Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ve bazen kızsakda birbirimize küssekde iyiki tanımışız hep diyorum,diyeceğizz..:98:

dün akşam ada babasına ne dedi biliomusunuzz??

aynen polemik şöyle:

ADA:baba-babaa-babbaaaaaa!!!

BABAMIZ:efendim kızım,aşkımm,bitanem,söyle!

ADA:seeeeeenii dövicemmmmmmmmm!!!

BABAMIZ:döv kızım döv,geç kalmıştın,besle kargayı oysun gözünü..

gülsekmi ağlasakmı şaşırdık,şiddet içerikli bişeyde yaşamıyorki yavruu,yaşatmaya çalışıyor bize

offf bu karnıbaharda çok kötü koktuuu beeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

menümüz:

karnıbahar-makarnaa!!

yaa size bişey söyliyimmm bukadarrrrrrr olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!3000falan diyorumm oysaa dahaaa çok varmışşş,gözüm körmü neee yok ayoll yokkk!!benden bu kadarr.çok yoruldumm,tekrar görüşene dek lütfen 3000e getirin sayfamızı,vasiyetimdir sizeegirmemezlik yapmayın.hepiniizi seviyorum çok öptük

ohhh masallahh zasacımmm dokturmusun nasıl hosuma gittiiii

ay niye saglıkla donemicen hayret haaaa sen halledersinnnn

anneler bizim canımın biz arada patlasakta onlar kıyamaz bizeeee

ada beni kahkaya bogduuuu cılgınnnn yaaa dövecekmiş babasınııııı alem cocukkkk

eeee 3000. sayfayı anlamadım bende 5800 olarak gorunuyo sayfa sayısı

tuanay tayin işin nolduuuuuuu

semracım canım maşallah döktürmüşsün :)))
annene kızma canım o da allah'ın armağanı allah korusun öyle deme
evet eskiden yemekleri falan paylaşırdık ama diyetteyim şekerim ne yemeği :)))
ada kesin okulda öğrenmiştir yoksa öyle demez hem enişteye güç mü yeter gerçi gözüne kestirmiş bizimki ama neyse...
taşınma işini inşallah kolayca halledersin canım çok zor olacak,dediğin gibi bu saatten sonra neye gelecekler...

bebing hayırlı olsun canım, aynı mı sitenin adıda yoksa farklı mı?

meleğim canım seni gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam ,öptüm fıstık...

sermest canım sen hala bakıcı bulamamışsın kıyamam ya ,sen ne zaman başlıyorsun dönem sonuna kadar izin almadın mı?
demek senin sıpa yaramazlıklara başladı, benim sıpa hala herşeye ıııı ıııhhhhhh deyip beni çileden çıkaıryor, facede resimlerini gördüm kocaman olmuş maşallah kuzum
neeee temizlikçi kadını mı unuttun allah iyiliğini versin senin şaşkın :)))) neyse hallolmuş en azından güle güle otur ...

pınar sen neler yaptın deniz nasıl oldu ,inşallah sorun yoktur...

ayşen hanımcım hamile kaldı uğradığı yok :))) nasıl gidiyor hamilelik anlatsana azcık ya sessiz sedasız ilerleme bak, bizde seni merak ediyoruz değil mi?

nursim sende uğramışsın elacık büyümüşte konuşmaya mı başlamış maşallah ona....

elanaz senin nasıl geçiyor?

gülser nerelerde neler yapıyor acaba merak ediyorum...

sevim hala yok sanırım ....

mavi canım kayınpederine geçmiş olsun,efe nasıl oldu?

unuttuğum kaldıysa çok üzgünüm...

bizde yaramazlık yapıyor büyüyoruz işte :)))

biliyomusun öğlen 2800falandı şimdi 5800olmuşşşşaka gibi yaaa,topikdee şaşırdıı

össlemim bizde diyet yemeklerimizi yazarız gülümm.bende okulda öğrenmiştir dedim akşam zafere zafer itiraf etti,sadece 1kez söyledim oda ada seni döverim diye hemen kaptı diyo,dün ben banyodayken artık neler olduysa baba-kız arasında

İyi geceler herkese,azıcık bir kıpırdaşma olmuş sanki,ne güzel.Semracım kolay gelsin sana.Öslemimde gelmiş.Batucuğun iyi olmasına çok sevindim.Sermestimde istanbul yapmış gelmiş.Herkes bir telaşlarda.Ben de annemde kalıyorum yine.Malumunuz midem bayağı kötü.Hiçbirşey yiyemiyorum,içemiyorum.Eksi 3 kiloydu geçen hafta ama,biraz daha gitti sanırım.Geçen hafta kontrolumüz vardı,çok şükür iyiydi benim kuzucuğum.O iyi olsunda,bugünlerde geçecek inşallah.Ay sonu ikili testimiz var.Herşey ayrı bir heyecan.Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.Elanazım,kuzucum seninde az kaldı artık,ne güzzel geldin yolun sonuna sağlıkla,sağlıkla kucağınada alacaksın inşallah
Kızlar hepinizi çok seviyorum,bulantım bu kadarını yazmama izin veriyor.Allaha emanet olun,iyi geceler...

tamam olur bak o :) hımmm enişte ne yapmış kuzuma ya da kuzu ne yaptıda eniştem söyledi bak bu daha mantıklı :)) kimbilir neler yaşadılar değil mi ....

sen benim burada bir arkadaşım vardı onun gibi olmuşsun canım ya kız resmen erimişti, 4 ay bulandı midesi şükür sonra azaldı ve bitti, her aşama ayrı bir heyecan rabbim herkese yaşatsın inşallah, sende yemeye çalış biliyorum çok zor ama bebeğin için şart

kızlarrrrrr merhabalar sözü daha fazla uzatmıcam size çok güzel haberrrr vericemmmmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmm
şu an yazarken bile kendime inanamıyorum sevinçten ağlayorum hep tutamıyorum kendimi şaşkınlık içindeyim.buraya bende anne olucağımı yazıcağım hiç aklıma gelmezdi. allahımmmmmmma hep dualar ettim beni ve arkadaşlarımı sevindir neolur rabbim dedim kızlar rabbim yeşimi, meleği, elifi, bilgeyi meleklerine kavuşturrrrr

semra aradı nasıl sevindigimi
anlatamam Allah ım sen ne kadar büyüksün yücesin bak gördün mü
saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim
gülser cim tebrik ederim canım cok sevindim
ohhhhhh beeee umutlar bitmiyo işte
inşşş bi gün bizede gelir bu muciizeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…