Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese iyi haftaalarrrr
tuanayım kırılmışınnn galibam herkeseeee
valla kimselerde muhabbet yok
eskiden girdigim kadar giremiyorum evet
nedenini biliyorsunuz ben paylaşacak bişey bulamıyorum desem kızacaksınız cunki eskisi gibi degil hiç.bişey asılamalar tup bebekler herseyi denememiştik ozamanlar şimdi neyi paylasayım ki artık bi tedavi planım yok yani elbette olacak ama şimdi degil.acımı paylasayım desem bi acım yok cok şükür.eskiisi gibi isyanım da yok ki
kabul etmekten baska carem yok yine oldugu zaman sıkıntılarım ilk soluğu burda alıyorum merak etmeyin
mesela nette satısa baslıcagım hemen size hbr verdim tasınıyom hemen soluğu burda alıyom ama gunluk rutinimde degişen yok oldu mu soylüyom zaten
bebeklerle ilgili yorum da yapıyom ama bilmedigim bi seyyy olunca herzaman yazamıyom da okuyom sadece.

zasacım tasınmak oyle zor kii hala bitmeyen yıgınla işim varrrr Allah kolaylık versin sana canım

elanazcım az kaldı di miii eee bizler bu sıkıntılardan sonra gebeliğin tadını nasıl cıkaralım ki kolay mı olsun varsın bebegini koklamak sana en buyuk keyfi vercek bakarsın hiç merak etme canım hemde cok guzel bakarsın

Elifcim evet canım yarın akşamdan başlıcam temizliğe,çarş.da kadınla birlikde yapıcaz inşllah bende senin gibi atlatırımkızlar öyle sinirlerim bozukki.bugün herşey üst-üste geldi.biliyosunuz annemin gereksiz bir bebeği var gelemiyor bana yardıma,istersen geliyim diyoo bide.dedim istemiyorum,bana sadece ayakbağı olucaksın.buyaşdan sonra çocuk büyütmekle meşgulsün dedim.evet biraz ağır oldu ama saçmasınız dedim,napiyim çok sinir oluyorum,allah böyle uygun gördü evet oldu diyoruz ata için amabazen neden??demedende geçemiyoruz.hepimizin ayrı ayrı annemize ihtiyaı varken annemiz malesef çocuk büyütüyor..okadar olmayan var onlara neden nasip etmedirabbim yaa,gerçekden çok bunaldımmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!seviyoruz dünyalara değişmeyiz ama böyle zamanlarda gerçekden zor durumdayım.

Bide üstüne kayınvalidemler gelicek diye beklerken limon-nar bahçelerindeki ürünleri satamayınca sarkmış gelmeleri.zafere dedimki benim işime yaramıcaklarsa needeeen geliyolarkii.haftasonunu bulur gelmeleri diyoo bide bana.şoka girdim,aptal yaa.hafta sonu neden geliyolar dedim,nereye?ne amaçlaa??ben taşınıcam yavaşdan yerleşmiş olucam onlar gelip bana misafir olucaklar öylemi dedim?sakın hafta sonu adım atmasınlar yıkarım ortalığı dedim vallaa.hiç sevmiyorum bu saçma meselelerle uğraşmayı ama işte insanı zıvanadan çıkardılar.sinir küpü oldu valla.

semracım kolay gelsin tasınmak zor kolay gelsin ama öyle cümleler kurma ne olur hisederek demiyorsun belki kızgınlıktan ama gereksiz falan Allah korusun denk gelir saati tutar bişey olur sen üzülürsün hem ne biiyorsun belki hiç ummadıgınız hayırlara sebep olacak ata sizin için üzme kendini biseilde baslanan iş bitiyor hallolur elbet sakin sakin yavasca yaparsın kimse de gelmesin bosver daha cok iş cıkarıyorlar basın rahats kendin halledyon daha rahat

bebing siten hayırlı olsun canım merakla bekliyorum hayırlı bol kazanclar

ben de trajikomik bigün yasadım bugün ayda bi kadın gelyor temizlige telefonum arızalıydı arayanları o an yetişemezsem göremiyom bidaha kim kac gündür tam günü cıkartamadm bu hafta olcaktı temizlik de ne gün telefon aldık bana yeni sarja taktım aksam bugün kadın ararım sorarım günü diyordum
dün de gezdik tozduk eve gec geldik heryer heryerde dag gibi karman corman rezil bi halde sen sabahın körü zil calmaz mı kadın gelmiş bugünmüş meger temizlik icin sözleştiğimiz gün ayy kadına rezil oldum cok dagınıktı heryer deterjanlarım bile eksikti neyse kostur kostur halloldu biseklde ama beste uyuyan ben sıfır uykuyla gün gecirdim kafa olmuş bidünya

benm minik cadı ileri de emekliyor artık sandalye bacagından tutup kalkmaya ugrasıyor bitirim bişey oldu durdurak bilmiyor
devamlı abla abla diye de bagırıyor cins velet

son iki ayım işe dönmek icin ve hala bakıcımız yok..bizde hayat böyle atraksiyon yok valla hep aynı işte

merhabalar cicişlerrrr

ah semracım nasıl üzüldüm okurken.kendince nasılda haklısın.ama annnecigin napsın o da onun yavrusu.hayat da size boyle bi kader yazmıs işte.
sakın kotu seyler getirme aklına.seni çok iyi anlıyorum.neden diyorsun.ama işte boyle oluyo.rabbim in bir bildigi vardır.dogurup sokaga bırakanlar mesela hiç haketmiyorrlar ama ana baba oluyorlar işte.biz boyle isterken olamiyoruz ama bunun bi acıklaması yok düşünüyorum ama bulamıyorum.
Allah sana kolaylık versinde biran önce kimseler olmadan işlerini bitir.en cok iş yalnız yapılandır.başkaları sadece ayak bagı olur.
eşin adayı alsın gezdirsin sen yalnız basına hallet canım.altından kalkarsın merak etme.

sermestim emekliyor demek prenses.maşallah pek guzel giyiniyo.tarzına hayran kalıyorum.inceliyorum tepeden tırnaga valla.eee annesinin marifeti işte.kadınla komik olmuş aman boşver onlar ne dagınık evlere gidiyodur.ablamın bi kadını vardı gittigi evlerde elalem iççamaşırlarını elde yıkatıyorlarmıs hemde kirli kirli olanları.düşün artık.
sende bi bakıcı bulsan keske rahatlasan artık.sayılı gun cabuk gecer valla.

bende hala tam yerleşemedim.malesef kimse sozunde durmuyo bu memlekette.bizler niye adam olamıyoruz belli işte.marangoz surekli yarım iş yapıyor ama sürekli para istiyor.dun tepem attı aradım işi teslim etmeden bi kurus para yok artık sen bilirsin dedim kapattım cok bozuldu ama 10 gunde teslim edecem dedi 2 ay oldu düşünün yani.kışlıkların cıkması lazım dolap yok.misafir gelmek istiyo heryer heryerde hala acılmamıs koliler var kabul edemiyom insanlarda naptırıyosun eve bu kadar diyoalt tarafı bi dolap ama.
e-ticaret sitemizi heyecanla bekliyorum bende valla.iinşşşş hayırlı olur bizim için.bu kadar emekten sonra bu işi bırakmak zor geliyor o yuzden devam edicem.eger e-ticaret istedigim gibi giderse magaza işimi hafifleticem ilgimi azaltıcam ki canım daha az yansın.bakalım yasayıp gorecez.

semracım annene kızma canım o da gelip yardım edemedği için zaten üzülüyordur
sen tek başına daha rahat yerleşirsin
bende taşınırken annemi istemedim temizliğe gelen kadınla 1 günde çoğu şeyi hallettik
kalanlarda yavaş yavaş halloldu
annem yada kayınvalidem gelseydi onu oraya bunu buraya koy deyip beni sinir ederlerdi
en azından o stresi yaşamamış oldum
sende gerekirse birkaç gün temizlikçi kadın çağırırsın emin ol daha rahat edersin

Son düzenleme:
ahh kızlar ahh ne zor durumdayım bilsenizz...annemde üzülüyor elinden bişey gelmediğine,dünde ona patladığım için çok pişman oldum.ada olmasa hiçç düşünmem,hava buz gibi çocuk ortalıkla rezil olmasın istiyorum,ablam akçamdan akçama gelebilecek.kayınvalidemler geliceklermiş,beni sinir ettikden sonra ne faydası olucaksa.ada'yıda yuvaya tam gün bırakıcam bir-ikigün çyle halledicez artık.Allahdan yuvayı öğretmenini çok seviyo.ara sıra meme krizleri dışında inşallah hallederlerdiye düşünüyorum.ben bi süre giremeyebilirim,malum net olmuyacak yerleşme falan derken inş.sağlıkla geri dönebilirim aranıza.

tuanaycım gebelik nasıl gidiyor,inş.mide bulantıların azalmıştır.çalışmaya devam ediyorsun değilmi?

bebeingim sanalpazarınız hayırlıuğurlu olsun cnm,çok merak e diyorum şimdi bak..bizde alış-veriş yaparızz hemmm,harika olduu,indirimm isterizz amaa

mavi kayınpederine geçmi olsun.efeninde bu mevsimde alerjisi olabilir korma,çoğu bebekde oluyor.dişlerinide derhal yaptırmanı tavsiye ederim,ben yaptıyorum tam faciayımm.

geriye kaldıı 10 kilo en az 15kilo en fazla.ama en azından darda olsa 38bedene girebiliyorumm yaa çoooooooooookkk şükürr!!

sevimciğim ve mercan kızımız nasıldır acabaa?merak ediyorumm,ararm sonra belkii...özzzzledimmmmmm sevimmmmmmm!!

burpcuğum buranın temel talarından biriydi,,ama artık yok..geçerli sebebleride çokk olsada gel kuzum,arasıra burda yazılarını görmek inan bana çok iyi geliyor!!

elanazcığım orda bulamadığın almak istediğin bişeyler varsa rüzgar için kendin için bana söyleyebilirsin cnm,gerçekden elimden geldiğince yardıımcı olmaya çalışırım

özlemcim negüzel önceden yemeklerden konuşurdukkk,yaa istiyorum eski günleriii,gelsene sendeee

nurcihancım maşallah ela'yaa.kocakız oldu annesi.sende giremicekmişsin pek.neyse rahatına bak cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…