açıkçası ben de tanımadığım birini bile bile üzmüşüm gibi hissediyorum. özellikle bebing'e bir etkim olduysa olumsuz anlamda çok mutsuz olacağım. Tuanay gelmiyor sebebi buysa ona da kahrolacağım. diğer topikte kızımdan bahsetmedim olay oldu herkes altında bir ard niyet aradı burada açıksözlü oldum insanlar kırıldı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
özlemcim oğluna geçmiş olsun. ileride hasta olmasını engellediğini düşün ne kötü hastalıklar var bu aşı onu koruyacak çok şükür.
her açıdan çatlağım ben :)))) valla dünya hartası yaburpcum yoldasınız galiba iyi yolculuklar ve iyi tatiller
semracım sizde yarın gidiyorsunuz size de iyi yolculuklar ve tatiller
sermestim hala annesinde ve sıkıntıda biraz ama bence de en güzel eşinin yanı inşallah olur tayin işiniz
sıkıldım istanbulu özledim dersin bize:))
bilgecim ne güzel söylemiş mevlana herşey biz insanlar için ve bundan da ders çıkarmamız lazım dilerim en kısa zamanda 2. nin haberi gelir ve sende tekrar bu duyguyu yaşarsın ..aramıza sonradan katıldın ama ben seni tanıdığım için çok mutluyum inşallah hepimiz sevincimizi paylaşırız
nursimcim Allah eşine ve sana kolaylık versin ek görevler insanı deli ediyor neyse ki biz sağ salim bitirdik 3 hafta eğitim bitti bu cuma da izne çıkacak eşim inşallah yanımda olacak doğumda da..sana da istediğin bir şube çıkar dilerim..kızımız nasıl hiç bahsetmemişsin
özleeeem acemi ve çatlak annem:)) demek dünya haritası geçecek onlar merak etme sen geçmezse de mayoya talim napalım anacım sağlıklı mutlu huzurlu olalım da çatlaklara ve fazla kilolar olsun derdimiz
burpcum yoldasınız galiba iyi yolculuklar ve iyi tatiller
semracım sizde yarın gidiyorsunuz size de iyi yolculuklar ve tatiller
sermestim hala annesinde ve sıkıntıda biraz ama bence de en güzel eşinin yanı inşallah olur tayin işiniz
sıkıldım istanbulu özledim dersin bize:))
bilgecim ne güzel söylemiş mevlana herşey biz insanlar için ve bundan da ders çıkarmamız lazım dilerim en kısa zamanda 2. nin haberi gelir ve sende tekrar bu duyguyu yaşarsın ..aramıza sonradan katıldın ama ben seni tanıdığım için çok mutluyum inşallah hepimiz sevincimizi paylaşırız
nursimcim Allah eşine ve sana kolaylık versin ek görevler insanı deli ediyor neyse ki biz sağ salim bitirdik 3 hafta eğitim bitti bu cuma da izne çıkacak eşim inşallah yanımda olacak doğumda da..sana da istediğin bir şube çıkar dilerim..kızımız nasıl hiç bahsetmemişsin
özleeeem acemi ve çatlak annem:)) demek dünya haritası geçecek onlar merak etme sen geçmezse de mayoya talim napalım anacım sağlıklı mutlu huzurlu olalım da çatlaklara ve fazla kilolar olsun derdimiz
denizcim senin yazılarında bana bi kızgınlık hissediyorum anlamadıgım sekilde.
hiç anlamıyorum ama sanki sen bana kızıyosun bişeylere kızmısın yada sölemiyorsun
doguma cok az kaldı canım denizoğlan kucagında olacak cok yakında.
senin yasadıklarını unuttugunu sanmıyorum.hiçkimse unutmıcak zaten ama gecmişte kalıcak kalsın da zaten.
diyosunuz ya bişey paylasmak istemiyorum diye.beni daha cok yaralıyor bu.herkesi kıskanabilirim ama sizleri asla.
çünki sizlerde bu ugurda cok yoruldunuz.annelik bir haketme meselesi degil ama sizler baskalrından daha cok hakettiniz kolay kavusup kıymet bilmeyeneler için diyorum.
melegim bu psikolojik destek sana iyi gelicek
bak burda tedavin olman sanırım daha dogru oda cok degişik uygulamalar varmıs.
tabi zamanı gelince sen yeniden isteyince
bilgecim o kadını okumuştum gercekten hikayesi bi mucize
öyle canım koruduğunu bildiğimiz için katlanıyoruz yoksa kıyamam valla
bilgecim denizle olan arkadaslıgımız cok güçlü bana kızadabilir.arkadaslar birbirine kızar.ben bişey demem zaten.ben oyle hissettim sadece.istersen bigun bende hikayemi anlatayım sana ne dersin :)
denizin hikayesi hepimize güç veriyor canım.cok özel bi hikaye.
ayyy cocuklar hast aolunca cok fena oluyo böyle yatıyolar ya kıpırdamıyolar yuzleri düşüyoooo bide
hani o koşan zıplayan cocuk gidiyo içi dayanmaz insanın valla
benimki 6 penisilin yedi yürümedi 6 gün o kadar üzüldüm ki. el kol bağlı beklemek. Allahım sabır versin yavrusu hasta olan tüm annelere.
bilgecim denizle olan arkadaslıgımız cok güçlü bana kızadabilir.arkadaslar birbirine kızar.ben bişey demem zaten.ben oyle hissettim sadece.istersen bigun bende hikayemi anlatayım sana ne dersin :)
denizin hikayesi hepimize güç veriyor canım.cok özel bi hikaye.
ayyy cocuklar hast aolunca cok fena oluyo böyle yatıyolar ya kıpırdamıyolar yuzleri düşüyoooo bide
hani o koşan zıplayan cocuk gidiyo içi dayanmaz insanın valla
canım ne demek. insanız. dayanacak sey var dayanamayacak sey var. sen üzüntüne dayanmaya çalışıyorken sana söylenen o cümle yıkmış psikolojini. ben anlıyorum seni.
ikinci tüp bebek tedavisinde sorun sende değilmiş bak uygulamadaymış. bu bir umut ışığı yaktı bende. bizim doktorlar daha ılımlı bence de.
bir kadın okumuştum burada da paylaşmıştım hatta. 6. tüp bebek denemesinden sonra vazgeçiyor kendini meditasyona veriyor. bir gün bebeği olacaksa tanrıdan çok net bir işaret diliyor ki 7. için start versin. bunun üzerinden zaman geçiyor bir gün bir arkadaşı diyor ki dün meditasyon yapıyordum ve senin bir oğlun olduğunu gördüm adı Burak'mış diyor. kadın şok ve 7. kes işlemlere start veriliyor. ve bomba bir oğlan ... seninki bu kadar sürmeyecek ama umudunu kaybetmeyeceksin söz mü??? bu doktor sana iyi gelecek. bizimle her konuşmayı paylaş biz de bilgi sahibi olalım. üzüntülerimizle baş etme konusunda..
boşa giden bir şey yok rahat ol hayatım.
merhaba sevgili anneler ve anne adayları.buraya bikaç kez yazmıştım,şuan ikizlerime hamileyim,29.haftaya kadar geldik şükür,kızım ve oğlum beni çok yormaya başladılar.erken doğum riskim olduğu için hep yatıyorum,aşırı kilo aldım,üzülüyorum,ama sağlık olsun ne diyelim.hoşçakalın..
melekcim sende kendince haklısın herkes farklı pencerelerden bakıyor içinde bulunduğu duruma hepimiz burda paylaşımda bulunmak için bir araya geldik..
kimin çocuğu oldu kimi hamile kimi tedavi aşamasında kimi de tamamen kopmuş durumda..
hepimize gönüllü doktor lazım bizi anlayacak:))
biz birbirimize dr olacağız
idare edeceğiz hoş göreceğiz
ve en önemlisi birbirimiz için hep dua edeceğiz
şimdi topiğe tatil rehaveti çökecek ,
bende doğumdan sonra giremem bi süre boş bırakmayın buraları hobareyler olsun ki ne yapıp ne edip toplanalım inşallah
bu hafta da yoğun geçer bizim abimler tatile gidip gelecek doğumda hastanede olacaklar
çarşamba son kontrolüm var
hafta sonu kayınvalidem geliyor temizlik son hazırlıklar var derken zaman çabuk geçer zaten
pazartesi sabahı da yatışımız var
denizcim senin yazılarında bana bi kızgınlık hissediyorum anlamadıgım sekilde.
hiç anlamıyorum ama sanki sen bana kızıyosun bişeylere kızmısın yada sölemiyorsun
doguma cok az kaldı canım denizoğlan kucagında olacak cok yakında.
senin yasadıklarını unuttugunu sanmıyorum.hiçkimse unutmıcak zaten ama gecmişte kalıcak kalsın da zaten.
diyosunuz ya bişey paylasmak istemiyorum diye.beni daha cok yaralıyor bu.herkesi kıskanabilirim ama sizleri asla.
çünki sizlerde bu ugurda cok yoruldunuz.annelik bir haketme meselesi degil ama sizler baskalrından daha cok hakettiniz kolay kavusup kıymet bilmeyeneler için diyorum.
melegim bu psikolojik destek sana iyi gelicek
bak burda tedavin olman sanırım daha dogru oda cok degişik uygulamalar varmıs.
tabi zamanı gelince sen yeniden isteyince
bilgecim o kadını okumuştum gercekten hikayesi bi mucize
melekcim moralin bozulmuş ama çok normal o kadına da sinir oldum
insanlar bilip bilmeden boş boş konuşuyor
psikolojik destek alman sana çok iyi gelicek eminim
meleğim canım rabbim sana çok cici bebiş verecek inşallah sadece biraz sabır ve ne olur dışarıdan gelen seslere kulak verme ,milletin ağzı torba değilki büzesin....
kızarım tabi hem de zopalarım bak çok fena :))
canım benim send ebenim için çok kıymetlisin
beklediğimiz zaman çok yakın ben inanıyorum doğuma girerken defalarca söyleyeceğim isimlerinizi tek tek
kafamda prova yapıyorum hep:))
Sevgili dostlar,biz yarın tatile çıkıyoruz,şimdiden denizime sağlıklıca ağrısız bir doğum diliyorum.gelip ist.da 3gün kaldıkdan sonraa doğruuu annemlere akçaya geçicez,ben nezaman annemlerde olsam hobarey haberi alıyorum,sevimde,özlemde,nimette,elifde hep annemlerde öğrendim,umuyorumki bu gidişimdede bikaç haber birden alıcam,hepinizi çookkk amaaa çok seviyorum,kırılmayalım birbirimize,oluyoo insanlık hali,internet dili hep etken ama biz gerçekdostlarız,hep biraradayız,birbirimizi anlayalım.hepinizi çok öptük,kendinizee çok çoookk iyi bakın,hakkınızı helal edin,hoşçakalın!!
bir kacamak yapıp gelmiştim bir heves
geldigim gibi gidiyorum kursagımla beraber
acıkcası cok üzüldüm
dostlugun sadece aynı boyutta dert cekmek olmadıgını düşünüyordum
herkesin hayatında kendince zor imtihanlar var
bazı noktalarda kesişiyoruz bazı noktalarda ayrı düşüyoruz belki
ama değişmeyen tek ortaklıgımız insan oluşumuz bu da eşittir zayıflığımız bazı seyler karsısında değişmeyen caresizligimiz
inanın derdimi sırf anlatark rahatladıgım tek yerdi burası en mahremime kadar actıgım hem de
çok baska bişekilde anlasılması çok yıkıcı benim icin
keşke demekten nefret ediyorum ama keşke işte...
iyi tatillerrrrrrrrrr bende seni çok seviyorummmmmmmmmmmSevgili dostlar,biz yarın tatile çıkıyoruz,şimdiden denizime sağlıklıca ağrısız bir doğum diliyorum.gelip ist.da 3gün kaldıkdan sonraa doğruuu annemlere akçaya geçicez,ben nezaman annemlerde olsam hobarey haberi alıyorum,sevimde,özlemde,nimette,elifde hep annemlerde öğrendim,umuyorumki bu gidişimdede bikaç haber birden alıcam,hepinizi çookkk amaaa çok seviyorum,kırılmayalım birbirimize,oluyoo insanlık hali,internet dili hep etken ama biz gerçekdostlarız,hep biraradayız,birbirimizi anlayalım.hepinizi çok öptük,kendinizee çok çoookk iyi bakın,hakkınızı helal edin,hoşçakalın!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?