Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bir bayram gülüşü savurun göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar canlarım

herkeze iyi bayramlar yeğenlerimin ve sizin iyi olmanıza sevindim bizde iyiyiz mercan hanım da iyi allaha şükür yemek yememe konusu bizdede aynı malasefki biberon mamasını hiç almıyor artık bende kaşık mamaları ve yemek veriyorum anne sütüne ve biberona karşı kızın bir inadı var bende ne pişirirsem veriyorum yoğurt hariç içine ne katarsam katıyım süt ve süt ürününü almıyor cadı bende bol bol çorba yapıyorum kabak patates mercimek et elime ne geçerse bizim koy makarnasıyla yeşilmercimekle yaptığımız bir çorba var ona bayıldı bide patates püresini seviyor akşama kadar bir şeyler vermeye çelışıyorum bazen mamadan katıyorum katiyen almıyor cadı ama takmıycam suyun içine şeker atıp verenlerin çoçuğu bile kocaman ben her şeyi tıkıyorum şükür olsunki yemeklerden yiyor ya onlarıda yediremesem ne yapardım eline ekmek veriyorum kemirip duruyor ben kaçar hepinizi öptüm

canım arkadaşlarım hepimize mutlu bayramlar
efe sağolsun müsade etmiyo net e girmeme zaten çoğu zaman da annemlerde oluyoruzz

bizim artık yemek sorunumuz yok çok şükür
biberon mamasını hiç almadı kaşık mamasını da zorla verdik çıkardı doktor da verme dedi
vermiyoruz artık çorba sebze yemek seçmiyo yoğurt bazen pınar ın bebek sütü nü veriyoruz alırsa biberonla almazsa pirinç unuyla meyveyle muhallebi yapıp
gece uyandıkça emiyo yani 10 kere:))))gündüz canı isterse emiyo ama sütüm çok yok çay niyetine içiyo et tavuk pilav bile yiyo
biz yerken saldırıyo
annem milkanın gofretini çok sever ondan veriyomuş yiyomuş ben kızdım verme falan dedim ama nafile eline alıp getiriyo aç diye
içli köfte lahmacun azar azar yedi bile
artık ben de takmıyorum yasakmış değilmiş ne isterse veriyoruz yoksa elinden kurtulamıyoruz bugün sabah kaşar yedi:)))))
neyse zaten yemek sorun değil bizde uyku sorunumuzzzzz
gece 8-9 kere uyanıyo uyumuyo gündüz zaten en fazla 1.5 saat oda 2 uykuda
ne denediysek olmadı bugün uyanınca aramıza alıcaz bakalım belki uyur
öperim herkesi
görüşürüüüzzz
bu arada baba ve dede diyo 1 haftadır baba diyodu dün dedesi dedeyi de öğretti resme bakıp dedee diyo
anne demeye niyeti yok

hepinize mutlu bayramlar. sizleri çok özledim. Tuanay oğlusun sağlıkla gelsin inşallah. eskisi kadar sık olmasa da aranızdayım. bana az daha müsade edin. hepinizi sevgimle kucaklıyorum.

annemler ankara ya gitti ben yoğunum gelemedim kızlar en yorulduğum bayram bu oldu
çok öpüyorum herkesiii

mavicim bizim kız da anne hariç baba dede abla adda halasına ödde bile diyodu bi hafta önce anne demeye başladı artık anne adda anne adda diyerek gezmeye gitmek istiyo....

Benim sıpada hala annesini bulandırmakla meşgul,neyse sağlık olsun,kızlar bayram dolayısıyla sessiz kalmış,ama normal tabi,herkes iyi olsun da,gerisi önemli değil.Hepinizi çok öptükkkk...

kızlar merhaba
bayram sonrası kimse uğramamış topic çok sessiz kalmış
bende dün dr a gittim bebiş iyi ama benim kasılmalarım başlamış
özellikle 1 haftadır karnım çok sertti mağnezyuma tekrar başladım
bu sabah da karnımda çok sancı oldu erken mi doğuracağım diye çok korktum
inşallah bizim bebiş acele etmez de vaktinde gelir
kızlar genelde sezeryan oldunuz ama sancı yaşayan var mı aranızda
rahimde iğne batması gibi mi oluyor

anam tuanayımın midesinimi bulandırmaya davam ediyosun sen teyzesinin gülü yeter artık canım bak artık annen yiycek sen büyüyeceksin teyzesinin akıllısı uslu dur orda tamammı seni seven teyzelerin 4gözle yolunu gözlüyor bak bizi üzme yerim senin pamuk ellerini ben
elacım galiba senin rüzgar adı gibi gelcek hayırlısıyla gelsin benim duyduğum kadrıyla o sancılar kasıma sancıları yavaş yavaş geliyorum diyor rüzgar paşa sağlıkla gelsin meleğim

bizi hiç sormayın güzeller mercan bebek hasta boğazı beyazlara büründü enfeksiyondan kanındada enfeksiyon çıktı boğazındaki enfeksiyon yapıyormuş iştah yokzaten mama yemiyor su içmiyor ateş 38 den düşmüyor devamlı ağlıyor gözleri bile maf oldu kuzumun dr gittik iğne verdi 1tanesini vurdurduk şurup verdi verdik ne ateşi düştü ne ağlaması geçti gece 4de doğum yaptığım hastaneye gittik oda iğne yi sakın vurdurma şurup yazcam ona devam et dedi şurubuda veriyorum tam 10 dakka yuttturana kadar akla karayı seçiyorum gar gara yapıyor ağlıya ağlıya ağzına geri getiriyor ben böyle inat çoçuk görmedim ılık suyla duşmu aldırmadım sirkeli suylamı yıkamadım tabi 1yemek kaşığı banyo suyuna döküyorum ama banamısın demedi şimdi ilacın etkisiyle annemde oda uyudu ben nöbetteyim boğazından dolayı hırlıyor of çok zor ya çaresizlik dişleri kaşındığı için ne bulsa ağzında ondan sonrada hem kendi çekiyor böyle hem biz allahım kimsenin evladını hasta etmesin tek ben hasta oluyumda o olmasın öpüldünüz sonra gelirim bi yemk düşünüyüm kızıma en azından çorba yapıyım etle çorba yaptım yemedi oysa demir eksikliğide çıktı bol bol yeşil sebzeli ve etli yemek yediirmem lazım görüşürüz sizi seviyorum

benim cadı sadece baba diyor bide sinirlenip iki elini yumruk yapıp eeeeh diyor hepinizi çok öptüm
o ellerini sıkıp ıhhhhh demeyi benim sıpada yapıyor çok sinirli çok asabi çooooook ne yapacağım bilmiyorum bununla....
Benim sıpada hala annesini bulandırmakla meşgul,neyse sağlık olsun,kızlar bayram dolayısıyla sessiz kalmış,ama normal tabi,herkes iyi olsun da,gerisi önemli değil.Hepinizi çok öptükkkk...
daha geçmedi mi canım ya kıyamam....
benim sezeryan sonrası 3-5 gün sancım oldu özellikle oturup kalkarken ve çok afedersin tuvalette daha çok oldu ağladığımı biliyorum ama ben genel anestezi ile oldum diğerinde o kadar acımıyor diyorlar......
çok geçmiş olsun kuzuya.....
hepinize mutlu bayramlar. sizleri çok özledim. Tuanay oğlusun sağlıkla gelsin inşallah. eskisi kadar sık olmasa da aranızdayım. bana az daha müsade edin. hepinizi sevgimle kucaklıyorum.
nerelerdesin sen özlettin.... miray nasıl ?

aferin efe paşaya ne güzel yiyor demek benimki çok seçiyor ya gerçi o sebze çorbasını bende yemem iğrenç ya, bende bize nasıl yapıyorsam öyle yapıp vereceğim belki öyle sever... yarın ete başlıyorum bakalım ne yapacak?
valla yiyorsa ver ne yerse yesin sanki bize böyle mi yaptılar ne varsa yedirdiler neyimiz var allaha şükür....
benimkide ge ge ge diyor :)))
ha bir ara hakkı ve ege diyordu sanırım arkadaşları :)
bazen ebüüüüüü bazen boooo diyor :)
ama daha anlamlı birşey yok anne diyordu ne güzel şimdi o yok
emmeyi bırakalı yıl oldu malesef...
bakalım bizimki ilk anlayarak ne diyecek ....

bitek özlemim ce yapmış okadar kızlar neler oldu bayram yorgunluğunu atamadınızmı özlemcim anam bunların ikiside sinirli asabi bunlar evlenince bir birlerini yer dünür ne edecez

sevimcim mercan bebeğe geçmiş olsun canım
bizim bebiş de acele etmesin vaktinde gelsin inşallah

özlemcim doğum öncesi sancıyı sormuştum senin olmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…