutma =)
ya özlem kilo sorunu nasıl sen de biliin ben gibi o stresi yasasın istemem yavrum
inallah öyle asırı kilolu olmaz normal standrtlarda kalır fıstgım
batu beyden ne haber üzmüyor dimi anneyi kuşum
selammmm.
sağol elanacım evet herşey çok güzeldi,bol bol sohbet ettik melekciğimle.demek sende taşınıyorsun,şehir dışınamı nereye?bizde taşınıcaktık ama vazgeçtik,ev alıcaz.buralarda evler çok uçuk,yeni daireler 500-600milyar bende öyle istiyorum amaa çok zor.bakalım hayırlısı..
elanaz canım gerçekten tavsiyeni dinlemeye çok ihtiyacım var gerçekten benim ilacım olacak verdiğin tavsiye inşallah yapabilirim aksi taktirde benim tedavim olumlu sonlanacağı varsada sonlanamaz inşallah yapabilirim cuma günü randevu aldık yeni bir merkez yeni bir tedavi inşallah hayırlı olur
denizcim allah razı olsun duaların için dualara çok ihtiyacım var yukardaki bana takmış dua konusunda :))))) töbe töbe belki sizinkini kabul eder
sermest bence sen okadar takma herşeye gram hesabı yapma kurcaladıkça tabiki sorun bulunur sen sordukça doktorda tüm olasılıkları sayar tabi allah dert vermesin fıstığının maşallahı var
zasacım inşallah gönlüne göre bir ev bulursun zor bu işler aceleye gelmez tabi
elanaz sizde taşınacaksınız mavide taşınacak eneeee forum taşınıyor hepinize hayırlı olsun yeni evleriniz
oğlum mızıldanıp duruyor yine babası altını değiştiriyor, bu gece 3te kalktı hala uyumadı, gözlerim ağrıyor resmen ya
burp bu yaz hamile kalacksın:))))
ve ben seni hamile halinle görücem canlı canlı inşallahhhhhhhhh
bilgeeeeee bu gündüz uyumama kendi kendine durmama durumu hiç mi bitmicek ?ben hiç mi iş yapamıcam ?
yere yorgan seriyorum yuvarlanıyo bazen kolu altında kalıyo çıkaramıyo basıyo çığlığı
artık oyuncak falan bilir beni istemez diyordum ama
işim yaş sanırım
selam hatunlar ne ayol herkes tasınma derdinde toplu eyleme mi geçtiniz gacılar
ben de tasıncam ama benimki göçebe taşınması topla tası taragı eylül başı yallah istanbula
cok sıcak hava kavruluyorum eşim de sehir dısındaydı aksama gec gelir öglen de gelmedi bişey de yiyemedim haliyle oruç modundayım açım
kız da nane molla mızır mızır yedi beni oturamadım bir ya kucakta sıkılıyor yatıyor sıkılıyor ayakta durmak istiyor hep oturmaya kalkıyor
memnun edemedim kaç çeşit oyuncak aldık bes dakka sonra umrunda değil mavinin efesi gibi kendini de eğlemiyor ki cadı
dün doktordaydık yine kafayı yiycem artık bir kere de normal bir durum yaşasam normal standartlar içinde olsam
günde 500 ml yemesine ragmen on günde 400 gr almış cadalozum bastan cok sevindim yemese de gelişimi iyi demek ki dedim icimden oh cektim şöyle bir
ama sonra doktorun gıcık acıklamaları ardından içime düşen kurt saolsun bu iyi mi kötü mü diyince bahsettiginiz kadar az yemeye bu kiloyu almaması lazım bu da normal degil dedi yani yorumlrsak dedim? yavaş metabolizma olabilir kilo almaya meyiilli olabilir ilerde dedi aha da ben orda vurgunu yedim yine
ula yese dert yemese dert delircem artık ya..nerde uyuz huyları bana cekmiş bu cocugun
uykusu tavsan uykusu her sese uyanır anası..cili hassas kızarır bozarır anası..herseyden cabucak sıkılır anası..inatçının teki anasını solda sıfır bıraktı bu konuda anasından beter..şimdi bir de bu az yemeye hızlı kilo alma hikayesi bana benzemesin ya..
el kadar bebeden bu sonucu nasıl cıkardı simdi bu doktor bogacam adamı da..hemen herseye bi acıklamaları var zaten..bikere de iyi bişey deyiverin lan..
hofff ne düşüncegimi şaşırdım artıkın..hala zor yıyor uyku dısında asla almıyor kızıyor kusuyor tükürüyor..ama en azından kilo almış napiim..aslında ayına göre abartı kilosu yok 7 kilo..bizle benzer haftada sekz küsür olanları okuyorum..şimdi bu doktor neye böyle benim gibi pimprigin tekini dellendirdi ki..
gitmycem bidaha ona zaten sinir oluyordum docent kendisi akdemisyenlikten gelme doktorlar cok soguk nevale oluyorlar bişey soramıyon adam akıllı ünvde gibi ders vermeye kalkıyorlar habire onlar bıseyler anlatıyorlar tıp mecmuası okumaya gidiyoruz sanki..
bu bölgede gitmedigimz bir doktor daha bulmam gerek bu durumda..hahah sıyırdım iyice farkındayım..
aminn canımm,evet çok zor,kayınvalidemlerin bizim burda bi evi var,eski ama muhiti iyi onu satıcaz,onlara 2+1 alıcaz kalanla üstüne ekleyip bişeyler yapıcazartık,bakalım.canım aynı şehirde taşınacağız
evet ev almak zor özellikle de İstanbul gibi bir yerde
en kısa zamanda Allah gönlünüze göre bir ev versin
selamlarrrr
semracım valla dun gece acillik oldum böbrek kumu döküyormuuşum ne berbat bişeymiş
anlatamam feciyim.sanırım rüyanda bunu görmüşün canım.
burpum cok sevindim
tedavin hayırlı olsun guzel sonuclansın inşşşşşşş
sermestim valla okudukca cıkamıyorum işin içinden yediği az miktar yarıyorki kilo almıs en azından bu iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?