Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingcim bende kaçırmışım canım doğum günün kutlu olsun
nice mutlu yıllara eşinle ve bebişle birlikte inşallah

melekcim moralin bozulmuş ama çok normal o kadına da sinir oldum
insanlar bilip bilmeden boş boş konuşuyor
psikolojik destek alman sana çok iyi gelicek eminim

öyle canım koruduğunu bildiğimiz için katlanıyoruz yoksa kıyamam valla

meleğim canım rabbim sana çok cici bebiş verecek inşallah sadece biraz sabır ve ne olur dışarıdan gelen seslere kulak verme ,milletin ağzı torba değilki büzesin....

her açıdan çatlağım ben :)))) valla dünya hartası ya ne yapalım mayo kullanırız artık kilolar gider giderde ne zaman?

canım ya duygularımız inan karşılıklı. ben de mutluyum sizlerle bu topikte olmaktan, dertleşmekten. sevincimizi de paylaşacağız inşallah günümüz gelsin.

bebing haddim olmayarak -okuduklarımdan edindiğim fikir anlamında söylüyorum- şunu gördüm ki pınar bence sana kızgın değil. sen de hassas bir dönemdesin. inşallah geçecek bugünlerimiz. o kadın bana hep umut ışığı oldu. hikayesi beni çok etkiledi. dilerim kimse bu kadar beklemekten yıpranmadan kavuşur bebeğine.

bilgecim denizle olan arkadaslıgımız cok güçlü bana kızadabilir.arkadaslar birbirine kızar.ben bişey demem zaten.ben oyle hissettim sadece.istersen bigun bende hikayemi anlatayım sana ne dersin :)
denizin hikayesi hepimize güç veriyor canım.cok özel bi hikaye.

ayyy cocuklar hast aolunca cok fena oluyo böyle yatıyolar ya kıpırdamıyolar yuzleri düşüyoooo bide
hani o koşan zıplayan cocuk gidiyo içi dayanmaz insanın valla

bebingim evet ben sana geçen gün kızdım gerçekten kızdım ama seni anlamadığım için değil kendini üzdüğün için
kendine yardımcı olmadığın için çünkü sana senden başka kimse yardımcı olamaz
biz elimizden geleni yaparız ama herşey sende bitiyor inan ki

bugun de yazdıklarımda kızmadım ben sana belki de ifade edemedim tam anlamıyla
ayrıca ben paylaşmıyorum derken asla sana veya başka bir arkadaşıma kıskanma gibi birşey iam etmedim etmem

melekte demiş ya bebği olanlar şikayet ediyor diye
herkes kendi tarafından içinde bulunduğu durumu paylaşıyor
benimde sıkıntılarım var hem de daha doğurmadan ama bende şikayet eden durumunda olmak istemiyorum

güzel şeyler paylaşmak istiyorum hem kendimin hem de sizin
yanlış ifade ettiysem ya da seni kırdıysam çok üzülürüm

kızarım tabi hem de zopalarım bak çok fena :))
canım benim send ebenim için çok kıymetlisin
beklediğimiz zaman çok yakın ben inanıyorum doğuma girerken defalarca söyleyeceğim isimlerinizi tek tek
kafamda prova yapıyorum hep:))

bir kacamak yapıp gelmiştim bir heves
geldigim gibi gidiyorum kursagımla beraber
acıkcası cok üzüldüm
dostlugun sadece aynı boyutta dert cekmek olmadıgını düşünüyordum
herkesin hayatında kendince zor imtihanlar var
bazı noktalarda kesişiyoruz bazı noktalarda ayrı düşüyoruz belki
ama değişmeyen tek ortaklıgımız insan oluşumuz bu da eşittir zayıflığımız bazı seyler karsısında değişmeyen caresizligimiz
inanın derdimi sırf anlatark rahatladıgım tek yerdi burası en mahremime kadar actıgım hem de
çok baska bişekilde anlasılması çok yıkıcı benim icin
keşke demekten nefret ediyorum ama keşke işte...

belli canım çok güçlü bir bağ var aranızda, gıpta edilecek türden. nazar değmesin. ben de kızıyorum arkadaşlarıma hatta neler diyorum onlar da bana maşallah esirgemiyorlar. dostluk budur zaten kırılmayacaksın anlayışlı olacaksın. ben sanırım bi an panik yaptım ortam gerilecek diye. ikinizi de çok sevdiğim için. sorun zopayla çözülecekse ortada sorun yok demektir zaten :))

herkesin hikayesi özeldir canım benim. anlat zevkle ve ilgiyle dinlerim. ben dinlediklerini unutmayan biriyimdir. gün gelir hatırlatırım surda da su olmuştu diye. herkes bayılır bu özelliğime :))) lütfen anlat.

bizimki 6 iğneden sonra arsız bir modda hala havuz sayıklıyor. anne olarak korkuyorum yine hasta olacak diye cünkü sayıklamaları, alnında sirkeli bez ateşli hali gitmiyor gözümün önünden. ama laf anlatamıyorum o ayrı ((

Sevgili dostlar,biz yarın tatile çıkıyoruz,şimdiden denizime sağlıklıca ağrısız bir doğum diliyorum.gelip ist.da 3gün kaldıkdan sonraa doğruuu annemlere akçaya geçicez,ben nezaman annemlerde olsam hobarey haberi alıyorum,sevimde,özlemde,nimette,elifde hep annemlerde öğrendim,umuyorumki bu gidişimdede bikaç haber birden alıcam,hepinizi çookkk amaaa çok seviyorum,kırılmayalım birbirimize,oluyoo insanlık hali,internet dili hep etken ama biz gerçekdostlarız,hep biraradayız,birbirimizi anlayalım.hepinizi çok öptük,kendinizee çok çoookk iyi bakın,hakkınızı helal edin,hoşçakalın!!

evet canim türk dr.lari gercekten daha ilimli eger birgün kendimi toparlayip ve hazir oldugumu hisetersem tedavimi türkiyede yaptiracagim canim o gercek olayi duymustum canim allahin mucizeleri iste insallah bizim mucemiz gerceklesir.

gözün aydin canim allahim saglikli birsekilde kucagina almak nasib etsin

tapiki canim herkesin düsünceleri durumlar farklive herkesde kendince hakli allah herkesin gönlüne göre versin kendime dua ederken hepinizin ismlerinide sayiyorum ne kadar kalbler burukta olsa bu dostlugumuzun bitmeyecegini birkez daha anladim

allahim saglicakla kucagina almak nasib etsin tatlim.. heycan basladi

insallah iyi gelir canim suan tek ümitim o dr. beni rahatlacak benimde cocugum olacak diye düsünüyorum...

melekcim moralin bozulmuş ama çok normal o kadına da sinir oldum
insanlar bilip bilmeden boş boş konuşuyor
psikolojik destek alman sana çok iyi gelicek eminim

cok cahil insanlar var gercekten hayatta o gün esim arabada hüngür hüngür agladi ve ben onu ilk kez öyle aglayarak gördüm biz bu sözleri haketmiyoruz diyerek esime o an tesseli vermek o kadar zorduki benim icin allahim bidah bizler cahil insanlarla karsilastirmasin

meleğim canım rabbim sana çok cici bebiş verecek inşallah sadece biraz sabır ve ne olur dışarıdan gelen seslere kulak verme ,milletin ağzı torba değilki büzesin....

insallah canim insallah fazla ümitli degil ama yinede olmasini istiyorum canim

:))))) allah razi olsun canim

iyi tatiller canim benim benim hakkim sana helal olsun tatlim sende helal et yolunuz acik olsun kendine co iyi bak öpüyorum ikinizide....

canim tabikide dostluk ayni boyutta dert cekmemektir lütfen bana kizma suan cok kötü durumdayim bir cukurun icindeyim ve ordan cikamiyorum sizlerden yardim almak icinde duygularimi ve icimdekilerini anlattim umarim beni anlarsin canim amacim hic kimseyi üzüp kirmak degil sadece yardim almakti

kizlar cok yogun calisiyorum ama kafamda allak bullak her isde bir hata yapiyorum ya kendime inanmiyorum böyle gidersem tekmeyi vuracaklar yakinda bana(((

deniizm ben kırılmadım sekerim sana.kızdıgını anlamıstım.

bilgecim bende bazen oyle panik olurum.
seni anlıyorum.

semracım iyi tatiller.

kızlar bugün oğluşumla yalnızdık annemler dün gittiler, yine mızırtı bugün kaka sorunu hala var :)
çok yorgunum ve inanılmaz uykum var ....
siz naılsınız neler yaptınız bakalım?

iyi tatillerrrrrrrrrr bende seni çok seviyorummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…