ohhh masallahh zasacımmm dokturmusun nasıl hosuma gittiiii
ay niye saglıkla donemicen hayret haaaa sen halledersinnnn
anneler bizim canımın biz arada patlasakta onlar kıyamaz bizeeee
ada beni kahkaya bogduuuu cılgınnnn yaaa dövecekmiş babasınııııı alem cocukkkk
eeee 3000. Sayfayı anlamadım bende 5800 olarak gorunuyo sayfa sayısı
tuanay tayin işin nolduuuuuuu
tamam olur bak o :) hımmm enişte ne yapmış kuzuma ya da kuzu ne yaptıda eniştem söyledi bak bu daha mantıklı :)) kimbilir neler yaşadılar değil mi ....biliyomusun öğlen 2800falandı şimdi 5800olmuşşşşaka gibi yaaa,topikdee şaşırdıı
össlemim bizde diyet yemeklerimizi yazarız gülümm.bende okulda öğrenmiştir dedim akşam zafere zafer itiraf etti,sadece 1kez söyledim oda ada seni döverim diye hemen kaptı diyo,dün ben banyodayken artık neler olduysa baba-kız arasında
İyi geceler herkese,azıcık bir kıpırdaşma olmuş sanki,ne güzel.Semracım kolay gelsin sana.Öslemimde gelmiş.Batucuğun iyi olmasına çok sevindim.Sermestimde istanbul yapmış gelmiş.Herkes bir telaşlarda.Ben de annemde kalıyorum yine.Malumunuz midem bayağı kötü.Hiçbirşey yiyemiyorum,içemiyorum.Eksi 3 kiloydu geçen hafta ama,biraz daha gitti sanırım.Geçen hafta kontrolumüz vardı,çok şükür iyiydi benim kuzucuğum.O iyi olsunda,bugünlerde geçecek inşallah.Ay sonu ikili testimiz var.Herşey ayrı bir heyecan.Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.Elanazım,kuzucum seninde az kaldı artık,ne güzzel geldin yolun sonuna sağlıkla,sağlıkla kucağınada alacaksın inşallah
Kızlar hepinizi çok seviyorum,bulantım bu kadarını yazmama izin veriyor.Allaha emanet olun,iyi geceler...
kızlarrrrrr merhabalar sözü daha fazla uzatmıcam size çok güzel haberrrr vericemmmmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmm
şu an yazarken bile kendime inanamıyorum sevinçten ağlayorum hep tutamıyorum kendimi şaşkınlık içindeyim.buraya bende anne olucağımı yazıcağım hiç aklıma gelmezdi. allahımmmmmmma hep dualar ettim beni ve arkadaşlarımı sevindir neolur rabbim dedim kızlar rabbim yeşimi, meleği, elifi, bilgeyi meleklerine kavuşturrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?