Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merak edersiniz diye apar topar girdim dün doktordan çıktım anneme haber vereyim diye bir aradım babam ateşle acile kalkmış apar topar hastaneye gittik sabaha kadar oradaydık babam 2 yıldır ateşleniyor bacakta damar tıkanıklığı var enfeksiyon yapıyor ateş yapıyor bacak şişiyor hatta bir keresinde şişti şişti bacağın arkasından patladı şekeri tetikledi bacağının arkasından kemikleri görünüyordu öyle ciddi yaralar allahın yardımıyla iyileşti bizde bunun korkusuyla başından önlem alıyoruz allahım inşallah gene aynı şeyler yaşanmaz son 5-6 seferdir yarasız atlatıyoruz inşallah buseferde öyle olur alıştık artık acillere
şimdi önce kendi anneme babama sonrada kayınvalidelere gideceğiz
bana gelince doktor pek kucak açtı diyemem hayır tedavi yapamam da demiyor ancak öyle yokuşa sürdüki araştırmamış olsam ve alternatifim olsa oradan çıkar ve bir daha uğramazdım ama nedenini biliyorum pek tercih edilen bir hasta grubu değilim
pek umut verici konuşmadı ısrarla beni akupunktur ve beslenme uzmanına yönlendirmek istedi ben aşıırı zayıf olsam yada azıcıkta olsa kilolu olsam anlarım yani bu yeni denenen bir sistemmişte ben 3 ay neden kaybedeyim ben zaten yememe içmeme dikkat ediyorum cahiller gibi davranmak istemiyorum ama 3 ay sonra okullar açılıyor ben stresli olurum bu benimtedavimi olumsuz etkiler dedim doktorda doğal olarak seçimini yap diyor düşün taşın diyor yani benim kararım net öyle bir programa ihtiyaç duymuyorum ukalalık olarak algılamayın 3 ay sonra müsait olmayacağım her türlü idare edilsemde ne gerek var stresli bir dönemde yaptırmama dedim kararım net düşünmeyeceğim istemiyorum dedim genetik test ve pıhtılaşma testi önerdi 1000 tl de ona bayıldık kışın gittiğim doktor gerek yok diyip yaptırmamıştı oyuncağa dönüyoruz gerçekten genetik testleri düşünüyordum bende sonuçta okadar olumsuz konuşmaya rağmen belki babamın olayının etkisi ile çok etkilenmedim ama umudum hiç yok ben diyorum ya size kızlar bana kızıyordunuz doktorların beni yönlendirmeside bu yönde benden mucize beklemeyin diyor tedaviye alınmayacak kadar kötü durumda değilsin alırım tedaviye diyor ama hissettiğim kadarı ile senden bir cacık olmaza getirdi. Zaten tedaviden hiç bahsetmedi alternatif yöntemler önerdi öncelikle benzorla tedaviye başlarsak nasıl yöntem izleyeceğiz dedim femera protokolü yapacağız dedi. Femerada kanser ilacı benim gibi dumur yumurtalarda işe yarıyormuş anlayacağınız herzamanki gibi bir tedavi durumum itibarı ile başlamadan bile kötü gidiyor

burpum çok geçmiş olsun canım allah şifa versin....
drlar nedense işi yokuşa sürmeye bayılırlar özellikle bazı tipler ki sen benim kürtajdaki drumu biliyorsun bana bir daha çocuğun olmaza getirdi resmen, ama şimdiki drum çok umutluydu ve bu beni olumlu yönde etkiledi, aslında dediğin gibi araştırmış olsan başka bir tane dru denerdin ama olsun belkide bu ummadığın anda oluveriir herşey sen sıkma canını, öyle olumsuz başladı şimdiden diye düşünüpte kendinide helak etme, herşeyin başı olumlu düşünce ve umut....

hanaaa kimse girmemiş bugün bizdxe bu gece oğluşum kaçta uyanırsa yola çıkıyoruz :)
yarın yine bir yolculuk yapacağız bakalım oğluşum duracakmı ?

burpcum hakkında hayrlısı canım benım sen tevekkül et kim olursa olsun hep bir arac zaten onlar
belki ummadıgın yer vesile olur bilemeyz ki

ben de gidiyom yarın sabah of nasıl becercem ne kadar az almaya calışsam da bidolu esya oldu hem kız hem araba hem cantalar amanın :s
iyi bakın kendinize öpüldünüz sekerler

burpcum sen bakma dr lara onlar en kötülerini söylüyorlar ki hazırlıklı olalım
benimde ilk görüşmede çok moralim bozulmuştu dr çok yaşlıymışım gibi konuşmuştu
hiç hamile kalıp kalmadığımı sormuştu kalmadım deyince de demek ki bir sorun var demişti
sanki sorun olduğunu biz bilmiyormuşuz gibi ama yine de insanın yüzüne çarpılınca kötü oluyor
sen iyi düşün elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış

kızlar bende bazen su gibi akıntı oluyor mu normal mi acaba
yoksa amniyo sıvısından mı gidiyor

biz evimize geldikkkkk, asıl iş şimdi başlıyor ilk defa yalnız kalıyoruz, bakalım neler olacak, bebeğim yolculuğunda verdiği yorgunluktan sanırım çok ağladı kakasınıda yapamdı yai evdeki ilk günümüz kötü başladı inşallah böyle devam etmez yalnızlık ne kötü ya

elanaz canım benim nasıl duygulandım sen bu soruyu sorunca aklıma eskiler geldi
Allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun seni bebişimizi ve hepimizi
stres yapma çok güzel zamanların tadını çıkar

geldik biz de
oğluşum çok akıllı durdu
hiç üzmedi beni tabi hep kucakta gezmesinin de etkisi oldu:))))
veeeeeeeeeeeeeeeeee
emmeye başladı
çok şaşırdım çocuk birden emmeye başladı yine çabuk bitiriyo ama emdikten sonra sağıyorum çok az kalmış
baba toprağı yaradı oğluşuma bırakmaz inşallah

yarın ayrıntılı yazarım hepinize
iyi geceler

günaydinlarrrrrr sekerler

nasilsiniz????

brupcugum tedavin hayirli olsun tatlim insallah güzel bir sonuc alirsin ve bizleride sevindirirsin canim, baban icinde cok gecmis olsun allah acil sifalar versin canim
mavicigim tayinin cikmis gözün aydin efecikte düsmüs cok gecmis olsun tatlim allah bidaha yasatmasin...
tuanaycigim annene ve babana cok gecmis olsun allahtan acil sifalar diliyorum...
özlemcigim sende eve dönmüssün oglusunla yanliz kalmissiniz allah yardimcin olsun tatlim insallah yaramazlik yapmaz..
sermestcigim senin durumunu inana cok üzüldüm ama elden gelen bisey yok basa gelen cekiliyor..
denizcigim yigenin dünyaya gelmis hosgelmis gözün aydin tatlim allah anali babli büyütsün...
nursim senden bir erkek geliyor haa:))) allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin canim...
sevimcigim insallah senin sorunlarinda düzelmistir tatlim mercan kuzumda annesini üzmüyordur insallah....
elanaz canim sen nasilsin? senin fazla görmüyorum artik eskisi gibi(((
semracgim sizin tatlin inana süperdiiii:))) ama beni ikinci tatilinle kiskandiramazssin cünkü bende bir hafta sonu tr geliyorum annemlere süpriz yapacagim ve agustosun sonundada abimle londona gidiyorum:))))
bebing senin özelikle sonuna biraktim öncelik gecmis olsun olsun canim senin suanki duygularin ve yasadiklarin benimkisinin aynisi tatlim inan haa buarda seninle telde bedava konusabiliyoruz artik viberden:))))

umarim hic kimseyi unutmamisimdir....

günaydın iyi haftalar herkese

yolcular yerine ulaşmış sağ salim bi sermestimden haber yok sanırım

bende gönderdim yolcuları eşim izmite kaynımda ablasına gitti
yorucu geçti çok gezmek istedi hep beyefendi eşimde bensiz gitmez
kaynımda yenge sensiz de abimle takılamıyoruz diyor herhalde dedim:))
bi daha giremem diyordum ama denize girdim bol bol iyi geldi ama rahatladım çok
şimdi geriye gün saymak kaldı
oğluşumun bekleyeceği çok kişi var haftaya babası gelecek, ankaradan dayısı ,babaannesi gelecek:))

burpcum çok geçmiş olsun babana acil şifalar diliyorum
tedavi konusunda da doktorların hiçbirine artık güvenmiyorum sadece kendi isimlerini düşünüyorlar
beni hatırlasana ekimde adetin 3. günü gittim kist çıktı ve doktor eşinin ve senin durumunda olmaz tekrar tedaviye başlamanız lazım dedi eee bende biliyorum dedim ve çıktığımda arabada tek başıma ne kadar çok ağlamıştım(
o ayın yumurtlama döneminde biizm zpermayla yumurta buluştu
üstüne kanama oldu

'bu ay size hamileyim demeyei çok isterdim ama adet oldum'

demiştim hatırlasana ..seninde bir mucizen olacak ben inanıyorum lütfen sende inan gönülden inan ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…