Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizde dün batuyu dr a götürdük araştırma hastanesine birde burada bakılsın dedik, dr mıncık mıncık baktı bebeğimide ağlattı, yanında intörn mü ne zıkkımlarlara ders anlatıyor birde bebeğimin üstünden, yok yumurtaları yerindeymiş ama bu da ekstra kaymış bir yumurta olabilimişmiş ,mr bilmem ne çektirilecekmiş bende pınarın hesap ne ya elle kontrol edilerek mi olur bu dedim bağırdım, yok açacaklarmış bakacalarmışta bilmem ne yok dedim ,eşimde adamın lafını kestin deyince onada bağırdım, boş yere radyasyon alacak bebeğime ne gerek var, zaten acısı ağrısı olsa durur mu hiç, araştırma hastanesi ya bebeğğmi denek yapacaklar akılları sıra, burada sadece orada ve devlette çocuk cerrahisi varmış devlet yoğun olur diye gittik ama yoooook, dedim ankarada özel bir hastaneye gideriz dedim ne gerek var ya birde buna canım sıkıldı ya hala adı konamdı

özlemcim üzülme diycem ama olmuyor biliyorum ve sen üzüldükçe sütün tamamen gidiyor elinle sağ tatlım gögsünün kafverengi bölgesini tam kavrayarak sık üsten sıkınca daha çok geliyor inş emmeyi bırakmaz 6ay emmesi kilo alımı sağlığı ve hastalıklara karşı direncini artırıyor ama benim cadı 3ay zor emdirdim neler çekti aynı senin anlattığın gibi gögsüme yatırdığımda ağlıyordu almıyordu ve sonunda kesti zaten keşke emseydi mamada iyi aldıktan sonra ama bizimki uykusunun dışında bir yudum bile almıyor ama bu gün çorba yedirdim yaşasınnnnnnn ona özel çorba yapıyordum yemiyordu mercimek çorbası yaptım ona sos ve baharat yapmadan ayırdım yemedi sonra annem salçalı baharatlısından kendi yiyordu oda ağzını açtı önce 1kaşık verdik aldı bidaha istedi ağlamaya başladı 1kepçe yedi hemde acılı bu cadı tatsız tuzsuz yemiyor anası gibi baharatlı şeylerden hoşlanıyor aslında iyi değil ama isteyince dayanamadım verdim daha küçük çünkü daha bagırsakları gelişmedi ama ne yapıyım inş hiç biriniz benle sermestin çektiklerini yaşamazsınız gerçekten emmesi çok zor sen biyandan ağlıyorsun o biryandan allah hepinizin yardımcısı olsun

semra babası diyorki kızıma ben küfür öğrencem okulda zaten kibarlığı öğrenir şimdiden ninnisi bile eeee şişe tapası uyumadı gitti eşek sıpası hopalada benim kızım hopala senide vermem topala diyor anamda eşeklere ççekiyor benim kız şimdiden eşekleri öğreniyor yani bana gelince oooo ben ona ne küfürler sallarım sinirlenince yani benim kız bana çekmesin teyzesine çekebilir o kibardır içimizde

özleeem sakın sakın üzülme herşeyleri olduğu gbi bu da benzer aynı efe de öyle yapıyodu 3-4 ay arası
ben harap oldum doktor sağma dedi aç kalsın aç bıraktım yine emmedi neler denedim yok sağıp verdim sonra kendiliğinden geçti şükür 6 ay emzirebildim şimdi de emiyo emmesine de bu defa da süt az:)))1 yaşına kadar 1 damla da kalsa vericem
sakın panik yapma
bi de efe dışarda olduğum zaman yani beni görmediği özlediği zaman hemen yapışıyo memeye bunu dene kesinlikle 1 saat falan dışarı çık sonra gel ver memeni
efe ben gelince emiyo hemen yeni yemek yemiş olsa bile özlüyo yazık
ama sen bu yazıyı görene kadar neyse dur ben mesaj atıym sakın üzülme
efe bi deönem hemö emmedi hem de biliyosun mama yemiyo
2.5-3 saatte 1 sağdım verdim hem de sağdıkça arttı sütüm ne fayda ki 6.aydan sonra azaldı
nolur sakın üzülme
öperim sizi

sevim ben de bazen it mit diyorum bi de taşı kuşu her daim dilimizde:))))))))

herkese iyi geceleerr

özlemcim nasılsın? araştırma hastanesindekiler kobay arıyorlar galiba bağırdığın iyi olmuş. bizim canımız onlar, doktorlar ve intörnler için hasta, makale konusu. elletme sakın oğluşumuzun hiçbir yerini. süt olayını da kafaya takarsan iyice kaçar. emmiyorsa da üzülüp harap etme kendini. tahin helvası veya kuru soğanı arttır bakalım durum değişecek mi? benim durumum şu : regl bekliyorum o da tüm belirtileri sunup gelmiyor inatla. olsam başlayacağız iğne tarihi belirlenecek en azından. hayırlısıyla Tuanay versin de müjdeyi nasipse sonra ben de veririm :)

mavi it mit diyorum yazmışsın akşam akşam koptum. ben de bugün "her .oka karışma" dedim kızım kızdı bana ben çok terbiyesizmişim. bazen ikinciyle napıcaz diyorum. zerre ayrılmıyoruz, annesiz uyumuyor, ilgisiz kalmaya tahammülü yok, arkadaşların çocuklarını bile Miray'a baka baka seviyorum çok komik. ne halt edeceğim hesaplamadık anca istiyoruz. hayırlısını versin Allahım.

Pınarcım oh yarasın oğluna. ben anlamıyorum ağlatın aç kalsın diyenleri. uyuzum. ver anacım içsin kuzum lıkır lıkır. Bilge teyzesi kurban olsun ona.inşallah geçecek bu süreç yağız delikanlı olacak oğlumuz. kızlar da eli maşalı :))))))))))))

yorgunum. yatmam lazım. adını zikretmediklerimi iki kere diğerlerinizi 1 kere öpüyorum. görüşürüz :)))))))

geçecek özlem de delipte geceçek sanırım
içimin sızlaması hala geçmedi çocuğumun çekmediği kalmadı ya damar bulamadılar 4 iğneyi sokup çıkardılar bide içinde oynattılar deli olmamak elde değil o ağlayışı gözümün önünden gitmiyor ..

bilgecim çok güzel şeyler söylüyorsun moral veriyorsun gerçekten delikanlı olduğu günleri görür müyüz ki,,
eşim doğum hediyesi kar tanesi nazar boncuğu ile kolye almış bana Allah onu gelinime takmayı nasip etsin inşallah:))

seninde teşrif etmeyen reglin miraya kardeş olsun inşallah:))

O kolye bugünlerin hatırası boşver gelinine daha güzelini takarsın. bizim cadı kızlardan gördüğüm bu :)))))))) canım düşünme kötü anları. çok zor biliyorum evlat bu şah damarın titrer. kıyamam sana da canım benim. askere uğurlayacağız deli misin?efe, batu, deniz ABD ye kaçmazlarsa aynı dönem asker olmaları lazım. tecil mecille araya yıllar girerse bilmem ama hepsi teyzelerinin elini öpecekler. üzülme.

günaydıııııınnnn

ne güzel efe batu deniz aynı dönem asker olacak:)))))))Allah ogünleri göstersin hepsi sağlıklı olsun üniv.bitirsinler askerden kaçmasınlar:=))))
sabah sabah mutlu oldum

canım yaa araştırma hastaneleri iştee,hep aynı,kobay görüyolar işte.iyi yapmışsın,,ne zevzekleryaa,demek batumu ağlattılar,orda olsam kırardım o doktorun elleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

başıma öyle bi iş geldiki sormayın,duş jelim bitmiş bende zaferinkini kullanmiim diye zaradan ada için sepet almıştımiçinde toka kutusu falan bisürü ıvır zıvırı vardı,bakım setide vardı onunsabununu kullandım neysee banyodan bii çıktımm amannn allahım heryerim koca kocaa döktüü kıpkırmızı ciğer gibi,hemen doktora gittik,alerji dedi,böyle böyle dedim,sabunu götürücekmişizde tahlil yapılıcakmış,onlamı uğraşcam dedim,içinde bişey dokunmuş,artık ne zıkkım varsa.hemen bikaç krem falan verdi,şuan biraz iyiyim.

yarın tuanaycığımın transferi var,yarın şafak sayalım,hayırlısıyla yolu açsın tuanayımızın bebeği..

öyle canım tamamen azalıyor dediğin gibi ve inatla emmiyor ,göğüslerim taş gibi oldu, demek senin cadıda emmedi,ayy o zaman hiç uğraşma ne yapıyorsan yesin minik cadı :)
canım sağolasın inşallah düzelir canımı sıktı valla, evet hatırlıyorum efecikte yapmıştı bunu inşallah geçer, sağol canım mesajını gördüm sağol :)
canım inşallah düelir bu durum soğanda tadını bozmaz mı aklımda ama ,
yok zaten gitmem bir daha araştırmaya falan yok diye gittik ankarada hallederiz
demek sen bekliyorsun ay ol bir an öncede ayşenden sonra sıra sana gelsin :)
bende aşı olduğunda çok ağlamıştım seni düşünemiyorum bile ,şimdi eşim giriyor ben giremiyorum, o iğnenin girişinde verdiği tepkiyi unutamıyorum bende
günaydıııııınnnn

ne güzel efe batu deniz aynı dönem asker olacak:)))))))Allah ogünleri göstersin hepsi sağlıklı olsun üniv.bitirsinler askerden kaçmasınlar:=))))
sabah sabah mutlu oldum
ben göndermiyorum askere falan gitmesi gerekenler gitsin önce......
canım yaa araştırma hastaneleri iştee,hep aynı,kobay görüyolar işte.iyi yapmışsın,,ne zevzekleryaa,demek batumu ağlattılar,orda olsam kırardım o doktorun elleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
kır teyzesi kır kollarını ağlattılar paşamı

inanmıyorum ya neden öyle olmuş ki ,neyse iyiiym demişsin canım içim rahatladı...

bu gün çok berbat bir gün mercan biyandan durmuyor yeğenim rahatsızlandı devamlı kusuyor bi şey yediremedim isali varmı diye kontrol ediyorum oyalansın diye eltimin çoçuklarını getirdim ev dandini ama çoçuk hiç ayaga bile kalkmadı duş aldırdım ilaç verdim banamısın demedi ateşi yok ama boğazı şişmiş ne yiyor ne içiyor dün dondurma yemiş emanetin bağrı yuka olur derlerya hastaneye götürcemde bura vatandaşı değil özele gidecez mecbur onlarda mahsustan kaydir gubak tesler isteyip faturayı kabartcaklar geçen sene öyle yaptılar 750 tlmizi aldılar ayın 14 düne kadar bişey olmasın ben emnetlerini teslim edeyim gönderiyim almanyaya seneye kendileriyle gelsinler çok zor valllaha ötekide tuturdu ilalha şileye gidecem ben arkadaşlarımla diye anamı taktım peşine artık neyapıyım söz dinlemedi cadı mava verip gelem benim zilliye mızırdanıyor uyanmadan doyuruyum yoksa anamı ...... ağlamaktan

yaşlandığımı bugün daha iyi anladım kızlar çünkü lunaparktan geliyoruz her yanım ağrıyor. o ışıklar bangır bangır gürültü. 10 jeton bitmedi valla. eve geldik haşadım çıkmış. oje sürecektim dedim topiğe bakayım da öyle oturayım. herkes iyidir inşallah.

özlem sen okumaya batuyu yurtdışına yolla tecilli olur :))) sonra kısa dönem gider. :)))))))))))))))
ben körolası reglimin kuklasıyım gelmedi gitti yahu. 2 gün daha veriyorum kendisine :)))

bilgecim gelmesin reglin de bebek gelsin inşallah miray a kardeş:))))efe ye kanka:=))))))
sevim ve semra geçmiş olsun ikinize de
sevim özel hastaneler öyle malesef ama mecburen gidiyoruz

herkese iyi geceler kızlar ben de haşatım

ay valla sinir etti maviciğim ya. gelecekse gelsin yani nedir bu arada bir sızı göndermeler şişip inen kararsız memeler pöffff fenalardayım. üstüne 6 yaş sendromunu dibine kadar yaşayan ve yaşatan kızım :))) efe, batu ve deniz'in mıntıkaya asker lazım dimiiii? elanaz zaten getiriyor sırada önce tuanaycığım kankanızı getirecek göbüşünde sonra kısmetse ben :)))

ütü yapacaktım ama bacaklarımın içindeki damarlar bile ağrıyor o nedenle tötümü devirip film izliyciiim :)))

hepinizi öpüyorum panpişlerim, tontişlerim, annişlerim

ay çok sıkıldım eşimle kardeşim maça gittiler, tv de bi nane yok. kızı da uyuttum. oje süreceğim demiştim alın size resim ekliyorum bakalım beğenecek misiniz? havamız değişsin :)))

ay daha ne yaşlılığı dur bebiş gelecek ona enerji lazım aaaaaaa.......

yok ya göndermeyeceğim oğluşumu kimin için göndereceğim kim istiyorsa gitsin, ha bu devir değişir inşallah.......

civanperçemi denedim mi bende işe yaramıştı ,tadı kötü ama olsun değer, stres yapma ondan da gecikmiş olabilir...

kokoşşşşşşşşşşşş gel bana da sür ya artık bırak ojeyi tırnaklarımı bile kesemiyorum ha :)

beklerim canim bakin ikinizde söz verdiniz haaa:))) canim belim sonucu nereye gidecegini bende bilmiyorum allah büyük diyorum düsünmüyorum tempoya devaaam:))))
tatlim araban tekrardan ayirli ugurlu olsun allah kazasiz belasiz kullanmayi nasib etsin güzelim

melekcim çok geçmiş olsun canım kafam dağınık atlamışım seni

tsk ederim hayatim

melekcim özlem eşinin memeleketine gitti,bayram için.

sagol bitanem gezmelere basladi desenize:)))9

canim burda oyun kresi mecburi cocuklar arkadaslarla oyun oynamasini ve paylasmayi ögrensin diye sart kosuyorlar ve devlette ücretin 4de ücünü ödüyor.. bence sende götür hem senin icinde iyi olur

:)))))))sekerrrr

canim hic yilmadan emzirmeyi dene benim bi arkadasimdada oldu doktor sürekli dene dedi bu dönemler oluyormus gercektente denemesi ise yaradi insallah sendede ise yarar..

hayret biseyler ya burda doktorlar bastan savmaya calisiyorlar trdede insanin yakasini birakmiyorlar ne bicim is ya buuuu sinir seyler herhalde cocukta bisey olsa durmaz aglar allah saklasin

gecmis olsun canim ucuz atlatmissin budaha bilmedigin biseyleri kullanmazsin herhalde:)))) ben tövbe ettimde:)))

canim devlet hastanesinede götürebiliyorsun illaki özele götürecen diye bisey yok hem hastana doktor ücretini almanyada geri aliyor hic sorun olmuyorki tatlim buarda gecmis olsun tatlim

tünaydiiiiiiiinnnnnnnnn

Bugün büyük ha tuanay transfer oluyor insallah hersey yolunda gider insallah hobreyyyy yapariz busefer su seytanin bacagini kiralim tekrarda yaaaaa

Tuanayin kactane yumartasi toplanmis kactanesi döllenmis haberiniz varmi millet?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…