kızlar iyi akşamlarrrrrr ben geldimmmmm nasılsınız şekerlerrrrrrr
bilgecim çok geçmiş olsun canım bilmiyorum senin telefonun kızlardan birinde varmı ama olurda senden haber alamazsak buraya giremezsen sana ulaşabilmemiz için özelden tilifonunu yaz kızına acil şifalar diliyorum tatlım
batucuk evine hoş geldi kakiyi dert etme hava değişiminden etkilenmiştir biz bile etkilenmiyormuyuz 2 saatlık yol gitsek bile gittiğimiz yerde kabız kuğu kesiliveriyoruz
denizcim inşallah canım o mucize gelir zaten senin mucizen okadar moral veriyorki insana inşallah bizde o mucizeyi yaşarız ama yaşayamazsakta buna hazırlıklı olmamız gerekiyor
mavicim istanbulda nereye yerleşeceğiniz belli oldumu canım ?
elanaz yazdıkların moral verdi bana benim doktorda çokca umut vermedi sanki beni oyaladı birdaha ona gitmiyeyim diye şimdi genetik testlerimin sonuçları çıkınca tekrar görüşeceğim işte ozaman kesin kararı vereceğim
melekcim sende evine hoş geldin ama bence senin dönmek istememen iznini bitmesiylede alakalı hiç izin kalmayınca benimde moralim bozuluyor
bebek konusunda kendine yüklenme bu hissettiklerin yaşadıklarının eseri bu zamanla aşılacak bir durum ama en güzeli bebeğini kucağına almanla aşılacak bir durum sana yürekten küçük bir melek veya ercan diliyorum allah en kısa zamanda nasip eder inşallah
tuanayı özledim ben sınavı nezaman bitecekte aramıza dönecek benimde cuma ve pazartesi sınavım var
zasacım tatile giderken adanın doğum gününde giydiği eteği istiyorum haberin olsun giyecem o tütüyü :))) onasıl tatlı bir etek öyle adanın o eteğin altındaki tontiş tötünün görüntüsünü karçırmam daha bir üzdü beni((
ben ders başı yapayım
seninle uzun uznnn konuştuk sen herşeyin en dğrusunu biliyorsun melekcim,eminim sonuda güzel olucak..bana gelirsek tatilimi süperdi geri dönüs cok zor oldu ve ilk defa icimden isvicreye dönmek gelmedi artik esimle kafaya koyduk allah nasib ederse en gec 5sene sonra trye yerlesecegizi.
türkiyede doktorumla görüstüm yaklasik bi iki saat muhabbet ettik icimde ne var ne yoksa anlattim adam bana düsündüklerinin hepsi cok mantikli ama bu kadar dalmana gerek yoktu dedi kendisi hic birsekilde tedaviyi kabul etmiyor önce piskolog olarak tedavi görmemi istiyor bana birkez daha bu sorunun kendi basima asamayacagimi gösterdi suan bir piskolok uzmaninda randevu aliyorum gidip su beynimi rahatlatmam gerekiyor bu cocuk sorunu ne kadar büyük bir dertmis ya bu kadar kendimi kaybedecegimi hic düsünmüyordum herseye alinganlik yapiyorum hersey canimi okadar cok acidiyorki buraya bile zaman zaman icimden gelmeyerek giriyorum bu dert beni kendimden almista haberim yokmus(((
doktoruma bide su 2günlük 5günlük bekletme davasini sordum bu her insanda farkli oluyor dedi hizini ve kalitesine bakiyorlarmis mesela 500 ü 2gün icerisindede 5gün icerisinde tamamliyor biz o 500 e ulastigimiz zaman hemen transfer ediyorsuz dedi yani illaki 5gün bekeletilecek diye bisey yok dedi tamamen hormonlara bagliymis benimkisi ise 2gün iceresinde sonucu aliyormus ama sonuc negatif ona diyecekte bisey yok(((
ben geldim ama çıkıcam eşya hazırladım duş alıcvam yarın sabah yola çıkıyoruz
burpcum belli değil daha tam olarak annemler k.çekmece de
benim okul belli olsun ona göre ev tutucaz ağustosta ama muhtemelen yakın yerler olacak
bakalım hayırlısı
kızlar çok giremem heralde
ama ara sıra uğrarım topiği boş bırakmamaya çalışırım ama şimdilerde tatil zamanı sanırım çok gelen giden olmaz
öpüyorum hepinizi
denizcim denizoğlan sağlıcakla gelecek ve ben seni arıcam inşallahhhh
şimdiden Allah yardımcın olsun sağlıcakla kavuşun inşallaaahhhhh
öperim hepinizi çok çok çok
iyi geceleeerrr
bilgecim çok geçmiş olsun canım bilmiyorum senin telefonun kızlardan birinde varmı ama olurda senden haber alamazsak buraya giremezsen sana ulaşabilmemiz için özelden tilifonunu yaz kızına acil şifalar diliyorum tatlım
batucuk evine hoş geldi kakiyi dert etme hava değişiminden etkilenmiştir biz bile etkilenmiyormuyuz 2 saatlık yol gitsek bile gittiğimiz yerde kabız kuğu kesiliveriyoruz
denizcim inşallah canım o mucize gelir zaten senin mucizen okadar moral veriyorki insana inşallah bizde o mucizeyi yaşarız ama yaşayamazsakta buna hazırlıklı olmamız gerekiyor
mavicim istanbulda nereye yerleşeceğiniz belli oldumu canım ?
elanaz yazdıkların moral verdi bana benim doktorda çokca umut vermedi sanki beni oyaladı birdaha ona gitmiyeyim diye şimdi genetik testlerimin sonuçları çıkınca tekrar görüşeceğim işte ozaman kesin kararı vereceğim
melekcim sende evine hoş geldin ama bence senin dönmek istememen iznini bitmesiylede alakalı hiç izin kalmayınca benimde moralim bozuluyor
bebek konusunda kendine yüklenme bu hissettiklerin yaşadıklarının eseri bu zamanla aşılacak bir durum ama en güzeli bebeğini kucağına almanla aşılacak bir durum sana yürekten küçük bir melek veya ercan diliyorum allah en kısa zamanda nasip eder inşallah
tuanayı özledim ben sınavı nezaman bitecekte aramıza dönecek benimde cuma ve pazartesi sınavım var
zasacım tatile giderken adanın doğum gününde giydiği eteği istiyorum haberin olsun giyecem o tütüyü :))) onasıl tatlı bir etek öyle adanın o eteğin altındaki tontiş tötünün görüntüsünü karçırmam daha bir üzdü beni((
ben ders başı yapayım
elanaz canım benim nasıl duygulandım sen bu soruyu sorunca aklıma eskiler geldi
Allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun seni bebişimizi ve hepimizi
stres yapma çok güzel zamanların tadını çıkar
kızlar merhaba çabul çabuk yazıp kaçıcam. kaç gündür gelemiyorum kızım cok hasta 40 derece ateşle yattı tam 4 gündür ilk gittiğim doktorun verdiği ilaçlar fayda etmedi ikinci doktor direkt penisilin dedi. bademcikler bembeyaz havuzdan mikrop kapmış((
kusuruma bakmayın uykusuz mutsuz ve perişanım. öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?