Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar
Moralim çok bozuk beni de aranıza alın lütfen şu aşılama hakkında hiç bir bilgim yok bana yardımcı olur musunuz ?

denizz yokk bişey olmuşş olmayaaayoksa denizmi geldiiiii?

bebingde ablasıyladır.

burpumda yokkk.

meleğin tatil yorgunluğu atıyor.

bal toparlanınca geleccek.

nursim bizden koptu.

tuanayda sınavlarımı var yinee kaçırdımm ben.

sevim memleketemi gitti acepp.gitmeden gidicektim mercanı görmeye

hoşgeldin cnm,anlat biz dinleriz,açılırsın.

1 yıldır korunmayı bıraktım bebek için uğraşıyoruz ama maalesef tutturamadık bi türlü . yaklaşık 2 ay önce eşimde doktora gitti semen analizi istediler sonuçlar pek iç açıcı çıkmadı hareketli sperm sayısı düşükmüş ve çok az varikosel var dediler . Son adetlerimde hep gecikme yaşadım stresten her seferinde umutlanıyorum ama kırmızıların gelmesiyle umutlarım yerle bir oluyor . Geçen ay ve bu ay adetim gecikince gebelik testi yaptım en son dün sabah adetim 1 gün geçince yaptım ikinci çizgi yok denecek şekilde gri bi gölge gibi çıktı ama bugün hasta olmaya başladım pembe bi şekilde akıntım geliyor ve kasıklarımda ağrı oluştu.

Artık o kadar bunaldım ki hem kendimizin yaşadığı stresten hemde etraftakilerin ooo 5 yıl oldu evleneli hala bi bebek yapamadınız gibi laflarından çok yoruldum artık .

Şimdi aşılama için bişeyler bakıyorum ama hiçbir bilgim yok neler yapmalıyım ...

Son düzenleme:

canım bi kan testi yaptır,kanaması olan hamilelerde oluyor,hem bak kendiliğinden hamilekalıyorsun,üzülme bnce.çevere baskısı lanet bişey evet anlıyorum sana detaylı yazmam için çook iyi hatırlamam gerek bn 2 yıl önce yaptırmıştım aşılama doğru dürüst takip etmemiştim,ilkinde hamile kaldım şükürr.Rabbim olmayanlarada nasio etsin.kızlar san yazarlar,ama bnce bekleyebilirsin.

Canım bu aydan zaten çok umudum yoktu çünkü yumurtlama gününü değerlendiremedik ancak ertesi gün bişeyler oldu o yüzden eminim artık gebelik olmadığına . Şimdi eşimde bi yerden randevu alıyor bakalım ne diyecekler ama ben çok korkuyorum artık ya bunda da tutmazsa diye malum eşimin durumunu anlattım benim bütün hormon tahlillerim yapıldı hepsi gayet normal çıktı sadece ultrasonda rahim biraz ters duruyor dedi doktor . senin ilk aşılamada mı tuttu canım ?

anladım cnm,evet benim ilk aşılamada oldu.bendede bir problem yoktu eşimde vardı aynı sizin gibi,eşim varikoselameliyatı oldu faydasını gördü çok değil ama gördü.nereye gidiyorsun doktora?benimde rahmim tersdi cnm doğumdan önce ama doğumdan s onra düzelmiş,hamile kalmaya etkendeğildir dedi doktorum hatta haberim bile olmadıbelkide kafama takarım diye söylemdei aşılama süresinde doktorum,gebeliğimde rutinkontrollerimi yapan doktorum söyledi,sadeec ağrılı adetlerin olur dedi,ama ben hiçadet ağrışı yaşamadım.önemli bişeydeğil yanii.

Ben istanbuldayım canım burda kendi doktorumda yapıyormuş aşılamayı ama bi araştırma merkezi olursa daha iyi olur diye düşündük mecidiyeköyde bi yer varmış IVI tüp bebek diye oradan randevu aldık yarın için bakalım hakkımızda hayırlısı . Bişey sorucam canım sana kusura bakma çok soru soruyorum ama dediğim gibi hiçbişey bilmiyorum .. Seninde ilk aşılamada tutması beni umutlandırdı. Eşin aşılamadan önce mi ameliyat oldu sonra mı ? birde benim eşimin hareketlilik sayısı % 48 çıktı bu ay geçen ay % 25 di bir aydır arı sütü bal polen yediriyorum birde enfeksiyon vardı onun için antibiyotik kullandık o da geçince biraz yükselme oldu bu sayı aşılama için yeterlimidir acaba ?

çok sıcak eslem hatun durmuyor yere örtü serdim gene gözü bende
kuagımda da sıkılıyor uf napacmı şaşrdım
okuldan bekledigim kazıgı da yedim ayrıca
ne merhametsiz insanlar var ya inadına yaptı adam gtti dört görevi iki haftaya yaydı
o kadar bariz ki gıcıklıgına yaptı milletin görevleri peşpeşe günlerde benimki aralıklı dagıtılmıs
yanı rapor almaya kalksam iki haftalık almak zorundayım tek tek her güne ayrı alamayacagımdan
dolayısıyla böyle bi şansım da olmadgından el mahkum bana istanbl yolları
cok asabım bozuk Allahından bulsun ........ ne anlar ailesi colugu cocugu yok baska seyler anca aklı

şimdi kara kara düşünüyorum ben bu cadıyla ucakta naparım bıbasıma
eşim gelemıycek izni az işleri yogun
dolayısıyla tek gitmek zorundayım ama benm kız kucakta durmuyor ki bir saat sürüyor uçuş
bebek arabamızı pusetı götüremem bu durumda kangruyu alıcam ama cantaydı eslem hanımdı nasıl yapıcam bilemiyorum
artı iniş ve kalkışlarda kulakları agrıyor diye emmeleri lazım ama benm cadı emmiyor artık emzigi de uyku dısında almıyor
kulagı agrımasın dıye yapabılecegım bıseyım de yok yavrum ya canı cok yanar da helak olursa
ayy nasıl başedicem simdiden düşünüyorum kara kara valla ya

efecim düşmüş oy kıyamam üzülmüş annesi neyse nazar boncugu olsun bişey olmamış ya Allah korumuş

özlem hala elazgdasın sanırım gecmiş olsun deprem olmuş

anladım cnm benim eşim aşılamadan önce oldu.sizin sayılarınız iyi,tabiki aşılama yapılabilr.ben aşılamadan önce 1-2kez soğan kürü yapmıştım yap faydası olur inşş..1 ayda iyi yükselmiş,değerlriniz.

ay sermest ne gıcık insanlar var ya el kadar bebkle acımıyorda ha dediğin gibi allahından bulsun ya....
emmemesi zor gerçekten uçakta emmesi gerektiğini bilmiyordum bak....
sağolasın canım,evet deprem oldu korktuk bayağı ...
sende hayırlısıyla git bakalım zor olacak valla eşin gelsydi en azından daha rahat olurdun
arasan düzeltmesi mümkün değil mi?
bir iyilik yapsa ölmez herhalde...

sermest bile bile yaptıysaa yuuhh yanii,insan düşünür bee!!uçakdaemzirmen iyi oluyor evet,ama emmesede bişey olmuyor merak etme.arabanızıda getirebilirisinuçağa kadar aarabasıyla getirisin tam kapıda senalırsın çocuğu kucağına onlar bagaj yapıolar orda inincede uçağın kapısında koyarsınarabasına kucaklarda ezilmemiş olurr,ama tabi kanguruda falan taşıcaksan oda olur.çokk zor yalnız yolculuk yaaa..

bizde yarn adanın arkadaşlarına gidiyoruz,hastanede tanışmıştık aynı gündoğmuşlardı,onlar ikiz bikız bi erkek:)sabah kahvaltıya gidicez,birbirlerini severlerse uzun kalırız:)

evet kızlar malesef bile bile yaptı ben artık söyleyecek laf bulamıyorum Allahından bulsun
özellikle basından rica ettim müdüre durumu anlattım bizim müdr yardımcısı problemli görevleri o düzenliyor
okulda eskiden o müdürdü daha sonra mahkeme bilmem ne seyine müdür yardımcılıgna düşmüş
yeni gelen müdür de etliye sütlüye karışmaz tırsak orada ne dıye oturuyorsa bu adam görevleri düzenliyor ben onla konstugumda dogumdan önce olmaz demişti diye müdürle görüştüm kac kere en üst amir o sonucta dogumda eşim de rica etti tamam halledicem dedi yalancı
ama ben biliyordum böyle bişey yapcaklarını zamanı gelince arasın dedi kac kere aradım kem küm etti az görev verdirirz dedi onda rapor al dedi attı basndan
neyse dedim üc gün olur falan bulurum caresini amma velakin bu insan müsveddesi müdr yardımcısı özellikle kazık attı
herkesin görev kagıdı haftabasında düzenlendi benim bugüne kadar haberim yok ve pazaretsi baslıyor görevler düşünün ben baska ildeyim ona göre ayarlıycam kendimi neticede diymi arıyorum kagıt yok bulamadık bilmem ne en sonunda bugün sekreter buldu saolsun ama kagıdın düzenlenme tarihi dün cok ilgincitr ki herkesinden farklı ve gec tarıhte düzenleniyor..dün arkadslar da analtmıslar durumu yapmayın etmeyın gibilerine..inadına dün düzenlemiş pis...
ve bi dolu bi boş seklinde iki haftaya yaymıs..bu durumda rapor almam imkansız yaklasık yirmi gün eder benm rapor hakkm az kalmstı ki zaten artık doktormuz da vermeye yanasmıyor devamlı ondan alıyoruz diye adam da haklı..buradan da alamıyorm raporu kaymakam izni cart curt gerekıyor..
off nasıl sövüyorum anlatamam bi insan bu kadar mı vicdansız olur ya..

son ana kalınca biletler dünya para..ondan gectim kuzu artık kucakta durmuyo hep ayaga kalkmak ıstıyor aglıyor uyumuyor uyku dısında yemıyor da..esim de gelemiyor ben nasıl basetcem ya..zar zor uyku düzeni kurmustuk simdi hepsi yerle bir zaten mızmız cocuk da helak olcak oradan oraya..

off offf sıkıldım artık şu eşşek şansımdan ya..

semra araba bizim elimiz ayagımız ama nasıl alıcam hem kızı hem onu..
problem şu bizim arbanın üstü oto koltugu altı katlanan mekanzma seklinde oto koltugunu da alırlar mı kabine
ben daha önceki ucuslarda kenarda görüyordum kapalı arabaları ama nasıl alıyorlar iceri hic dikkat etmedim
ucagın kapısından ben m yukarı cıkartıcam arabayı tam olarak nasıl oluyor canım cünkü kızın da agırlıgı yetiyor e halyle cantası da olcak
arabayı da tasıyabılırmıyım ki bu durumda..kangruyu bu yüzden alıcam mecbur hareket kabılıyetı acısından ama onla da tutmazlar ucusta sanırm takma cıkarma ıslemı de orada nasıl becerebılırım o da muamma..

inerken de ucagın inişine kadar onlar indiriyorsa arabayı götüreyim bari ama gene de cok zor koltugu arabay monte et kızı kucakla cantaları al uff nasıl basetcem tek başıma
bı sıkımlık canım kaldı zaten ya amann

pazr sabahı yolcuyum dönüşümü almadım bşeyler uydurmayı deniycem orada
yoksa oniki gün babamızdan ayrıyız hem de elim ayagaım herseyım burada cok esya göturemem uzun süre zor olur bize
beni aydınlatın bi ayrıntılı bakiiim nasıl oluyor bu iş

mavi canım büyük korku atlatmışsın canım benim allah beterinden saklasın çok korkmuşsundur eminim birdaha olmaz inşallah

semra koltuktan düştüğünde ada nasıl korkmuştun kıyamam ben bebişlerinize allah korusun onları kazasan beladan

sermest o müdüryardımcısını allah davul etsin emi hayvan herif uçakta uyur inşallah bir kalkarken bir inerken ağlıyor bebişler ben yolculukta bebek varmı diye hep dikkat etmişimdir ağlar kafam şişer diye şimdi anne olarak beni kınıyorsun biliyorum ama bebişler uçuş boyunca gık çıkarmıyor çok huzurlu oluyor birtek iniş ve kalkışlarda ufacık huzursuuzlanıyorlar emzik elinde olur belki şansına eemer şaçsız fıstığın

bebing geçmiş olsun benim kocişim böbrek taşından iki kere ameliyat oldu bir açık bir kapalı çok zor bişi eğer sen kumunu dökemezsen tuanayı ara derim onları orada bir su kaynağı var kum döküyormuş

uf benim yoğunluğum çok fena kızlar ne yapacağım bilmiyorum hlaa araba çıkmadı servisten 1 ay oldu kavga etmekten yoruldum yarın umut tüp bebekte randevum var hala kanamam var ilk gün kadar adetimin 4. günü oldu daha doğrusu ovulasyonun 15. gününden beri kanamam var
haftasonu kayınvalidelere gideceğiz babalar gününe dahi gidememiştik kociş onların orada bir iş aldı ölçü alıp rölöve çıkarması lazım
pazartesi salı kocişin yüksek lisans sınavı var
perşembe cuma ve sonraki pazartesi benim sanatta yeterlilik sınavım var çalışmam lazım
tatil için otel ayarlamam lazım onu bile yapmadık
iş yerinde bir alay işim var ben neeedeeeem nereleere gideeeem offfofffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…