melekciğimm sende pak yazmamışsın tatlı kuşumm,seni seviyorumm.
geriye kaldıı 10 kilo en az 15kilo en fazla.ama en azından darda olsa 38bedene girebiliyorumm yaa çoooooooooookkk şükürr!!
dün akşam ada babasına ne dedi biliomusunuzz??
aynen polemik şöyle:
ADA:baba-babaa-babbaaaaaa!!!
BABAMIZ:efendim kızım,aşkımm,bitanem,söyle!
ADA:seeeeeenii dövicemmmmmmmmm!!!
BABAMIZ:döv kızım döv,geç kalmıştın,besle kargayı oysun gözünü..
gülsekmi ağlasakmı şaşırdık,şiddet içerikli bişeyde yaşamıyorki yavruu,yaşatmaya çalışıyor bize
kızlarrrrrr merhabalar sözü daha fazla uzatmıcam size çok güzel haberrrr vericemmmmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmm
şu an yazarken bile kendime inanamıyorum sevinçten ağlayorum hep tutamıyorum kendimi şaşkınlık içindeyim.buraya bende anne olucağımı yazıcağım hiç aklıma gelmezdi. allahımmmmmmma hep dualar ettim beni ve arkadaşlarımı sevindir neolur rabbim dedim kızlar rabbim yeşimi, meleği, elifi, bilgeyi meleklerine kavuşturrrrr
kızlarrrrrr merhabalar sözü daha fazla uzatmıcam size çok güzel haberrrr vericemmmmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmm
şu an yazarken bile kendime inanamıyorum sevinçten ağlayorum hep tutamıyorum kendimi şaşkınlık içindeyim.buraya bende anne olucağımı yazıcağım hiç aklıma gelmezdi. allahımmmmmmma hep dualar ettim beni ve arkadaşlarımı sevindir neolur rabbim dedim kızlar rabbim yeşimi, meleği, elifi, bilgeyi meleklerine kavuşturrrrr
semra aradı nasıl sevindigimi
anlatamam Allah ım sen ne kadar büyüksün yücesin bak gördün mü
saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim
gülser cim tebrik ederim canım cok sevindim
ohhhhhh beeee umutlar bitmiyo işte
inşşş bi gün bizede gelir bu muciizeeeee
önce hepimizin başı sağ olsun çok üzgünüm
semra aramış 2 kere aradım meşgul içimde his hamile var dedim ve hemen neti açtım
veee ne olsun gülsercim hamile çok ama çok mutluyum Allah tamamına erdirsin kaç zamandır sesi çıkmıyordu dönüşü bomba oldu onu da arıyım şimdi
hobreyyyyyyyy
gözün aydin canim tebrik ederim allahim saglicakla kucagina almayi nasib etsin tatlim cok mutlu oldum
hepmizin basi sagolsun bütün sehit ailerine allahim sabirlar versin
kk türk bayragi beni öyle bir kururlandirdiki
gülsercim çok sevindim canım beni de Pınar aradı haber verdi çok sağolsun
Allah sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin
oğlum doğmadan 2.kardeşi de getirdi demek darısı diğer kızların başına inşallah
ballı lokmam çok sevindim bu güzel haberine Rabbim mucizesini verdi umudunun mükafatını aldın bak ne mutlu sana darısı saglıkla kucagına aldıgın günlere insallah
şehitlerimiz için çok üzgünüm..sadece üzgünüm demekten öte bişey yapamadıgımız için..o canların karşıgından ah vahtan başka ne verebiliyoruz ki..of cok kötü bigün Allahım acıtmasın kimsenin canını evladıyla
elanazcığım orda bulamadığın almak istediğin bişeyler varsa rüzgar için kendin için bana söyleyebilirsin cnm,gerçekden elimden geldiğince yardıımcı olmaya çalışırım
şehitlerimiz için çok üzgünüm..sadece üzgünüm demekten öte bişey yapamadıgımız için..o canların karşıgından ah vahtan başka ne verebiliyoruz ki..of cok kötü bigün Allahım acıtmasın kimsenin canını evladıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?