Merhaba arkadaşlar
Moralim çok bozuk beni de aranıza alın lütfen şu aşılama hakkında hiç bir bilgim yok bana yardımcı olur musunuz ?
hoşgeldin cnm,anlat biz dinleriz,açılırsın.
1 yıldır korunmayı bıraktım bebek için uğraşıyoruz ama maalesef tutturamadık bi türlü . yaklaşık 2 ay önce eşimde doktora gitti semen analizi istediler sonuçlar pek iç açıcı çıkmadı hareketli sperm sayısı düşükmüş ve çok az varikosel var dediler . Son adetlerimde hep gecikme yaşadım stresten her seferinde umutlanıyorum ama kırmızıların gelmesiyle umutlarım yerle bir oluyor . Geçen ay ve bu ay adetim gecikince gebelik testi yaptım en son dün sabah adetim 1 gün geçince yaptım ikinci çizgi yok denecek şekilde gri bi gölge gibi çıktı ama bugün hasta olmaya başladım pembe bi şekilde akıntım geliyor ve kasıklarımda ağrı oluştu.
Artık o kadar bunaldım ki hem kendimizin yaşadığı stresten hemde etraftakilerin ooo 5 yıl oldu evleneli hala bi bebek yapamadınız gibi laflarından çok yoruldum artık .
Şimdi aşılama için bişeyler bakıyorum ama hiçbir bilgim yok neler yapmalıyım ...
canım bi kan testi yaptır,kanaması olan hamilelerde oluyor,hem bak kendiliğinden hamilekalıyorsun,üzülme bnce.çevere baskısı lanet bişey evet anlıyorumsana detaylı yazmam için çook iyi hatırlamam gerek bn 2 yıl önce yaptırmıştım aşılama doğru dürüst takip etmemiştim,ilkinde hamile kaldım şükürr.Rabbim olmayanlarada nasio etsin.kızlar san yazarlar,ama bnce bekleyebilirsin.
Canım bu aydan zaten çok umudum yoktu çünkü yumurtlama gününü değerlendiremedik ancak ertesi gün bişeyler oldu o yüzden eminim artık gebelik olmadığına . Şimdi eşimde bi yerden randevu alıyor bakalım ne diyecekler ama ben çok korkuyorum artık ya bunda da tutmazsa diye malum eşimin durumunu anlattım benim bütün hormon tahlillerim yapıldı hepsi gayet normal çıktı sadece ultrasonda rahim biraz ters duruyor dedi doktor . senin ilk aşılamada mı tuttu canım ?
anladım cnm,evet benim ilk aşılamada oldu.bendede bir problem yoktu eşimde vardı aynı sizin gibi,eşim varikoselameliyatı oldu faydasını gördü çok değil ama gördü.nereye gidiyorsun doktora?benimde rahmim tersdi cnm doğumdan önce ama doğumdan s onra düzelmiş,hamile kalmaya etkendeğildir dedi doktorum hatta haberim bile olmadıbelkide kafama takarım diye söylemdei aşılama süresinde doktorum,gebeliğimde rutinkontrollerimi yapan doktorum söyledi,sadeec ağrılı adetlerin olur dedi,ama ben hiçadet ağrışı yaşamadım.önemli bişeydeğil yanii.
Ben istanbuldayım canım burda kendi doktorumda yapıyormuş aşılamayı ama bi araştırma merkezi olursa daha iyi olur diye düşündük mecidiyeköyde bi yer varmış IVI tüp bebek diye oradan randevu aldık yarın için bakalım hakkımızda hayırlısı . Bişey sorucam canım sana kusura bakma çok soru soruyorum ama dediğim gibi hiçbişey bilmiyorum .. Seninde ilk aşılamada tutması beni umutlandırdı. Eşin aşılamadan önce mi ameliyat oldu sonra mı ? birde benim eşimin hareketlilik sayısı % 48 çıktı bu ay geçen ay % 25 di bir aydır arı sütü bal polen yediriyorum birde enfeksiyon vardı onun için antibiyotik kullandık o da geçince biraz yükselme oldu bu sayı aşılama için yeterlimidir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?