Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkes arazi gördüğüm kadarıyla ama dert yok biz hayatta kopmayız neler geçirdik herkez bir koşturmacadadır dönerler kürkçü dükkanına :)))

bu ay çok fazla kanama ve ağrı çektim bu hafta içi çidere üye olacağım zaten bizim bir arka sokaktaymış adresleri tabi işten güçten fırsat bulursam sonrada umut tüp bebekten bir randevu alıp bir kontrol olayım bir fsh kontrolü yaptırayım bu ay ateş basmam azaldı bir ümit inmiş olabilir temmuzun 4 üne kadar sınav var istanbuldan ayrılamayız adetimde bu perşembe normalde ama ara kanamalarla ne olacak şaşarmı bilmem 5 i gibi tatile çıkalım diyorum bu adet düzeni ve sınavlar yüzünden bon jovi'nin konserinde bulunamayacağım çünkü iki adet arası gidebileceğim başka tarih yok bon jovi 8 temmuz onu beklersem tatilde regl olurum tatili ötelersemde tedavim öötelenir gerçi tüpün olabileceğindende şüpheliyim bugün şu arakanamalardan dolayı soğan kürüne başlayacağım bu kadar emeğin karşılığını alamamak çok üzücü sabah kalkıyorum benim menüm şöyle
arı sütü
bal polen
iğrenç karışımlı bitki çayı işkencesi
folbiol
bebe aspirini ki derimi okadar incelttiki yeşile döndüm damarlarım fırladı ve vücudumun heryeri mor bu hafta hemotoloğa görünmeyi düşünüyorum
dhea sabah akşam
annemin aktardan aldığı macun sabah akşam
şimdi birde soğan kürü
kociş
arısütü
bal polen
evicap
aceplus selenyum
proxeed plus sabah akşam
keçiboynuzu pekmezi ile karıştırılmış toz

bunlara destek preseedi bırakmadan deniyoruz bu yaz bizim için miladdır kızlar bana kızacaksınız ama tedaviden zerrre umudum yok bu defter kapanacak bizim için. Tedaviden ümidim Nasıl olsunki hani derler ya 6 yıl üzerine allah mucizemi verdi diye ben tam tersini düşünüyorum bebek olmaması bir mucize değilmi bu kadar emeğe şöyle bir dışarı bakın milyonlarca insan doğurmayı becermiş asıl benim becerememem bir mucize ben mucizeyi her ay yaşıyorum
ha bu arada birde küçük kapsamlı bir chekup'a girmeye niyetim var şeker kolestrol baktırayım tabi fırsat bulabilirsem ve arabam hala servisten çıkmadı hondadan çok memnunum ama servisleri skandal bu nedenle birdaha honda almayı düşünmüyorum
afaganlar bastı gene bana derste çalışmam lazım arabasızlıktan bir sürü işimide erteledim tepem tepemde kocişide tersleyip duruyorum garibim oda hep bana kızıyorsun diyor çocuk gibi hiç bir şeye tahammülüm kalmadı tatil iiyi gelir inşallah

iyi pazarlar herkese

sanırım aynı payda buluşamamamızın nedeni çocuk ve hamilelik muahabbetleri
zaten çok girmeyen arkadaşlarımızda bu konuda paylaşımda bulunmayanlar
inşallah en kısa zamanda aynı konuları konuşabiliriz

ama eskiden tedavilerimizden de bahsederdik o da azaldı gibi sanki

bi hobareyy lazım bize ancak kendimize geliriz

burpcum tam gaz devam desene hazırlıklar
bu sefer boşa gitmeyecek inşallah
menün de süper

dhea yı dr mu verdi kendin mi kullanıyorsun?
keşke konserde denk gelseydi ama kısmet sen tatilini yap rahatla sonra en yüksek enerji ile başla tedavine
peş peşe sen bebing ve tuanaydan gelecek güzel haberler

semra hoşgeldin demek süper geçti tatiliniz oh valla ne güzel
melek zaten esmer ya esmerler çok kızarmadan direk çukulata moduna geçiyor
onlar ne zaman dönecekmiş özledik valla

benimde eşim geldi ama bu akşam gidiyor
kaynımda perşembe gelecek eşimde izin alıp hafta sonunu birleştirecek

sıkıntılarım artmaya başladı tansiyonum düşüyor ellerim ayaklarım titriyor sanki
hiçbirşey yapmadığım halde hep yorgunum
sağ salim geçse zaman sağlıkla kavuşsak artık

canım dheayı yumurta kalitesini arttırmak için içiyorum fsh ıda düşürmeye yardımcı oluyor bütün bu hazırlıklar beni öyle üzüyorki anlatamam hiç birşey yapmak istemiyorum nasıl bunaldığımı anlatmama bile gerek yok çok bunaldım çoook allah karşılığını versede diyemiyorum dua edemiyorum dualarda olmuyor herşey olacağına varıyor
bon jovi gerçekten beri çocukluktan beri benim dinlemekten doymadığım nadir kişilerden geçen gelişinde amerikadaydım ama bu sefer gitmek çok istiyorum ama tatildede gitmemiz lazım tedavi öncesi moral depolamak için bir ayarlama yapabiliriz herşey reglime bağlı

kocişin gelmiş gidiyormuş ama biraz olsun özlem gidermişsiniz
az kaldı temmuzda denizoğlan bizimle sık dişini çoğu bitti buna çok şükür allah kocişin yanındayken sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin

oh beeee nihayet yazan birileri olmuş

elimi yaktım biberon kaynatırken çok acıyooo

deniz bn de seni merak etmiştim nerde bu kız diyecektim gelmişsin

burp o dediğin yer seval taşdemir mi
dün tv de gösterdiler babalar günü için etkinl,ik düzenlemiş sen geldin aklıma
inşalla olacakve tamamına erecek sen de başlayacaksın emmedi dur
madı mıçmadfı diye

inşallah,inşallah bigün hepimiz bir sohbet edicez.
semra hoşgeldin demek süper geçti tatiliniz oh valla ne güzel
melek zaten esmer ya esmerler çok kızarmadan direk çukulata moduna geçiyor
onlar ne zaman dönecekmiş özledik valla

hoşbulduk denizcim.aynen öyle esmerler şanslı ama melek daha şanslı:)melekler bu sabah döndüler,işlerini hallederse girer akşama.

burpcum çok bilinçli hatunsun sen yaa.bence sen bu yaz hamilesin,bu kadar çabalara ısrarlara dayanamıcak osman bebek:)ben eminim.sabret cnm,sonu güzel olucak.

deniz bu arada havalar şansına çook iyi gidiyor geçen sene mayısın sonunda kavruluyoduk,doğumuna kadar çok ısınmazsa süper!sağlıkla gelsin denizde.yaz bebeğide çok ayrı rahat büyüyor yaa..

selam kızlar nasılsınız bakalım benim hiç zamanım yok
seveceğim diye alıp ağlatan herkes al annesi emzir diye bana sepetliyor
oğluşumda birkaç gündür huzursuz ne yapacağımı şaşırdım
siz nasılsınız neler yaptınız hiç tskip edemiyorum
bana kızmayın nr olur zamanım inanın hiç yok....

ay ancak 2 sayfa okuyabiildim
semram tailden dönmüş
bilgenin cici kızı miray karnesini almış
deniz havaların iyi gitmesine memnun
burp beni bulsa zopalayacak
mavi değil efecik kazanmış :)
sermestimin kızı yemiyor hala sanırım
bebingimde iyi
melek çikolata gibi olmuş
elanaz oğluşuyla
diğer fıstıklarım nasıl bilemiyorum ama hepinizi çooooook seviyorum

ha bu arada burp bu yaz sana inşallah çok iyi gelecek ,elinden geldiğini yaptığın için sana kocaman bir aferin canım....

sıcak biyandan kız biyandan uykusuzluk biyandan serseme döndüm
tadım yok takılamıyorum ondan kızmayın e mi
herkese kocaman öpücükler bizden

kocamı gönderdim(

can gelmiş biraz buraya sevindim :)

özlemcim kalabalıkta düzeni bozulmuştur batu beyin
sen üzme canını arkadaşım gririyorsun elinden geldiğince zaten
dikkat et kendine batu izin verse daha çok gelirsin

melekte geliyor hadi bakalım sayfalar dolsun
gulimusta sonuçtan sonra kayboldu ortadan

demek efe kazandı mavicim sende yıpratma ennelik iç güdün nasıl rahat edecekse öyle yap eskiden biz böyle mi büyüdük sanki
bu arada geçmiş olsun elini yakmışsın(

sermestim ne olur sende çok üzme artık kendini hastalığı yok şükür kilo kaybı da yok diyorsun
aç kalacağını sanmıyorum alacağını alıyordur o
şimdi konuşması kolay diyorsun ama böyle daha çok yıpranıyorsunuz ikinizde

benim leylek 35 i geçmiş Rabbime şükür bugunü de gördüm
inşallah sağ salim kucağımızda da görürüz

herkese iyi geceler

selam herkese
denizcim sağol biraz sağarak biraz uykuluyken emzirerek devam ediyoruz
hiç sağmassam minicik çocukla kavga ediyorum
böyle daha iyiyiz
ama umudum var yakında memeden de emecek
netten baktım böyle olan çokmuş fazla ısrar edip üstüne düşünce ilerde yeme bozuklukları da olurmuş
aldığı kadarını memeden kalanını sağarak alsın
nasıl olsa annem bakacak sağar depolarım eve
bittiği yerde ek besin lere ağırlık veririz
ama bu şekilde 15 aylığa kadar anne sütü alan bebekler varmış
1 yaşını çıkartıcaz inşallaahhhh
o kadar huzurlu ki böyle

az kaldı aaazzzz 38 de doğsa çok çok çok az kaldııııııııııııı
sağlıcakla gelsin inşallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…