Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermestim vallaha bende senin kadar kızgınım kayınpederine geçen yıl aklımda kalmış ateşler içinde gitmiştinde hamile kadın perişan etmişlerdi boşver birşey almasınlar sen kızdığın için alsalarda gözüne giremezler eşini üzme budurumdan aranızın bozulduğu yanınıza kar kalır üzüldüğünle kalırsın ne olursa olsun onlar onun ailesi ve aynı fikirde olsada senin aksettirdiğin durumu farklı algılar sen söyleyince kötü olursun
doktorumun ismini çoook iiyi bildin ama benim durumumda hepsi aynı ağıza bürünüyor tatlım ne yapalım ben artık hiç takmıyorum allah büyük dediğin gibi kim ne derse desin o karar veriyor ne olup ne biteceğine ve bu karar verilmiş bile kim ne yaparsa yapsın olacağa varıyor herşey

özlemim sorma bugün dekan fakültenin bologna süreci akreditasyonunu bana verdi dolayısı ile ne topuğumdaki tomurcuk nede tedavim kaldı kafamda iyi oldu kafamı dağıtırım ama tam anlamıyla kafam dağalacak sopa yemişcesine çok sıkıntılı bir iş

bebingim çok haklısın insan bazen öyle oluyorki sağlıklı olayım yeter diyor herşeyden öncesi sağlık tatlım herşey düzelecek sen böyle cebelleşirken bebişin gelivericek onuda çok özletme annesi al bebişini koynuna gurbet ellerde bekliyor annesini

elanaz teşekkür ederim canım dediğin gibi en azından nötr olunca stres yapmıyorum ne olacak ne bitecek diye perşembeye kadar rahatım o kesin perşembe tedavi tamam yada devam belli olacak ama ben rahatım sallamıyorum ne olursa olsun hayırlısı

meleğim sakın kuruntu yapma tatlım yaa birşey yoktur birtanem hidrosel olabilir varikosel ameliyatı sonrası olabiliyor çok basit bişi o yada bezedir sakın kuruntu yapmayın kötü birşey değildir allahın izniyle

canim ya sende bu adet düzensizlige neden oluyor anlamadim vallaha allaha yardimcin olsun ve beterinden korusun kuzum. arkadasima gelince isvicrede bu ilk degil belden sivi alipta transfer ettikler tanidigim bir kac kisi daha var ama tam nasil oluyor bilmiyorum canim biara görürsem soracagim nasil yaptiklarini o zaman size daha detailli anlatirim

ay insallah öyledir brup kafayi yiyecem resmen morelim sifir 3gündürde agrisi basladi dr aradim sekreteriyle görüstüm dr. sizi arar dedi ama daha ses seda yok icimde öyle bir korku varki anlatamam bütün hayellerimiz suyu dusecek gibi geliyor((((

bence kötü bir şey yoktur melek herşeyi çok takip ediyoruz basit bir bezedir inşallah

bu arada tedavi için ilaçlarımı saklıyordum hiç açılmamış lucrin vardı bu tedavide kullanmadım birine vereyim diye kutuyu bir açtım martta son kullanma tarihi geçmiş nasıl üzüldüm anlatamam nasıl böyle birşey yaptım okadar ihtiyacı olan insanlar varken ziyan ettim ilacı çok kızdım kendime çoooooooooook

canım benim işin gerçekten zor ama sonrasında rahat edecekmişsin madem iyi o zaman :)
drların hiçbirinin dediği diğerini tutmuyor ki zaten ya en başta hatırlarsan bana kürtaj sonrası smear tesi yapılmıştı ilk gittiğim dr yara var yakmak zorundayız dedi, aynı hastane (hoş başka şansımda yok :))) ) farklı bir dr aynı test ve sonuç tertemiz yani şükür sorun yok :) aynı yerde bile uzlaşamayanlar başka yerde hiç uzlaşamaz :) hem merak etme bende geç olmuştum sorun olmuyor ha ben hatta olmadım diye civanperçemi içmiştim istersen dene 1-2 güne söktürdü ya da sökeceği vardı bilemiyorum tabi .....
hayatım ben topiği açtım ama buraya da mutlaka uğruyordum yanlış hatırlıyorsun sen , ha zaten isteseydin bence şimdiye kadar yollardın ya da arardın......

sizin dekanı çooooooooooooooooooooook seviyorum
sen uğraşta hiç düşüneme inşallahhhhhhhhhhhhhhh
yoksa o muydu bu muydu kafayı yersin sen bilirim ben seni :)

evet ya keşke verseymişsin canım ya

kızlar müjdemi isterimmmmmmmmmm
denizimiz hastaneden çıkmış az önce pınarımla görüştümmmm :)
rabbim sağlık sıhhat versin tüm yavrucaklara inşallah

iyi aksamlar herkeseeee

meleğim hiç üzülme aklına kotu seyler getirme basiy bişeydir ama ellemeyin sakın.cunki elleyince şisebilir gereksiz yere.bende bi kere bogazımda beze var diye elleyip durdum meger tukuruk bezimmiş elledikçe şişmiş.doktor kızmıstı ellemeyince gecti.siz ihmal etmeyin baktırın ama aklına kotu seyler gelmesin.
ogrenirsen anlat tabi bize daha iyi olur canım.bizde bilgilenirizzzz.

canlarım ben geldimn ma çok kalamıcam daha hiç bi iş yapmadıım ve geberiyorum yorgunluktan efe hiç durmuyo zor yuetişiyoruz buralar çok sıcak olmayan uyku düzenimiz sıcaklar ve diş sayesinde iyice mahvoldu
diş çıkarıyomuş daha görünüğrde bişi yok ama sıkıntı ondanmış durmuyo uyumuyo annem alıp dışarı çıkarıyo mahallenin çocukları başına toplanıyo kahkahalarla gülüyo
sokak çocuğu oldu
bazen dayanamayıp bağırıyorum ve vicdan azabı çekiyorum ama engelleyemiyorum kendimi
ev aldık bu arada tokji den bi eve girmiştik burda annemlere uzaktı ve küçüktü onu sattık üstüne kredi çektik
hala annemlerdeyiz eşim çankırıda eşyaları toplamaya gitti yarın akşam gelecekler evden eve ye verdik ben kımıldayamıyorum
öyle işte taşınıyoruz bu hafata
ana net ne zaman bağlanır bilemem d
üzenimiz oturana kadar giremem merak etmeyin ve hobareyleri haber verin lütfeeeeeennnnn

özlem ve sermest
eş durumu yarın başlıyo ama bu seferki bi garip
yarın başlıcak netten başvuru yapılacak il içi dışı aynı zaman
o başvuruyu milli eğitim onaylıcak ama okul tercihhi falan değil sadece tayin isticem deyip mazeret belgelenecek sanırım
onlar onaylıcak

ağustos 8-12 arasında okullar açılıp tercihler yapılacak
15 ağustos ta da ki bizim evlilik yıldönümümüz:))))sonuçlar açıklanacak insallah hepimiz güzel güzel okullara giderizzz

denizoğlan hastaneye mi yatmış yarın bi arıym bakalım

şimdi çıkıyorum geçmişe bakamıyorum çok
herkesi öpüyorum efem düzene otursun işlerimiz bitsin yerleşelim ve netimiz bağlansın eskisi gibi hep gelicem ama zaman alıcak biraz sanırım
inşallah gelmeden çok hobarey olur
özledim siziii çooooooookkkkk

doktora gittim bu arada kist olmuş yumurtlamayı engelleyici hapa ve farlutale ragmen :)
dogum kontrol e baslıcam yinneee
gecer inş hemennnn

özlemcim o donemlerde topiğimizin dagılacagını dusunmustum
üzülmüştüm cok
beni o topikte istemediginize gore tel numaramıda merak etmezsiniz sanmıstım
ama sükür ki hersey degişti yine hep birlikteyiz.

ooo mavim gelmişşşşş
hoşgelmişşşş
canım hayırlı ugurlu olsun evinizzzz
gule gule oturun inş guzelde bi okul cıkarr rahatlarsınnn
vay be tasındın saıyılır eşin yapsın işleri
ne guzel efe girgin olur böylelikle
elbette yoruluyorsun bazen bagırabilirsin uzme kendini olur öyle

biz geldik teyzeleri

yorucu ve sıkıntılı 4 günden sonra evimizdeyiz Allaha şükür
dün akşamüstü taburcu olduk

herşey yolunda bütün tetkikleri yapıldı
neyse ki ateş enfeksiyona bağlı değil dediğim gibi sadece kilo kaybından
ama 4100 gr olmuşuz bile doğum kilomuza yaklaştık
çok zor kimse yaşamaz inşallah
en zoru da bırakıp gelmek

sermestim aynı şeyleri sende yaşamıştın çok zor gerçekten
sen nasıl bi hastanede yattın bilmiyorum ama bizim ki çocuk araştırma hastanesi ve yanına aile alınmıor emzirme saatlerinde anne ,görüş saatinde de baba görüyor

her ihtimale karşı antibiyotik başlamışlar 7 günlük 4 günü yapıldı bizdesağlık ocağında kalanını yaptıracağız ilk iğnemizi olduk geldik ağladık tabi biraz ama olsun onun iyiliği için.

eşim işe başladı neredeyse çocuk hastanede yatarken başlatcaklardı ama gitmedi
kayınvalidem bize kaç gündür gündüzleri evde değildik ona rağmen akşamlarına bile tahammülüm az
bi de çok stres yaptım tersliyorum sürekli o da konuşmuyor artık
annemi sinir etmiş gündüzleri çok bilmişlik herşeye yorum insanı deli ediyor

neyse sanırım bugun yarın gidecek denize az daha doyayım giderim diyordu

az daha geçmişi okumaya çalışayım hazır beyefendi uyuyorken

okudum ama çok yazamayacağım
burpcum tedavin hayırlı uğurlu olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır
ben yürekten inanıyorum
bana de mulaka haber verin gelmeye çalışırım zaten arada mutlaka
kendinize dikkat edin

melekcim eşine geçmiş olsun canım umarım kötü birşey değildir
misafir güzel oluyor da dediğin gibi sonrasında yine temizlik
şimdiden kolay gelsin

mavicim yeni evinizde güle güle oturun canım
demek Efe bey sokak çocuğu oldu ha:)))
sosyal bir çocuk olur işte ne güzel

bebingcim sana da geçmiş olsun canım
soğan kürü falan bitkisel birşeyler yapsana belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…