Nimetim,güzel dostum,Rüzgarın tatlı annesi,nice mutlu senelere canım,sağlıkla,sevgiyle,huzurla inşallah...
selam sekerlerrrr
mavicim gecmiş olsun canım kayınpederine acil şifalar
elanazcım dogum gunun kutlu olsun canım
sonunda web satısımız için imzayı attık 10-15 gune kadar artık online olarak tum turkiyeye satıs yapabilcegiz.inanılmaz heyecanlıyım inş emeklerimiz boşa gitmez.
elanazım az kaldı artık senin için de zaman geçmek bilmez
benimde en son adetim 15 ekimdi hamile kaldığımda 18 ekimde dr a gitmiştim kocaman kist çıkmıştı en kısa zamanda tedaviye başlayıneşin ve senin durumunla hamile kalman zor demişti ama denizin tohumlarını bekleyen yumoşların temeli atılmış:))
zaman çabuk geçiyor 3 ayı bitirdik bile..
dilerim Allah isteyen herkese yaşatır bu duyguyu
Eki Görüntüle 272623
teyzoşları kurabiyemin annesine yaptığı ilk resmi,bugün yuvadan almaya gittiğimde kapıda uzatmış ellerini tırnaklarının arasıda kıpkırmızı anne al-al diyor.nasıl duygulandım eve gelene kadar gözyaşlarıma hakim olmaya çalıştım,allahım hepinize yaşatsın çok farklı bişeymiş,hemde çok..
selam herkese umarımm keyıfler iyidiri
mavicim hastanı var sanırm gecmıs olsun bebingcm net ticaretine giriyon herhalde kutlarım bol kazanclar diliyorum
semra demk ilk sanat eseri geldi adoştan masalah ona elanazcm az kaldı sayılı günler tadın cıkar hadı hayrlarla kavus ınsallah
tuanayım insallah iyidir hersey yolndadır melek de dönmüş sonunda hosgeldin tekrardan canm
yazamadıklarm da iyidir umarım okuyamadım gecmişi de
biz de haftasonu istanbula gittik geldik kosturmaca toparlanma hep haftasonu oldu bile işte yine günler nasıl gecıyor anlamıyorum bile
Ne kadar ıssız,ne kadar terkedilmiş...Artık kimsenin paylaşacak birşeyi kalmamış...Ne üzüntüler paylaşılıyor artık,ne de sevinçler....Kendi kaderine terkedilmiş...Kimse olmasada sesimi duyan,iyi pazarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?