günaydinlarrrrrr sekerler
nasilsiniz????
brupcugum tedavin hayirli olsun tatlim insallah güzel bir sonuc alirsin ve bizleride sevindirirsin canim, baban icinde cok gecmis olsun allah acil sifalar versin canim
mavicigim tayinin cikmis gözün aydin efecikte düsmüs cok gecmis olsun tatlim allah bidaha yasatmasin...
tuanaycigim annene ve babana cok gecmis olsun allahtan acil sifalar diliyorum...
özlemcigim sende eve dönmüssün oglusunla yanliz kalmissiniz allah yardimcin olsun tatlim insallah yaramazlik yapmaz..
sermestcigim senin durumunu inana cok üzüldüm ama elden gelen bisey yok basa gelen cekiliyor..
denizcigim yigenin dünyaya gelmis hosgelmis gözün aydin tatlim allah anali babli büyütsün...
nursim senden bir erkek geliyor haa:))) allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin canim...
sevimcigim insallah senin sorunlarinda düzelmistir tatlim mercan kuzumda annesini üzmüyordur insallah....
elanaz canim sen nasilsin? senin fazla görmüyorum artik eskisi gibi
(((
semracgim sizin tatlin inana süperdiiii:))) ama beni ikinci tatilinle kiskandiramazssin cünkü bende bir hafta sonu tr geliyorum annemlere süpriz yapacagim ve agustosun sonundada abimle londona gidiyorum:))))
bebing senin özelikle sonuna biraktim öncelik gecmis olsun olsun canim senin suanki duygularin ve yasadiklarin benimkisinin aynisi tatlim inan haa buarda seninle telde bedava konusabiliyoruz artik viberden:))))
umarim hic kimseyi unutmamisimdir....