Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yorgunum..mutsuzum..umutsuzum..
yazamayacak kadar takatsizim..bu kız ac yaşamaya direttikçe ben akıl saglıgımdan olmak üzereyim..
iyi değilim hem de hiç..öyle berbat bişey yasıyorum ki Allah hicbirinize yasatmasın..

Son düzenleme:
canıım anlayabiliyorum seni ama sabretmekten başka çaremiz yok
sağlıklı olduğuna şükret
elbet yiyecek biraz kafanı dağıtmaya çalış
aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz
kimisi emmiyo kimisi uyumuyo
ama geçici bi dönem elbet geçecek daha keyifli günler gelecek bazen daha zor olacak bazen çok kolay
varlıklarına şükredip güçlü olmamız lazım
Allah hepimize güç ve sabır versin

biz bugün daha iyiyiz
en azından çığlığı basmıyo memeyi ağzına sokunca
dün dondurma yedim yattım süt fazla bugün
sanırım az olduğu günler memeyi almak istemiyo
hergün böyle olsak yeter
zaten az kaldı ek gidaya

il dışı tayin başvuruları başlamış ama kontenjan çok az ve kötü yerler açık
2 okul yazıp bırakıcam
eş durumum garanti ne de olsa

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

allah kabul etsin

canım inan bana senin yaşadıgından cok farklı yasadıgım bu aylarda okuyoruz az cok bebeklerin geneli efe gibi memeden sıkılma kopma gibi tepkiler veriyormus yani sizinki gecici olagan bir durum gibi..benim kız dogar dogmaz memeyi reddetti biberona alıstırana kadar günlerce defter tuttuk abartısız günlük ne kadar yedi ne kadar sagabıldım ne kadar öğünü arttırabildik bu sorularla hep beslenme saatleri sorun oldu bizde..tam bişeyler düzelyorken silbaştan şimdi beslenmeyi reddediyor..ne mama tadından ne biberondan ne baska bişeyden..az yemiyor..azdan öte el kadar bebek ac duruyor resmen ya..inan yedigi bir gıdım seyi nasıl yedirdigime Allah şahit...aglamaktan bitap düştüm artık..sadece uykusunda beslenmeyi kabul ediyordu..artık onda da problem cıkartıyor..eliyle ittiriyor biberonu fırlatıyor agzına giren bi yudum seyı tükürüyor..kendi kendini öğürtmeyi öğrendi şimdi daha agzına degince bööö diye öğürüyor zaten kusma problemi vardı hepten karman corman birbine girdi hersey..ac bırakmayı dene diyor herkes zaten kendını ac bırakıyor ki istedigin kadar ugras agzına kilit vuruyor..saatlerce vermesem gıkı cıkmıyor acım diye..hayati miktarda vermek zorundayım o almıyor ben zorlayarak verıyorum..dogdugunda yedigi miktar düşün o da..gece gündüz belli bir miktarı yakalaybilcem mi diye hesap etmekten beynim harap oldu..her gün yedigi miktarı biraz daha düşürür oldu..artık gece uykuları da bitti karnı tok degil ki dalsın uzun uzun uyusun..saatbası kalkıyoruz..hep mücadele halindeyim..belim boynum tutmyor kucakta söyle rahatca sevgiyle huzurla yediremedim bi..yattıgı yerden kafa bi o yana gidiyor bi bu yana..biberonu sürekli gezen bir agızda tutup bikac damla akıtma sanatı da varmıs bu hayatta..yatarak yedigi için de gaz krizleri yeniden hortladı..bir de ondan basıyor figanı yavrum..ona da yazık bana da..dogdu dogalı şöyle huzurla gözgöze sevincle bakısarak beslemek nasip olmadı yavrmu..aramızdaki bagı inanılmaz zedeliyor bu da..sürekli ona yüklenmekten kendimi tüketmekten dermanım kalmadı sinirlerim harap..ciddi anlamda yoruldum artık insanın yavrusuna bakarken eziyet cekmesi eziyet cektirmesi kadar fenası yokmuş..Allahım çare versin halimize..
keske söyledigin gibi geçici bir iştahsızlık olsaydı bir ayı aştık biz ve her gecen gün daha betere gidiyoruz..o öyle aç durdukca ben kan aglıyorum..

biliyorum canım benim senin durumun çok daha zor
insan yavrusunun aç olduğunu düşününce hatta emin olunca ne hisseder onu da biliyorum
ama güçlü olman lazım ki çözümü bulunabilsin
sabiha paktuna keskin çocuğun davranışı karşısında çaresiz kalırsanız ona sarılın diyo

kendini bitik hissettiğinde sarıl yavruna
nasıl yemez neden aç durur bilmiyorum bi çocuk
hadi benimki biberona alıştı tekrar memede zorlanıyo
ama senin durumun bi mantığı yok
4.ay bi gelse kaşık maması falan yaparsın tadı çok güzel ben denedim bi kere efe bayıldı
onu yedirirsin hiç olmadı onu sulandırır biberonla verirsin bi şekilde karnı doyar senin de için rahat olur bi nebze
nolursun az daha sabret sarıl yavruna
bu sıkıntılı durumlar gelip geçecek ve biz bu özel zamanları böyle geçirdiğimiz için üzüleceğiz
istanbul a gitsen annenlerin yardımı olmaz mı hem başka doktorlar da görür
üzülme derim ama faydasız bilirim
Allah güç kuvvet versin yavruna da sağlık

selam kızlar eve gece 12 lerde geldim çok yoğun haftalardı off tabanlarım bile ağrıdı bugünde kocişi yüksek lisans sınavına kaydettik arkadaşla buluştuk eski işyerimden onu çekiştir bunu çekiştir saat geç oldu kocişte sıkıldı bizle takılmaktan karılar dırdırdır tabi dedikodu arkadaşın dediğine göre benim eski çalıştığım üniversite tayfasının hepsi evlenmiş hepsi bebek denemelerinde bir kısmı kucağına aldı bir kısmı denemede biride tüp yaptırmış ikizlere hamile herkezde beni soruyor tabiki ben gene afra tafra afta tafra bilmemki nezaman yapsam falan filan o arkadaşında sıkıntıları var bir yılı aşkındır deniyor çikolata kisti falan var

annecikler bebişler çok nazlı canım hamilelikler ayrı nazlı bebişlikler ayrı nazlı inşallah bir an önce düzene girersiniz anneliğin tadına varamadınz sıkıntıdan

inan öyle zor ki kocaman bir hayal kırıklıgı gibi bişey
hani hep kafamızda bebişlerimize kavuscaz emzircez imajı vardı ya öyle bilirdk yani süt olmadıktan sonra emmeyen bebek olacagı aklıma bile gelmezdi
bir orada afalladım savaştım tamam kaderimiz böyle dedim sabrettim elimden geldigince emek verdim damla damla sütümden de alsın diye
ne güzel düzene oturmustu tam bir anda ya belirti falan bişey olmadan şak diye kesti cocuk yemeyi o zaman memeye alternatif mama vardı simdi mama da almazsa nasıl gelişcek bu cocuk ek gıdaya erken gecebilirmişiz ama bakalım onda napıcak mamaya karsı degıl ki tavrı süt verince de su verince de aynı..bilmiyorum mantıgı var mı yok mu..bidolu doktora gittik burada habire kan idrar ultrason yok bişey diyorlar gönderiyorlar..görünürde de bişeyi yok sadece beslenmeyı istemiyor ve huysuz eskiye oranlaa..birinin yardımından cok duaya ihtiyacım sanırım..kendim de dua edemez oldum..burpum senin bahsettigin pskoljinin tam ortasındayım simdi Allahım affetsin.

annecikler bebişler çok nazlı canım hamilelikler ayrı nazlı bebişlikler ayrı nazlı inşallah bir an önce düzene girersiniz anneliğin tadına varamadınz sıkıntıdan

RAbbim hepinize saglıkla hayırla hayırlı düzende sorunsuz gebelikler ve evlatlar nasip etsin insallah canım
inan ki bişey anlamadm dedigin gibi annelikten

herkese selamlar sermestim okuyunca cok üzüldüm içim acıdı.ama sana nasıl yardım ederim bilmiyorum.
ist da olsan bi doktor onerebilirm yeme bozukluğuyla ilgili.
bi cocuk ac olup nasıl yemez acaba.
Allah yardımcın olsun
biran önce düzelsin.
kilo kaybı yok diymi önemli olan o cunki.
psikolojin bozulmuştur tabi kolay mı cektigin.

sermestcim çok zor Allah kolaylık versin canım çok üzüldüm
İstanbul da olsan annenlerde yardım eder belki daha iyi olur
orda iyi dr lar da vardır kızların dediği gibi

selam.

evimize geldik,tatilimizçok güzel geçti,meleğimle uzunnnnnnn uzunnn sohbet ettik,sabahlara kadar dertleştik,denize girdik,güneşlendik,yani ben değil melek güneşlendi,kızz resmen çikolata gibi oldu,bende çilek:)güneşde durmayaya gayret etsemde sırtım feci ağrıyo:)onunsa hiçç acısı yok maşşallahşimid evde çok işim var halledeyimgelirim ama gelsemde kimseler yok artık,ne gelennnnnnn negidennnnnnnnnn..neyse konuşuruz.

selam kızlar
semra dönmüşsün hoş geldin çok güldüm melek çikolata sen çilek heheh çilekli çikolatalı pasta olmuşsunuz kremanızda ada

sermest kızının yememesine dert etme desemde edeceksin anne yüreği dayanamaz ama sen hiiç açlıktan ölen bebek gördünmü mutlaka ihtiyacı olan gıdayı alıyor sen dert etme düzene girecek ne olur sıkıntı etme

kızlar nerdesiniz ayol giren çıkan olmamış

mwerhaba kızlar 2 gündür kafamı kaşıyamadım o nedenle pc başına da geçip tıkır tıkır yazamadım. çok yoğun geçen günlerden bunama noktasına geldim. kızım karne aldı tek olumlu gelişme budur onun dışında fwlaket yorgunum. yarın da kemer tarafına gidiyorum akşama kadar yokum akşam da vıcığım çıkmış olur. hepinizi öpüyorum.

sermest Allah yardımcın olsun canım. ben de az ağlamıyorum inan. ama senin durumla kıyaslanamaz bile. çok zor inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz bu durumdan,

ben yeniden sağmaya başladım işkence yapmıcam oğluma
memeyi alsa bile 3 dk emip bırakıyo
ki bazen hiç almıyo
bu gidişle zaten süt biter bari varken mahrum etmiym
doktor da Bİ daha sağma derse sen bizim evdeki durumu biliomusun dicem:))))
ayrıcaa temel ihtiyaçları karşılanmayan çocuklarda kişilik sorunları olur
gece emsin uykuluyken emsin kalanı da ben sağar veririm napıym olduğu yere kadar
benden pes efe kazandı:))))))
en azında birimiz mutlu olalım öbür türlü ikim,izde mutsuz ve hırçın oluyoruz çocuk benden soğuyacak

selam herkese nihayet kavuştum bilgisayarıma:)))
hoşgeldin semra
herkes nasıll??????????????????
hoşbulduk,biz iyiyiz çok şükür.
hoşbulduk şekerim.valla yaa meleği görseniz şok olursunuz,kız bütün gün güneşin alnında yatsada kızarmadan direk yanıyoohiç a cı çekmeden,çok kıskandımm vallahi:)
ooof niye kimse yok yauuuuuuu
ne güzel oluyodu bi zamanlar buralar:84::84::84:

evet bende sana katılıyorum,artık kimse yok,bizamanlar herşey negüzeldi,hepimiz aynı muhabbeti edebiliyorduk,sanırım artık hepimiz aynı paydada buluşamıyoruz,herkes haklı ne denirkii..

iyigeceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…