canım bak şimdi,sen arabayla uçağa kadar gidiyorsun sonra kızını kucağınaalıp tek elle oto koltuğu olan anakucağını çıkarıyorsun yada gösteriyorsun onlar yapıyor,bi torba veriyolar sana önceden onu veriyosun onlar torbanın içine koyuyolar uçakdan inerkende aynı yerde yani uçağın çıkış kapısında araban seni bekliyor olucak.çok rahat edersin,kabine anakucağı alınmaz,onu onlar bölüp torbaya koyuyolar,benim ilk arabamda öyleydi geçen sene öyle yaptılar.çantalarınız çok ağır değilse arabanın kolları boynuz şeklindeise orayada çantalarınızı taktımmı tamamdırr.semra araba bizim elimiz ayagımız ama nasıl alıcam hem kızı hem onu..
problem şu bizim arbanın üstü oto koltugu altı katlanan mekanzma seklinde oto koltugunu da alırlar mı kabine
ben daha önceki ucuslarda kenarda görüyordum kapalı arabaları ama nasıl alıyorlar iceri hic dikkat etmedim
ucagın kapısından ben m yukarı cıkartıcam arabayı tam olarak nasıl oluyor canım cünkü kızın da agırlıgı yetiyor e halyle cantası da olcak
arabayı da tasıyabılırmıyım ki bu durumda..kangruyu bu yüzden alıcam mecbur hareket kabılıyetı acısından ama onla da tutmazlar ucusta sanırm takma cıkarma ıslemı de orada nasıl becerebılırım o da muamma..
inerken de ucagın inişine kadar onlar indiriyorsa arabayı götüreyim bari ama gene de cok zor koltugu arabay monte et kızı kucakla cantaları al uff nasıl basetcem tek başıma
bı sıkımlık canım kaldı zaten ya amann
pazr sabahı yolcuyum dönüşümü almadım bşeyler uydurmayı deniycem orada
yoksa oniki gün babamızdan ayrıyız hem de elim ayagaım herseyım burada cok esya göturemem uzun süre zor olur bize
beni aydınlatın bi ayrıntılı bakiiim nasıl oluyor bu iş
mavi canım büyük korku atlatmışsın canım benim allah beterinden saklasın çok korkmuşsundur eminim birdaha olmaz inşallah
semra koltuktan düştüğünde ada nasıl korkmuştun kıyamam ben bebişlerinize allah korusun onları kazasan beladan
sermest o müdüryardımcısını allah davul etsin emi hayvan herif uçakta uyur inşallah bir kalkarken bir inerken ağlıyor bebişler ben yolculukta bebek varmı diye hep dikkat etmişimdir ağlar kafam şişer diye şimdi anne olarak beni kınıyorsun biliyorum ama bebişler uçuş boyunca gık çıkarmıyor çok huzurlu oluyor birtek iniş ve kalkışlarda ufacık huzursuuzlanıyorlar emzik elinde olur belki şansına eemer şaçsız fıstığın
bebing geçmiş olsun benim kocişim böbrek taşından iki kere ameliyat oldu bir açık bir kapalı çok zor bişi eğer sen kumunu dökemezsen tuanayı ara derim onları orada bir su kaynağı var kum döküyormuş
kızlar efe bebek arabasından düştü(kumun üstüne
alnı sıyrıldı bide burnunun üstü
çok korktu
hemen hastaneye gittik acile
tomografi zararlı olur kustu mu bayıldı mı dediler yok dedim
neşesi gayet yerindeydi
biraz uyanık tuttuk uyutmak istemedim ama çok uykusu geldi mızmızlandı düştükten 3-3.5saat sonra uyudu
arada dürtüp uyandırıyorum güzel yüzü yara bere oldu yavrumun
Allah beterini göstermesin
ne zor ne zor
sabah kadar dürter dururum
özlem aşılarda öyle bi zorluk olmadı ateş falan da yoktu
tabi ben ateş düşürücü veriyodum sen de ver bişicik olmaz
birazcık mızmızlanabilir belki
ama belki de olmaz b,zde uyku yapmıştı
herkese iyi geceler
inşallah canım geçecek tabi ama şimdi çok zorelma yağı sürüyoruz ama faydası oldu mu bilmiyorum ...
burpcum sekerim kınamam hic merak etme ben de senın kafadanım otobüse binerken bakardım bebek varsa eyvahh yandık derdim hep:)
tatilde kaldıımız otel tam bir cocuk cennettiydi hatırlıyormusunuz bılmem gecen yıl sohbetlerimizde gecmişti bi otel varmıs cocuk almıyormus diye bebişim demişti sanırım öyle kalms aklımda o zaman demıstım öyle sey mı olur ya..ama bu otelde hak verdim valla anaokulu gibiydi bi cıyırtı aman yarabbim tatilden baska herseye benzer kafa şişkinligi..acık büfede cocuklar ordan oraya fırlıyor icecekleri dökenler tabakları kıranlar ayagına takılanlar..sürekli bir aglama sesi vardı heryerde ben bebkli olmama ragmen rahatsız oldm orada yani gayet normal bacm
insallah uslu durur kuzum emzigini emer de sorun yasmayız
semracım cok ama cok tesekkur ederim aydınlattıgın ıcın kafama takılmstı cok bızım araba ıkı parcalı olunca
demek oto koltugunu da bu sekılde ıcerı alablırız bu cok ıyı oldu cunkü kızı da okula götürcem her sınav görevinde
onlar madem bana böyle pislik yaptı ben de tepkimi böyle koyucam aglasın dursun da görsünler nasıl oluyormus sınavlar
bişey de dyemezler bakıcak kımsem yok gel dedniz geldim derim cok da tınnn
peki bu poset olayını nerden halletcem biniş salonuna gecmeden bilet onaylattıgımız yerde bıldırmem mı gerekıyor arabamızı
arabanın ıkı parcasına da yanı oto koltugunu da posetleyecekler o zaman anladgm kadarıyla
adanadan bıncem ben malum orada salonun kapısından cıkıp dırek ucaga gecıyorsun yanı yaya olarak gecıyorsun merdıvenlerı cıkarak bınıyorsun
arabayı ben bındrmek zorunda kalmam ınsallah dıymı yoksa cocugu mu tasıycam onu mu cok zorlanırım
ayy bı hayrlısıyla atlatsaydım şu zıkkımı..en olmadı babamızla gerı yollarız nasılsa o bırakcak havaalanına napiim..
oradan da babam karsılaycak bısekde halletcez bakalım saolasın canım tekrardan
mavicim sana da hayrlı yolculuklar canm
burpcum sekerim kınamam hic merak etme ben de senın kafadanım otobüse binerken bakardım bebek varsa eyvahh yandık derdim hep:)
tatilde kaldıımız otel tam bir cocuk cennettiydi hatırlıyormusunuz bılmem gecen yıl sohbetlerimizde gecmişti bi otel varmıs cocuk almıyormus diye bebişim demişti sanırım öyle kalms aklımda o zaman demıstım öyle sey mı olur ya..ama bu otelde hak verdim valla anaokulu gibiydi bi cıyırtı aman yarabbim tatilden baska herseye benzer kafa şişkinligi..acık büfede cocuklar ordan oraya fırlıyor icecekleri dökenler tabakları kıranlar ayagına takılanlar..sürekli bir aglama sesi vardı heryerde ben bebkli olmama ragmen rahatsız oldm orada yani gayet normal bacm
insallah uslu durur kuzum emzigini emer de sorun yasmayız
semracım cok ama cok tesekkur ederim aydınlattıgın ıcın kafama takılmstı cok bızım araba ıkı parcalı olunca
demek oto koltugunu da bu sekılde ıcerı alablırız bu cok ıyı oldu cunkü kızı da okula götürcem her sınav görevinde
onlar madem bana böyle pislik yaptı ben de tepkimi böyle koyucam aglasın dursun da görsünler nasıl oluyormus sınavlar
bişey de dyemezler bakıcak kımsem yok gel dedniz geldim derim cok da tınnn
peki bu poset olayını nerden halletcem biniş salonuna gecmeden bilet onaylattıgımız yerde bıldırmem mı gerekıyor arabamızı
arabanın ıkı parcasına da yanı oto koltugunu da posetleyecekler o zaman anladgm kadarıyla
adanadan bıncem ben malum orada salonun kapısından cıkıp dırek ucaga gecıyorsun yanı yaya olarak gecıyorsun merdıvenlerı cıkarak bınıyorsun
arabayı ben bındrmek zorunda kalmam ınsallah dıymı yoksa cocugu mu tasıycam onu mu cok zorlanırım
ayy bı hayrlısıyla atlatsaydım şu zıkkımı..en olmadı babamızla gerı yollarız nasılsa o bırakcak havaalanına napiim..
oradan da babam karsılaycak bısekde halletcez bakalım saolasın canım tekrardan
mavicim sana da hayrlı yolculuklar canm
kızlar çok kalamıcam daha duş almam lazım
yarın kayınvalidelere gidiyoruz pazartesi gelicez ya da pazar gecesi
geldiğimiz gibi istanbul a gidicez eşimin çalışacağı birimin ayarlanması için dönüşte ananemi görmeye gideriz ankaraya
yani benim tatil uzar da uzar
fırsat buldukça girerm yine
istanbula gitmeden yazarım
iyi geceler herkeseeee
melekkkkkkkkkkkkkkk 2. tatilimizi ayarladık şekerimm:)5haziranda bodrumdayız mavi tatilköyü beklerizz bacımm:))
hasta da değilim ama garip bi durumn burunm akıntısı hapşuruk ama hastalık yok gibiay denizzzzzzz yazın ne illettir hasta olmak ya allah şifa versin canım benim....
mavicim çok geçmiş olsun her çocuk bi kerer düşüyor galibakızlar efe bebek arabasından düştü(kumun üstüne
alnı sıyrıldı bide burnunun üstü
çok korktu
hemen hastaneye gittik acile
tomografi zararlı olur kustu mu bayıldı mı dediler yok dedim
neşesi gayet yerindeydi
biraz uyanık tuttuk uyutmak istemedim ama çok uykusu geldi mızmızlandı düştükten 3-3.5saat sonra uyudu
arada dürtüp uyandırıyorum güzel yüzü yara bere oldu yavrumun
Allah beterini göstermesin
ne zor ne zor
sabah kadar dürter dururum
özlem aşılarda öyle bi zorluk olmadı ateş falan da yoktu
tabi ben ateş düşürücü veriyodum sen de ver bişicik olmaz
birazcık mızmızlanabilir belki
ama belki de olmaz b,zde uyku yapmıştı
herkese iyi geceler
geçmiş olsun özlemcim kaç gündür ne nete giriyorum ne de habere bakıyorum hiç haberim olmadı Allah yaşatmasın bi dahakızlar sabah çok korktuk deprem oldu, eşim beni ve bebeği aldığı gibi dışarı çıktık gezdik ama sonu yok tabi eve geldik, rabbim herkesi korusun inşallah...
bugün ulun beyle randevum var umarım doğru yer doğru kişi ve doğru zamanlamadır kocamı alırken bukadar düşünmedim
canım poşeti orda bilet check- in yaptığın yerde veriyorlar.ayrı koymana gerek yok torba kocaman.uçağın kapısına kadar öyle gidicen,asansörle falan çıkarinersin zaten,çevredekilerdeyardımcı olurlar.uçağın kapısında onlar parçalayamazlarsa kzıı veririsin tutarlar sen ayarlarsın.hiçbşey yok çok basit hem bagajdandasayılmıyor kga dahildeğil.hiçbişieyolmazbu dediğim gibi yaparsan rahat olursun,uçakdada kulaklarına pamuk tıka emmezse olur biter.hadi bakalım,nekadar kalcan burda?görüşemeyiz heralde.
bugün ulun beyle randevum var umarım doğru yer doğru kişi ve doğru zamanlamadır kocamı alırken bukadar düşünmedim
ş e r e f s i z yazmıştım silmişler bakalım böyle çıkacak mı:))
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar geçti ama nasıl geçti bütün gece gözümün önünden gitmedi Allah göstermesin bi daha
özlecumhuriyet sam biz aşıları hastanede yaptırıyoruz berna hanımda
zaten bazı aşılarda da istanbuldayız onu da ordaki doktorumuz yapıyo
aile hekimimiz yasemin hanım
cumhuriyet sağlık merkesi mi ne
ama en son topuk kanı için gitmiştik:))))))
hemşiremiz var hamileyken bizi takip ediyodu
a arıyo sapolsun efe nasıl aşılarını yaptırdı mı kilosu kaç oldu boyu kaç oldu diye
ben de gidicem tetanozun devamını için ama fırsatım olmadı hiç
:)5temmuz cnm ben haziran yazmışım:))inşallahh cnm:))sizin planlarda güzelmiş,bizim sonrasında kayınvalidemler yani fethiye-marmaris civarsı,en son durakda akçay,orda konaklarız heralde:)ben seni çözdüm sermest sen benim kafamdan bir manyaksın bende öyle her adımımdan sonraki 1000 adımı hesaplarım birahat ol manyak yok herşeyim hesaplanacak illaki ama bazende radikal kararlar alıveririm kendimi bile şaşırtırım şimdiden uçağa binişle ilgili her adımın planını çıkarttın birahat ol günü yaşa dimi ozaman başının çaresine bakarsın işte ama yok herşey hesaplanmalı ben anladım seni benim gibi manyaksın
tatil konusundada çocuk olunca zaten herşey dahillere köle oluyor insan mecburan çocuklular onları tercih ediyor ne yapsınlar çocuğa rakı balık kalamar yedirecek halleri yok ya çorbası yoğurtu eşyaları ıvırı zıvırı eğlencesi herşey için uygun o oteller doğal olarak çocuk parkına dönüyorlar bizde en son başımıza gelenden sonra kendimiz çıkıyoruz istediğimiz özellikte otelde kalıyoruz kah manzarasını beğendiğimiz için kah barlara yakın olduğu için kah odalarını beğendiğimiz için birde deniz ürünü yöresel kahvaltı yöresel yemekleri tadabiliyoruz otele bağımlı kalmadan sıraya girmektense garsonların hizmet etmesi daha cazip geliyor ama çocuk olsa mümkün değil bunu yapmak biz yeri geliyor rafting yapıyoruz yeri geliyoruz aquaparka gidiyoruz ama inşallah gelecek sene bizde bebişli oluruz bizde o otellere bağlı kalırız. Biz neler gördük 5 yıldızlı otelin havuz başında turist saksıya çocuğunun çişini yaptırmıştı majesty beach clup belektede çocuk havuzu ile yetişkin havuzu birleşikti biz yüzerken çocuğun teki kaka yapmıştı nasıl kaçacağımı şaşırdım Kervansaray otelde gene havuzbaşında bir velet pipiyi çıkarıp çiş yapmıştı nasıl huylanmayayımki nekadar anneler dikkat etselerde çocuklar kaş göz arasında hallediyorlar gerçi bir kerede Aspendos harabelerini gezerken bir turist çift vardı bende aaa iki çocuğa rağmen otele bağımlı kalmamışlar geziyorlar helal dedim ellerindede walky tallky vardı çocukları anne baba paylaşmış babanın sırtında bir tane annenin elinde bir tane velet neyse gezerken babayı görmemle anneyle gezen veletin sütünun dibine sıçarken görmem bir oldu baba o çocuk kendinin değilmiş gibi hiç muhattap olmadan walky talkyle anneye durumu bildirip olay yerinden arazi oluşunu hiç unutmam oluyor işte heryerde
bende yarın kayınvalideme gidiyorum anacım hem ziyaret hem ticaret onların oradan bir villa projesi aldı kociş rölöve alacak ama okadar işimin arasında iki günüm kayıp ders çalışmamızda lazımsanada iyi yolculuklar tatlım
5 temmuzdamı zasacım istanbulda görüşemedik bodrumda görüşürmüşüz ne gülerim bizim güzergah değişiklik olmazsa marmaris- datça- bodrum ve oradan kuşadası sonrası allah kerim
canım demek doğurmadın sevindim:)evettt denzii pışpışlıcan inş.uslu olur hep uyurr.semracım doğurmadım anacım daha
kaynım geldi dün sabah eşimde geldi 2 gündür full beyefendi gezdiyoruz eşim zaten yogun 2 haftadır 8 saatlik yolu git gel yorgunluk uykusuzluk ben öyle ayaklarım şişti dün kıramıyoruz da ama napalım artık pazara artık full
birazdan çıkıcaz yine denize gidelim deidk 2 gün çeşmeye bende girsem bişey olamz herhalde azcık grier çıkarım bayılırım yoksa burası 35 dereceden de fazla
sıcaklarda zorlanıyorum artık deniz iyice büyücü sıkıştırıyor ayaklarıyla göğsümü kasıklarımı ne rahat yatıyorum ne de oturuyorum
sevim aradı pc si bozulmuş tamire gitmiş yine merak etmiş beni doğurdum mu diye:))
mercana dr kum döküyor demiş çok şaşırdım el kadar bebe de ne kumu yahu
neyse şimdi iyiymiş
bütün bebeklerimiz iyi olsun inşallah
mavicim size de iyi yolculuklar şekerim gezi rehebriniz baya yoğun
burpcum sizinde öyle ne güzel tatilin tadını çıkartın
semracım sizinde yeni tatil planı yapılmış eğlenin bol bol ben o sırada bebiş pışpışlıcam:))
bebingim yeğenlerle anlaşılan
bende daha giremem pazar akşamı eşimde kaynımda yine yollara düşüyor hafta başı rahatlarım artık
anladım canım cok saol artık gerekırse yardım da ısterım halledicez bisekilde
bir hafta kesin kalıcam da ikinci hafta rapor alabilirsem kacarm ama görüşmemiz zor gibi canm benm evde kalmam sanırım babamlara gecrım işe oradan gider gelirim artık
anladım cnm artık yazsonu görüşürüz,hem sizin cadılar birazdaha büyümüş olurr.
hadi hayırlısı canım benim hayırlara vesile olacak kapı orasıdır belki de kimbilir
bu arada tesbitinde sonuna kadar haklısın bu yüzden senelrdir adam gibi uyku görmedm ben ben düşünmeyim desem de beynim düşünmeye devam eder her adım aşama planlanıcak tüm tedbirler alınacak sankı hayatı planlamak bize kalmıs gibi işte ama garanticiyimdir biraz yani ondan:=)
hehe denizcim gecen ben de yazmstm cıkmıyor rtüge takılıyor sanırım
Allahından bulsun ne diyeyim insan müsveddesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?